Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hümmögő Hammogó

0 bejegyzést írt és 367 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  This is the endBeautiful friendThis is the endMy only friendThe end Of our elaborate plans, the endOf everything that stands, the endNo safety or surprise, the endI'll never look into your eyes again (...)Come on baby, take a chance with usCome on baby, take a chance with usCome on baby, take a…..
Eljött hát a nap, amikor két szerethető karakter közül távoznia kell majd valakinek. Nem volt még párbaj, amelyen mindkét fél gondolkodó ember lett volna (általában egyik sem az), nem is igazán értem, miért nem a kaucsukhomár Kebab ül a PUA helyén. Anikó magára rántotta a…..
Van egy jó és egy rossz hírem. A jó az, hogy ma Anikót kapjuk porondmesternek, a rossz meg az, hogy az az idétlen barna csizma van a lábán, amivel már vagy ötször-hatszor próbálkozott a stylist ebben az évadban, de még mindig nem találta meg azt az outfitet, amihez illik. Elárulom,…..
  Figyelem! Sürgősségi helyettesítés miatt (hozzám képest) rekordgyorsan készült, csökkentett részletezettségű poszt következik, a kérem, legyetek megértőek, mint MÁV-utas, amikor az IC már megint 20 percet késik.   Már a kezdés is irtó erős,  Anikó ugyanis egy lélegzetelállító, limitid…..
Amíg Petya memoárt ír a bajszához, Anikó kalauzol minket végig a mai agysejt romboló utazáson, favágólánynak öltözve. Még mindig királyság, de már a finisben. Ez a tematika sem váltotta be/elégítette ki a hozzá fűzött, izgalomra és történésre erősen kiéhezett igényeket.…..
Hümmögő Hammogó 2019.01.14 23:19:24
@Angora Cardi: Köszi Nyussz, majd Neked is!
Hümmögő Hammogó 2019.01.14 23:24:18
@Angora Cardi: Akkor már ne dolgozz! Kár a Nyuszi-szemekért, aztán majd nem győzöl répát enni,h javuljon!;) Itt a lakás Férfi tagja még szintén dolgozik, de asszem őt is mindjárt ágyba zavarom.:)
Hümmögő Hammogó 2019.01.14 23:32:50
@OriginalBlackMamba: Köszönöm!:) Neked is!

@Angora Cardi: Ugye hogy?? Főleg ha cak ő használhatja azt a lohadt gépet a meló végett, én meg cak a telefont nyomkodhatom! Köcög egy világ ez.:)))

Na, tényleg léptem!
Figyelitek, hogy ha a címben azt a kilencest megfordítanánk, akkor 666-ra dekódolódna ez az epizód? Ez a villalakók által annyira hangsúlyozott sátáni erők távozását is jelentheti, mert igen, engem ért a megtiszteltetés, hogy írhatok az első özvegymentes adásról, fuck yeah. Még mielőtt: nem…..
Hümmögő Hammogó 2019.01.09 23:09:30
@oh..my...: Egye fene, beszállok!;)

Most viszont lépek, mert nálam Geronazzo Marika kiverte a biztosítékot...

