Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szyl

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Andoer egy igazi érdekességet dobott a piacra. Ezúttal egy 2 lencsés, 360°-ban látni képes akciókamera került termékei palettájára, és meg kell hagyni, elég szimpatikus darab, főleg, ha az árát nézzük...
Egy összehasonlító tesztet szeretnék végezni, amivel tesztelem a (Baofeng) Pofung UV-5R rádióm hatótávolságát. Tudom egy ilyen teszt sosem lehet perdöntő, mert a domborzat, a légköri viszonyok és a többi... Van egy Tesco gazdaságos PMR446 rádióm azt is egyben letesztelem, így…..
Na, mit gondolsz? Mennyi 68+57? 2015.09.19 06:23:23
Tegyük fel, hogy ezt a konkrét összeadást a történelem során még soha senki nem végezte el. (Ha zavar ez a hamis feltevés, válassz két 200 jegyű számot!) Na és!? – mondod te. Az összeadás szabályait nem befolyásolja, hogy egy konkrét összeadást elvégeztek-e korábban,…..
Bármennyire is hihetetlen, Magyarország és a térség gazdasági szereplői számára a cigányok jelentik majd a következő évek, sőt, évtizedek során a kitörés, a fejlesztés, az erősödés egyik nagy lehetőségét. Igen, azok a cigányok jelentik hamarosan az új – és egyre…..
A szigetelőszalagot is oldja a gázolaj  - Itt vagyok a Rakparton és megállt az autó – búgta a telefonba feleségem. A legjobb hely az elakadásra. Másodszor csinálja, rutinja van benne.  Érdekes a közlekedőtársak reakciója, a villogó elakadásjelző és a kocsi mellett…..
Szyl 2014.08.03 00:25:26
@DOKKOLÓ: Ne aggódj van kettős tömegű lendkerék csak egy hangyányit simábban jár a benzines és nem öli meg olyan hamar mint a dizel :) E34-es 525i 24V BMW-mben is már kettős tömegű volt pedig azt már 1991-ben is gyártották a 2006-os 1.4-es Octaviamban is az van de annak sem volt soha semmi baja pedig 200000km-t tekertem bele 6.2-es átlag fogyival, csak kötelező dolgokat cseréltem 160000km-nél volt az hogy az SKF vízpumpa elkezdett szivárogni és hamarabb kellett cserélni de más nem volt :) dízelre meg nem vágyom annyi szabad időm nincs :D
TComment Menyit ér a szervizkönyv 2013.09.16 06:15:00
Odasétálok, bemondom a rendszámot, lekérdezi a számítógépből, hogy az elmúlt öt évben összesen kicsit több, mint 950.000 forintot hordtam ide időszakos szerviz címén. Megérte? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Szyl 2013.09.16 16:21:48
@Schütii:

Nekem Skodám van annak a használati útmutatójában benne van hogy hogy lehet kiütni hivatalosan, nézd meg a tiédet hátha abba is benne van... bár nem tudom a Fiatéknál hogy van ... de ki tudja
Szyl 2013.09.16 16:26:51
@gazduram:
Nekem is 30ekm-es az olajcsere ciklus de újkora óra 15ekm-ként cserélem most 180eKm van benne és érdekes módon nem eszi az olajat és baja sincs de le is kopogom :) kopp kopp :D
Szyl 2013.09.16 21:29:38
@Schütii: Skodába nyomva tartod a kilométerórán a napi számlálót nullázó gombot utána ráadod a gyújtást megvárod míg megjelenik a szervizkulcs a kijelzőn utána jobbra fordítod a napi számlálót nullázó gombját és kész is (a gomb jobbra balra fordítható mert úgy lehet állítani az időt)
A királyi tévé nem azonosul a kerékpárosokkal. Sőt, nemhogy nem azonosulni nem tud, hanem a közlekedésben résztvevők szabályszegő, visszabeszélkő söpredékének tartja. Ez az álláspont sütött a Ma Reggel csütörtöki kiadásából, amikor Gulyás István műsorvezető…..
Még mindig nagyon kicsi, de már normális és idén rendkívül izgalmas a magyar motorkerékpárpiac - legalábbis a múlt évi statisztikai adatokból ez, és még néhány más következtetés is levonható. Például az, hogy szinte teljesen eltűntek a magamutogató, idióta, a motorosok…..
Szyl 2013.04.22 15:13:38
@MACSKANŐ:
PCX jó majdnem olyat vettem csak egy hajszálon múlt :) de végül S-Wing lett kis szerencsével :)
Vélemény-cikkünk kommentposztja...
Szyl 2012.12.28 14:08:08
@Jin_Ke (villamregeny.blog.hu):
ez rendbe is van hogy közúton nem kellene versenyezni egyet is értek mi is szoktunk Kakucsra járni feszt levezetni kibéreljük a pályát és egésznap megy a csapatás :)
Szyl 2012.12.28 14:23:34
@sieddie: ilyet a sima szőke nő minden nap csinál :D körforgalomből csak kifelé kell irányt jelezni a kijárat előtt menet közbe nem, egyébként a hivatásos buszos sem jelzett :) aki nem jelez azokat én is utálom mert miattuk kell várni hogy vajon kijön e vagy nem .....
Szyl 2012.12.28 16:47:20
@ex-dr. vuk: ki vagy mi volt veszélybe? az jelentkezzen ne más aki nem is volt ott :)
Úgy tűnik, maga a Fővezér is személyes kudarcnak érzi, hogy a 450 ezer érintett devizahiteles nagy része magasról  szarik a megsegítésükre kitalált árfolyamgát konstrukcióra. Akárhogy erőlködnek a bankok és a kormány közösen, az érintettek csak nem akarják vállalni az…..
Szyl 2012.12.10 23:59:29
Szyl 2012.12.11 08:24:33
@collateral collector:

