Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VV Villamanó

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tart még a gazda-hét, ez egyre nagyobb fájdalmat okoz minden lakónak. Főleg Mercikének, akinek az élet fáj eléggé önmagában is, kínjait pedig csak tovább fokozza a koránkelés. Azaz fokozná, mert baszik ő fölkelni, vannak elegen a többiek hogy megoldják a műanyag tehén megfejését, meg hogy jól arcon…..
VV Villamanó 2021.01.29 22:37:31
VV Villamanó 2021.01.29 22:50:24
@Ármándójózsi: Igen, olyan cuki... ja NEM
VV Villamanó 2021.01.29 23:05:55
  A földkerekség legnagyszerűbb férfijával indítunk, aki a következő húsz percben mást sem csinál, mint kiválóságát bizonyítja. Azzal kezdi, hogy megorrol szíve hölgyére amiért nem eszik vele sonkás szendvicset, hanem inkább az ellennel tömi a kolbászt és a hagymát. Az érzékeny férfiú zuhanyzás…..
Világrekordik hete! Beszartok. Én legalábbis magam alá barnáztam azonnal a gyönyörtől, ahogy az ötletek elkezdték mindent elsöprő cunamiként elönteni az agyam minden egyes rejtett zugát. Az első és egyben egyik legnyilvánvalóbbat a műsor első percében máris az arcunkba tolják, Merci lepattanásainak…..
Tudtam, hogy hiányzik valami. Tudtam, éreztem, itt viszketett szüntelenül. Nem volt ez persze ennyire direkt, a tevékeny mindennapokat befolyásoló tényező, mégis, ott lüktetett szüntelen a háttérben, tudatalatti rétegeimet kotlós tyúkként kapirgálva, hogy valami még kell, valamivel még lehetne ez…..
  Figyelem! Sürgősségi helyettesítés miatt (hozzám képest) rekordgyorsan készült, csökkentett részletezettségű poszt következik, a kérem, legyetek megértőek, mint MÁV-utas, amikor az IC már megint 20 percet késik.   Már a kezdés is irtó erős,  Anikó ugyanis egy lélegzetelállító, limitid…..
VV Villamanó 2019.01.15 17:35:21
@Angora Cardi: ok nem is azokra gondoltam, hanem vannak olyan vidik, amikben kommentekre válaszolnak szerdánént (gondolom face), ezt csak azért tettem be, mert lacikától pont azt kérdezték, hogy milyen a kapcsolata adrival (vagy vmi ilyesmit)... és elmondott a "konfliktsról" pár dolgot, témába vágónak éreztem :)
Gyermekeim, két hete nem írtam valóvilágról, és most, ahogy belekezdek, máris érzem ennek a két hétnek megannyi pozitív hatását. Többek között egyszer sem láthattam a kedvenc reklámomat, amiben random lány a szomszédból annyira hülye szegény, hogy fáj a torka, oszt mégis a földön fekszik, és ezek…..
VV Villamanó 2019.01.11 09:19:23
Hát nem tudom, de szerintem Lacikának rájuk kellene szólni, hogy basszátok meg ez egy JÁTÉK, amiben én vagyok a király úgyhogy egy qrva szó nélkül felálltok és azt csináljátok, amit mondok! Persze ehhez a többieknek is érteni kéne, hogy miről is szól úgy általában a VV (meg a maga játék fogalma)... Plusz Renyhére rányitnám a hideg vizet (úgyis fürdik napi 5x :D) amíg fel nem fogja, hogy nem ő az atyajoisten... ha már otthon nem tanították meg neki, hogy úgy általában társaságban alkalmazkodunk, nem üvöltünk, emberi hangon igyekszünk a nézeteltéréseinket tisztázni stb. Amúgy ebben a szériában az is a baj, hogy nincs igazi következménye ha nem tartják be a szabályokat, ez meg csakis a szerkiken múlik. Eddig azért mindig komolyabban vették a játékosok, de ezek szarnak - az egyébként tényleg pitiáner - büntetésekre. Amúgy ez egy tök jó kis hét lehetne és nagyon vártam is, hogy végre kapunk vmi értelmeset, de a legtöbben azt képzelik bent a villában, hogy rájuk nem vonatkoznak bizonyos szabályok és csak a seggükön kell ülni (meg ordibálni) 36 milláért, lásd Reni, ő márpedig mmkk azt fogja csinálni amit ő VV(!) Reni akar. (Adri tényleg jól kezelte ezt most eddig.) Mondjuk várom mi lesz még a héten. Úgy általában hiányzik belőlük az ALÁZAT legkisebb csírája is, akiben megvan az talán Roli, esetleg Lacika - és ez az amiért én nekik szurkolok. A többi meg monnyon le!!!!:D És hajrá HV peace & love ;)
Ani akkora stenkkel köszön be, ahogy anno, a mostanra már csak szép emlékű Sthol Buci tudott. Szépen felépítve és baki nélkül mondja, hogy készüljön mindenki, mert MA ESTE  a szív harcosa (Greg) és a taktika bajnoka (Vivi) végre összecsap egymással a PÁRBAJON. Ám addig is,…..
