Regisztráció Blogot indítok
Adatok
László Szűcs Szümi

0 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Totális a káosz a kormányzati kommunikációban, aminek legfőbb oka az, hogy mindenki ahhoz az emberhez próbál igazodni, aki reggel mást mond, mint este. Igen, Orbán Viktor totálisan összezavarja a sajátjait, így például a fáziskésésben lévő TV2 akaratlanul is beletörölte a lábát a miniszterelnökbe.…..
László Szűcs Szümi 2020.03.14 14:00:35
@Fülig José:
Ó látom te egy liberális "értelmiségi" vagy.:)) A hazugságról meg csak annyit:
A svéd helyzet:
index.hu/kulfold/2020/03/14/koronavirus_svedorszag_leall_a_szeles_koru_tesztelessel_es_a_szamok_kozlesevel/
és Donáth Anna bemutatkozása:
www.youtube.com/watch?v=28bCx3Otg48
László Szűcs Szümi 2020.03.14 14:02:44
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Akkor tényleg nem értem ,hogy mit szidjátok már napok óta a magyar egészségügyet és a kormány intézkedéseit...Láthatóan jobban megoldjuk a helyzetet mint "bezzeg" svédek/olaszok/franciák/belgák/németek...
Viktor, az én ikonom erősen hisz a nemzeti karakter fontosságában. A csoda sem tudja, van-e ilyen, ám ha mégis, akkor mi, magyarok nagy bajban vagyunk ezzel a járvánnyal. Nézzük meg, hogy milyen módon is szoktuk kezelni a nemzetközi helyzet fokozódásából előálló problémákat. Ott van Muhi.…..
Kellemetlen meglepetés érhet, amikor pár hét múlva besétálsz a kedvenc pékségedbe egy reggeli kakaós csigáért...
László Szűcs Szümi 2020.01.16 12:15:16
Az elmúlt napokban több híradás szólt arról, hogy a Kormány egészségügyi reformlépésekről döntött. A vonatkozó kormányhatározat (1798/2019. (XII. 23.) Korm. határozat), valamint a két új kormányrendelet (a 358 és a 359/2019. (XII. 23.) Korm. rendelet) alapján azonban megállapítható, hogy mindaz, ami…..
László Szűcs Szümi 2020.01.06 10:57:34
@flydomi:
Ha van még agyad, próbáld meg használni: A vizitdíjat egy olyan szolgáltatásért akarták beszedni, amit már adók módjára levontak mindenki fizetéséből előre. A parkolási díjat kinek a fizetéséből vonják le?
László Szűcs Szümi 2020.01.06 11:11:30
@chrisred:
Ahogy a kórházak építése is az adófizetők pénzéből történik, plusz még az eü járulékok és még ennek a tetejébe jött volna a vizitdíj.
László Szűcs Szümi 2020.01.07 06:31:27
@flydomi: talán ezért van, hogy a világon szinte mindenütt kell parkolási díjat fizetni, mígnem vizitdíjat nem.
A hazai politikai élet mindig tud újat mutatni, és ennek a folyamatos szemmel követése elég érdekes párhuzamokat tud maga után vonni. Bár, tény és való, hogy kívülről ez nagyon mulatságosnak, és egyben tanulságosnak mutat (valószínűleg tananyag lesz 2080-ra, hogy hogyan ne), valójában, ha…..
A HIV-fertőzés az utóbbi évtizedek egyik legnagyobb félelmet keltő vírusa. Hazánkat talán kevésbé rengette meg, de az Egyesült Államokban minden a feje tetejére állt tőle. Azóta pedig mindenki tudja, hogy a HIV által okozott AIDS gyógyíthatatlan és néhány éven belül halált okoz. Mégis ki szeretne…..
Ki ellen – nem – kellene tüntetni? A Normafán kialakult illegális zöld területen való parkolás akár bárhol lehetne Budapesten. Közismert tény, hogy tízmilliónál többe kerülő autóval csakis az iskola kapujának közvetlen közelében lehet kitenni a gyereket, különben az autó besípol. Mielőbb kívánatos…..
Az illetékesek húsz év alatt látták be, hogy a homokos strand mit sem ér ivóvíz, közvilágítás és éttermek nélkül...
László Szűcs Szümi 2019.08.22 15:31:25
Augusztus 2-tól borzolja a terézvárosiak kedélyeit a kormányzat által a kerület nyakába varrt Fővárosi Nagycirkusz gigaberuházása. Hassay Zsófia, Terézváros fideszes polgármestere szokása szerint mellébeszél és valótlanságot állít a témában. KÉP: A Fővárosi Nagycirkusz jelenlegi épülete. A tervek…..
Alig pár napja metszették vissza, majd tépték ki gyökerestül az Andrássy úti fákat. De úgy látszik, nem volt elég a pusztításból. Most a körúti fákon a sor. Kép: Bár a munkások azt mondták, a forgalmat zavarják az ágak, jól látható, hogy a ház felőli oldalon csonkították meg a teljesen…..
László Szűcs Szümi 2019.08.12 07:08:25
@Parmezanidész: Ha a házad/lakásod helyén valaha fák voltak, remélem záros határidőn belül lebontod és viszaállítod az eredeti állapotot, különben csak ostoba, rosszindulatú farizeus vagy. Akárcsak a poszt szerzője.
