Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mysterious Thinker

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az adás neuralgikus pontja szokás szerint egyből az elején eljön mikor meghallgathatjuk, hogy hol olvashatóak a játék részvételi feltételei és bár sok rosszat kinézek az RTL-ből, nem hinném, hogy el szándékoznák adni a szerveinket. Egy világjárvány idején, a magyar kormány és az EU közötti újabb…..
„Olá misz ámígósz”! 4 hetes röpke kis egészségügyi kényszerszünet után „áj em bekk”! S nem csak én vagyok „bekk”, hanem lassacskán a hogyvótok is, mert mostantól (reményeink szerint) az irományok száma exponenciálisan emelkedni fog az eddigiekhez képest, szóval tartsatok ki, mert összeállunk, mint…..
Mysterious Thinker 2020.12.12 15:09:35
@mézescsók: Szerintem Bálint ugyanazt hozza ,mint Robi, csak ő azért érintett a legtöbb vitában, mert tőle valamiért jobban tartanak a többiek.Többet foglalkoznak vele. Szerintem ez részben annak köszönhető, hogy ezeknek az embereknek (sic) benn egy ÉNB-ben feltűnő statiszta is "celeb" és nyilván fosnak tőle és irigylik, másik részről a nemi identitása végett azt gondolják, hogy több lehet a követője, mint egy Robinak (ez abszolút baromság megint). Renátó és Gábor szerintem irigyek is a külseje miatt.Persze lehet, hogy kinti szemmel valakinek nem jön be Bálint,mint férfi, de benn is tisztában vannak vele, hogy a külseje megfelel egyfajta férfi ideálnak.
B. laptopjának kijelzője tud időzíteni: a jótállási idő utolsó napján mondta be az unalmast. Ez a 90. napot jelenti, ám szakértőink válaszából az is kiderül, hogy ennél jóval több időnk van hibát jelezni a kereskedő felé. B. viszont már ekkor azt a választ kapta, hogy bukta a jótállást. Az év…..
Mysterious Thinker 2019.10.06 09:38:18
@Veszéjben a lyogállamiság !: És ,ha mondjuk grafikus? Vagy mondjuk az általatok olyan misztikusnak tartott "programozó"? Ez csak két szakma és már nem jó a 70 ezres "szarod".
via GIPHY A futár is ember. Ez egy nehéz nap volt, sok csomag, kilométerek, dugó, türelmetlen ügyfelek, ez meg itt folyamatosan hívogat? Hát kiszakadt belőle, na. Tamás meg hiába várta a csomagját, az csak nem akart megérkezni. Az Express One futárszolgálatnak küldött panaszlevele következik,…..
Mysterious Thinker 2019.10.01 06:39:56
@KaTe: Te eszméletlen baromságokat beszélsz.
Csak nyilvánosságra hozni tilos az ilyesmit magánszemélyként. Én annak a hívását rögzítem saját célra,akiét akarom,főként ha nem rendelek hozzá telefonszámot,egyéb adatot. Pl. tetszik a telefonos ügyintéző hangja és arra szeretek elaludni,akkor felveszem és kész.
Ha már ennyire belementél a szándék kérdésébe....Ha kamerázom a magánterületemet vagyonvédelmi céllal és a 75 %-án a területem látszik, a kamera szögéből kifolyólag meg a 25%-án a közterület, az sem jogsértő, hiszen nyilvánvaló,hogy a szándékom nem a közterület megfigyelése, rögzítése.
Mysterious Thinker 2019.10.02 05:21:43
@Terézágyú: Felőlem.
Bár erősen kétlem, olyan szintű védelemmel,amilyen nálunk van:)
Ha egy drága holmit vásárolunk, különösen szeretjük tudni, hogy valóban azt kapjuk e a pénzünkért, amiért fizettünk. Vásárlónkat nem hagyja nyugodni, miért hiányzik a megszokott felszerelés a felsőről, a boltban viszont hiába kérdezte és utólag sem kap választ. A napokban anyukám vásárolt egy…..
Olvasónk szerződésmódosítása nem sikerült valami jól, pedig úgy érzi, mindent időben megtett annak érdekében, hogy végül ne kelljen olyan szolgáltatásért fizetnie, amit nem is használt. De hiába a személyes befáradás egy nappal a szerződés lejárata előtt, ez édeskevés volt ehhez.  Kétéves…..