Jó éjt!!
Ani akkora stenkkel köszön be, ahogy anno, a mostanra már csak szép emlékű Sthol Buci tudott. Szépen felépítve és baki nélkül mondja, hogy készüljön mindenki, mert MA ESTE  a szív harcosa (Greg) és a taktika bajnoka (Vivi) végre összecsap egymással a PÁRBAJON. Ám addig is,…..
Hümmögő Hammogó 2019.01.06 22:59:21
@Butterske: Hát nem tudom... Ribi tényleg elcseszte, de Greg sem volt egy matyó hímzés az utóbbi időben. Itt is sokan úgy voltunk vele,h önmagunkat meghazudtolva szavaztunk Vivire (pedig én is azt mondtam korábban,h na azt aztán nem, és mégis) és nem azért,mert Vvv annyira tetszett volna, egyszerűen Greg lett egyre idegesítőbb. Szóval én nem gondoltam volna,h ekkora különbség lesz...
Hümmögő Hammogó 2019.01.06 23:07:07
Anikó kiheverte a szilveszteri veretést, a hangja is visszajött, jó ez a szett meg a haj is, csak együtt valahogy mégis furcsa. Na de lássuk, mi volt tegnap: Vivi kiszabadult a fogságból és eljött ismét a lehetőség, hogy a villalakók oldalt válasszanak, kit támogatnak a…..
Hümmögő Hammogó 2019.01.05 23:17:41
@ibsen: Szia Ibsen, köszi,h írtál!:) Csak nyugtass meg lécci,h főleg Zsunak szurkolsz, és Reninek nem annyira... Kérlek!:) Még annyi,h nálam Zsu a semleges kategória, egyelőre nem akarom kint látni a villából, és nem utálom úgy, mint te Rolit...;) Greg lett az utóbbi időben unszimpatikus, Reni pedig Csoki kiesése óta idegesít, előtte még elismerő szavakkal is illettem,h mennyire odateszi magát a feladatokhoz! Asszem ennyi.:)
Kellemes estét, itt az elveszett gyermek, 6paw jelentkezik. Elnézést kérek a Belevaló hogyvoltok népes olvasótáborától, sajnos kaptam egy férfináthát, aminek következtében diétára küldtem az agyamat. De ennyit rólam, lássuk mi történt a vellában. Bajszi Petya köszönt minket olyan széles…..
Hümmögő Hammogó 2019.01.03 23:23:18
Hümmögő Hammogó 2019.01.03 23:25:39
@Csakazértis én vagyok a királynő: De hát Zsut meggyőzte a jobb és bal szívkamrája, úgyhogy száműzött. Pont olyan okosan használta fel, mint az első hazugságvizsgálóját.;)
Immár 2019 első napja van (már az adásban), ami ugye általában igen csendesen, visszafogottan szokott telni, de nem Bajusznál, aki valamiért még mindig pörög, mint egy bádoglavór a metlakin. Lehet tegnap sok volt az eki, mert ma ott folytatja, ahol tegnap éjjel befejezte, és ocelot…..
Hümmögő Hammogó 2019.01.02 23:48:02
@Butterske: Ugyanez lehetne Viviennel is, nem?:) Visszamegy, aztán kendőt le róla, és kivágják köv.héten. De ez az elmélet sztem azért nem működik, mert ha vki visszamegy győztesen egy párbajról, nem valószínű,h rögtön ki merik hívni...
VvvRibi tényleg ne legyen példakép senkinek. De szerintem Greg se... Legjobb lenne ha kiesnének mind a ketten. Aztán nyílik a villaajtó és besétál az egyik póni:))))))
Nálam jelenleg a pillanatnyi viselkedésük dönt, és az egyelőre nem Greg felé billenti a mérleget... Teljesen megvadult a zöld kendőtől. És olyan nincs,h "ez még nem járt nekem"!
    Ancsa akkor a legjobb, ha ezt a "szomszédcsaj vagyok a kettőperhatból, van egy óvszered?" lookot hozza, mint most, haj egyenes, semmi fakszni, már csak a kamerába belebúgást meg a sztreccsfarmert kéne hanyagolni és jöhet egy számmal nagyobb feladat is, mondjuk egy Reggeli. Mindegy, ez nem az…..
Tudom, hogy senkit nem érdekel, és én is leszarnám a fasz másik végén, de a decemberem olyan, mintha egyszerre igyekeznék egy hímtaggal az Özvegyet, Puát, Zsuzsut, Cintikét és Krisztiánt szemkifordulásig dugni EGYIDŐBEN, Baukó Évának adnék öltözködési- és párválasztási tanácsokat, Győzőnek…..
Éva jelentkezik ma este sokkos állapotban, zárlatos mikroporttal, így alig érteni, amit magához mérten összeszedetten mond, mégpedig, hogy Csokit kizárták a játékból, de lássuk hogy is történt. Kapcsolás a villába, Anikó jelenik meg a teleképen, mire Roli meglepettségét egy dikk-ben összegzi. Greg…..
Hümmögő Hammogó 2018.12.23 21:06:56
Csaló, félrevezető, szélhámos, kókler, szemfényvesztő, becstelen, hantás, átverő, megtévesztő, simlis, füllentő, széltoló, svindler, lódító, ámító. Ennyi szinonimája van a szótár szerint a „hazug” jelzőnek, aminek ellenére ez az egy hangzik el az adásban, ez viszont…..
Hümmögő Hammogó 2018.12.23 02:07:49
@elcsi84: Sunnyogott, taktikázott, nem tudom. De mondjuk totál őszinteséget várni ott bent (pl.Zsu csodálkozik,h beszélnek a háta mögött), bakker nem ovis játszóházba mentek, hanem "felnőtt játszóházba", a való vellába! Az a lényege,h BESZÉLNEK A MÁSIK MÖGÖTT! Mondjuk a szövetségesedet kibeszélni tényleg gáz... De most nemtom megmondani volt-e ilyen.
Hümmögő Hammogó 2018.12.23 02:25:20
@elcsi84: Ezt nem tudom, más fórumokon nem vagyok (fb-n meg pláne nem), én az elejétől fogva szimpatizálok Rolival és Era volt a másik favoritom,de fentebb már párszor leírtam,h mi vezetett odáig,h most nem őt várom vissza. Szerintem Roli kicsit egyedül maradt, már ami a taktikázást illeti...
Ja és Rolinál azon elcsodálkoztam,h Krisztián mögé állt, kicsit úgy éreztem,h csalódtam is benne, de a férjem megmagyarázta,h ez sem hülye lépés tőle, mert így beleláthat az ő taktikájukba is, és jobban megismerheti az "ellenfeleket".:)
Szóval mások vagyunk, másokkal szimpatizálunk, de szerintem ez nem baj.:)

