Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Apu Elmondja

6 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyszerű. Kuss legyen annak, aki annyit sem képes megtenni, hogy elmegy szavazni, és érvényesen szavaz. Otthon, baráti körben, kocsmában vagy munkahelyen. Mindenhol. A világban a legnagyobb hiány nem informatikusokból, vagy burkolókból, esetleg tanárokból, vagy hentesekből van. Hanem józan észből.…..
Apu elmondja Dolgozzunk otthonról! 2020.03.12 13:48:48
Nem csak veszélyhelyzet esetén, hanem máskor is jól jön pár jótanács kezdő távmunkásoknak. Annyiban azért más a jelenlegi helyzet, hogy nem csak a melóval, de a környezettel is meg kell küzdeni úgy, hogy a józan eszünk se veszítsük el. Több mint 10 éve dolgozom távolról, a főnököm egy másik…..
- Jó napot, foglaltam egy autót Önöknél.- Jó napot! ÁÁÁÁ Ön törzsvásárlónk! Ha ad egy hitelkártyát fel tudom pattintani felsőbb kategóriába nagyon kedvezményesen. Látom 2 hetet marad városunkban.- Mégis mennyire kedvezményesen?- 1 €. Kicsit kifutottunk az előre lefoglalt kategória autóiból. A…..
Apu Elmondja 2019.03.20 10:38:44
@Zed is not dead yet: Köszi. Azt hittem nem ment át az üzenet.
Apu Elmondja 2019.03.20 10:40:07
@enpera: Nekem tetszett (a hasonlat). De legyen 30 éves. És whiskey. :)
Apu Elmondja 2019.03.20 10:44:26
@GyMasa: Vettem, hogy poénnak szántad, és menő is. :)
Az 1 EUR-t azért fizettem, mert így megkaptam a pontokat a magasabb kategória bérlése miatt. Csak ezt nem akartam beleírni. Ingyen is adták volna (akkor is kellett volna a kártya a biztosítás miatt, mert a cégem csak a kisebb értékű autó biztosítását fizeti).
Amikor egy kedves simítással elbúcsúztam tőle (okos nyitás-zárás funkció a kilincsen), olyan érzésem volt, mint amikor az amerikai barátaim próbálnak káromkodni. Életük 99%-ban arról szól, hogy ki milyen egyenlő, meg politikailag korrekt, de néha kicsúszik az a pár trágár szó ami a nyelvben…..
Apu Elmondja 2019.03.12 15:12:51
@Apu Elmondja: Na! Tataroztam rajta mukaidőben, szóval ki van fizetve, lehet enni-inni csodás szavaimat ingyen!
Apu Elmondja 2019.03.13 13:42:28
@Na mi újság, Wagner úr?: :) :) :) Ma reggel vettem agy új billentyűzetet hátha... javítom! Amyúgy köszi!
Apu Elmondja 2019.03.14 13:26:44
@autosvilag.com: Prius ≠ RAV4
Idris Elba Ez egy olyan dolog amivel sokat küzdök, mivel nagyon jó dolog, ha sokat dologzom, de végül is a gyerekek nem nevelik fel saját magukat. Ott kell legyél, hogy segítsd őket és átvezesd őket ezen. Ez egy olyan dolog, amiben megpróbálom a leginkább odatenni magamat. Imádok apa lenni, fontos…..
Sok olyan fiatal apukával beszéltem mostanában, akik le voltak lombozódva gyermekük születése után. Ha szabad elmondom én mit tapasztaltam amikor a fiam született. Egyszerű lesz, azonban nem ígérem, hogy őrületesen szórakoztató. VIGYÁZZ! Személyes vélemények jönnek, ahány ház annyi szokás és…..