Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mentolosnokedli

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindössze ötször láthatta a nagyközönség felfedezése óta. Most végre állandó kiállításon mutatják be a rejtélyes Carambolo Kincset Sevillában. Az úgynevezett Carambolo Kincs 21 darab, csodálatosan kivitelezett 24 karátos arany ékszerből áll, amelynek összsúlya majdnem…..
Az országhatárok igazából csak képzeletbeli vonalak, főleg, mióta az Unió tagjai vagyunk, mégis, akinek volt már alkalma nyugat felé elhagyni Magyarországot, láthatta, hogy ezek a képzeletbeli vonalak nem csupán közigazgatási egységeket, hanem adott esetben kultúrákat, alapvető…..
Komoly és bizony életbevágó vita bontakozott ki a közelmúltban elfogadott földtörvény kapcsán. A polémiának, napi aktualitása mellett van elvi síkja is. Az LMP nemrégiben tett javaslatának megfelelően kérdésessé lett: áru-e a föld, vagy nem az, kivonható-e a termőfölt a…..
Hiába próbáltak Bochkor Gáborral tovább rádózni, majd indítottak Bumeráng néven egy magazint, nem jött be, így most munkanélküliként tengeti napjait Boros Lajos, írja a Blikk. "Mint két hajléktalan, aki a fölösleges hirdetési újságokat gyűjti a MÉH-nek, nagyjából így…..
Glob-al-Goritmus Török tavasz? 2013.06.04 10:26:24
A "hallgattassék meg a másik fél" elvet tiszteletben tartva közöljük Ahmet Bariscil, az Anadolu Agency hírügynökség Magyarországon élő tudósítójának "Töröktavasz-szkeptikus" véleményét is a törökországi zavargások hátteréről.  Fatih Sultan Mehmet híd és a…..
Bolyki Gyuri írása Tudod, tisztellek, szeretlek, és pont ezért fontos a leveled. Olyannyira fontos, hogy szeretném, ha a sok mocskolódó kommenten kívül kapnál egy szakmabeli, higgadt, tárgyilagos reagálást.  Legfontosabb mondataidra szeretnék reflektálni, és megosztani…..
mentolosnokedli 2013.05.17 09:51:53
index.hu/kultur/2013/05/17/gerendas_peter_egy_lexusig_emigralt/

Most már csak azon gondolkodom, hogy ki és milyen céllal rendelte meg nála azt a búcsúlevelet...
Gerendás Péter befejezi Magyarországon. Élhetetlenné vált számára az ország. Szomorú döntés, és minden bizonnyal nem ő az első, de nem is az utolsó kétségbeesett zenész, aki hasonlóra kényszerül. Búcsúlevele sok mindenről szól, ezek nagy részét nem tisztem véleményezni.…..
mentolosnokedli 2013.05.17 09:48:59
Librarius ByeAlex, leírva 2013.05.16 12:55:59
A fél magyar sajtó egy pályaelhagyó újságírón köszörüli a tollát. Vajon irigységből? (Bakos András írása) ByeAlex nem akkor szúrta el, amikor a közönségszavazatokkal – a zsűri igyekezete ellenére – megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivál magyar döntőjét. A végzetes…..
mentolosnokedli 2013.05.17 08:14:38
index.hu/kultur/2013/05/16/byealex_tovabbjutott/

