Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PUSZTI

32 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nos, az előző posztom kurta volt és –őszintén szólva - kissé öncélú is. Arra volt jó, hogy a fölgyülemlett lelkesedésem kicsit levezesse. Az utóbbi 3 napot arra szántam, hogy kissé fölmérjem a futó terveket. - Kifestettem másfél nap alatt 5 orkot. Ami alapvetően azért…..
Mindenek előtt: Boldog Karácsonyt mindenkinek! A karácsonyfa alatt nálunk bőséggel termett warhammer figura és modellezést könnyítő eszköz. Fejpántos nagyítót és egy tűreszelő készletet kaptam, valamint megérkezett a korábban már beharangozott Phoenix Guard és Shadow Warriors…..
Vérfrissítés érkezett a szegedi közösségbe, csatlakozott Styx. A lelkesedése átragadt rám és billenytűzetet ragadok ismét. Hirtelen nincs semmi épkézláb összeszedett munkfolyamatom, amit be tudnék mutatni, mert munka mellett egyelőre megpróbálok élni. Úgyhogy tervbe vettem,…..
Most, hogy dolgozom, öröm volt hazajönni. Kivételesen Tirold felvette a telefont és leegyeztettünk másnapra egy csatát. Előhalászta öccse Tomb Kingjeit és leporoltuk őket 2000 ponton.TK ellen eddig egyszer játszottam. Az is Fenix volt. Egyetlen momentum maradt meg, hogy a DP-ket…..
Gorgatz kiszabadult egy délutánra a tanulásból és összemértük erőinket 2000 ponton. Idővel befutott Bodri is, aztán a csata után kipróbáltuk a skirmish rendszer merénylet küldetését. Szóltam ellenfelemnek előre, hogy gunline sereggel jövök, mert ad1: ez megközelíti a…..
Most nem csatajelentés lesz, hanem pár festett figurát fényképészkedtem le a nagyérdeműnek, ugyanis az utóbbi hónapokban mindenki elfoglalt volt. Kezdjük egy klasszikussal. Mostanság végzek a goblin farkaslovas osztaggal, már kész van nyolc a tízből. Ők azok, akiket még a…..
Véget ért a nyár, az utolsó "szabad nyár". Mostmár ha minden igaz, dolgozó fölnőtt leszek. Vagymi.Igyekeztünk minél többet hammerozni, de a blogra nem igazán kerültek föl batrepek. Most a nyár utolsó fényei közepette összejöttünk Ck valamelyik lakásában, hogy a suli/meló…..
Felelevenítettük a hagyományokat, áthívtuk a szentesi pajtásokat, hogy eldöntsük, ki a legény a gáton. Nyolcan voltunk összességében, a tavalyi létszámhoz képest volt egy fő mínuszunk, de két új  játékossal bővültünk.Egyik üdvösként Tirold öccse Robi. Tomb Kingekkel…..
Gorgatz mesterrel nagyjából egyszerre végeztünk a vizsgáinkkal, így adott volt a lehetőség, hogy csapjunk egy kis összezördülést. 2500 ponton. Nos igen, ő nem aprózza el. .. Mivel nekem mindegy volt, ő pedig örült vona neki, így küldetést is dobtunk. Srég fölállás, mondom…..
"…Ideje van a vetésnek, és Ideje van az aratásnak. Ideje van a nevetésnek, és Ideje van a sírásnak. Ideje van a születésnek, és Ideje van a halálnak. Mindennek meg van a maga ideje..."…..
A bejegyzéseim alapján azt lehetne hinni, hogy egy verhetetlen generalisszimusz vagyok, pedig szó sincs erről. Csak érthető okokból az ember szívesebben áldoz arra az idejéből, hogy a saját győzelmét villogtassa. Épp ezért, hogy lássunk egy kis szopóálarcot, következzék egy…..
