Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tomware

35 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy idézettel kezdjük, az olyan hatásos. Rovart egyáltalán nem eszik a magyar ember. De hogyha ezt az értékrendet, ami a keresztény Európa értékrendje, föllazítják, elavult, üldözendő, van helyette más: ilyen másság, olyan másság. Étkezésben is, az ember elveszíti az igazodási pontot. Mert még akik…..
A kétes hírű felfedező és a legnagyobb jármű, amivel tetszés szerint lett volna átszelhető az Antarktisz jege. Byrd harmadszor készül az Antarktiszra..
1968. Jimi Hendrix egy buggyban egy ismeretlen hölggyel..
tomware 2015.12.15 13:29:52
@Mikorka Kálmán okleveles duguláselhárító kisiparos: ...később pedig többször nyert a Tour de France-on is!
Van egy remek, de sajnos csak ritkán jelentkező rovatunk, a „Ti küldtétek”, amiben már volt pár vicces történet például egy flipperbajnok nagy napjáról, vagy persze az örök klasszikus, Évike, a C64-programozó meséje. Feltett szándékom, hogy amolyan digitális…..
hogyvolt Éden hotel - 2x26 2012.04.18 08:00:00
Három kani jött tegnap, de ez bentről csak kettőnek látszik, mert a szellemi fogyatékosok annyira nem figyelnek oda az ikrekre, hogy a nyilvánvalóan különböző csávókat lebuktassák. A harmadik meg Dávid, a csendes szociálpedagógus, aki úgy ejti az angol neveket, mint senki a magyar…..
addict Időutazás a Youtube-on 2012.04.13 09:00:00
A 2010-es év egyik legemlékezetesebb és legtöbbet megosztott reklámkampánya után újra itt a Tippex. A hibajavító márka ezúttal is egy interaktív Youtube-kampányt eszelt ki, melyben a két főszereplő – a medve és a vadász – egy fergeteges időutazásra invitál minket.…..
Ajtón kívül Színterápia 2012.03.13 22:11:00
   Pókhálós lepke Kattints és nézegess színes lepkéket még! Azt hiszem, nem csak én és a nejem szoktunk nyavalyogni, amikor a tél végén a hó éppen csak elolvadt, de még tavasz sincs. Ez a szakasz meg az ősz ködös novemberi része, nos ez a két szakasza az évnek amit…..
hogyvolt Éden hotel 2x03 2012.03.08 07:50:00
A T69.2 SE ruhatervezőinek mára csak nagyon korlátozott mennyiségű anyag juthatott, a türkiz vagy kék vagy zöld miniruha a pinát éppen takarja és mellben is csak annyira van a helyén, nehogy megidézze Janet Jackson szellemét. A bal csöcs mellesleg határozottan nagyobbnak tűnik. Ma…..
A gyepmániás (vagy nyersebb nevén a gyepbuzi) a családi házas ember egyik nagyon durva és elfajzott kategóriája. Nem mindenki születik gyepmániásnak, de nagyon sokuk válik észrevétlenül azzá. Ez sokszor teljes hátraarcot is jelenthet. Vigyázat! A teljes tagadásból a…..
2011 Szilveszter: az év utolsó sétája Samuval Kattints a képre az albumért!   Elég régen írtam ide a blogra, de nem igazán történt semmi. Illetve semmi olyan, amit érdemes leírni. A fényképezés dolgában sem volt túl jó a helyzet, mert hómentes téli képpel már…..
Ismerkedjünk meg a hazai értelmiség egyik legfontosabb szertartásával, a politikailag korrekt dürrögéssel!Aki nem tudná mi az a dürrögés, azoknak, leküzdve az informatikát ideillesztek három videót, eget az Eurázsiában honos siketfajdról, egyet amerikai rokonáról az…..
Louie the purple horse Hazai pálya 2012.01.19 09:18:00
Megnéztem tegnap Orbán beszédét, és arra gondoltam közben, hogy mennyire jó döntés volt a pasastól, hogy odament és mennyire amatőr dolog volt azt hinni, hogy őt ott majd baj éri. Éri a fenét. Hazai pályán, egy rutinos focista mindig "lehozza" a meccset. Gólt lőni nem…..
