Regisztráció Blogot indítok
Adatok
flex14

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cool List Hungary 1. Kolin Márk 2008.12.05 19:00:00
Tavaly ötödik volt, de már akkor tudta mindenki, hogy ez nem a végállomás. Idén megjelent a Kolin várva várt első lemeze és a legnagyobb cégek is felfigyeltek rá, hogy Márk őrült kúl. Mi ezt persze már régóta tudjuk...
flex14 2008.12.06 17:58:11
Etele nem fizetett álfasisztáktól rettegő kormánypárti felháborodó, hanem haragviráglelkű homokháti dizájnerlegényke, így nem csomagolt, sőt az ÉS-ben sem szervezett aláírásgyűjtést, hanem vidáman füttyentett egyet, amikor az üzletlánc egyik polcán meglátta a Nácigyanús…..
Gergely nem naív, viszont kitartó. 90 Ft-ért is visszamegy a kúthoz és megnézeti a biztonsági kamera felvételét, ahol szerinte tisztán látszik: a pénztáros a vásárlás után kidobta a blokkot és kevesebbet adott vissza. Rég nem olvastam nálad benzinkúti story-t, remélem nem…..
Meghátrált a UPC és augusztus 1-jétől mégsem számol fel 96 forintot papíralapú számlái utan. Az MTI-hír szerint: "A visszavonás legfontosabb oka, hogy a tapasztalatok azt mutatják, az elektronikus számlafogadás és -fizetés ma még sok fogyasztó számára nehézségekbe…..