Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pamutbojt

0 bejegyzést írt és 334 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Puskással megyünk ma, aki rögtön az elején egy nagyon korrekt, személyes történettel búcsúzik el Ancsától, pluszpont Peti ez szép volt :)Én sajnos nem vagyok képes erre, mert szerintem Ancsa alkalmatlan volt erre és mindenkinek jobb, hogy visszament babázni. Neki is, nekünk is és főképp a…..
Pamutbojt 2022.11.27 11:24:09
@mocskosmacska: @Cérnahuszár: Nagyon köszönöm! Uhhhhhh.... Szép produkció.
Pamutbojt 2022.11.27 11:32:23
@Kosztarika: Én pont az előbb láttam, pfffejjj..... A mostani széria elzártjai is azt hiszik valamiért, hogy a szex, a meztelenség plusz patkányozás lesz a nyerő? Nem nézték a korábbi évadokat? Oké, hogy trash, de a mocsár nem nagyon jutott el még a fináléig....
Megsértődés Merci Módra Pirított Fru Morzsákkal Díszítve  Végy egy kisebb darab Mercit és egy előző nap láb-, és kézsúlyokkal bepácolt Mót az ágyon. Ételünk akkor lesz tökéletes, ha az összetevők szigorúan baráti kapcsolatban vannak, erre a piacon érdemes rákérdezni vásárláskor. Helyezd őket az…..
Pamutbojt 2021.01.22 11:23:10
@Fu Szekh Li: Én nem szidom Mercikét, sem Vivit....Viszont ahogyan Zsuzsun sem tudtam szórakozni soha, így rajtuk sem tudok.... Kicsit olyan, mintha enyhén értelmi fogyatékos lenne mindkettő.... (Ettől függetlenül természetesen az ordenáré, agresszív óbégatás sem szórakoztató, egyértelmű. De számomra ez sem az.)
Pamutbojt 2021.01.22 11:30:35
@Brigante: Pfffeeejjjj.... Na de kellemetlen ez is.
(De idegesítő ez az okoskodó töltelék "eeeeeeeaaaaaaaeeeeeeeeeaaaaaaaaaaeeeeeeee" )
Pamutbojt 2021.01.22 11:39:54
@kozi001: Na itt nem tudnám eldönteni, ki menjen vissza....
Érdekesen indult ez a hét több szempontból is, emiatt csak egészen minimális mértékben húzódik feljebb a szemöldököm, amikor rájövök, hogy az RTL hivatalosan is elengedte a műsor kezét, és mostantól Péter és Ancsa kétszemélyes stábként működtetik a boltot: Ancsának már a haját sem lőtték be, és…..
Pamutbojt 2021.01.19 08:38:12
@ilona12: Vivi a hálót és az anyukáját. Robi Vivient mondta.
Sziasztok fiúk – lányok, kicsik és nagyok, ez itt az a rész, amikor ha minden jól megy, könnyes búcsút veszünk a Mindig Is Éleslátású Gyerektől, a Csulakirálytól, a szekrénybokszolótól.. Igen, ez itt mind ugyanaz a személy, VV10Renátó. Vagy kieshet Moh is. Nem. A Sötétség -ezúttal is feketébe…..
Pamutbojt 2021.01.18 08:10:09
@Adamadam: Egyetértek, hatalmas különbség van az Attila-féle "lelki terror" , provokáció és a mostanában láthatók között.... Attila esetében a nézők számára is egyértelmű volt, hogy ez taktika, a mostani viszont láthatóan nem az. A most tapasztalt verbális agresszió ösztönös, személyiségből fakadó, egészen más a célja. Most kicsit soká esett le a szerkiknek, hogy ezúttal ez most sima IQ-zéró türhősködés... De szerintem a láthatóan taktikai, finomabb, intelligens provokációt nem tiltanák, csak nincs alany, aki képes lenne ezt hozni...
Az Attila-évad óta szerintem itt is a legtöbben valami ahhoz hasonló agyjátékot várunk (a szívből játszom, őszintén játszom, én ilyen vagyok - helyett). Néha egy-egy lakóba többet is vizionálunk, de eddig mindhiába.
Pamutbojt 2021.01.18 08:15:17
@szociál: Én is ezt várom még, hogy ők legyenek a következők. Semmivel nem jobb proliúr, mint rencsu.
