Regisztráció Blogot indítok
Adatok
frocli

0 bejegyzést írt és 218 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lezajlottak az elődöntő a Dalban, a két középdöntőt pedig egy hétvége alatt akarja lezavarni a közszolgálati tévé. A műsor tavaly óta nem lett jobb. A második adásnál ledöbbentünk, hogy aztán utána már totál érdektelenné váljon az egész. A középdöntőre ráadásul…..
21:05: Tóth Gabi mezítláb játssza el a hattyú halálát a színpadon, ennyi volt Szabó Ádám x-faktoros karrierje, és ezzel az "úgyis Szabó nyer, láttam a plakátot"-konteót is megdöntöttük. Jóccakát, jövő héten jövünk megint, kicsit másként, de X-Faktorral.  21:02:…..
A Fidesz szerint olcsó, megrendezett hazugság a szabolcsi rendőrséghez eljuttatott drogellenes oktatófilm. „Baszod ezt a hentesem is le tudná forgatni, ha kamerás mobilt celluxoznának a seggére. Ha nem az lenne a címe, hogy szippantás, akkor is azt mondanám, hogy FOS" -…..
frocli 2013.10.31 18:41:51
A Vundersőn és Zuperszexi nem tekinthető a magyar televíziózás mélypontjának, bár a közmondásos bödön aljáról tulajdonképpen már csak a szórakoztatóipar pakurája, a Bagi-Nacsa kettős és az Irigy hónaljmirigy tagjai néznek fel Sebestyén Balázs és Vadon János fél…..
Mi is csak most, másnap délelőtt vettük észre, hogy az Űbersőn és Vunderszexi tegnapi nyitó adásában nemcsak prosztósággal töltött humorbombonokat sikerült a közönségbe hajigálni, hanem egy vaskos kegyeletsértés is belefért a nyolcegyes holland szopórollerről szóló…..
frocli 2013.10.14 19:49:49
A magyar válogatottnak 2011 őszén 2 fontos EB-selejtező mérkőzése volt, amikor Egervári Sándor felesége a végső stádiumban vívta küzdelmét a rákbetegséggel; ebből a csapat semmit sem érzett meg, 2:1-re verték Svédországot itthon, 2:0-ra Moldovát idegenben. Amikor anno ezt olvastam, majdnem elsírtam magam, - annak ellenére, hogy nem kedveltem kapitányként Egervári urat.
(Maga a Blikk is megírta ezt, a bulvárkedvelők és ebből élők meg is jegyezhették volna akár //
www.blikk.hu/blikk_sport/gyasz-egervari-feleseget-legyozte-a-rak-2067628
Az ilyen médiahuszárok is ráfigyelhettek volna, és e relációban szintén űberciki taplóságnak érzem a poént. Bár nem lóg ki abból az ultrataplóság-sorból, hogy élő adásban Vastag Csaba hímtagjának mérete a téma, a gyenge idióta fekete Pákóval egy Oscar-díjas színészt figuráznak ki ... stb
Ha ennek folytatása lesz, akkor tényleg ... szóval innen már nem találok szavakat.
„Egész Dél-Amerika latin, nekünk sem szabad elmaradnunk mögöttük” - indokolta az oktatási államtitkár, hogy miért latint és nem angolt kell tanulni a nyolcosztályos gimnáziumokban. „Főként a hátrányos helyzetű gyerekek példaképe lehet Antonio Banderas és Jennifer Lopez.…..
Történelmi pillanatnak nevezte Orbán Viktor az amerikai választások eredményét. "Sok dolgunk lesz" - vélte a kormányfő. "A választásnak vége, a végeredmény pedig nem is lehetne egyértelműbb, a Fidesz-KDNP példátlanul erős felhatalmazást szerzett a kormányzásra" - mondta…..
Előzetes regisztrációhoz kötné Lázár János és Varga István közös törvényjavaslata a családon belüli erőszakot. A Fidesz nőtagozata üdvözölte Varga Istvánt, amikor a folyosón találkoztak. Giró-Szászötven András kormányszóvivő szerint tavaly Magyarországon saját…..
Az éhségsztrájkját lezáró Gyurcsány Ferenc sajtótájékoztatón számolt be szenvedéseiről. A pártelnök ezúttal egy nagyméretű, citromsárga, átizzadt zakóban válaszolt a sajtó kérdéseire. „Pont olyan ütemben fogyok, mint a demokrácia Magyarországon” – mondta elhaló…..
A magyar-holland mérkőzést megtekintő Orbán Viktor a meccs után kijelentette, hogy ez a vereség is a külföldiek miatt van, és nem kérünk többet a FIFA diktátumaiból. "Ez a 4-1 is azt mutatja, hogy a külföld válságban van, ezért hazánk megnyomorítása, ellehetetlenítése a…..
A hűvösvölgyi Nagyréten kutyafuttatással, pázsiton heveréssel és sörivással gyakoroltak a terrorelhárítók egy átlagos őszi napra. Hajdu János dandártábornok elmondta, hogy a vészhelyzetek mellett a mindig éber csapatnak a hétköznapokra is fel kell készülniük. „Nem…..
Az azeri baltás gyilkos után kiderült: Ambrus Attila már Kazahsztánban van. Hiába töltötte le jogerős börtönbüntetését Ambrus Attila: a magyar és a kazah kormány között évek óta folyó tárgyalások értelmében ki kellett őt adni, háromezer raklap szilvalekvárért…..
Azoknak a fiataloknak, akik szeretnék helyreállítani az emléküket, kapaszkodóként újra megjelenik a Balaton Sound teljes programja. „Arra emlékszem, hogy ott voltam, mert a vonatjegyet megtaláltam, csak azt nem tudom, hogy volt-e nulladik nap, vagy csak képzeltem” – ilyen és…..
frocli 2012.07.20 20:34:21
@Kozi73:

