Regisztráció Blogot indítok
Adatok
téééééényleg???

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A komenizmus házmestertempóba oltott önkéntes rendőrségének eddigi non plus ultrája a kurucinfo volt, az az online, izé, termék, amiben az ő szellemiségüknek meg nem felelő, a csőrüket piszkáló, bögyükben benne levő, tyúkszemüket taposó újságírókat, közéleti személyeket, mindegykiket, ún.…..
téééééényleg??? 2018.12.14 16:10:22
@bbwd: Nem az az alapvető probléma, hogy benne van. Az a probléma, hogy nem azért van benne mert vandálkodik és le akarják verni rajta a költségeket... Azért van benne, mert a ripost egy uszító trágyadomb, ami kérés nélkül is kiszolgálja a gazdái igényeit, tehát, úgy szervilis, hogy azt talán nem is kérték. Egyszerűen szereti kiszolgálni a gazdit és közben zúgja a kötelezően zúgandót, hogy ballib, soros, vandál, anarchista, trockista meg kulák. Ja nem, az másik társaság volt. Egyszerűbb ezt sulykolni, mint azt mondani, hogy az emberek egy része elvesztette a türelmét és a méltóságát és a tehetetlen dühük agresszióba csapott át. Nem. Sorosbérencek, fizetett külföldiek, hazaárulók, meg fasiszták. Ja nem, az megint más... Ez a baj a riposttal meg a kormánysajtóval.
téééééényleg??? 2018.12.14 12:07:18
@Tájékozódj mielőtt elhiszed: Ezen a ballib sorosista vandálok dumán nehezen jutsz túl... azért mert a központ azt kérte, használjátok ezeket, saját szavakkal meg kéne próbálni leírni, hogy mi a problémád. Próbáld meg kihagyni a fent említett 3 jelzőt... hogy érzed, képes vagy rá, hogy értelmes vitában részt vegyél? Amúgy az RTL a kopaszok arcát nem mutatta... Amúgy nagyon klassz a példa, az is roppant korrekt eljárás volt...
téééééényleg??? 2018.12.14 13:30:57
@Tájékozódj mielőtt elhiszed: és te az origoról tájékozódsz? :D :D :D
17 év után elhagyja a TV2-t Liptai Claudia, miután nem hosszabbította meg a 2018 végén lejáró szerződését, értesült a Bors. A hírt maga a műsorvezető és a TV2 is megerősítette a lapnak. Ahogy fogalmazott, Liptai új szakmai kihívásokat keres, műsorkészítést tanul, illetve több időt szeretne a…..
téééééényleg??? 2018.12.11 11:27:53
@Kolompár Magneto: hehe, ott a pont.
téééééényleg??? 2018.12.11 13:11:34
@mindbender2: A közmédiához és csatolt társulásokhoz képest objektív és független. Amúgy senki sem mondja, hogy egy médiumnak ne legyen véleménye. A Figaro-nak és FAZ-nak is van véleménye. De az objektív valóságot és tényeket magyaráz meg a saját értékei alapján, nem pedig a központ írja meg, hogy mit és hogyan írjon meg, kire szálljon rá és hogyan magyarázza össze-vissza a valóságot. És kormányoldalon ezzel van a gond. Nem is a valóságból indul ki, hanem a saját kényére kedvére formálja, csűri-csavarja a saját szempontjait alátámasztó félinformációkat. Amúgy felesleges ezen pörögni. Csak fel kell menni az origo-ra, ami valaha a magyar media legkorrektebb oldala volt. Most kb. az 50-es évek Dolgozó Népének szinvonal(talanság)át hozza...
Azok a rajongók, akik szerint egy film csak akkor jó, ha az utolsó vesszőig szolgaian követi a megfilmesített könyvet, már akkor sopánkodtak Tom Cruise 1,7 méteres magasságán, amikor bejelentették, hogy elkészül az első film Lee Child Jack Reacher-sorozatából, mert a szerző történetesen 195 centis…..
téééééényleg??? 2018.11.20 10:27:53
@Clov007: Amerikában bestseller, majdnem minden regénye. Mo-on is tele van vele minden könyvesbolt, nem véletlenül.