Napfényes hóolvasztó keddet kívánok mindenkinek és az a jó (...) hírem van, hogy világuralmi terveim apró részeként a HV-író csoportban is átvettem az irányítást, úgyhogy ma is én írok. A monitorok, telefonok és tabletek előtt ne legyetek restek hangosan ujjongani, örülni, táncikálni és tapsolni……..
Pamutbojt 2021.01.13 09:19:31
@kozi001: Nekem sem lesz ettől szimpatikus, illetve alapból nem szimpatikus Móh. De ha visszaóbégatna, akkor sem lenne szimpatikusabb, sőt.... Ha ő is lesüllyedne erre a szintre, az semmivel nem lenne jobb.
Pamutbojt 2021.01.13 09:21:57
@szociál: Pont ezért nem szimpatikus nekem sem Móh. Nagyon nem.
Pamutbojt 2021.01.13 09:28:26
@szociál: Igen, talán ez lenne most a legjobb, ha Vivit vinné.
Köszöntök mindenkit kedves hölgyeim és uraim, én Rozé Ármándó vagyok és ma én fogom végigpojácáskodni a BeleHogyvoltot, ma kiválasztás hölgyeim és uraim, írjátok meg kommentben, hogy szerintetek ki lesz a kiválasztott!!!! Vigyázzunk Dani előtt Moh nevével de vágjunk is bele mert elképesztő…..
Pamutbojt 2021.01.10 09:03:56
@VV Erőlegény: Szerintem ha Mohát hívja ki, az nem a hősi halál bevállalása, hanem a sötétség. Szándékosan generált balhé volt ez most, hogy legyen oka kihívni Móóóót, mert gyengének tartja. Ennyire nem látja át az egész helyzetet.
Mondjuk teljesen mindegy, hogy kit hív ki, Reninek semmi esélye.
Pamutbojt 2021.01.10 09:18:51
@VV Erőlegény: Ja, értem. Hát igen. Neki fontos ez, hogy férfiasnak tűnjön. Ez valami komplexusból fakadhat nála. Egy férfi: nem kér bocsánatot, úgy beszél a nőjével, mint egy darab sz@rral (sem), ordít, rombol stb. ÉÉÉÉs férfit hív ki. Igen, jogos.

@Magentax: Ez is benne lehet nála, ha az Erőlegény által felvetett férfias-vonalhoz nem ragaszkodik most Renike. Ha Bálint ledobná a lilát, az nagy húzás lenne. De szerintem sem hívná ki. Megmagyarázná, hogy neki a féltékenység meg a Fruzsina iránt érzett mély és igaz szerelme miatt Móóóót kell vinnie.
Először is a kötelező restanciát letudva mindenkinek boldog új évet kívánok, hisz tavaly óta nem találkoztunk. Másodszor pedig: Uncle Guszti is back! Habál ezúttal nincs akkola szelepe, mint a munkahéten, de azélt így is szeletjük.Az újabb világrekordok előtt azonban még szem- és fültanúi lehetünk…..
Pamutbojt 2021.01.07 11:13:28
@Ármándójózsi: Igen, kifejezetten sokat elárul Renáta jelleméről ez is, hogy így beszél a szerelméről (zabál), de az szerintem nagyobb probléma, ahogy reagált arra, hogy Frunak nem volt kedve vele parittyázni. Olyan nincs, hogy nincs kedve, legyen, mert ha nem....akkor jön a köpködés (szó szerint is) meg az ostoba, piti kis bosszúk (csörömpöl a fülébe, amikor pihenne) stb.
Nem kellene ezt tovább mutogatni szerintem, ennyi elég is volt ebből.
Peti az újév jegyében különösen pörög, rózsaszín dzsekiben pompázva sziporkázza végig ezt az adást. Merci drámáját követhetjük tovább és mivel gondolom mindenki tűkön ül emiatt, az érthetőség kedvéért leírom itt az elején, amit amúgy csak később tudunk meg, jelesen, hogy szilveszterig adott…..
Pamutbojt 2021.01.02 21:11:23
@tvbuzi: Aztaaaaaa.... :D Jó lesz a sulihét. :D
Pamutbojt 2021.01.02 21:12:36
Pamutbojt 2021.01.02 23:01:16
@vágtázó vadmalac: A 20-500-at egyszer Gina mondta, amikor esélyt latolgatott.
