Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hegyi Tímea

35 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Megosztó téma a közösségi média jelenlét, de a rövid válaszom az, hogy igen. Szakértőként megmutatni magad online, extra időráfordítást követel, ez tény. Azonban ha nem vagy jelen ügyvédként azon vagy azokon az online platformokon, ahol a potenciális ügyfeleid jelen vannak, egyfelől lemaradsz…..
Vállalkozóként vándoroltunk már annyit az elmúlt években a különböző online felületeken, hogy kítéve-betéve tudjuk, mi mire való, hol mit kaphatunk meg. Nemrég ugrottunk csak rá a Threads-re, mondván, milyen szuper, ott majd csak írunk, olvasunk... Ütős horgok nélkül viszont már a szemünk sem…..
Innovatin MANUALBAGS 2020.06.23 16:25:34
Hónapokkal ezelőtt figyeltem fel Madák Andi minimalista stílusú táskáira. Hamar találtam is olyan darabot, amire épp szükségem volt. Rendeltem Anditól egy, a Melon Bags termékcsaládba tartozó púder színű kis oldaltáskát. "Karanténtáska" lett belőle, ugyanis az elmúlt hónapokban szinte csak azt…..
Dalmival valamikor év végén hozott minket össze az instagram. :) Dalmi nyughatatlan, megállíthatatlan és egyszerűen nem tud kifogyni az ötletekből. A személyes találkozásunkkor megtapasztaltam, hogy ez a törékeny lány mennyire erős és céltudatos, ráadásul még alázatos is, ha tanulásról van…..
Innovatin Your Perfect Design 2020.04.28 17:07:10
Egy újabb interjút hoztam Nektek. A mai történet egy debreceni anyuka sikersztorija, ami szerintem kellően inspiráló lesz azoknak, akik szeretnének a webdesign területén elindulni. A Your Perfect Design Garzóné Pálocska Andrea nevéhez fűződik, az interjúban Andi megosztja Veletek azokat a…..
Delivel (Kovács Delinke) először egy vállalkozónőknek szóló workshopon találkoztam személyesen, úgy másfél évvel ezelőtt, azóta figyelem a bejegyzéseit, olvasom vagány stílustippjeit. Mosolygós képeivel, élénk rúzsával egyértelműen kitűnik a tömegből, de amivel engem leginkább meggyőzött, az az…..
Ha szeretnéd az otthonról végzett munkát és a különböző feladataidat rendszerbe foglalni, de jól jönne most egy olyan tevékenység is, ami kreatív, mégis hasznos, akkor vigyél egy kis stílust a naptáradba! Nemcsak szép lesz a végeredmény, de nagy segítségedre lesz abban is, hogy átlásd a különböző…..
Év végén, év elején a legtöbb vállalkozó legalább hozzávetőlegesen értékeli az elmúlt évet, és megtervezi az előtte állót. Kitölt egy profi tervezőt, vagy csak vázlatosan rögzíti a céljait egy papírlapra. Majd néhányuk azt tapasztalja, hogy már február közepe van, és nem sok minden valósult meg a…..
fotó: Bohács Péter Mind az interjúkon, mind a konzultációkon, rendezvényeken csillogó szemekkel találkozom, amikor előveszem a filofaxomat, ennek ellenére abban is biztos vagyok, hogy nem mindenkihez áll közel az ilyen típusú tervező. Éppen ezért összeszedtem azokat az aggályokat, amik…..
Csapó Ildivel, és ezáltal a GreenWay márkával még az év elején, egy fotós workshopon ismerkedtem meg. Lenyűgözött Ildi kreativitása, nyugodtsága, tetszettek azok a kellékek, amiket a fotózáshoz hozott, a vegán harapnivalóját pedig egyenesen imádtam. Már akkor gondoltam rá, hogy milyen jó lenne mögé…..
A "zia" makramé mögött két barátnő, Zaják-Balogh Ildikó és Túri Diána áll. A magyar lakberendezési kiegészítők piacán egyedi makramé kiegészítőikkel, dekorációs tárgyaikkal tűnnek ki. A makramék látványa és készítése egyaránt hozzájárul a tudatos lassuláshoz, amely a márka egyik központi üzenete, és…..
Őszi Judit munkáira az Instagramon figyeltem fel. Ízléses, saját készítésű fotóival és alkotásaival keltette fel az érdeklődésemet. Nem is kellett sokat morfondíroznom azon, hogy megkérdezzem, szeretne-e mesélni a JuccWork-ről. Valamikor nyár végén futottunk össze egy finom kávéra a belvárosban.…..
