Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sor a Pénztárnál

4 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Három nappal meghosszabbítja a bérletek érvényességét a BKV, hogy így kompenzálja az utasokat a sztrájk okozta kényelmetlenség miatt.Mivel a HÉV ágazat összességében 84 százalékos férőhely-kilométer teljesítményt szolgáltatott, ezért a HÉV-bérletekre az érvényesség…..
Ki vagyok én?Itt a független vásárló szerepében szeretnék tetszelegni, de a korrektséghez hozzátartozik, hogy elmondjam nekem is van egy boltom, a MrSale Öltönyüzlet, www.mrsale.net. Pártatlanul :-) megállapítottam már, hogy vásárlóbarátságban egészen jók vagyunk, de ezt majd…..
Székelyné Pásztor Erzsébet, a BKV kommunikációs igazgatója: "a cég napi 90 millió forintot takarít meg a sztrájk alatt a ki nem fizetett munkabérből és annak járulékaiból, a benzin- és karbantartási költségekből. Igaz, a jegyárbevétel-kiesés eléri a napi 40 millió…..
Nagy a bizonytalanság azok között, akiknek a múlt heti sztrájk alatt járt le a BKV-bérlete: vegyenek-e újat, vagy megvárják míg a BKV vezetése által múlt héten belengetett esetleges néhány napos kedvezményt megkapják. Blogunk megtudta: a sztrájkoló szakszervezetek…..
Jacint blogja Elégtétel 2010.01.19 19:07:00
Most mit csináljak, ha éves bérletem van. Mert Apukám jóvoltából évek óta azt veszek. Eleinte tartottam attól, hogy mi lesz, ha ekkora értékű valamit elveszítek... De aztán bevezették a két-három havi bérleteket, tudtam "edzeni" a Nagy Elhatározásra. Két évvel…..
darkplant Békávézzunk egy kicsit 2010.01.21 13:53:24
Hat napos sztrájk volt: négy munkanak és kettő hétvége. Az arányuk 2:1A bérletesek kompenzációként kapnak 3 nap hosszabbítást a bérleteikre. öööö--- Én a hat nap alatt négy napot voltam kénytelen mellőzni a BKV szolgáltatását, ám ekkor autóval voltam kénytelen járni.…..
Ingyenes vagy kis költségvetésű marketingeszközök gyűjteménye kis és közepes vállalkozások számára (részlet a könyvből) Könyvem munkacíme „Marketing világválság idején” volt, de rájöttem, nem kell ahhoz világválság, hogy működjenek azok az eszközök,…..
A legtöbben abban a tudatban élnek, hogy ha jobb terméket állítanak elő, vagy jobb szolgáltatást nyújtanak, akkor idővel ezt a vevőik felismerik, ezáltal meg tudják előzni a piacvezetőt. Ez egyszerűen nem igaz! Legtöbbször az lesz a piacvezető, aki az első volt az adott…..
 A gazdasági válság pozitív hatásai Már biztosan sokat hallott a 2008 végére kibontakozó gazdasági világválságról és annak számtalan kellemetlen következményéről, az elhúzódó recesszióról. Felesleges lenne, ha most én is belesüllyednék ebbe a pesszimizmusba, és…..
De mitől működik? A válasz egyszerű. A kapzsiság működteti. Alapvetően háromféle mechanizmus létezik. 1. mechanizmus: Tegyük fel emberünk szeretne vásárolni egy ötpengés borotvát magának. Már többször nézegette a kirakatban, de még nem szánta rá magát a vásárlásra.…..