Regisztráció Blogot indítok
Adatok
László Szűcs Szümi

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 3D nyomtatást több sportágban alkalmazzák valamilyen formában. Nehéz megállapítani, hogy melyikben a legelterjedtebb, de talán a kerékpározásban élnek a leggyakrabban a technológia adta lehetőségekkel. Az egészen pehelykönnyű alkatrészektől a csúcsminőségű sisakokig, az additív gyártás jelentősen…..
Savanyó Jóska az egyik utolsó és a leghíresebb bakonyi betyár, a tótvázsonyi temető mellett található sírja a mai napig turistalátványosság. A Déli-Bakony rettegett haramiájának egyik leghíresebb rablása nem messze zajlott az örök lakhelyétől: a nagyvázsonyi kastély alig 8 kilométerre fekszik a…..
László Szűcs Szümi 2021.12.04 16:54:57
@Dugomil Strougal: Hát kevés volt a zsákmány, olvashattad! Nyilván ki kellett rabolni akit csak lehetett. Maga Savanyó Jóska is alig úszta meg :D
Halló, Nirvána, Vígmatróz. Testisértés, robbantás, lövöldözés, emberrablás és a külföldiek lehúzása pikáns showműsorral...
A KARD Ne osszatok orbánképet 2021.04.11 12:26:50
A címben írt mondat természetesen az ellenzékieknek szól. Az, hogy a fideszesek a főnökük képét osztják, szívük joga, abba nyilván nem fogok beleszólni. Ami viszont nagyon bosszantó, hogy az ellenzékiek nem jönnek rá, hogy csapdában vannak és kijönni sem hajlandók belőle. A poszt tehát az…..
Hosszú, de vékony? Netán az átlagos, de vaskosabb? És mi a jobb? Ha balra, vagy jobbra dől? A makk mekkora legyen? Vagy számít ez az egész bármit? A britek mellé ezúttal több ország kutatói is becsatlakoztak, hogy megválaszolják az emberiség egyik legősibb kérdését...
Európai gondolkodók sorozatunk korábbi vendége meglepő statisztikára hívta fel a figyelmet: Magyarország dobogós a mindennapi kerékpárhasználatban. Mi ennek az oka, és hogy áll a többi uniós ország?..
László Szűcs Szümi 2020.12.29 19:42:57
@Az apokalipszis lovasa: főleg, hogy egy jó bringa alaphangon félmillió. De egy szuper bringa inkább másfél. És bizony költeni is kell rá, folyamatosan. És mégis egyre több ilyen szuper bringát látni - ezt is ellopta zorbán és a mészáros. :D
A koronajárvány kapcsán naponta hallunk a lélegeztetőgépekről: hány készülékkel rendelkeznek a kórházak, hány érkezik, hányan vannak jelenleg gépi lélegeztetésen, milyen új gépet fejlesztenek, stb. Az egyik legnagyobb félelem a COVID-dal kapcsolatban talán az, hogy az ember gépre kerül - főként,…..
László Szűcs Szümi 2020.11.22 06:51:38
@hannibal_barcas_111: Minden blogbejegyzéshez szükséges legalább egy ostoba troll megjelenése. Itt már volt az első hozzászóló képében - tehát menj máshova! :D :D
Totális a káosz a kormányzati kommunikációban, aminek legfőbb oka az, hogy mindenki ahhoz az emberhez próbál igazodni, aki reggel mást mond, mint este. Igen, Orbán Viktor totálisan összezavarja a sajátjait, így például a fáziskésésben lévő TV2 akaratlanul is beletörölte a lábát a miniszterelnökbe.…..
László Szűcs Szümi 2020.03.14 14:00:35
@Fülig José:
Ó látom te egy liberális "értelmiségi" vagy.:)) A hazugságról meg csak annyit:
A svéd helyzet:
index.hu/kulfold/2020/03/14/koronavirus_svedorszag_leall_a_szeles_koru_tesztelessel_es_a_szamok_kozlesevel/
és Donáth Anna bemutatkozása:
www.youtube.com/watch?v=28bCx3Otg48
László Szűcs Szümi 2020.03.14 14:02:44
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Akkor tényleg nem értem ,hogy mit szidjátok már napok óta a magyar egészségügyet és a kormány intézkedéseit...Láthatóan jobban megoldjuk a helyzetet mint "bezzeg" svédek/olaszok/franciák/belgák/németek...
Viktor, az én ikonom erősen hisz a nemzeti karakter fontosságában. A csoda sem tudja, van-e ilyen, ám ha mégis, akkor mi, magyarok nagy bajban vagyunk ezzel a járvánnyal. Nézzük meg, hogy milyen módon is szoktuk kezelni a nemzetközi helyzet fokozódásából előálló problémákat. Ott van Muhi.…..
Kellemetlen meglepetés érhet, amikor pár hét múlva besétálsz a kedvenc pékségedbe egy reggeli kakaós csigáért...