Közeledik az év vége. 2021-től sokan várunk sok változást, én egyelőre nem akarok nagyon bizakodni, mert mindig lehet rosszabb, ahogyan ezt a 2020-as évben megtanulhattuk, és ugyan van még néhány óra ebből az évből, de én ki merem hívni magam ellen a sorsot azzal, hogy leírom, ennél rosszabb ma már…..
Ez a hogyvolt picit rendhagyó lesz. Telelövöm képekkel, mert a mai napot egyéb kötelezettségek teljesítésével kell töltenem. Ugyanakkor nincs ok szomorkodni, mert a tegnapi borzalomból egyébként sem lehetne sokkal többet kihozni. Azzal kezdünk, hogy Bálint edzi Dzsinát hogyan kell felkészülni egy…..
Pamutbojt 2020.12.31 10:13:11
@szociál: Nem vártam váratlan lépést Ginától. Ő arra nem képes. Valószínűleg Amanda levelét sem tudta értelmezni (még jó, hogy elolvasni igen). A behaluzott Digó-szerelem amúgy is mindent felülír. Ráadásul szegény Gina az a típus, aki nem tanul semmiből.

Virág megpattanhatna Dani mellől. Nem fog, persze, tudom. Egyébként Moh és Virág ránézésre összeillő párocska. Jobban illik Moh mellé egy Virág-típus, mint Merci, akiből egyre jobban bukkannak elő a fajtársi vonások, sajnos.
Pamutbojt 2020.12.31 10:30:42
@kozi001: Hja, de nekem úgy tűnik, hogy ők már elindították a versenyt. Valamiért azt gondolják, hogy ettől lesz valaki vezéregyéniség. Szerintem Rencsike ezért sem értette, hogy ő akkor most miért nem, amikor olyan szépen helyrerakta a csaját.
Pamutbojt 2020.12.31 10:36:34
@Kosztarika: Igen, az is jó volt. :D Egyébként nem tudom, hogy volt - e a VV-k során még valaki, aki ennyire durván rosszul mérte fel saját helyzetét, mint most Rencsó és Rencsóné.
Kellemes kikapcsolódást kívánok minden VV-n belül és VV-n kívül élő ápoltnak, ezúttal külön köszönteném a kommentelők kozul Adamadamot, akivel megbeszéltük hogy jövőre mi is jelentkezünk, okosabbak és tattikusabbak leszünk mint a bentiek és valamelyikünk majd úgyis megnyeri. Szóval egyrészt az idei…..
Pamutbojt 2020.12.30 09:40:46
@Ecotrans: Ezt senki nem tudja. Az idei a random lila kendők évada.
Pamutbojt 2020.12.30 10:07:09
@Qqts: Igen, ezzel az alapkoncepciója változik a játéknak, kicsit túlzásba vitték a szerkik a váratlan fordulatosdit, illetve nem biztos, hogy jól értelmezik.....
Pamutbojt 2020.12.30 10:10:08
@hereverő heverő: A szerkik lehet, hogy leragadtak ott, hogy "cirkusz, balhé kell a népnek" - ezt pedig R és G (és néha D) szolgáltatja. Ha gettóstíl, gettóstíl, nekik mindegy, csak balhé legyen. Csak ez már a mocsár alatti szint, sajnos.
Mercivel és Móval kezdünk, Merci háromvonalas cé hangján nyekergi Mónak élete nagy bánatát, hát Mó miért nem szereti őtet? Mó vígasztalja, szereti, csak nem úgy, de Merdzsónak ez nem elég. Ő csókokat akar, meg gyűrűt az ujjára, amit gyaluláshoz aztán levehetne a műhelyben. Mó a villatündérnek meséli…..
Pamutbojt 2020.12.29 09:51:47
@VV Erőlegény: Igen, és ugyanez igaz a többi benti "fajtársra" is. (Dani, Reni)
Pamutbojt 2020.12.29 09:54:32
@Ármándójózsi: Ez bennem is felmerült már (hogy így akarja lekoptatni). De azt hittem, hogy ennél több esze van, na de ugye nincs....
Pamutbojt 2020.12.29 09:57:18
@Kosztarika: Így-így! Megtisztelne vele a csatorna....
