Regisztráció Blogot indítok
Adatok
1szavazó

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy MTVA-s dolgozó vallott a Bozótharcnak arról, hogy milyen volt a hangulat bent az épületben a hétfői események  alatt. Mivel fél, félti az állását és a megélhetését, az eredeti, hosszabb nyilatkozatát  később visszavonta, mert attól tartott, hogy az alapján felismerhető lehet a személye. Ezért –…..
1szavazó 2018.12.19 17:44:59
Puzsér Róbert bejelentette, hogy indul a főpolgármesteri választáson. A szocik meg a DK már őrjöng, és a lakájmédiájuk sem tudja, hogyan reagáljon. Sokaknak meglepő lehet, hogy nem a jobboldalról, hanem a balról indult meg felé a támadás. Számomra viszont nem az, sőt, vártam is. 4 pontban…..
  Foglaljuk össze: Hogy értelmes tudást adott-e, végehosszanincs lehet vitatkozni rajta -- s tesszük is buzgón egy ideje.  De hogy piacképeset-e, azon vitatkozni nemigen van értelme. Mert ahogy állítólag a Föld mozgása, ez sem hitkérdés.  Mert a piacképesség definíciója az, hogy a piacon…..
1szavazó 2018.12.05 19:25:13
@Borondot jol pakoljatok be lippsik: Aki elfogadja a soros ösztöndíjat, a soros diplomát az ne lehessen már se politikus, se gróf!Sőt visszamenőleg se!
Nikola Gruevszki a Magyarországra érkezését követően a kormányfő úgy nyilatkozott, hogy jogi ügynek tekintik a volt macedón miniszterelnök ügyét. Jogilag azonban világos a helyzet. Egy még mindig hatályban lévő 1968-as megállapodás, és az uniós alapszerződések szerint Gruevszki nem kaphat…..
"Mint ismert, a tegnapi nap folyamán újabb illegális bevándorló lépett hazánk területére, akinek megkezdték a menedékjogi eljárását."- lehetne egy átlagos kedd reggeli cikk is valamelyik propagandahírlapban, azonban most egy kicsit erősebbre sikerült a hír, egy apropó miatt. Nikola Gruevszki, a…..
Játsszunk el a gondolattal, hogy egy önkormányzati és/vagy főpolgármester-választás nem a saját szekértáborunk sikeréről szól, hanem mondjuk a fővárosról. Ha így tesszük mérlegre azokat a politikai erőket, akiknek köze volt Budapest 2010 előtti vezetéséhez, akkor az jön ki, hogy még a "balos…..
A magyar kormányfőnek választania kell a jog és a bűnrészesség között, mert ha menedéket ad macedón politikai cimborájának, még inkább maga ellen hangolja Európát, és csak Putyinnak, illetve a szélsőjobbnak tesz kedvére. Merkel megint langyos beszédet tartott Európa jövőjéről, pedig a populista…..