Ádámé Egy csepp matematika 2012.03.07 12:00:00
Vissza a tervezőasztalhoz! Miután eldőlt, hogy a figuránkénti aktiválást fogom alkalmazni (bár ennek mikéntje még nyitott), kicsit kellemesebb vizekre evezek: rövid kombinatorikázás következik.Egy pillanatra kacérkodtam az egyre inkább divatba jövő kártyás véletlengenerálás…..
Kabaman ismét emeli a blogom fényét! Ám mivel anno bedobta a törölközőt, már csak gra-fikál. Sorra kerülnek ki komám keze közül kujon kreatúrái képeken. A mai este folyamán három dologgal lepett meg. Egyik az, hogy leugrana augusztusban pár napra egy kis csatára. Második,…..
 Nemrég jubilált a Kaland-Játék-Kockázat sorozat. Szerintem a warhammeresek többsége anno rongyosra olvasta a regényeiket. A kiváltságosoknak megvolt a Titán című összefoglaló is.Akkoriban én a könyvtárból vettem ki félévente. 5-6 éve sikerült belefussak egy megviselt…..
Eltávozott közülünk Hubi. Visszakerestem az inkvizitor topikban, hogy mikor is ismerkedtünk meg. 2006.12.16-án született az első bejegyzése az akkori Aidornak. Ez a nick, még az animés korszakából maradt meg.Hi all, nah szóval jelentkeztem Pusztinál(vagyis inkább õ keresett meg…..
Legutóbbi posztban mindenféle krootot ígértem, de ehelyett Szőkével nagyot kalózkodtunk, aztán végül terepgyártás lett belőle az új játékhoz. Ő csinált egy kutat, meg 4 sátracskát, én meg egy Fachwerkhausét, meg egy omladozó kalmárházat. Jöjjön egy rövid ismertető a…..
Ma szombatra volt meghirdetve egy festősnap a Sárkánytűzben. Mire odaértem, már teli volt az asztal biccekkel, meg figurahegyekkel. Még érkezésem előtt bejött valaki és eladott egy Assault of Black Reach dobozt, meg egy Chaos Marine battleforcet egy doboz démonnal 12 000 forintért.…..
Hosszas hammermentes időszakot tör meg a poszt, ugyanis a szentesiek óta nem voltam füvön. Festegettem, de nem jutottam el képekig, szóval azok váratnak magukra.Ellenfelem csak hosszas könyörgés után dugta csak ki a kis patkány orrát, mert követketkező hétvégén nyelvvizsga. Bodri…..
A Fluffisztánon sikerült összeismerkedni a szentesi különítménnyel és annyira jól sült el, hogy megtartottuk a 2. Szeged- Szentes napokat! Anno egyszer még a régi hősidőkben lejöttek a fiúk, csak akkor én sajnos nem tudtam megjelenni, de most nálam tartottuk, így pótoltam a…..
Anno még előző vizsgaidőszak környékén adtam le egy rendelést amiben többek közt szerepeltek a cyber-sassunák. ( ejgoblinsziv.blog.hu/2011/05/07/fuuuuuuuuuuuuuuuu )Aztán hosszas levelezés után kiderült, hogy nem is lesz elérhető a továbbiakban a Dark Age  által gyártott…..
 Nem hagyunk hátra festetlenül senkit! A mai bejegyzés egy összegzés lesz, hogy miket szeretnék kifesteni az elkövetkezendő 1 szabad…..
PUSZTI 2011.09.21 00:51:36
@Aidor: Egy orkot, meg egy night goblin farkasszekeret. ^.^
 A hetekben fölkerült az inivizitor.hu-ra egy kihagyhatatlan ajánlat. Én meg lecsaptam rá. Ítélje meg mindenki, hogy megérte-e a vásárlás.32 lovagot és 16 parasztot sikerült 15 ezer forintért bevásárolnom. Ez 5 doboznyi figura. Nézzük, mennyiért tudtam volna…..