Drága Csupesz! Jól vaok, remélem ti is, hiányoznak má a kis szerszámaim is, olyan izé minden. Tegnap volt egy kis izélés a Gina meg a Bálint között olyan izé lett a hangulat is mer tiszta izé volt na. Tudod volt ez a kiválasztásos téma amikor az Amanda meg a Gina izéltek és akkor az szerintem amúgy…..
Egyre erősebb az érzésem, hogy Péterünk stylistja olvassa a blogot és úgy válogatja össze a műsorvezető aktuális szettjét, hogy muszáj legyen megemlékeznünk róla. Ezúttal egy a pszichedelikus világ ihlette ingben pompázik és valljuk be, a műsor gyakran felveszi a versenyt egy komolyabb trippel.…..
Sziasztok, Fálki vagyok, ezen a térfélen még új hús - de rutinos realityfogyasztó-, remélem a hátralévő hetekben jól fogunk szórakozni az ápoltakon. Csapjunk is bele, PP fogad minket csodálatos genderrózsaszín pulcsiban, ebből ma humor-móka-kacagás lesz, érzem. Buli volt és mit jelent a buli?…..
Pamutbojt 2020.12.13 09:47:12
@VV Erőlegény: Aztaaaa....de jó. Amúgy ránézésre összeillenek. A nagy igazságosztó kapcsolati tanácsadó Gábor a saját kapcsolatában felmerülő problémákat sem volt képes megoldani. Viszont itt legalább viszonylag természetesen beszélt / viselkedett.
Bevezetés Mitulá bátit várják nyomoroncaink, végtelen izgatottsággal kicsiny szívükben, Amanda mindkét cipőjét kirakja, hátha akkor dupla adagot kap, Gina nem biztos benne, hogy a bokacsizma elég lesz, mert mi van ha idén xxl méretű lófaszt kap, és csak összehajtva fog beleférni, Robi fehérjében,…..
Pamutbojt 2020.12.09 09:05:53
@VV Erőlegény: Én csak azt nem értem, hogy miért mennek bele Gáborral ezekbe az értelmetlen, felesleges vitákba. Miért nem nevetnek egyet az arcába, amikor elkezdni a nagymonológot. Kit érdekel az ő nyomorult véleménye? Nem értem.
Nem tudom, hogy én hogy reagélnék, de tuti nem magyarázkodnék egy ilyen szarkavaró kis lúzernek.
Pamutbojt 2020.12.10 10:46:48
@Post Modern Prometheus: Jó, bocsi, én el is rontottam. Véletlenül Gáborra nyomtam, pedig egyértelműen Bálintra akartam. Elnézééééést..... :D

Tegnap írtátok Gáborra, hogy egy SS-tiszre hasonlítanak a mozzanatai, ez aztán tényleg nagyon találó. Talán ezért is olyan rohadt irritáló az egész személyisége, ehhez még jön ez az erőszakos igazságosztása....Pfejjj (Amúgy nekem is megfordult a fejemben, hogy enyhén Aspi, mert durván nem enged el dolgokat, és kényszeresen ismételgeti ugyanazt.)
Három nap kimaradás után sem túl nehéz felvenni a fonalat és látva, hogy Renátó fején még mindig ott a biciklis sisak, érezhető, hogy nem maradtunk le túl sok mindenről. A "hiányzó” rész tömören összefoglalható egy nagy artikulálatlan üvöltéssel és azzal a konklúzióval, hogy az Arany Fácán képében a…..
Pamutbojt 2020.12.06 10:55:30
@Cérnahuszár a naív: Igen, Fru ezt jól csinálja. Elég sokszor hangoztatja, hogy játszani ment be. Hát akkor lássuk!
Pamutbojt 2020.12.06 11:05:15
@VV Erőlegény: Persze hogy nem realizálta, azt sem értette meg, hogy mit jelent az "írj egy sorrendet" utasítás! Nem nagyon érti a játék lényegét, csak azt tudja, hogy ő jogosult a 36 millára.
Pamutbojt 2020.12.06 11:17:02
@VV Erőlegény: Egyetértek. Minimálisan sem érdekesek, szerintem is hamar ki fognak esni. (Feltéve, ha elengedik a "fiú csak fiút vihet" értelmezhetetlen szabályt.)
Anikó vár minket, ő is érzi, hogy nevetségesen komolytalan a napi kérdés, jelesül hogy melyik villalakónak lenne a kedves néző legszívesebben a szomszédja. Ha van humoruk, megszavazzák Ginát. Visszautal az előző rész siratóasszonyaira is, akiknek másik szubkultúrához sorolása talán felér egy burkolt…..