Jó éjt Elcsi, remélem holnap is!:) Pussz!
Szerintem sixxnek szerettek volna kedveskedni a sztájlisztok, akik ma Anikót öltöztették, Led Zeppelines póló van rajta, mondjuk valószínűleg nem hivatalos zenekari póló, csak egy háundemes változat. Kedves gesztus, mindenesetre nem akarok sixx - azaz az öltözzünk változatosan csoport…..
Hümmögő Hammogó 2018.12.20 23:19:56
Hümmögő Hammogó 2018.12.20 23:34:14
@Nyuszomuszo83: Olyan aranyos vagy Kis-Nyussz...
Hümmögő Hammogó 2018.12.20 23:40:49
@Nyuszomuszo83: Jó éjt! Én szerencsére holnap már nem dolgozom, de Neked kitartást!!
Egy nappal vagyunk a VV9 „this is the end of the world as we know it” – kaliberű párbaja után, és a villalakók nagy része nem tudja megemészteni, hogy születhetett ez a végeredmény, és különösen ekkora különbséggel. Annyit azért el kell mondanom, hogy a határtalan prosztóságával önmagát kiejtő…..
Anikó ma este feltűnően lánynak volt öltöztetve, rózsaszínbe (biztos a tegnapi fiús szettre tett megjegyzésünk okán) és szép estét után azt mondja, valaki nagyon elhúzott, mármint nem a villából, hanem a párbajszavazás során. Adri és Krisztián között zajlik a párharc a kedves nézők és olvasók…..
Hümmögő Hammogó 2018.12.17 00:39:45
@Hümmögő Hammogó:
@Spitzbauer:
Ha valaki visszajön nyertesen egy párbajról, valószínűleg senki nem vinné ki. Nem hiába vigyorgott boldogan Adri.
Hümmögő Hammogó 2018.12.17 00:40:18
@Hümmögő Hammogó:
Mármint nem azonnal a következő párbajon.
Hümmögő Hammogó 2018.12.17 00:42:45
Egyszer megcserélt könnyen megy cserébe, vagy hogy tartja a mondás, de néha már magunk sem tudjuk, ki a soros – így a Skybaby támogatásával én lettem a következő Bruti helyett holnapra, majd Dzsudi Sixxel cserélte a mai napot, én meg vele a holnapit, így lesz holnap ő helyettem.…..
Mindenekelőtt engedtessék meg nekem, hogy azzal kezdjem, hogy ma hajnali 4-kor keltem, hogy minőségi kontentet produkálhassak nektek. Nem volt könnyű, de ha menni kell, menni kell. Nagyjából 9-re készen voltam mindennel, képekkel, gifekkel együtt, nagy volt az öröm, megvolt az…..
Hümmögő Hammogó 2018.12.06 23:24:36
@katica88:
Lehet,h jól látod! Én erre nem is gondoltam. Mert tényleg érthetetlen,h miért tűri/tűrik ezt bent a lányok... VVV taktikáján meg nem győzök kiigazodni.:)