Egy utazás mindig segít, ha magunk mögött kívánjuk hagyni a munkahelyi stresszt, vagy éppen szeretnénk rendet tenni a gondolataink között. Most egy olyan projektet ismerhettek meg, aminek épp az utazás áll a középpontjában, de a Divine Souls’ Mission korántsem csak egy utazásról szól. Önismereti út…..
„Imádom, hogy minden, amit egész nap teszek, jó érzéssel tölt el, és azt is, hogy ekkora önállósággal, kreatív szabadsággal rendelkezem. A beton  ékszerek  készítésével a  célom, hogy mindenki számára  megfizethető  design terméket vigyek  a piacra. Azt  szeretném,  ha  az ékszereim  viselésével …..
Az INNOVATIN zárt csoport tagjai elsősorban olyan fiatal nők, akik vagy szeretnének az ötletükből egy vállalkozást létrehozni a jövőben, vagy már el is kezdték megvalósítani vállalkozói céljaikat. Kormos Lillával a csoportomon belül ismerkedtem meg. Kiderült, hogy a munkája mellett azon dolgozik,…..
Ha kötetlen munkaidőben dolgozol, vagy munka mellett szeretnéd kiépíteni a vállalkozásodat, akkor minél előbb ki kell alakítanod egy rutint, hogy a számodra fontos dolgokra rendszeresen sor kerüljön. Volt már, hogy azon kaptad magad, hogy ugyan látszólag haladtál a dolgaiddal, mégis valami, ami…..
Nem mondom, hogy nem szeretek ruhát vásárolni, csak az utóbbi években már sokkal tudatosabban teszem. Igyekszem kevesebb (felesleges) tárgyat felhalmozni magam körül, mert az a tapasztalatom, hogy ezektől jól megválni, azaz nem csak egyszerűen a kukába dobni, nem kevés munka. Az idei évben több…..
Évek óta olvasom Lupui Iza blogját, szeretem azt az őszinteséget és hitelességet, amellyel sokunkat motivál az egészségesebb életmód elkezdésére, folytatására. Iza blogger, tréner és coach. Blogján saját életmódjáról ír, a munkája során a lelki egyensúly megtalálásában támogatja IR-es sorstársait.…..
Ha még csak most tervezed beindítani a vállalkozásodat, nagyon fontos, hogy már az elején a megfelelő forrásból származzanak az információid. Tisztában kell lenned (többek között) a vállalkozási formával, a pénzügyi, adózási kérdésekkel, de azzal is, hogy hogyan védd meg a termékedet,…..
Aurora egyszerre több művészeti ágban alkot párhuzamosan. Megjelenésével megragadja a figyelmet, nem tagadom, engem (a minimalistát) lenyűgöztek a közösségi oldalain látható fotói. Aurora alkotóművész és vállalkozó, az autentikus népviseletet ötvözi a modern ruhadarabokkal, nemcsak hordja, de…..
Mennyire tudatosak a nők, ha karrierről van szó? Mikor, milyen élethelyzetben van szükségük változtatásra? Ki tud nekik segíteni? Kérdéseimmel Pados Eszter HR tanácsadó, coach és trénerhez fordultam, aki megosztotta velem ezen a területen szerzett szakmai, és miután három gyermek anyukája, így…..
Alapvetően nem vagyok valami nagy teafogyasztó, nálam ez hangulat kérdése, van, hogy szívesen iszom egy csészével. Kávé viszont minden nap kerül a bögrémbe. Emlékszem gyerekkoromban mennyire nem tudtam azonosulni a mentatea ízével és illatával. Érdekes módon ma már, ha teát iszom, ez az egyik…..
Van Székesfehérváron egy kis alkotóműhely, a Dársmi, ahol egyedi ékszerek készülnek ásványokból, illetve ásványok és más anyagok kombinációjából. A kétgyermekes anyukát, Pereczes Melindát kérdeztem arról, hogy hogyan jutott el odáig, hogy mára egy komplett kis vállalkozást épített ki a korábbi…..
Valószínűleg mindenkinek mást jelent az örömteli élet. Egy biztos, hogy a pozitív szemlélet és az odafigyelés magunkra és másokra nem árthat. De vajon generálhatjuk ezt egy kicsit mesterségesen azzal, hogy meghatározott technikákat alkalmazunk? Mik azok a tevékenységek, életmódbeli változtatások,…..
A somorjai születésű Kiss Kósa Annamária 2003 óta foglalkozik egyedi ruhák tervezésével és készítésével. 2009-ben jött létre saját márkája a KOKA. Ma már az egyedi menyasszonyi ruháktól kezdve, a gyerekruhákon át a látványos fejdíszekig sok-sok extra darab bővíti a repertoárját. (Koka Wedding…..