Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pakkk

0 bejegyzést írt és 277 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több cikket írtunk már a magyar utánpótlásról. Ezek általában nagy vihart kavartak. Áttekintő jelleggel még nem foglalkoztunk a helyzettel. Ezúttal foglalkozunk.A jégkorong utánpótlás-nevelés kérdése blogunkon markánsan először a Hári János svédországi sikereiről…..
Elsőként az ifjúsági korosztályban dőlt el, kik játsszák a 2008/2009 bajnoki idény fináléját. A Bp. Stars a középszakasz után kiszállt a versenyből, az elődöntőket a fehérváriak és a dunaújvárosiak 2-0-ra nyerték, de szoros mérkőzéseket is játszottak. Tekintettel arra,…..
Február elején az MKB Bank elfogadta az új tulajdonosjelölt ajánlatát. Ez azt jelenti, hogy a technikai részletek egyeztetése és a bank által előírt feltételek teljesítése esetén akár még ebben a hónapban rendeződhet a zalai jégpálya tulajdoni viszonya.Fendrik Zsolt ügyvéd a…..
pakkk 2009.02.25 12:49:38
@gagman: Szerintem haladéktalanul keresd fel a kezelőorvosod mert a jelenlegi terápia nálad nem járt eredménnyel. Amúgy a kercsó mítoszt építsd tovább kapuslacival gyergyóban vagy a hokiblog.ro-n
pakkk 2009.02.25 14:06:31
@gagman: Látod (illetve te „nem látod az erdőtől a fát,vagy fától az erdőt”)
10-14 éves gyerekeknél 2 vereség óriási kudarc ?most a körülményeket nem részletezem ,csak annyit,hogy a csapat átlag életkora a legfiatalabb a kölyök bajnokságban .
A másik szerinted egy utánpótlás edzőt minitől kölyökig a számszerű eredmény igazol??
Azért azt javaslom ebben a témakörben azért merülj el jobban
Kercsó Árpád távozása már egy hete sejthető volt. A fegyelmi eljárás megindítását követően a mester Székelyföldön tárgyalt a folytatásról. Ennek a híre közvetett módon eljutott a zalai klub irányítóihoz, akik a jelzést egyértelmű döntésként értelmezték. Sajnálatos…..
pakkk 2009.01.30 17:00:47
@Skyblue: Figyi Hári és Galló jó pár évet lenyomott újpesten !!!Az ottani NEVELŐ edzőknek miért nem csinálunk PR-t??
A mostani kölyök bajnokságban a titánokon kívül még 13 csapat van ami azért elég jó szám!

