Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csipi70

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki robotporszívó vásárlásra vagy nézelődésre adta a fejét, azoknak feltűnhet, hogy a Xiaomi termékei kitűnnek a kínai márkák közül. Bizony drágábban mérik őket, mint amiket a konkurenseknél láthatunk. De vajon mit tudnak? Rengeteg eszközüket próbáltuk már, telefonokat, okos órát, külső…..
Csipi70 2018.11.25 17:49:04
@nezdmitrendelszblog: Kaptam! Örültem! Kb 3 napig! Tényleg alapos, szuper! Indításnál nehezen indult el, nem forgott körbe feltérképezéshez. Majd, pirosan kezdett villogni a ki-be kapcsolója és ezt mondta, hogy belső rendszer hiba Gyorsan rákerestem, azt javasolják, reset gombbal töröljem (ezt többször megcsináltam) ekkor nem töröl minden telepítést, de a wi-fit elveszíti.....oké, wifire vissza, érzékeli a telefonom, indíthatom.....bekapcsol, de nem mozdul el a helyéről. Olyan, mintha a kerekével (?) lenne gond. Minden instrukciót érzékel, visszajelez, de nem mozdul el a dokkolóról. Nem forog körbe, nincs térképezés. Már nem villog pirosan a gomb, de nem mozdul, csak bekapcsol, majd leáll. Esetleg valaki hozzáértőt....szervíz? Tudnál segíteni? Ja, az első hibakód, amivel az egész indult (már nem írja): 117 belsőrendszer hiba ODO na ilyen nincs a hibajegyzékben. Még olyat is írtak, hogy egyszerre nyomjam a kapcsolót és a home gombot de ezen a gépen nincs home gomb, csak a bekapcsoló és a reset + Wi-fi kijelző. Nagyon megköszönöm, ha utána néznél.
Csipi70 2018.11.26 06:58:55
@nezdmitrendelszblog: Köszönöm a választ, neten rendeltük (talán Spanyolországból küldték), van garancia de azért kérdezősködöm, hátha valakinek van ilyesmi tapasztalata, lehet, hogy csak én bénázok. :) Köszönöm még egyszer.