Megkaptuk Lacika versét!!:)))
Hümmögő Hammogó 2018.12.06 23:33:15
@Nbl:
Férjem pont a végszóra jött be a szobába,és ő is azt kérdezte,h "mi van, ő már nem is lesz karácsonyig?" Mondtam neki,h november közepe óta Boldog Karácsonnyal köszön el ez az őrült.
Hümmögő Hammogó 2018.12.06 23:38:22
Anikó csinos a farmer szettjében és a félretűzött hajával plusz hatalmas beleéléssel, ennek köszönhetően legalább három pével mondja, hogy ez itt már megint a póverbájbigbrádör. Egyem a szívét, izgul is. Már, hogy holnap kiválasztás. Csoki és Ginu csap majd össze a mi kegyeinkért. Aham. Eldönthetjük…..
Hümmögő Hammogó 2018.12.02 23:26:02
@Csakazértis én vagyok a királynő:
Egyetértek! Ide nekünk a konténert!:)
Hümmögő Hammogó 2018.12.02 23:29:35
@OriginalBlackMamba:
Szerintem a VV8-hoz képest ez most egy fokkal jobb, mert van bent egy Roli, meg egy Hunor... Előző szériában Dávid a szépfiú sem sokat mutatott, még Zsolti próbálkozott az elején, csak aztán sajnos bekattant neki valami.
Hümmögő Hammogó 2018.12.02 23:31:51
@Mók_Ica:
Nagyon köszönöm, jó érzés Hozzátok tartozni!:)

De mára tényleg elköszönök, rövid volt a hétvége.

Legközelebb újult erővel!;) Pá-pá!:)
Tudom, most többen értetlenül merednek maguk elé, azt dünnyögve, hogy „Bruti bazdmeg, te már írtál a héten”, de ez van. Persze én sem önszántamból emeltem duplára az agyhalottakkal töltött óráim számát, hanem mert Sixx kolléga már megint túlvállalta magát valami szarral. Vannak ilyen álláshalmozók,…..
Hümmögő Hammogó 2018.11.30 23:12:46
Anikó már pizsiben felvezeti az első blokkot, ami az esti kajacsata utáni édes ébredés pillanatait örökítette meg On The Spotba oltott David Attenborogh-i stílusban. ..
Hümmögő Hammogó 2018.11.28 00:03:45
@Nbl:
Szerintem amikor Roli egyes szám első személyben mondta a mai összefoglalóban, hogy ő kit nem rak ki a villából, akkor az első hét eseményeiről beszélgettek, amikor ő volt a villamester, és a nézői szavazás alapján lévő két utolsó ember közül (akik végül Adri és Cintike lettek) ő mondhatta meg, hogy melyikük hagyja el a villát és melyikük maradjon. Ezért mondta ma Hunornak, hogy "akkor megmondtam neked,h Erával szemben téged küldenélek ki", vagy valahogy így fogalmazott.:) Mondjuk lehet, hogy ma már máshogy döntene és nem Erát tartaná bent.;)
Nagy a nyomás gyerekek, most hogy megtudtam, hogy Pávó Réka is minket olvas (sziaRéka), úgyhogy hajnalban keltem, hogy a szajrét időben és minőségi formában kapjátok, bár a kommenteket olvasva, ha 5 előtt jön a poszt sapkában, az a baj, ha 5 után sapka nélkül, akkor meg amiatt vonyítanak egyesek,…..
Hümmögő Hammogó 2018.11.18 23:18:43
@Mók_Ica:
Az a krém szerintem valami borotvahab lehetett, vagy ilyesmi... De nemtom. Vagy naptej, nehogy leégjen:))
Hümmögő Hammogó 2018.11.18 23:58:11
@Ay Mama, Que paso:
Húúú tényleg!! Ez nem semmi volt:))
Este elaludtam mielőtt benézhettem volna a villába, úgyhogy most két cigi meg egy kávé után prüszkölve kapcsolok, hogy dik, itt van az első párbaj a nyakunkon, hogy repül az idő, hajjakmeg tesókáim. Miután tegnap kiosztották a játékosoknak a Marvel hőseit is porba döngölő szuperképességeket, erről…..