Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Trollhunter

27 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
#WETOO Szex, vagy szerelem? 2019.08.09 17:54:59
Gyakorló szülőként figyelemmel kísérem az utóbbi napok homoszexualitást reklámozó botrányát és amellett, hogy megbotránkoztatott, el is gondolkoztatott. Vajon miért próbálja úgy beállítani a média a homoszexuálisok közt létrejött szexuális kapcsolatot, mintha azonnal szerelemről lenne szó? Mi…..
Mikor már elfogytak az ellenzéki érvek, akkor mindig azzal jönnek, hogy eltelt 9 év az MSZ(M)P kormányzása óta, így a Fidesznek nincs erkölcsi alapja visszafelé mutogatni. Ez akár igaz is lehetne, ha nem lett volna csődközeli állapotban hazánk 2010-ben. Megpróbálom egy egyszerű hasonlaton keresztül…..
#WETOO Sosem volt EU egység! 2019.04.27 10:25:11
Ez egy vicc, csak ez nem vicces....Fixa ideám, hogy az alkoholista Juncker, a Brexit, a migrànsok tudatos betelepítésének egy oka volt és van.A nyugati mag államok (centrum) elérkezettnek látja az időt, hogy a gazdaságilag általa kifosztott, tőle függővé vált kelet-EU régiót (periféria) leszakítsa…..
#WETOO Szavazz a Fideszre! 2019.04.14 12:25:10
Ha legközelebb azt mondja neked egy ellenzéki, hogy a Fidesz vezette be a devizahiteleket, akkor mutasd meg neki az előző cikkeket, illetve ezt! Neked szólt az MSZP és Gyurcsány, hogy ne vegyél fel devizahitelt?..
"Hát, soha nem gondoltam volna, hogy ezt megélem.Körülöttünk rohamrendőrök százai, több méteres vaskordonok, harckocsi, teljes átvizsgálás, tüntetés. Mindenki arra figyelmeztet, hogy nagyon óvatosnak kell lenni, vegyük le a nyakunkból a kongresszusi belépőket.A veszélyes hely, ahol vagyunk, a…..
#WETOO Hol a lé elvtársak??? 2019.03.29 12:20:00
Hiába nem épült meg a luxusnegyed, az adófizetőknek az mégis csaknem 12 milliárd forintját emésztette föl. Hol a lé elvtársak???..
Mi is történt tegnap... Nagy mérkőzés volt az tény, de igazából csak egy a nézők számára is nyitott edzést láthattunk, mert az Európa liga éllovasának A és B válogatottja csapott össze. A nemzetközi politikához kicsit is konyítók számára nem is volt meglepetés a döntetlen, hisz hiába vonultak fel…..
#WETOO Akkor most ki is a MAGYAR? 2019.02.21 15:29:09
Az indexes Földes András több független forrásokra hivatkozva (Vajon kik lehetnek ezek???) céloz rá, hogy nem helyes olyan MAGYAROKAT befogadni, akik nem beszélnek magyarul. Az "A program ráadásul olyan példamutató módon zajlott, hogy abból a 2015-ös "Willkommenskultur"-t meghirdető Angela Merkel is…..
Az ellenzék folyamatosan azt hazudja, hogy a Fidesz vezette be a devizahitelezést, pedig ez egyszerűen lenyomozható hazugság! Itt olvasható az a jogszabály, amire hivatkoznak, de ennek nem sok köze van a devizahitelek elszabadulásához! :) https://net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=A0100093.TV 2001-ben…..
#WETOO Szrtájk az álommelóért! 2019.01.08 15:56:25
Napi szinten látom az ellenzékiek hisztiét az un. rabszolgatörvény miatt, de nem értem őket, hisz az általuk imádott - fejlett - EU törvényeit vettük át, így igazából Brüsszelben kellene tüncizniük. Ennél is fontosabb, hogy megtudjuk mennyire vastag a bőr az ellenzéki képviselők és az ellenzéki…..
Végre nem kell sötét utcákon, eldugott vidéki kiskocsmákban és benzinkutakon tanakodni Magyarország jövőjéről. Előbújtak és kiderült, hogy szerelmetesen fogják egymás kezét, hisz végre felvállalhatják eszmei összetartozásukat. Vicces nézni a tüntetéseken egymás mellett lengedező MSZP-DK-JOBBIK…..