miután akkor jött be a lakás lízing mint finanszírozási forma a jövőbe meg nem lát nagyon senki miután később mikor lejárt a lakástakarék akkor mondták hogy az erre ugyan nem lehet használni persze tudnom kellett volna mert én látnok vagyok, vagy lakhatnék azóta is albiba, ja hogy akkor másnak én fizetem a lakását... neki lesz nekem nem....
Szyl 2012.12.11 11:40:39
@naat2:
sanszos hogy saját maguk fizetik az árfolyamgátat aki igénybe veszi mert akinek sok pénze volt az vég törlesztett aki stabil munkája van az most is fizeti és adózik is mert aki nem tudja fizetni és elmaradásba van az nem vehet fel árfolyam gátat aki meg nagy gazdag vállalkozó minimálbéren az meg nem 10-20 milláért vesz lakást és szintén kiesik a körből, ráadásul a segíííjes tesókákat is mi fizetjük adófizetők úgy hogy ők csak elvesznek de nem adnak a közösbe.... szal akkor te kit is fizetsz és ki kerül sokba az aki nem akarja kihasználni az árfolyamgátat?
Újabb lépést tett az elektronika és a kerékpár összeházasításban a Mitteldeutsche Fahrradwerke AG, más néven MIFA. A nagy német kerékpárgyártó X-PESA nevű gépe állítólag megszünteti a lánc áttételt. Az Institut für Automatisierung und Informatik és a Harz Főiskola…..
Szyl 2012.10.19 15:20:29
Belsőség A postások bemutattak 2012.09.28 17:41:46
Érdekes dolgok történtek a távoli Ausztráliában. Alig pár napja az Ausztrál Posta egy négyrészes bélyegsorozatot adott ki, így emlékezve meg a Mount Panoramán található Bathurst-i versenypálya ötvenedik évfordulójáról. Az természetes volt, hogy a 2006-ban verseny közben…..
A tegnapi nap folyamán a Slashgear jóvoltából napvilágot látott egy két nappal ezelőtti, az Ekoparty bizonsági konferencián készült lent látható felvétel, amin egy Samsung Galaxy S III típusú készüléken hajtanak végre factory resetet úgy, hogy a telefon stock böngészőjével…..
Szerda este ismét összerezzenhetett a tech-világ gyomra, mert bejelentették a már mindenki által ismert TheirPhone 5-ös verziójának megjelenését, amelyet 199, 299 és 399 dolláros áron lehet majd megvenni (persze külföldön) és 16, 32, ill. 64 gigabájt beépített, és sehogyan sem…..
Sokan beküldtétek a lenti képet, meg persze magunktól is rátaláltunk, de azt nem sikerült kiderítenem, hogy ki készítette. Mindenesetre az illető elég jól vágja a DOS-os játékokat, ezekből szedte össze a száz legjobbat egy szép listába. Látszik, hogy sok melóval, nagy…..
Szyl 2012.07.18 13:19:15
nekem az F29 retaliátor hiányzott :))
en.wikipedia.org/wiki/F29_Retaliator
meg ez is :)
en.wikipedia.org/wiki/Desert_Strike:_Return_to_the_Gulf
de legalább a nagy kedvenc a Stunts benne volt :)
Hi-octane az jó volt :)
Meg a Need for speed is :)
TComment Kéne. Nyolcér' 2011.12.21 07:16:34
Egy hétig erről áradoztam mindenkinek, aztán megtankoltuk és elővettük az árlistát. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Értjük, hogy a popzene kivet magából egy 48 évest, de attól még a zömében 35 fölötti rajongó megnézte volna, ahogy George Michael, a nyolcvanas évek nagy popikonja előad pár popszámot. De kivártuk türelmesen, hogy sok ballada és egyéb feldolgozás után végül megugráltassa a…..
...De vajon mikor robban, ha robban egyáltalán. Állítólag az Apple biztonsági emberei rendőröknek adták ki magukat, és saját maguk akartak rendet tenni.Nem mocskolódni akarok, azt sem szeretném, hogy negatív töltetű legyen a bejegyzés, úgyhogy előre leszögezném, hogy ezek nem…..
Szyl 2011.09.04 01:32:06
Ha imádja a nagy feltűnést, és szeretné megélni egyszer az életben, hogy a pesti belváros főutcáin felé forduljon minden tekintet, a járókelők megálljanak néhány pillanatra, és az autóvezetők miatta fogassák a fejüket, akkor ne érdemes Porsche cabrióra spórolni. Üljön fel…..
Nem is tudom, mit gondoljak Zoli leveléről. Kicsit olyan szálka meg gerenda érzésem volt, miután végigolvastam. Gondolom, nem vagyok egyedül a véleményemmel. Egyébként a 353D az mi? Mielőtt bármit is írok az esetről el kell áruljam, hogy egy 353D vel járok. A zebránál minden…..
A cím nem vicc, valós történetről van szó. De azért mielőtt az autóvásárlás előtt állók önfeledt örömujjongásban törnének ki, annyit nem árt tudni, hogy Toxic Belgiumban él és ez a bizonyos letöltendő büntetés is egy ottani ügyeskedőt érintett kellemetlenül, a hazai…..
Szyl 2010.12.11 08:07:56
nálunk is volt olyan ahol meg lehetett nézni hogy amikor zöldkártyán volt a kocsi mennyi volt a kilométeróra állása
itt:
www.rkf.hu/hulladek/publikus.jsp
csak tök ciki volt az autókereskedőknek hogy ilyen könnyen lebuknak ezért finoman rábeszélték az üzemeltetőt hogy ugyan má nem kéne .... ezért nem veszek használt autót kereskedésből ott mindig át akarják verni az embert