Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Moncsalaki

0 bejegyzést írt és 92 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezek a bájos kis ártatlan gumimacik durván szívják magukba a szeszt, ráadásul testfelületük 100%-án. Teljes belső átalakuláson mennek keresztül, és valódi partiállattá növik ki magukat. Gyermeklelkű és ízlésű felnőttek meghívhatnak pár mackót karácsonyra…..
Akarod, hogy a faszbúkos e-mail címed legyen az alapértelmezett a közösségi oldalon? Nem? Basznak rá arra, hogy te mit akarsz, elvégre nyavajás kis user vagy és ingyé használod az oldalt... Két új változást is bevezetett a népszerű közösségi oldal, amelyről nem tájékoztatta…..
Tom Cruise szerepel a W magazin legújabb számának címlapján, mely legújabb filmjének, a Rock of Ages című musicalnek a promóciója alkalmából készült.Viszont valami nagy baj történhetett a fotózáson, ha ez a kép bizonyult a legalkalmasabbnak és a legjobbnak arra, hogy…..
Amikor felkelt, rögtön megpillantotta. Nem nyitotta ki teljesen a szemét, hagyta, hogy álomszerűen életlen legyen a világ. A világ, ami ma reggel fekete volt, és csillogó, fémes keretbe foglalták. A szoba sarkában ott áltt a vadonatúj plazmatévé, amivel karácsonyra meglepte magát!…..
Vastagbőr Különadó a BKV-nak 2011.12.19 09:01:00
Másfél évvel a kormányváltás és 14 hónappal a Főváros "bevétele" után még mindig nem sikerült megoldani a BKV helyzetét. Tudjuk, hogy nem éppen rózsás állapotban vették át a BKV-t, de azt is tudjuk, hogy ha a kétharmad kigondol valamit, akkor nem számít semmi,…..
  Tudjuk, hogy a hét címe trófeát már nem vihetjük el, hisz az a life.hu munkatársaié (VV Bandi nem akar szüzen unokái szemébe nézni). De azért ez erősen adta magát.Szóval. Angliában is megérik a bulvár munkásai a pénzüket. Katalin hercegnőt annyit cikizték a…..
Pénteken igazi meglepetés vár a Sziget látogatóira. Nem, nem valami különleges koncertről van szó, hanem arról, a Sziget lakói megismerkedhetnek a magyar tüntetéskultúra javával. Míg a Sziget bejáratának jobboldalán, a HVIM fog tüntetni, baloldalon ellentüntetők állnak ki, a…..
Lassan eljutunk oda, hogy a jobb turikban beszerezhető egyedi darabok drágábbak lesznek, mint az üzletek kínálata. Tulajdonképp a legnagyobb márkáknál majdnem a nyárral egyidőben érkeztek meg az idei nyári leárazások is. A Zara kínálatát már bemutattuk. A készlet elég jól…..
Érezve alkotmányozási kísérletének legitimációs problémáit, a kormány úgy próbálja letudni a társadalmi részvételt, hogy postázott egy 12 pontos, ikszelgetős kérdőívet, amely őt jogilag nem kötelezi semmire. A hazája sorsáért felelős állampolgár ikszelgetéssel…..
0. Mielőtt kinyitod a szemed, nagyon erősen reméld, hogy otthon vagy. Ha otthon vagy, az sokkal könnyebbé fogja tenni a pillanatokon belül bekövetkező pokoljárást. Ha otthon vagy, az emellett sok mindent jelent:   a. Képes voltál valahogy hazateleportálódni. Az jó, az nagyon…..
Varánusz Sherlock Polt 2010.12.07 08:00:00
Polt Pétert tegnap ismét legfőbb ügyésznek választotta az országgyűlés. Remek, remek, csak semmi meglepetés uraim, történjen minden a lehető legkiszámíthatóbban. ViccPál bemondja amit a fülesben hallott, ti pedig megszavazzák ahogy kell, újvilági módi szerint 9 évre, plusz…..
Tavaly ősszel a Ráday utcán sétálgatva a barátnőmmel egy izgalmas galériába, pontosabban képbe botlottunk. Öt öregasszony volt látható a festményen, a budapesti metrón ültek, túlsminkelve, a múltban ragadva, abban a múltban, amikor még fiatalok, szépek voltak. Barátnőm…..
Szenzáció! Döbbenet! Tripla orgazmus! Csak a blogunkhoz igen közel álló Színes Bulgár Lap fotósát engedték be SP legújabb klipjének forgatására! Exkluzív fotósorozatunk következik a fiatal előadó legújabb, a "Kibaszottul fáj a fejem" című számához készült klip…..
Megdöbbentő kijelentést tett Berlinben, Angela Merkellel közös sajtótájékoztatóján Orbán Viktor miniszterelnök: kerek-perec elismerte a Bajnai-kormány eredményeit. Orbán Viktor lázas és félrebeszél, vagy tényleg ekkora a baj?Először azt hittem, hogy valamit rosszul olvasok,…..
Tudom, ez nagyon kis problémának látszik, talán tényleg az. De valamiért szerintem olyan lépés, ami beleillik egy nem éppen pozitív trendbe. Némelyik élelmiszeren a lejárati dátum a magyar helyesírás szerinti év-hónap-nap sorrendben, másokon az angolszász (illetve EU)…..
Moncsalaki 2010.07.19 10:06:31
@na__most__akkor:
Nem mindenkinek van magyar billentyűzete, sztem, pl. aki nem itthonról kommentel, nehezen írna ékezettel...
Moncsalaki 2010.07.19 10:20:33
@Hümüzhümümüz: na de ha nem Mo-n vetted / kaptad, mint céges, nincs rajta magyar ékezet, ez tuti! Ahogy a magyaron sincs német pl... Vagy ciril betű... :-)
Orbán Viktor szombaton benyújtotta a "kormányprogramot", vagy ha úgy tetszik a Nemzeti Együttműködés Programját. A program 5 területtel foglalkozik részletesen:  a gazdaság rendbetételével, a közbiztonság helyreállításával,az egészségügy megmentésével,a…..
Moncsalaki 2010.05.26 12:52:14
Ez mind szép és jó, hogy ilyen tervek vannak... De tényleg azokat a dolgozókat fogják elküldeni, akik "lábat lógató semmittevők"?! Vagy azokat a becsületes, de szerencsétlen embereket, akik nem talpnyaló típusúak?! Biztosak lehettek abban, hogy azok, akik igazán a tűz közelében vannak, nem mozdulnak...

