Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GENERATI

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Deres   Csúsztam. Ismét. Nem szóltam előre, mert minden nap volt egy olyan, háromórás ablak, amikor majdnem leülhettem, aztán meg nem. Kedd reggelre terveztem, vasárnap lett belőle. Sajnálom, és frusztrál, megértem, aki kurvaanyázik, de előre szólok, a jövő hetit csütörtök előtt tuti nem tudom…..
GENERATI 2019.05.14 12:10:05
ez egy nagy fos volt, a 08,05... Látvány megvan, de a forgatókönyv kurvára nincs!
- 100 hajót és az egész várfalon vagy 50 skorpiót biztosan lezúzott egymaga. ezt megtehette volna 2 sárkánnyal is előző részben nagyobb eséllyel, de senki se tudja lőni, hát bazdmeg, 500 sima íjász elég lett volna hogy Daenyt lelője, nem kell Drogont...
- mi a fasztól őrült meg és rage-lte szét az egész várost? már az övé volt, egy hét éheztetés a toronyban (de akár ostrom is, amit végignéz egy ház tetejéről zabálva) és kész...
- 7 évada megy hogy ő born to rule, milyen faszán készül rá, ehhez képest 2 rész alatt sikerült egy picsogós kis kurvává tenni, aki besértődött és durci hogy őt nem szereti senki, és elárulták, ezért dögöljön meg MINDENKI (Mereenben se szerették, mégis a nép érdekét nézte, kímélni akarta ártatlanokat)
- gazdaságilag: kin fog ő és honnan uralkodni? a kopár fos helyen lévő Sárkánykőről? Északi emberek 8ada ha megvan, Égikert 0, Lannister területek 0, Folyóvidék talán fele, Dorne megvan, de ők nem valami engedelmesek, Vas-szigetek 5öde talán megvan... de ő simán feléget 1millió embert MERT CSAK...
- Jamie 7 évados karakterfejlődése trágyára dobva (és jó részben Daeny-é is)
- ha ilyen őrült, és kb Jon árulása a baja, miért nem égette fel a fél északi sereggel meg pár Makulátlannal együtt?
fú de gáz ez az egész évad, a lassú röhögős első két résszel, a 0 párbeszédes 3adikkal, ami egy homályos zombicsata 200 wtf dologgal, a 4. részben van jó párbeszéd ami megszokott, de ebben már az se, csak 20 perc égetés ÉSZ NÉLKÜL... :(
Szolg.közl.: sok vót a hét. Meaculpa. Nem mondom, hogy nem lesz még ilyen, mert lesz. Deres all the way Ha valaki aszitte, hogy majd ebben a részben lesz olyan történés, ami előrébb tekeri a westerosi történelem valíriai acélpánttal megerősített, korhadó kerekét, azon még Vas-szigeteken is…..
GENERATI 2019.04.30 11:41:28
@Gyula_80: akkor itt lesz 90%-nyi sötét képkocka, meg néhány a fő(bb) szereplők haláláról, meg hogy Éjkirály úr miért nem törte ki azonnal a nyakát, ha olyan érzelemmentes, mire várt annyit? :D
GENERATI 2019.04.30 14:08:22
@pethő.anni: jaja, jók a mémek nagyon :D Melisandre nekem wtf, de jópár dolog is pluszban... nekem amúgy nem tetszett, annyira beharangozták, hogy legnagyobb ever stb, aztán.. na majd a 10 fős sereggel, sárkányok + kriptában levők nekimennek a Kompánia+ Vasflotta+Lannister seregnek...
Mivel ebben az évadban írtam messze a legkevesebbet (meg legszarabbat, de ez már más kérdés) és ez volt az az etap is egyben, amiből a legkevesebbet láttam, nem biztos, hogy a véleményem számít-e, de a hagyomány az hagyomány. Szóval szerintem az évadnak úgy mentek neki, hogy a Radics-Csoki-Krisz…..
GENERATI 2019.03.01 11:37:57
@KapitányG: Mert utoljára mentek be ketten, mikor szegény Cinti már kibaszódott a villából :(
  This is the endBeautiful friendThis is the endMy only friendThe end Of our elaborate plans, the endOf everything that stands, the endNo safety or surprise, the endI'll never look into your eyes again (...)Come on baby, take a chance with usCome on baby, take a chance with usCome on baby, take a…..
Ancsanap, helyes, egyre magabiztosabb műsorvezetéssel, feszülős gatya+valami basszal ékesített cipő lent, szürke felső, blézer fent és némi csöcskirakás, kell az. Azt halkan megjegyzem, hogy Ancsa egyre inkább emlékeztet engem a Punisher második évadának két szereplőjének szerelemgyerekére (Floriana…..
Eddig voltam táppénzen, szabin és rokkantnyugdíjon a vv-s hogyvoltírásból felmentve, de visszatértem, mint a szárazföldi sellőbe oltott, szivárvány unikornis Kebab a szegény ember gladiátorviadaláról, a vasárnapi párbajról. Az első hat percről lemaradtam, de visszanézve RTL Moston megállapítom, hogy…..
GENERATI 2019.01.09 10:50:20
@Sanda.Ipse: tudom én, csak ez az én agyammal/szocializáltságommal olyan szinten érthetetlen, hogy lehet így élni? :D vagy látni a dolgokat? bár láttam a választások végeredményét, szóval nincs több kérdésem :D
Egyszer megcserélt könnyen megy cserébe, vagy hogy tartja a mondás, de néha már magunk sem tudjuk, ki a soros – így a Skybaby támogatásával én lettem a következő Bruti helyett holnapra, majd Dzsudi Sixxel cserélte a mai napot, én meg vele a holnapit, így lesz holnap ő helyettem.…..
Mindenekelőtt engedtessék meg nekem, hogy azzal kezdjem, hogy ma hajnali 4-kor keltem, hogy minőségi kontentet produkálhassak nektek. Nem volt könnyű, de ha menni kell, menni kell. Nagyjából 9-re készen voltam mindennel, képekkel, gifekkel együtt, nagy volt az öröm, megvolt az…..
Bajusszal indítjuk az adást, és csak most jöttem rá, hogy a csávó durván kopaszodik, ezért az a büdös nagy félrefésült frufru a homlokán. De mondjuk, nem fáj ez, meg a mai világban már olyan hajat ültetnek be neki, amilyet akar, szóval szarni bele. Viszont a villában újabb csodás hét indult, az…..
14 perc. Ennyi kellett a "kofa vagyok, de csak deréktól lefelé, afölött diszkós bige" stílbe öltöztetett Ancsának, hogy kibuggyanjon belőle az első igazi tájszólásos á hang. Remélem, nem direkt tartja vissza, vagy mondják neki, hogy ne beszéjjémáparasztosan, mert ha igen, akkor, és tudom, hogy…..
GENERATI 2018.12.04 10:47:56