A felső hát csapataival 6 csapat szoros eredményeket játszanak a titánok 1-2 gól ,sőt ki is kaptak már több csapattól ,döntetlen is volt pedig a titánoknál többnyire az a 6-8 nevesített játékos játszik folyamatosan míg más csapatok 3 sorral játszanak!
A titánok jó csapat de butaság (a többiekre nézve pedig nagyon csúnya dolog) őket és az ő volt edzőjüket kikiáltani az „A” csoport egyetlen letéteményesének!!A többi 12 csapat és kb 200 gyerek hagyja abba,vagy menyjenek zalába??
Február 1-jétől a HC Felcsík utánpótláscsapatánál dolgozik a Zalaegerszegről távozó Kercsó Árpád. Az edző blogunknak elmondta, nem fegyelmi büntetése miatt tér vissza szülőföldjére, az csak az utolsó csepp volt a pohárban."Nagyon szerettem a zalaegerszegi feladatot,…..
pakkk 2009.01.29 23:02:24
@korong: Korong egy kérdés Dimának vagy a Kercsónak milyen bizonyítható játékos múltja van??
Jah és lécci írj nevet kinek a technikáját tette tönkre a „Tichonov II „
A káposztásmegyeri Ice Centerben a mai napon találkozik először a kölyök korosztály tehetséggondozási kerete. 2008 októberében lezajlott az 1995-ben és az 1996-ban született jégkorongozók felmérése, ennek alapján rengeteg kis hokist hívtak meg az első összetartásra a…..
Alig ült el a jégcsarnok körüli hercehurca, ismét kellemetlen ügy elé néz Zalaegerszegen Kercsó Árpád edző. A múlt szombati Zalai Titánok–UTE kölyökmeccsen történtek miatt fokozott figyelem hárul rá, merthogy az újpesti szülők nyílt levélben fordultak a szövetséghez,…..
Korosztályos válogatottunk április 6-ától Fehéroroszország fővárosában, Minszkben szerepel a divízió 1-es ifjúsági világbajnokságon. Az a cél, hogy a 18 éveseket ne érje kudarc, mint a 20 éveseket, és bent maradjanak. Utánajártunk, mit lehet ebben a pillanatban tudni a…..
pakkk 2009.01.09 16:29:29
A téli szünetben nemzetközi utánpótlástornák tucatjai zajlanak Európában és a világban. Vannak helyszínek, ahol magyar résztvevők is bemutatták tudásukat. Három ilyenről számolunk be, a teljesség igénye nélkül, az interneten elérhető információk alapján.Wichtrach…..
Maximálisan elégedett vagyok a csapattal – nyilatkozta Pék György szövetségi edző a magyar–norvég után. – Sajnos ez így működik: meccsről meccsre jobbak lettünk, de a végére minden mindegy volt. A norvég válogatott nem véletlenül lett bronzérmes a…..
Jégkorong Ausztria következik 2008.12.15 10:24:00
A magyar juniorválogatott hétfőn, 16.45 órakor megkezdi szereplését a divízió 1-es világbajnokságon. Aalborg városában Ausztria bivalyerős csapatával kezd a Pék-legénység. Beharangozónk megelőzi a játékosbemutatás 3. részét. Vasárnap reggel az utazást veszélyeztető…..
Hétfőn Dániában kezdődik a 20 éven aluliak világbajnoksága. Három részben bemutatjuk a magyar főszereplőket. Ábécérendben haladunk, hét játékossal kezdünk.Bartalis István (Troja/Ljungby, SWE, 1990) csatár. Harmadik szezonját tölti a svéd kiscsapatnál. Ebben az évben már a…..
Lejátszotta második, egyben utolsó felkészülési mérkőzését a D1-es világbajnokságra készülő juniorválogatott. Pék György a találkozó után kihirdette az utazó keretet, a sok sérülés és betegség miatt nagy mozgástere nem volt. Öt védővel utazunk Dániába.A kedd esti…..
pakkk 2008.12.10 21:51:16
Az elsőfokú határozat értelmében január 30-ig nem vehet részt hivatalos személyként jégkorongmérkőzésen Kóger István. A november 30-ai UTE–Alba Volán mérkőzés 57. percében a vendégek vezetőedzőjét végleges kiállítással sújtotta a játékvezető.Végleges…..
A következő hétfőn megkezdi egyhetes felkészülését a 20 éven aluliak tornájára a Pék György vezette magyar válogatott. Ahogy a kapitány szokta mondani, "minden mérkőzésen győzni szeretnénk", de a nyilvánvaló cél a bent maradás lehet. A 25 fiatal…..
Ahogy többször ígértük, az év sportolója választás szavazólapjának kitöltésekor felvettük, pontosabban nem vettük le napellenzős jégkorongszemüvegünket. Olvasóink igénye alapján megmutatjuk a kitöltött szavazólapot is. Azt is említettük, lelkes csapatunknak egy szavazati…..
pakkk 2008.12.02 00:03:11
Dugó ezt honnan veszed???

www.icehockey.hu

"Pék Györggyel, az U20-as válogatott szövetségi kapitányával beszélgettünk a december 15-én "

A svéd elitligában játszó Vas János teljesítményéről folyamatosan tudósít a blog, és a budapesti olimpiai előselejtezőn is megcsodálhatta játékát a sok ezer hokirajongó. A felnőttek előszobájában, a junior korosztályban és a kapujában, az ifjúságiak közt is vitézkedik…..
pakkk 2008.11.28 21:30:13
pakkk 2008.11.28 21:42:08
Sorozatunk negyedik részében ismét egy kiscsapatot mutatunk be, ezúttal vidékről. A Kaposvári Sportiskola – rövidebben: a Kasi – 2006 óta foglalkozik hokisképzéssel. A Kaposvárban 66 jégkorongozó sportol. 28 serdülő, 5 kölyök, 24 előkészítő és 9 mini korú. 50-en…..
Jégkorong A fekete hétvége 2008.11.19 14:43:00
Az elmúlt szombaton és vasárnap olyan dolgok történtek magyar jégen, alsó és felső szinten egyaránt, amely mellett a balhékat kerülő és a szennyes kiteregetésében tudatosan nem eminens blogunk nem mehet el szó nélkül. Szigorú vélemény következik.Kezdjük a kirakattal, az Alba…..