És ez a sok ember szerintetek hova kerül?!? Bele a létbizonytalanságba, munkanélküliségbe... Ki tudja, milyen háttérrel... Hitel, család, kisgyerek, beteg családtag?! És lehet, hogy csak ők szakértői egy területnek, de menniük kell, hisz beleestek az X%-ba...

Én versenyszférában szerztett 9 éves tapasztalattal, jelentős szaktudással,nyelvvizsgákkal nem tudok elhelyezkedni, pedig min. 400 vagy több pályázatot elküldtem, és ki tudja, hány interjún jártam... És bár a legutóbbi munkahelyemen csak 8 hónapig voltam, és onnan leépítés miatt elküldtek, mégis kaptam teljes idős elhelyezkedési, vagy minek nevezik támogatást... 1 évig! Kezdetben 70 körül, a végén csak 28500-at. És ez mindenkinek jár, akinek megvan a megadott idejű munkaviszonya. Én ugyan nem vagyok ingyenélő, küzdök rendesen, de szerintetek ki fizette a juttatásaimat!? És a sok kirúgott köztisztviselőét ki fogja fizetni?! Hát persze, hogy az állam, közvetve a dolgozók, vagyis mivel jelenleg már 11,4% felett van a munkanélküliség, csak ezt az állományt növelik...
Méghogy 1 millió munkahely... Valamit félrebeszéltek szerintem: 1 millió munkanélküli... Pluszban. VAgy rosszul látom?!

Még egy dolog hozzátartozik: kaptam közcélú alkalmazottként napi 5 órás admin munka lehetőséget. És bár köze nincs a végzettségemhez, tapasztalataimhoz, mégis boldogan elvállaltam, bár a pénz, amit ezért kapok csak a rezsire elég, enni már nem tudnék belőle... Azért vállaltam el, mert legalább csinálok valamit, van miért felkelni reggel... És a béremet ki fizeti?! Az államkincstár. 1 év munkanélküliség után... Tehát megint közpénzekről beszélünk és a másik zsebébe nyúl az állam.
Szomorú, mert ez nem megoldás...
Avagy hogyan szívassuk meg azon kevés szerencséseket, akik a megadóztatás ellenére is kapnak idén cafetériát. Volt egy ici-pici kiskapu a hideg étkezési jegynél kétszeres összegben adható melegutalványnál: két, magyar tulajdonú üzletlánc, a COOP és a CBA is beváltotta azokat,…..
Moncsalaki 2010.02.03 16:13:25
@jozicsenko: Atyám, Te tényleg csodát vársz áprilistól?! Hát meglepődnék...
Már bocs :)
De bízom az optimizmusodban...
Nem olyan régen, decemberben kezdtem kalandozni az almaborok világában. Cseppet pontosabban fogalmazva: brit típusú, szénsavas almaborokat, azaz cidereket kóstolgattam. Már akkor rájöhettünk, hogy készítés módja tekintetében a cider inkább bor, viszont csomagolás, marketing és…..
Futóblog Budai karika 2010.01.14 14:33:31
Hűvös, párás, de a januári időjáráshoz képest meglepően enyhe idő volt 2010 második hétvégéjén. A szombati napon tapasztalt dagonya után vasárnap reggel Szasza legény felhívta Atesz legényt és megkérdezte:- Te Atesz van-e kedved ma aszfalton futni?- Hát van. Menjünk!És…..
Moncsalaki 2010.01.14 15:43:05
(Frissítés: elkészült az utazást szervező weblapunk, részletek a poszt alján!)Csütörtökön felvirrad a BKV sztrájk harmadik napja, harmadik napja fogunk fagyoskodni a megállókban, állni a dugóban, gyalogolni órákig a szmogban és nézünk majd mindenkire igen morcosan.Ez egy jó…..