Regisztráció Blogot indítok
Adatok
roark

21 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
... mobilképesnapló ... 20090201 2009.02.02 22:55:00
roark 2009.02.05 21:21:17
Az a nagy harci helyzet, hogy ezer éve voltam itt utóljára.Nem mondanám, hogy nincs mit írnom, de a baba annyira le foglalja az embert, hogy egy hosszabb dolog belekezdésébe már nem is mer. Hozzá kell tennem hogy az első 2 hónap az elég nehézkes volt, sírogatott Dominik fájt neki a…..
... mobilképesnapló ... 20090115 2009.01.15 23:48:00
roark 2009.01.17 22:30:01
Az első kép az amikor hazaértünk...
Tegnap voltam Timinél látogatóba a korházban munka után de akkor még nem volt semmi extra. Este 22:30-kor hívott, hogy lassan indljak mert már a szülőszobán van. Kértünk epidurális érzéstelenítést, de nem igazán hatott ezért Timinek elég nagy fájdalmai voltak. Végülis…..
Voltunk ma NST vizsgálaton reggel, de baba annyira jól érzi bent magát, hogy nagyon nem akar kijönni. Ha maholnap nem szül meg Timi akkor be kell neki feküdni a kórházba. (Végre nyugi lessz itthon :o) ) Dobok fel pár képet, tegnap vállogattam őket. Az egyik barátunk kislánya,…..
http://videa.hu/videok/jarmuvek/bmw-m3-vs-bugatti-veyron-auto-gyorsulasi-verseny-UOUJ3CzcjGKLqUwu :o) ..
Voltunk TAB-on Tuning találkozón. Mivel nem volt egy világgá kürtölt rendezvény ezért nem is volt olyan túl sok verda, de volt egy-két jó.  Utána elmentünk egy helyre ami nem tudom pontosan, hogy hol van de az oda vezető út olyan volt mintha a világ végére vezető út egy…..
Ma véget ért a XXIX. Nyári Olimpia Pekingben....ez is lehetne a kezdés, ha nagyon hivatalosra akarnám venni a figurát, de lenne annak értelme? HIszen ez a blog elvileg rólam szól. Hát akkor néhány szót a mai napról, ami azért kapcsolódik az Olimpiához, és főleg annak az utolsó…..
roark 2008.08.26 13:35:59
Már egy ideje rá vagyok kattanva a villámfotózásra, csak az idő se olyan meg a fényképezőgépem sem, hogy nagyon profit sikerüljön csinálnom. De amit sikerült csinálni azt megmutatom nektek...
A mai napunk is mozgalmas volt. Ebéd után voltunk Balatonbogláron.Utána mozidélután Norbiékkal. Olyan filmet néztünk ami a csajoknak nem nagyon tetszett.Nekem bejött de nem mondanám, hogy benne van a kedvenc 100 filmem között.Majd CokeClub mert a StereoMC's játszott. A nagy igazság az…..
Aranypart-Coke Club, Ezüstpart-Palace..
Most már tudom, hogy fiam lesz. Láttam a pöpöst. :o)Este ha hazaértem dobok fel képet is, bár nem sikeráltak valami nagyon jól.A képen a baba feje, keze meg a melkasa látható...
Lementünk az ezüstpartra grillezni Timi tesóékkal és a barátainkal.Készült pár kép. A hangulat jó volt ( nem tudtunk inni mert mindenki kocsival volt :o) ) csak a végefelé már igen éhesek voltak a súnyogok és csak mi voltunk kaja a közelben. Egyenlőre saját képet dobok fel, majd…..
Ma megjöttek Timi tesójáék. Voltunk kint a verdanapokon amit a Kiliti reptéren rendeztek.Hát mit is mondjak, nem rossz, nem rossz de kicsit nagyobb felhajtásra számíottam.Voltak jó verdák, nagy hangerő, tömeg meg meleg is. Itthon néztem, milyen szépen lebarnult a lábam a papucs…..
simple life of a simple man Itthon 2008.08.08 09:17:11
Hazajöttünk szerdán a családhoz. Másnap bementünk a JABIL-ba meglátogatni az  ismerősöket. Egy élmény volt látni a régi arcokat. Viszont rá kellett arra jönnünk, hogy ennyi idő sem elég arra, hogy mindenkivel találkozzunk akivel szeretnénk. (3,5 nap) De azért próbáljuk…..
A legújabb kis kedvencem:MSI WIND U100..
Már megint megtetszett valami. Egy óra. Ha netán valaki csak úgy meg akar lepni akkor szivesen elfogadnék egy ilyet: Az oldal   :o) És nem is annyira drága.  ..
Ha minden igaz akkor végre sikerült rájönnöm, hogy hogyan is műkszig ez a blog oldal. A képeket amiket felrakok, Qdi cimorámnak teszem véleményezésre. ..