Mysterious Thinker 2019.07.19 06:07:40
@Terézágyú: Eleve miért nem mondhatom én pénteken a hétfőn lejáró szerződésemre vonatkozóan, hogy hétfőn legyenek szívesek és szüntessék meg, mert nem kívánom meghosszabbítani? Nem tudják lejegyezni? Ugyanmár..bíznak benne, hogy hétfőn nem fogsz ráérni,vagy elfelejted, és levonhatják a fagyipénzt.
  N. már nagyon várta, hogy a magyar közvetítő cégen keresztül talált animátori munkába belekezdhessen, ám Görögországban a második nekifutásra is olyan állapotok és feltételek várták, amikkel ő nem tudott kiegyezni.  Koszos, lerobbant, látványosan magára hagyott szellemszállások és vállvonogatás.…..
Mysterious Thinker 2019.07.19 03:16:19
@Zabalint: Ez ugyan olyan általánosítás,mint az övé volt...

Egyébként, aki még nem volt olyan szállodában, ahol van animátor, az is gondolom él, járkál a világban ,akarva és akaratlanul is záporoznak rá az információk, de úgy látom sokaknak az információ olyan, mint a rádióhullám....átmegy rajta csak és nem hagy nyomot. És még vagánynak érzi magát, hogy reklámozza a tudatlanságát és a lustaságát, hogy nem tud felütni egy wikipédiát és nem is akar. Már nagyon régen sem volt menő ez a "Miért, ki az? én sosem hallottam..." hozzáállás.
Anikó a fényesre lenyalt hajában jelenti pipaszár lábakkal állva a blue box díszletben, hogy gratulázik Puskás Petinek, amiért stabil légszomj mellett is levezényelte élete első VV párbaját. Node csaptyunk bele a lecsóba/-be, lássuk, hogy mi volt vasárnap before the tetemre hívás!..
Mysterious Thinker 2018.11.20 23:01:45
@chiccodoro: Ugyan olyan ronda a részeg öntudatlan nő, mint a részeg,öntudatlan férfi.
Mysterious Thinker 2018.11.20 23:07:22
@chiccodoro: Én még soha nem ittam magam öntudatlanra. Voltam részeg, de csak annyira,hogy ne égessem be magam és bárhonnan hazaérjek épségben akár egyedül is.
Azonban anyukám mindig azt mondta, hogy ha egy nő dolgozhat úgy ,mint egy férfi, akkor ihat is úgy ,mint egy férfi :D Ennek ellenére ő sem egy iszákos típus :D
Mysterious Thinker 2018.11.20 23:14:00
@chiccodoro: Ebben egyetértünk. Nekem elég a tudat,hogy megtehetném és semmi jogalapja nem lenne bárkinek szóvátenni :D
Nagy a nyomás gyerekek, most hogy megtudtam, hogy Pávó Réka is minket olvas (sziaRéka), úgyhogy hajnalban keltem, hogy a szajrét időben és minőségi formában kapjátok, bár a kommenteket olvasva, ha 5 előtt jön a poszt sapkában, az a baj, ha 5 után sapka nélkül, akkor meg amiatt vonyítanak egyesek,…..
Mysterious Thinker 2018.11.18 22:40:18
Mysterious Thinker 2018.11.18 22:46:47
Mysterious Thinker 2018.11.18 23:10:53
Anikó személyesen látogatott el a villába, hogy kiossza a lakók között az idei évad lélegzetállító újdonságának számító szuperképességeket. Mint mondja, nem volt egyszerű dolga, és valóban, a takarásban nyugtatólövedékkel várakozó stábtagok sem tudták megvédeni Greg puszijától. Lássuk a…..
Mysterious Thinker 2018.11.17 21:25:26
@Kalocsai Tamás: Ezt ugye viccnek szántad? :D A Radics az egyik leggyakoribb roma családnév Magyarországon. :D
@szociál: 'Nem kell ótvar sok lóvét pakolgatni, hanem csak játékból, de jelezném hogy 2001 óta egy szál cigit se szívtam ;)" -- ezt de sokat hallottam, mintha kötelező lenne egy káros szenvedély és ,ha az egyik nincs ,akkor kell lennie a másiknak :D Nem, nem álltam beléd, nem kérdeztelek fel, nem FARSULTAM ki mellőled tesa :)
Mysterious Thinker 2018.11.17 22:46:34
@úgymond olvasó mmkk: Az élet mindig halálhoz vezet.
Mysterious Thinker 2018.11.17 23:29:43