2019-ben 2.7 százalékkal emelkednek a nyugdíjak, ami átlagosan havi szinten 3500, éves szinten 42000 forintot jelent. Ha a nyugdíjasok szemszögéből nézzük, akkor nyilván elférne több is a kasszában, de tudomásul kell venni, hogy jelenleg erre van lehetősége a kormánynak, mert csak így tudja évről…..
ENNYI!..
Azért, mert órabérben szeretnél dolgozni, de nekem a te órád, időd semmit nem ér. Nem ér annyit, hogy fizessek érte, nemhogy nyugati béreket, de egy fillért sem. Tudod miért? A te időd neked érték. A te homokórádban peregnek a szemek, nem az enyémben. Neked telnek a napjaid, míg arra vársz, hogy…..
#WETOO Áldott ünnepeket... 2018.12.24 14:42:46
„Nem volna más vallás,  Nem volna csak ennyi:  Imádni az Istent  És egymást szeretni…  Karácsonyi rege  Ha valóra válna,  Igazi boldogság  Szállna a világra.” Ady Endre..
#WETOO Így szelfizik a varju..... 2018.12.21 13:08:10
Ennyi!..
Nos, miutàn lecsengtek forradalmaink, - illetve az övék - összegezzük mire jó egy képviselői igazolvány és a mentelmi jog. - bemàszhatsz bàrmilyen kerítésen bàrmikor és bàrhova (bàr Szerbia fele KI màsznànak) - beavatkozhatsz mindenbe, műsorba, gyàrtàsi folyamatokba, beleszólhatsz, hogy az…..
#WETOO Te észrevetted? 2018.12.19 17:11:41
Sajnos megvan az a rossz szokásom, hogy nézek tv-t, így nehezen tudom elkerülni, hogy kéretlen reklámokat toljanak az arcomba. Mentségemre legyen szólva, politikai műsorokat nézek és nem a VV legújabb részeit... Nyilván minden cég a karácsony köré fűzi a tartalmakat, sugallva, hogy nélkülük…..
"Az Arany Málna díjat (angolul: Golden Raspberry Award, vagy röviden Razzies ill. Razzie Award, magyar szabad fordításban gyakran emlegetik Citrom-díj néven is) John J. B. Wilson újságíró, publicista alapította 1980-ban, az Oscar-díjellenpólusaként, hogy megszégyenítse az amerikai…..
Na akkor ezt elemezzük: Amikor valaki nem keres elég pénzt (Orbán a g...)Amikor valaki sorozatokat néz nyelvtanulás helyett (Orbán a g...)Amikor valaki Ps-ezik tanulás helyett (Orbán a g...)Amikor valaki dohányzik, iszik, drogozik ettől az élete vagy egészsége olyan amilyen (Orbán a g...)Amikor…..
#WETOO Szülőnek lenni... 2018.12.17 16:03:46
"Miért édes egy mosoly, mi varázsolja a napunkat csodálatossá és felejthetetlenné? Elég egy villanás, a félreérthetetlenül mosolygó csillogó szempár, és a szív máris zakatol, elönti bensőd a boldogság, és a világ e percben megáll. Szinte tökéletes minden, a zsibongó külvilág helyét átveszi a belső…..
#WETOO Nyugdíjasoknak INGYENES 2018.12.15 14:49:41
A kormány bejelentette, hogy januártól bevezeti a gyermekek otthongondozási díját, az ápolási díj pedig 15 százalékkal emelkedik. 2.7 százalékkal emelkednek a nyugdíjak és ezzel együtt az annak mértékéhez igazodó juttatások is. Mi erre a legelső reakció az ellenzéki nyugdíjasoktól? Hát persze, hogy…..
A szakszervezetek szerint még nem született meg az a Magyar állampolgár, aki a jelenleg engedélyezett 300 túlórát ledolgozta volna! Akkor mi a gond? Kicsit számoljunk, mert eddig csak a munkavállalók érdekeiről beszéltünk. Az ember fia, vagy lánya beballag a munkahelyére, teszi a dolgát és kap…..
#WETOO Ennyi! 2018.12.14 14:34:42
Azt hiszem ebben a képben benne van minden.....