Az utóbbi hónapokban több felmérés is készült, melyek mind egyértelműen a Fidesz győzelmét előlegezték meg. Nemzetközi szinten is nagy eredményt el, hiszen nehéz mondani még egy országot az EU-ban ahol ekkora támogatottságnak örvend egy párt. Akár kétharmados győzelmet is arathatnak a teljesen…..
László Szűcs Szümi 2019.05.16 08:32:32
@csúti csüngőhasú tolvaj:

Nincsenek ellenzéki ellenőrök?????? Miért nincsenek? Hol nincsenek? Ha végzitek a munkátokat, vannak / lesznek ( voltak is, mindenütt - a törvény lehetővé teszi )
Úgyhogy a szánalmas hazudozást abba kéne hagyni, érdemi munkát végezni normális, hiteles arcokkal ( ha van ilyen nektek - és remélem, hogy van ). Persze, ez számodra azt jelentené, hogy az ilyen primitíveknek, mint te , elfogy az üzemanyag.
László Szűcs Szümi 2019.05.16 08:35:47
@Etniez:
Miért kezeled külön Európát és Magyarországot? Az ottani migráns probléma itt is. Itt azért nincs, mert az általatok elítélt határvédelmet fenntartjuk. Bontsátok el a gátrendszereket is, hiszen nincs árvíz már évtizedek óta. A tetődet is bontsd el, minek az, nem esik be az eső a szobádba.
László Szűcs Szümi 2019.05.16 08:36:52
@Egy igazabb ember:
Ha valóban így gondolod, azt mondom, ne menjetek :)
Csapnivalóan indult a szálló története, de egy gyalogos híd, egy teljes padlócsere és a szilvásgombócok végül segítettek...
László Szűcs Szümi 2019.05.15 18:53:08
Összenő, ami összetartozik – summázhatnánk a hírt, mely szerint Orbán Viktort fogadja Donald Trump amerikai elnök. Az a csoda, hogy a két politikus eddig még nem folytatott kétoldalú megbeszélést, hiszen lényegében ugyanannak az irányzatnak a karakteres képviselői. Persze, volnának nyomós érvei az…..
Gerillamarketing Patkányozás 2019.04.29 19:16:42
Amikor Zöldi László a blog.hu-n olvasható Médianapló elnevezésű blogjában A pontatlan jé címmel közreadta írását, nem gondoltam, hogy Kasszandra jóslatként is felfoghatom blogbejegyzését.2019 februárjában ezt írta: „„Azt nem kérdezhetjük, vajon Bangóné Borbély Ildikó és Kunhalmi Ágnes mit keres a…..
A középkori Magyarországon a marhák komoly értéket képviseltek, ami csábítóan hatott a tolvajokra és más tilosban járókra, akiket a halálbüntetés sem tántorított el.  ..
László Szűcs Szümi 2019.03.28 04:39:47
Ha körülnéznénk nagyszüleink vagy dédszüleink egykori konyhájában, biztosan találnánk, illetve rácsodálkoznánk olyan eszközökre, amikről nem igazán tudnánk megmondani, hogy mire is valóak. Azokban az időkben is próbáltak időhatékonyak lenni, mivel általában nagyobb családokra főztek.   Tehát…..
László Szűcs Szümi 2019.03.25 09:35:26
@Fülig José:
Bizony!
Nem ártana a német nyelv mélyére merülni kicsit :)
László Szűcs Szümi 2019.03.25 09:45:17
@Borzasztó Károly: :) :) és pántlikás, ofkorsz! :)
László Szűcs Szümi 2019.03.25 10:06:01
@Orszag: Ahogy a "duncos üveg", a "parantella", "infulenza"
A propaganda adómilliárdokból most épp azt igyekszik bizonygatni, hogy de, Orbán még mindig sebezhetetlen. Teszi ezt egyre hangosabban, hogy túlharsogja a néppárti pofon csattanását...
László Szűcs Szümi 2019.03.22 05:12:36
@Nekoashi2005:
190:3..........
neked ez az arány nem mond semmit? Szerinted, ki volt az a 3?
Szepes Mária és Hamvas Béla különös, alkimista barátsága máig foglalkoztatja nem csak az ezoterikus tanok iránt érdeklődőket, de az irodalmárokat egyaránt. De vajon hogyan talált egymásra ez a két kiváló gondolkodó?..
K-Blog NER Hotel: így állunk 2019.03.09 10:08:00
Tavaly a kormányközeli oligarchák látványos terjeszkedésbe kezdtek a hazai idegenforgalomban. A közbeszerzések révén néhány év alatt meggazdagodott vállalkozói réteg rövid idő alatt bevásárolta magát a legnépszerűbb hazai turistacélpontok hoteljeibe, éttermeibe - majd a szektorba jelentős összegű…..
Még hogy következmények nélküli ország! Kérem szépen, csütörtökön reggel tíz körül került ki egy poszt ide Az állami propagandahivatalban Túrkeve=Mezőtúr címmel, amiben egy mulatságos húzásról írtam: a szoljon.hu-ra publikáló Szilvási Zsuzsa egy éven belül ugyanazt a cikket kétszer is megjelentette,…..