Regisztráció Blogot indítok
Adatok
renaultfan

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán Viktor elővette a legélesebb kését a fiókból, ami arra utal, hogy mindenképpen el akarja terelni a figyelmet a hazai járványhelyzetről. Akár beismerő vallomásnak is tekinthetjük ugyanis, hogy a miniszterelnök a koronavírus-járvány második hullámának berobbanásához időzítette újabb…..
renaultfan 2020.09.24 18:09:06
@MAXVAL birсaman közíró: Akkor nyilván van véleményed arról, hogy mi miért nem tudunk felzárkózni? Nyilván az nem elfogadható indok - már bocs - , hogy az "elmúltnyócév, meg a soros". Ezt gondolom, mindketten tudjuk, hogy ez komolytalan érvelés.
renaultfan 2020.09.24 20:11:28
@MAXVAL birсaman közíró: Ebben konkrétan nem értünk egyett, mert a válságot nem tudni hogy kezelte volna Orbán, arról nem is beszélve, hogy pontos adatokat nem tudunk arról, hogy valójában milyen helyzetben volt az ország. Nyilván nem túl jóban, sőt elég nagy lehetett a szarság. Attól függetlenül, a Gyurcsány legalább kíméletlenül őszinte volt. Apropó, végighallgattad az Öszödi beszédet úgy ahogy volt? Vagy csak elég volt az a pár mondat? Már bocs. Egyébként Orbánnak igencsak lett volna alkalma többé-kevésbé rendbe rakni ezt az egész... na mindegy. Gondolom, ebben egyetértünk. Ehelyett állandóan harcban állunk. Nem gondolod, hogy ez már egy kicsit fárasztó? Főleg, hogy semmi értelme, látszatja...
Nem rég jelent meg a 73 éves Bródy János legújabb lemeze bakeliten is, melyről az ATV élő adásában beszélgetett a napokban. [A fiatalabbak kedvéért kiemelném, hogy Magyarország egyik legkiválóbb, leghumánusabb veterán zenészéről van szó.] Szóba került az „Akit a hazája nem szeret” című dal is,…..
renaultfan 2019.05.01 11:59:13
@Sancho12: Hagyjad... szegény kiscicát valamiért kib@szták az alomból, és most kemény útkeresésben van...
Carantén Lényeg, hogy pislogjon 2019.03.18 15:00:00
Ott kezdődött, hogy ismerek egy csajt, nevezzük mondjuk Nórinak. Ugyanabba a középsuliba jártunk, csak ő egy évfolyammal lentebb. Amíg én érettségi után autószerelő lettem, Nóri fodrász, amihez én is hozzájárultam - a hajammal: többször is voltam a hajmodellje a vizsgáin, és azóta is ő csetkeli a…..
Levelet hozott a posta. Nagy borítékban, benne mindössze 2 papírlap Magyarország Kormányától. Elfért volna kisebb borítékban is, de az snassz, és hát bizony arra muszáj költeni, hogy megtudhassa minden magyar, mire készül Brüsszel. Brüsszel a rettenetes démoni lény. (akinek mellesleg rengeteg pénzt…..
renaultfan 2019.03.09 10:48:37
@0dzsud0: Ok. Játszunk el a gondolattal, hogy véletlenül igazad van. Mit tennél az arab hordák ellen? Ne álltalánosíts, konkrét megoldás érdekel. A betyársereg egy inaktív ártalmatlan színészgárda, a rendőrség le van terhelve, a TEK a kábszeresekkel foglalkozik, hadseregünk nincs. Szóval?

Egyébként nem rettegek. Egyszerűen nem érdekelnek. Ennyi. De ha már ennyire emlegeted a saria police - t, mi a véleményed a keresztesekről? anno valami hasonlót tettek ők is. Kicsit kipicsázták az arabokat... Félreértés ne essék, nem vagyok arabszimpatizáns. Pont leszarom az egész bagázst a sivatagban. De ha jársz templomba, nem jutott még eszedbe, hogy kinek a nevében tették amit tettek? Ici-picit képmutatás...
renaultfan 2019.03.09 11:09:20
@Pipas: Épp azt ugatom, hogy akkor sem volt okés. Úgyhogy a keresztyénségnek is van mit szégyellnie. Itt mindössze arról van szó szerintem, hogy a drága kormányunk rágyúrt a migránsozásra, amit sajnos az európában történtek is igazolnak. Nem olyan mértékben mint szeretnék, ezért ráerősítenek. Tudod a munkámból kifolyólag járom az országot évek óta. Nagyváros, kisváros, község, falu. Az álltalad ideálmodott "migránshordák"-nak nyomát sem láttam. Hacsaknem a horda szó nem 2-3 embert jelent... mert akkor lehet, hogy a többiek jól elbújtak...
renaultfan 2019.03.09 11:48:29
@0dzsud0: Nem azt mondom, hogy nincsenek. De nem olyan mértékben, ahogy az kommunikálva van. Ez a gusztustalan az egészben. Ha visszaolvasol, Pipas haverod leírja a bevett szokást. Időpontot nem ír az igaz, de már ideálmodja őket. Ez szerinted normális ?? Nyilván van migránskérdés ez nem is vitás. De azért kezeljük már helyén a dolgokat, ne akarjunk Stanislaw Lem -ek lenni...
         Mimóza lelkű ítéletvégrehajtókban szakadt benn a szó, akadt fenn a hang. Háziállatlövő dicsőséges nagyurak kaptak idegrángást és kellett őket villanyozni, amikor a néma tartományból egy cérnavékony hang elég érthetően közölte, hogy méltóztassanak arcon baszni magukat. Mindenek előtt egy…..
Kiépült a Nemzeti Együttműködés Rendszere, vagy ahogy a költő mondta: Be van fejezve a nagy mű, igen. A gép forog, az alkotó pihen. Év-milliókig eljár tengelyén, Míg egy kerékfogát ujítni kell. Kialakult – most nem beszélünk arról hogyan – az új burzsoázia. A magyar tőkésosztály. És mindenki…..
renaultfan 2019.01.22 01:55:34
@csakegyvalaszto: Semmi pozitívat nem fog tudni mondani. Méghozzá abból az egyszerű okból nem, hogy ahhoz körbe kellene néznie, és lehet, hogy meglátná a valóságot. Az meg nem biztos, hogy tetszene neki... Így aztán marad a szivárványszínű szemüveg, amit 2010 óta hord.