Pamutbojt 2020.12.04 10:46:05
@VV Erőlegény: Ú de szép gondolatok. Ilyen tudatosságot én már nem vizionálok néhány évad óta. Többen írták itt a testbeszéd megfigyelését. Gábor kirohanásai nekem is inkább ösztönösnek tűntek, de ettől függetlenül tényleg üdítő lenne, ha valóban elkezdenének tudatosan játszani.
Pamutbojt 2020.12.04 10:54:18
@VV10 Velőtrázó Vélemény: Igen, értelmezhetetlen ez a "taktika". Nyilván ezt ott bent ők máshogyan érzékelik, de kinek jön be Gábor viselkedése, extrém személyiségváltozása? Gábor pillanatnyilag egy borzongatóan groteszk figura. Ezáltal nem nagyon tud szimpatikussá válni.
Ismét PP köszönt minket, immár a megjavított asztalon, ami piros helyett kék színben pompázik. A párbaj előtti estébe kapcsolódunk be, a villalakók lefekvéshez készülődnek. A zuhany alatti első pár mondatot feliratozzák a szerkesztők így nem maradunk le a világmegváltó gondolatokról, a szöveg…..
Pamutbojt 2020.11.27 12:19:07
Robival indítjuk a mai adást, a villa lakóit leginkább az foglalkoztatja, hogy az új beköltöző a barackot vagy inkább a tojásos virslit részesíti-e előnyben. Vivi nem akar rákérdezni ma még, majd inkább holnap, mert akkor mennyivel jobb lesz, de Danit nem olyan fából faragták, hogy várjon, jobb az…..
Pamutbojt 2020.11.27 08:37:03
@VV Erőlegény: Nálam is zuhanórepülésben van Renátó. Nem tudom, milyen lehet 24-ben ott bent nekik, de ilyet mondani, hogy Fru feldobja a napjait? Hát ez akkor őt is erősen minősíti, minden tekintetben.
Pamutbojt 2020.11.27 08:38:08
@Niemandhäuser: Nagyon jó.
Pamutbojt 2020.11.27 09:39:44
@VV Erőlegény: Igen, ez így kerek lett volna. Olykor én is beleesek abba a hibába, hogy túl sokat kezdek várni egy - két értelmesebb megnyilvánulás után. Jó lett volna mondjuk egy Bálint-Renátó értelmesebb páros (egy ideje le sem merem már írni, de mégis:) tatttttikaaaa.

+ azzal is teljesen egyetértek, hogy szépen elkülönítette magát a vv10-mocsár ezzel a választással.
Peti nagy lendülettel köszönt minket ezen az elátkozott estén. Úgy kísér minket ma végig a retteneten, mint egy infantilis, szadista Vergilius Dantét a Pokolban. Nyomasztó rész lesz tehát a mai. Peti lezárja a nézői szavazást, azaz megtudjuk, hogy a lakosság (rendőrségi szóvivős dialektusban…..
Pamutbojt 2020.11.22 17:30:15
@gazo: Jah, Vivi jól kivágta magát most ezzel a "részegen sokat hazudok" dumával.
Gina gettóstílje hosszú távon szerintem nem vállalható.

(Engem meg Amanda emlékeztet kicsit Harley Quinnre.)
Tudtam, hogy hiányzik valami. Tudtam, éreztem, itt viszketett szüntelenül. Nem volt ez persze ennyire direkt, a tevékeny mindennapokat befolyásoló tényező, mégis, ott lüktetett szüntelen a háttérben, tudatalatti rétegeimet kotlós tyúkként kapirgálva, hogy valami még kell, valamivel még lehetne ez…..
Pamutbojt 2019.02.15 14:04:31
@Cleveland55: Hát igen. Ez egy szimpátián alapuló játék. Süsü a legszimpatikusabb játékos. Ajánlom a kormány figyelmébe, remek az oktatáspolitika. Egyre hülyébbek a fiatalok.
Pamutbojt 2019.02.15 14:37:09
@Maximista vagyok: :-)))) Amúgy meg sajnos pontosan így van.
Pamutbojt 2019.02.15 15:42:23
@Sanda.Ipse: +100000000000000000 Nagyon igazad van! Tényleg zuhan itt is a színvonal. :-(((