Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kinsy

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
IDDQD Közösség elleni izgatás 2013.01.11 13:57:03
Kedves olvasók! Veszélyes dolog jön, aki nincs oda az ötletért, hogy kommandósok törjék rá az ajtót, az jobb, ha most elnavigál valahova máshova. A velem maradó tökös legények (és az amúgy sem széles női közönség tagjai) először is tekintsék meg ezt a videót: Hagyok…..
Gondolom, a blog olvasói közül többeknek meghatározó gyerekkori játéka volt a Nintendo Game & Watch sorozata, illetve azok klónjai – bár annak idején mi csak kvarcjáték néven ismertük ezeket. Nekem egy elég béna gépem volt (tyúkanyóval kellett elkergetni a kiscsibékre…..
IDDQD A 100 legjobb videojáték 2012.11.19 12:28:18
Az amerikai Time magazin honlapján közölt egy százas listát a legjobb/legfontosabb videojátékokról. Érdemes megnézni (mondjuk ebben a felhasználóbarát nézetben), tanulságos abból a szempontból, hogy egy erős konzolos gyökerekkel, viszont kevésbé jelentős…..
Szeretnénk méltó módon búcsúztatni az óévet, és mi lehetne jobb módja ennek, mint csöcsök egy méltatlanul elhanyagolt rovat visszatérése? Az év utolsó játékcsajai bikinis karatemacák, mert hát mi másnak is fordíthatnánk a Bikini Karate Babes című játékot? Nem, nem vicc,…..
kinsy 2011.12.30 16:47:10
@Stöki: Tömör, velős. Karinthy mélységek. Felnyerítettem a röhögéstől. BUÉK!