Emlékeztek, amikor tegnap Anikó azt mondta, hogy ma Peti újra visszatér? Nos, igazat mondott. És arra is emlékeztek, amikor azt mondtam, ma Májsztro Sixx írja a talpalávalót? Na, én nem mondtam igazat. Ebből is látszik, Anikó mennyivel jobb ember nálam, de igyekszem ma is jól teljesíteni, hátha…..
VV Villamanó 2018.11.20 12:44:42
Kedves hogyvolt-lakók!
Bátorkodom megejteni első hsz-emet itt köztetek meg úgy egyáltalán. Évek óta olvasom VV hogyvoltot és kommenteket, de eddig még nem vitt rá a lélek, hogy írjak is sskk... :)
De a vasárnapi párbaj óta nem tudom magamba fojtani a szót... látva, hogy akkor többen is előléptek a homályból 1-2 hozzászólás erejéig... ráadásul én is, mint sokan köztetek nem tudom a környezetemben megbeszélni, hogy mi történik az öfikben, mert természetesen senki sem nézi... (ahaaha) :)
Ez a Radics nálam nagyon a legalja, talán ennyire még nem szurkoltam senki ellen a VV történelemben, pedig nagyjából az összes szériát néztem (bár nem állítom, hogy mindenre pontosan emlékszem). De hála istennek nem kell többet a patkányfejét bámulni. Mondjuk tanulmányt azt lehetne írni róla. Már csak arra leszek kíváncsi, hogy kire hagyta a szuperképességét, ez ilyenkorra már ki szokott derülni, nem? Mert azért azzal még szerdán be tudnak kavarni...
Én is örülnék most egy nyugisabb tuja-párbajnak, de ezeknél nem lehet tudni.
Többször volt róla szó, hogy a szerkik vagy a műsorvezetők olvasnak titeket és szerintem tuti így van, mert valaki írta múltkor, hogy Évi és Anikó is hitelesebb lenne, ha a saját élményeiket beleszőve kommentálnák a villalakók életét és tegnap Anikó mondott valami olyasmit, hogy ő, egyszer párbajozott és akkor sem győzött (stb.), előtte este asszem, Éva is. (bár ő többször utal ilyesmire szerintem)
Győzi... hoséármándó...mivan?? Nem tudom értelmezni mióta berakták a BV-be...:) Bár bevallom néha elmosolyodom be/elszólásain (nem rajta)
Anikó és PP nekem tök semleges, anno Bencus is több reakciót váltott ki belőlem, viccesebb és összeszedettebb volt. Balázsékról, Buciról nem is beszélve.
A lakókról meg csak annyit, hogy FIXen hülye mind, komolyan, felmerül bennem a kérdés, hogy nem csak megjátszák-e (megjátszatják-e velük)??? Nagy KARAKTER mind... De azért még adok időt a fehér oldalnak, ott látok némi fantáziát bennük. (Era, Roli, Hunor?) Ginu különben az utóbbi időben nálam feljebb lépett a listán. Az igaz, hogy ez egy gyorsan változó lista. :) Mondjuk engem ettől függetlenül is szórakoztat a műsor, szóval bírom. :) Hajrá tuják! :))))))))
Köszi h olvastatok ghecii, pacsi :))
VV Villamanó 2018.11.20 13:27:01
@mocskosmacska: Igen, szimpi volt ahogy lereagálta... Meg ha tattikából csapódott át Eráékhoz, akkor is pozitív valamennyire
@Nyuszomuszo83: Köszii:)
@WICKEDWITCH: Győzi mondta tegnap a BV-ben, de tényleg úgy szokott lenni, lehet most felpörgetik, bár akkor nem tudom, hogy tart ki februárig
VV Villamanó 2018.11.20 13:51:38
@szociál: üdv, köszi:)
@Nyuszomuszo83: Ja meg lehet addigra elfogynak maguktól, mert mindet be kell utalni :D

Amúgy régen volt, hogy kisállatokat raktak be hozzájuk, én simán el tudnÁk képzelni egy malacot vagy kecskét nekik... Zsu arcára külön kíváncsi lennék :) A szexvonalat meg nem szeretném piszkálni, de lehet KrisztiÁnusz örülne nekik :D