Kérlek tisztelettel:
Ez hülyeség, hiszen olyan nincs, hogy utólag adnak ki programfüzetet.

(Olyan viszont van, hogy visszamenőleges hatállyal törvénykeznek...)

Ám ennek alapján, - ha jobban belegondolunk, - a 2/3-os felhatalmazás birtokában akár utólag is kiadhatnak mégis programfüzeteket.
A hétfő reggel Miskolcról indult éhségmenethez korábban csatlakozó MSZP-s és LMP-s politikusok után újabb celebritások jelentek meg a csoportban."A tanácsadóim mondták, hogy csak így fogok nyerni" -mondta Barack Obama, majd a mobil jakuzzijában ülve elkezdte…..
A MALÉV csődjét követően új névvel folytatja munkáját a magyar légitársaság. A pénzügyminiszterként, miniszterelnökként, térként és fejlesztési tervként is jelesre vizsgázott Széll Kálmánról nevezik el a MALÉV utódját."Nomen est gólem" - mondta a hírre…..
A Balatoni Vízügyi Hatóság az Új Széchenyi Tervnek köszönhetően két amerikai terepjáróval kezdhette meg a tó jegének feltörését.  "Nagyon hasít, és még rádió is van benne" - summázta a Hummerek első munkanapján tapasztalatait Kovács Mihály veterán…..
frocli 2012.02.07 19:49:16
Nehéz elhinni, de sikerült: brit tudósok megcsinálták, 92,5 fokig jutottak! A 90 fokos álomcsúcs évezredekig megdönthetetlennek tűnt, de brit tudósok a hétvégén meglepő eredménnyel rukkoltak elő: 92,5 fokosra javították a derékszöget. A nem titkolt hosszú távú cél az, hogy…..
frocli 2012.02.07 19:47:02
@Dr. Adofizeto:
Amikor Bell feltalálta a telefont, Orbán Viktornak már volt 2 nem fogadott hívása
A Szépművészeti múzeum és a Nemzeti Galéria igazgatója, Baán László pályázatot írna ki a Liget új nevére. A HírCsárda előre megszagolta a korrupciós botrányt. „Az egész pályázat csak egy korrupciós színjáték lesz” – mondta el lapunknak egyik…..
Használhatatlan állampapírokkal és eladhatatlan kincstárjegyekkel játszák, főleg bóvlinak minősített országokban. A bóvlingot egy 93 ezer négyzetkilométeres, többé-kevésbé sík pályán játszák. A támadó játékos először fülkeforradalmat (ejtsd: szabadságharc) hirdet,…..
frocli 2011.11.25 20:10:08
@netlovetta:

Ez nekem személy szerint egyik kedvenc történetem, mivel mindennél beszédesebbnek tartom a magyar sorsról és lélekről. Olvastam-kutattam utána, - nos, csak hogy megőrizzük hitelességünket ezen a komoly portálon, - a II. világháború alatt a korabeli anekdota így szölt:

"Amikor a magyar hadüzenetet átadták az USA külügyminiszter helyettesének, meg kellett néznie a térképtárban, hogy hol is van Magyarország, mert nem tudta. Ezután fogadta a magyar nagykövetet.