László Szűcs Szümi 2020.01.16 12:15:16
Az elmúlt napokban több híradás szólt arról, hogy a Kormány egészségügyi reformlépésekről döntött. A vonatkozó kormányhatározat (1798/2019. (XII. 23.) Korm. határozat), valamint a két új kormányrendelet (a 358 és a 359/2019. (XII. 23.) Korm. rendelet) alapján azonban megállapítható, hogy mindaz, ami…..
László Szűcs Szümi 2020.01.06 10:57:34
@flydomi:
Ha van még agyad, próbáld meg használni: A vizitdíjat egy olyan szolgáltatásért akarták beszedni, amit már adók módjára levontak mindenki fizetéséből előre. A parkolási díjat kinek a fizetéséből vonják le?
László Szűcs Szümi 2020.01.06 11:11:30
@chrisred:
Ahogy a kórházak építése is az adófizetők pénzéből történik, plusz még az eü járulékok és még ennek a tetejébe jött volna a vizitdíj.
László Szűcs Szümi 2020.01.07 06:31:27
@flydomi: talán ezért van, hogy a világon szinte mindenütt kell parkolási díjat fizetni, mígnem vizitdíjat nem.
A hazai politikai élet mindig tud újat mutatni, és ennek a folyamatos szemmel követése elég érdekes párhuzamokat tud maga után vonni. Bár, tény és való, hogy kívülről ez nagyon mulatságosnak, és egyben tanulságosnak mutat (valószínűleg tananyag lesz 2080-ra, hogy hogyan ne), valójában, ha…..
Ki ellen – nem – kellene tüntetni? A Normafán kialakult illegális zöld területen való parkolás akár bárhol lehetne Budapesten. Közismert tény, hogy tízmilliónál többe kerülő autóval csakis az iskola kapujának közvetlen közelében lehet kitenni a gyereket, különben az autó besípol. Mielőbb kívánatos…..
Az illetékesek húsz év alatt látták be, hogy a homokos strand mit sem ér ivóvíz, közvilágítás és éttermek nélkül...
László Szűcs Szümi 2019.08.22 15:31:25
Az utóbbi hónapokban több felmérés is készült, melyek mind egyértelműen a Fidesz győzelmét előlegezték meg. Nemzetközi szinten is nagy eredményt el, hiszen nehéz mondani még egy országot az EU-ban ahol ekkora támogatottságnak örvend egy párt. Akár kétharmados győzelmet is arathatnak a teljesen…..
László Szűcs Szümi 2019.05.16 08:32:32
@csúti csüngőhasú tolvaj:

Nincsenek ellenzéki ellenőrök?????? Miért nincsenek? Hol nincsenek? Ha végzitek a munkátokat, vannak / lesznek ( voltak is, mindenütt - a törvény lehetővé teszi )
Úgyhogy a szánalmas hazudozást abba kéne hagyni, érdemi munkát végezni normális, hiteles arcokkal ( ha van ilyen nektek - és remélem, hogy van ). Persze, ez számodra azt jelentené, hogy az ilyen primitíveknek, mint te , elfogy az üzemanyag.
László Szűcs Szümi 2019.05.16 08:35:47
@Etniez:
Miért kezeled külön Európát és Magyarországot? Az ottani migráns probléma itt is. Itt azért nincs, mert az általatok elítélt határvédelmet fenntartjuk. Bontsátok el a gátrendszereket is, hiszen nincs árvíz már évtizedek óta. A tetődet is bontsd el, minek az, nem esik be az eső a szobádba.
László Szűcs Szümi 2019.05.16 08:36:52
@Egy igazabb ember:
Ha valóban így gondolod, azt mondom, ne menjetek :)
Csapnivalóan indult a szálló története, de egy gyalogos híd, egy teljes padlócsere és a szilvásgombócok végül segítettek...
László Szűcs Szümi 2019.05.15 18:53:08
Összenő, ami összetartozik – summázhatnánk a hírt, mely szerint Orbán Viktort fogadja Donald Trump amerikai elnök. Az a csoda, hogy a két politikus eddig még nem folytatott kétoldalú megbeszélést, hiszen lényegében ugyanannak az irányzatnak a karakteres képviselői. Persze, volnának nyomós érvei az…..
Gerillamarketing Patkányozás 2019.04.29 19:16:42
Amikor Zöldi László a blog.hu-n olvasható Médianapló elnevezésű blogjában A pontatlan jé címmel közreadta írását, nem gondoltam, hogy Kasszandra jóslatként is felfoghatom blogbejegyzését.2019 februárjában ezt írta: „„Azt nem kérdezhetjük, vajon Bangóné Borbély Ildikó és Kunhalmi Ágnes mit keres a…..
A középkori Magyarországon a marhák komoly értéket képviseltek, ami csábítóan hatott a tolvajokra és más tilosban járókra, akiket a halálbüntetés sem tántorított el.  ..
László Szűcs Szümi 2019.03.28 04:39:47