A dal meg szerethető és énekelhető.
Néhány órával ezelőtt megtudtuk, hogy a Szörny Egyetem június 20-a helyett június 27-én érkezik Magyarországra. A döntést először furcsának találtam, lévén a Pixar új filmje egy héttel közelebb került az idei nyár egyik legnagyobb sikerváros animációs filmjéhez, a Gru…..
Skóciában, Edinburgh városában van egy érdekes szobor. Egy Skye terrier szobra ez, aki hűségéért kapta ezt az emlékművet. Bobby 1856-ban született egy sokgyermekes Skye terrier mamától. 2 éves korában munkába szegődött egy John Grey nevezetű fickóhoz, aki felcsapott…..
Kiszivárgott, hogy az univerzumban létezik egy ugyanolyan adottságokkal rendelkező bolygó, mint a Föld. A lakóiból egy nyilatkozott. Kiderült, van mit tanulni... " Tíz éve tanulmányozom a Föld lakóit, és el vagyok keseredve, hogy ugyanolyan gyökerekkel, és élethez szükséges…..
w Nemigen 2007.07.13 05:00:00
Percre pontosan érkezik a civil kurázsi, ilyen ország vagyunk mi, öntudatos, kreatív és mégis fegyelmezett polgárok hazája. Kálmán László beletrafált a tizenhat óra nullanullába, beattacsolta népszavazási kérdéseit, és mindezt pont olyan függetlenül és önállóan, mint ahogy…..
mentolosnokedli 2007.07.13 10:33:02
Orsi majdnem a saját szemével látta, ahogy egy csapat parlagfű könyörtelenül bepollenez egy ikarusznyi cseszlovák wellnessnyugdíjast: A média nap mint nap tele van a parlagfű elleni harccal, különböző programokkal, tervekkel, bizottságokkal, melyek mind arra hivatottak, hogy a…..
Egyszer majd a tudomány bebizonyítja, hogy mégsem annyira jó üzlet odaszarni tízmillió nappaliba és hálószobába. ..
Egy dolgot így előre nem árt letisztázni: a sorozat első öt évadát nem láttam, így ha valami apróságot nem értek, amihez kellene az elmúlt 110 rész ismerete, akkor tessék szépen majd felvilágosítani. Naszóval ez az a sorozat, ami olyan, mint a cukrásziparban a diákcsemege…..
mentolosnokedli 2007.06.21 09:28:26
Az őszi műsorstruktúrában már nem szerepel az 1 a 100 ellen és a Legyen Ön is milliomos. Az elfáradt, megbukott vetélkedők helyett azonban jönnek újak, a Tv2 az Okosabb egy 12 évesnél? című show-val, az RTL Klub pedig információink szerint az angol Pókerarcokkal próbálkozik.…..
comment:com Sport, sorozat, filmek 2007.06.06 16:30:00
Kezdjük a mai ajánlót sporttal, hiszen csak ma este játszik a magyar futballválogatott a norvég nemzeti 11 ellen, igaz, hogy esélyünk a győzelemre annyi, mint Bayer Zsoltnak az MSZP elnökválasztásán, de a remény hal meg utoljára. Kezdés 18:30 a sport2 műsorán. Szintén itt, csak…..
Frei Tamás felvette Pampalini-öltönyét, fejébe csapta a dzsungelkalapot, bevett pár maláriaellenes tablettát és bekente magát negyvenes fényvédőfaktorú napkrémmel. És végre hazalátogatott. Mert hogy itt aztán nagy bajok vannak, benőtte a gaz az országot, a Parlament előtt pedig…..
Na, kiborult a bili és a tartalma pont belecsorgott a bulvárlapokba. Úgyhogy ne csodálkozzunk, ha már a csapból is pisi folyik. Azt eddig is tudtuk, hogy minden tisztességes női magazinnak negyedévente kötelezően át kell vennie a leckét a sperma egészségre gyakorolt jótékony…..
mentolosnokedli 2007.06.04 18:19:28
w Milyen volt szőkesége? 2007.06.01 11:00:00
Joghurtot lóbálni és azt hazudni, hogy az a legjobb és az egyetlen, az ciki. Szőke András és Badár viszont rendben van. ..
Vagy nagyon nincs érzeke a Busz magazin képszerkesztőjének a képekhez, vagy csak ki akartak cseszni a spanyol királyi párral. Biztos nem felejtik el, hogy milyen szar volt pár éve Ibizán.Mi másért pakolnának egyébként az újság címlapjára egy olyan képet, amin a királynő épp…..
mentolosnokedli 2007.05.31 17:14:46
Trendi, feszes hasizmú managernő akarsz lenni? Azt hiszed elég, ha veszel egy-két kiskosztümöt, és hagyod, hogy a csipőnadrágból fénymásolás közben finoman kivillanjon a fekete csipkés tanga? Vagy hogy szusit eszel két meeting és brainstorming közt, és esténként finoman a pasid…..
„Bezabált a kórházban az éhen halt nő férje” – írja a Színes Bulvár Lap címlapon nagy, sárga betűkkel. A rohadék F. László. Evett, falt, magába tömött mindent, biztos egyenesen a szájába nyomott egy egész flakon a tejszínhabot, aztán ráküldött néhány…..
mentolosnokedli 2007.05.25 11:42:35
F@szkalap "apuka" hagyta éhen veszni a terhes feleségét, kis híján a két éves gyerekét is, most, hogy már kezd magához térni, hazudik, mint a vízfolyás, hogy kevesebbel büntessék, mint amit megérdemel:
- fokozatosan leálltak a kajával, aztán fokozatosan elkezdetek volna újra enni- ja, miután a lakásban szódabikarbónán kívül semmi nem volt, és a muksó nem volt ép öntudatánál az éhségtől, mégis mit kezdtek volna el enni? A kefét? Arra sem volt kapacitása, hogy a szomszédtól segítséget kérjen, a két nappa előbb ott járó nagymamát még ki tudta zárni a lakásból - akkor még élt a felesége...
- anyatejet és gyümölcsöt-zöldséget adtak a 6 kg(!)-os 2 éves, titokban tartott gyereknek. Na, egy három hete éhező, vegetáriánus, csontsovány majd éhségtől elvetélő és a vérzésbe belehaló anyának ennyi teje van = 0. A szódabikarbóna nem gyümölcs.
Ezt a muksót hiba volt megmenteni. Büdös gyilkos köcsög.
Subba Hét képe: Páternoszter 2007.04.24 17:38:42
Erdő Péter bíboros, érsek, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) elnöke megérkezik a minisztérium épületébe, ahol Hiller István oktatási és kulturális miniszterrel találkoznak. - Az Oktatási Minisztérium honlapjáról. Haladó latinosok pedig bogarásszák ki a…..