Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Raijin

57 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aida-san épp egy meleg vizű forrás látogat meg, de mivel a férje nem ért rá a rengeteg munkája miatt, hol ott ezt az utazást a házassági évfordulójuk miatt szervezték! Kénytelen volt meg hívni egy barátját akivel a nagy lazítás közben iszogatni kezdtek, ekkor három srác felajánlja, hogy szívesen…..
A kis három oldalas szösszenetünkben, Soi Fon és Urahara kötnek egy alkut amelynek Yoruichi a tétje, lássuk ki a jobb... :)..
Főhősünk a tanóra alatt talál a telefonján egy furcsa applikációt, először az hiszi, hogy valami vírus, és egyből törülni akarja, de az osztály ribije miatt, el is felejtette a dolgot...  ..
  Shige és Sayaka éppen nagyban turbékolnak mikor a fiú elveszti a fejét és ott helyben le akar feküdni a lánnyal! De legnagyobb bánatára Sayaka megígérte a szüleinek, hogy addig nem fekszik le a fiúval amig össze nem hazásodnak. de ugyan akkor Sayaka tisztába van a pasija terhével ezért a…..
adót egy srác és három elég rossz indulatú lány, akik mindig szekálják a srácot, de egy szép napon rá mosolyog a szerencse a srácra, amit a srác természetesen kis is használ...  ..
Takeru éppen péppé vert egy kis elkényeztettet ficsúrt, ezért behívatták az édesanyát aki szintén két perc alatt balhézni kezd, haza érve az anya kérdőre vonja fiát, amiből parázsló vita kerekedik ki, takeru gyerekkori barátja próbálja csitítani a helyzetet sikertelenül takeru dühébe faképnél hagyja…..
Rövid ism: Masao épp próbál Konami-san kedvére tenni, végtére is az ő hibája, hogy a lány a saját házzá hozz lett kötve törőt kézzel és lábbal…  ..
Adót egy házaspár aki kénytelen haza költözni a férj, legyengült apjához, aki éppen nem rég vesztette el a feleségét de mivel a férj dolgozik ezért megkéri a feleségét hogy ügyeljen  apja egyezségére és a történet innen kezdődik….       ..
 Főhősünk egy elektronikai üzletben tengeti minden napjait, arra vágyva, hogy ne csak idős emberek jöjjenek be az üzletbe és ekkor betoppan a főhősnők egy fura készülékel...    ..