– Mi Magyarország államformája?
– Királyság.
– És ki a a király?
– Az momentán nincs.
– És ki van?
– Horthy Miklós ellentengernagy őfőméltósága.
– Értem, tehát van tengerük.
– Nincs.
– Van területi követelésük az USA-val szemben?
– Nincs.
– Kivel szemben van?
– Romániával szemben.
– És mért nem hajtják be rajtuk?
– Azt nem lehet, mert ők a szövetségeseink!
– Értem, - mondta a külügyes, és ezután átvette a hadüzenetet."

Egyes verzió szerint a későbbi elnök, Harry S. Truman volt a szóbanforgó amerikai diplomata, - bár tagadhatatlan volt humorérzéke, nem valószínű, hogy így történt, s az anekdota a jellegzetes pesti humor szüleménye.

A hadüzenetet - ténylegesen - Bárdossy miniszterelnök 1941. december 12-én közölte a budapesti amerikai nagykövettel (Helbert C. Pell). Az USA - tudván, hogy ez csak német nyomásra történt, - nem is vette olyan komolyan ezt, csak fél évvel később, 1942. június 5-én üzent hadat nekünk.
Megérkeztek az első, exkluzív fotók szerkesztőségünkbe az Oberon műhold lezuhanása utáni állapotokról. Vigyázat, sokkoló! Az Oberon mesterséges hold lezuhanását követően Otoh Gunga város után Coruscant is lakhatatlanná vált - adta hírül az MTI. Mint ismeretes, hétfő…..
A kormány legfrissebb tájékoztatása szerint mégsem kéri Magyarország a Nemzetközi Valutaalap segítségét. Matolcsy miniszter sajnálatosan félreértette Orbán Viktor egyik üzenetét. A miniszterelnök és a nemzetgazdasági miniszter éppen egy reggeli megbeszélésen vett részt,…..
frocli 2011.11.21 19:33:19
@Lendvai Ildi néni:

ha már nem írtál ide verset, szabad legyen feltüntetni egy kétsorosomat:

egy jó barátom szabolcsi,
s k...a anyád, Matolcsy!
Norbert egy visszatérő jótanácsra hívja fel a figyelmet, azazhogy mindig tessenek kiolvasni a termék csomagolását, mielőtt kifizetik, mert hiába utal minden külső jel tejre, ha azt egy szóval nem írják a dobozon. Nyilván nem véletlenül: Nemrég volt szó róla: megpróbálják…..
Épp a héten szembesült a Homár barkácsüzleteink középkori hómpédzseivel, amiken jó, ha az aktuális papírkatalógus szerepel, amiben alig van valami, keresni meg nyilván nem lehet. Tényleg annyira drága lenne felvenni egy embert, az online árlista frissítésére? Nem kell…..
Pumpui tavaly ősszel talált a Fantasea Búvár Tour utazási irodára, amikor a legolcsóbb repjegyet kereste Thaiföldre. Megállapodtak, lefoglaltak, ő fizetett, az indulás napján pedig beindult a buli: az előre kifizetett retúr jegyek nem aznapra szóltak, majd a hazaindulás napján…..
frocli 2009.03.12 14:53:25
@staropramen:
igen, az biztos, hogy valami baj van, csak még nem ismerjük fel a súlyosságát, mint Gyurcsány a világgazdasági válságét.

Ez a közösségbe való belekötés, aztán az APEH-alkalmazottak elleni generálisan engesztelhetetlen gyűlölet, hát... nem lehet könnyű
frocli 2009.03.12 15:01:41
@kriszur:
írok-olvasok, főzök-mosogatok, kötök-horkolok, stb.... Lazulj már el, nem kell mindent véresen komolyan venni!

Nos: az jött le nekem a megnyilvánulásodból, hogy nem vállalsz közösséget a földhözragadt emberekkel, akik szűklátókörűek, mert irigykednek a tehetősebbekre, holott ezt maguknak köszönhetik, mert eladósodtak.
Ugyanakkor meg valamiképp Te is ebbe a csoportba tartozol, mert úgy eladósodtál, hogy illetékfizetési kedvezményt kellett kérned.
És csak erre az ellentmondásra voltam bátor rámutatni.

frocli 2009.03.12 15:06:32
@kriszur:

Idézetek Tőled:

1 "Nem a közösségbe kötöttem bele, hanem egyes emberek mások problémájához való viszonyulásába."

2 "További jó szórakozást mindenkinek, lassan jön az újabb homárcsemege. Vessétek rá magatokat, mint kiéhezett verebek a lószarra."

Mintha e két mondandó sem lenne szinkronban...