A Gergővel, aki itt ilyen jogász, mert Viktor kitalálta, hogy az Frankó meg hogy söralátétre kell minden jogszabálynak ráférni, meg mert kurvára elegünk van a sok okoskodó jogászból, szóval meg mert olyanunk van, na értitek, megalkottuk Magyarország…..
tomware 2012.01.04 08:51:07
@Iustizmord: Ehhez nem lehet mit hozzátenni, ott a pont.
Mielőtt ebbe a blogba kezdtem volna, volt egy rövid próbálkozásom egy másik szolgáltatónál, mivel a blogolást eredetileg azért akartam, hogy az index fórumban elkövetett jópofaságaimat egybegyűjtsem. Aztán itt kötöttem ki. A másik blog a Lila Lónál is kreténebb nevet viselt:…..
A rendszerváltó nosztalgia állandó népi motívuma az egykor világhírű magyar valami. Világhírű ipar, világhírű futball. világhírű bor, világhírű kereklámpás Ikarusz. Ezekről már sokan és sokat írtak. Van ami a születése pillanatában sem volt világhírű, hanem…..
Ajtón kívül Outdoor Apucik 2011 2011.11.24 21:58:00
 Sem a tavalyi sem az idei évben nem állítom, hogy kedvenc kis túrasátram életvitelszerűen lakhatási célra használtam volna. Egészen konkrétan egyszer sem vettem elő. Már megint. Pedig. Ezen a fotón van a legtöbb résztvevő: vártuk a reggelit A képre kattintva jön a májusi…..
Ha kisegyházakra utazó összeesküvés-hívő lennék, meg lennék győződve arról, hogy a Jehova Tanúi hálózzák be a látványtervkészítő szegmenst. Legalábbis minden valamire való látványterven olyan boldogságtól sugárzó arcú járókelők sétálnak, mintha csak az Őrtorony…..
 A CBS legújabb sorozatát Billy Recoba producer magyarországi útja ihlette.Az amerikai adaptációban megismerkedhetünk Larry "Black Buffallo" Johnsonnal, az indián származású böllérrel, akit barátai csak Buff-nak szólítanak. Buff és csapata, Michigan államot járják,…..
A mai senemmunkanap-devalakinekmegigen-ségre tekintettel ismét fotók következnek, rajtuk hírességek és híres helyszínek, de menjünk csak szép sorjában :) Járt már közületek valaki Velencében? Nekem még nem sikerült eljutnom oda, és azok a barátaim, akik jártak már ott,…..
Egy 35 éves, budapesti férfi vagyok - igen: autós, 18 éves vezetési tapasztalattal. Hétvégente átvedlem én is kerékpárossá, gyalogossá: hatalmasat csatangolunk vagy karikázunk az Asszonnyal meg a Srácokkal a környéken. Van tehát némi fogalmam arról, hogy milyen az utak…..
tomware 2011.11.04 13:28:03
@gergo: Igen, azok a kommentelők a legszórakozatóbbak, akik komolyan veszik az ilyen posztokat.
Persze, ennek lehet kellemetlen következménye is. lásd az "Egyetemista határozó" blogot...
Ajtón kívül Ősz: újratöltve 2011.11.01 21:35:00
   Kattints és legyél te is melankolikus!   haiku rőt falevelek szél dobálta avarban lépteim nesze       Észrevettétek, milyen szép ez az idei ősz? Csupa szín, az idő is tűrhető. A vénasszonyok nyara évek óta nem volt ilyen hosszú. De azért,…..
Ajtón kívül Wellness? Ééén? 2011.10.24 21:17:00
      Erzsébet Park Hotel, Parádfürdő Ez az Erzsébet szárny. Ha a képre kattintassz, jön az album!   Szun Dee, az emós törpe arra ébredt, hogy bedugult az orra, a torkában mintha még nála is apróbb lények flexeltek volna. Hirtelen felült és úgy érezte,…..