Ami Blankát illeti, valóban kicsit sok. De azért nézzük csak meg jobban: Áder annak idején amikor megválasztották (...) kijelentette, hogy majd Ő... Aztán szépen sorban aláírta mindazt, amit a bajsza alá toltak. Voltak kivételek, de gondolom azért, mert a kivétel erősíti a szabályt. Komolyan gondolta bárki, hogy meg mer vétózni bármit is?? Ő is csak egy bólogató kutya a Zsiguli hátuljában... De he kicsit messzebre megyünk, kik is hozták ezt a stílust a közéletbe? Hallgatom... Valami keresztes lovag ha jól emlékszem... Akkor az lovagkeresztet ért... Ez miért lenne kevésbé dícséretes? Úgy látszik, a normális beszédből nem értenek. Akkor jöjjön a trágár... Úgy látszik ezt értik, mert azonnal reagáltak. Hol a probléma ??
A Fidesz támogatói között egyre jelentősebb azoknak a tábora, akik egyelőre csak magukban morognak pártjuk túlkapásai vagy szerencsétlen megnyilatkozásai miatt. Ha azonban lesznek olyanok köztük, akik nagy nyilvánosság előtt ki merik mondani azt, ami a szívüket nyomja, a megrendülhet kormányzópárt…..
renaultfan 2019.01.20 23:28:14
@we dont want arabs here..So what: Ok.
Tegyük fel, felakasztjuk magunkat, kb. 3-4 millióan. Megkérdezhetem, mit fogsz csinálni?
renaultfan 2019.01.20 23:34:38
@we dont want arabs here..So what:
Gondolok itt arra, hogy leszámítva az időseket, gyerekeket, munkaképteleneket, kismamákat ki fog dolgozni, elhozni nektek az ellenzék nélküli kánaámt?
De legalább lessz aki kidolgozza a +400 órát... de lehet a király felemeli 500-ra, lévén kevés a munkaerő... Na akkor lessz csak igazi PARADICSOM ! Így, nagybetűvel...
Magyarország miniszterelnöke egy parlamentben adott válaszában kijelentette, hogy „üzleti ügyekkel nem foglalkozik”. Ezt a mondatát egy kérdésre adott válaszában a legutóbbi sajtótájékoztatóján megerősítette. Nyugodtan húzhatunk egy strigulát hazugságainak listáján. Hiszen 30 éves pályafutásának…..
renaultfan 2019.01.20 19:45:12
@midnightcoder2: Ez tévedés. Nagyjából így beszél az utca embere. Félreértések elkerülése végett az átlagemberre gondoltam. Beszélgessél csak el az utcán. Nagyjából hasonlókat fogsz hallani. Talán még a hangnem is hasonló.

Csakhogy miután apuka bedöntötte a családot, akkora bevételhez jutott amiből kitudta volna fizetni a tartozást. Úgyhogy a hasonlat kicsit sántít. Akkor lenne igazad, ha a krach után ugyanannyi maradt volna a bevétel. Csakhogy - és gondolom ebben egyetértünk - az átlagember számára szinte felfoghatatlan összegek felett kezdett gazdálkodni a család. Ezek után vajon ki kezeli szarul a családi kasszát?
renaultfan 2019.01.20 22:25:29
@maxvaI baIcán bircaman: Bocsáss meg, ezeket kimásoltad valahonnan? Simán elmenne egy MSZMP gyülésre is felszólalásnak...
renaultfan 2019.01.20 22:33:05
@maxvaI baIcán bircaman: Háát... Gratulálok. Tudod, én egy buta baloldali vezető beosztású vagyok és nem igazán jött át, mit szerettél volna mondani... bocs.