Regisztráció Blogot indítok
Adatok
humer

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Style by Me Bomber dzseki 2010.08.30 11:14:00
Ha van olyan ruhadarab, amit a legnehezebben választok ki azok a téli dzsekik. Legalább 7-8 évig hordom ezért fontos, hogy sokáig divatos maradjon és legyen benne valami különleges, ami miatt szeretem hordani. A korábbi kabátjaim béleletlenek voltak, és tavaly a nagy…..
humer 2010.08.31 12:26:37
comment:com Meghalt Maury Chaykin 2010.07.30 10:30:00
61 éves korában elhunyt Maury Chaykin kanadai színész. Chaykinre a Farkasokkal táncoló című westernből vagy a Törtetőkből emlékezhetünk, ez utóbbiban ő alakította Harvey-t, az idegbeteg stúdiófőnököt. Egy ideje már kórházban kezelték veseproblémákkal, szerdán délután…..
Mal Reynolds kapitány ajánlásával...
Ágnes posztapokaliptikus állapotokkal szembesült Pécelen, ahol tegnap óta megint vízkorlátozás lépett életbe. A csapból alig szivárog valami, és fel kell jelenteni az illegálisan kertet locsoló szomszédokat. Ja, és a legjobb, hogy állítólag zacskós vizet fognak majd osztani.…..
comment:com Hírek kávé mellé 2010.07.08 09:30:00
A Testvérek szereplőgárdájának ugyan nem mondták még meg, hogy a sorozat a következő évaddal véget ér, de az, hogy csak 18 epizódot rendeltek be belőle és távozott az Emily Vancamp-Rob Lowe páros, elég rossz ómennek tekinthető. Wow, a Showtime a Comic Con-on a következő…..
A riporteri bakikon lehet bosszankodni, meg röhögni is, az elsőnek semmi értelme persze, mint ahogy annak sem, hogy az ember posztokban írja ki magából a frusztrációját (önkritika alert). Röhögni kell a beszélő fejeken, különösen akkor, amikor ők maguk is majd megszakadnak tőle,…..
szuri1987: A Fringe (Rejtély) című sorozat minden részében többször pár másodperc erejéig különböző képek villannak fel. (béka,kéz,levél,magzat...) Azt szeretném kérdezni, hogy mi célt szolgálnak ezek a képek? Mi a jelentésük, mit szimbolizálnak? A készítők egy kóddal…..
Nem, nem unjuk még a Battlestar Galactica-fanvideók bemutatását, egyrészt azért, mert kurvára hiányzik a sorozat, másrészt meg aki képes négy évadot úgy öszevágni négy percben, hogy a végeredményben minden epizódból szerepel egy-egy jelenet, és még a ritmusa is stimmel, az…..
Akik tegnap csetelni akartak Sheppard ezredessel, azok már tudják hogy a színészt valószínűleg elnyelte valami gonosz fekete lyuk, vagy váratlanul magasabb létsíkra emelkedett és tiszta energiává vált, vagy részegen bentragadt egy másik dimenzióban. Ezért óvok mindig mindenkit…..
Az igazi Naiv Ügyfél a legváratlanabb helyeken veszi észre a Homárba illő mozzanatot. Vegyük például azt a friss, Indexen tárgyalt ügyet, hogy az Önkormányzati Minisztérium előtt őrködő rendőr akkora ideggyenge balfácán, hogy1.) pisztollyal lő egy taxisra, aki tilos helyre, a…..
A tegnapi táblázatnak most jön a második része, a nyári finálék és premierek sora, néhány régóta várt nagy kedvenccel és jó sok reality-vel. A lista az ugrás után, előtte egy csoportkép a Weeds-ből. JÚNIUS 1. Médium NBC…..
Don Blasius hazánk keleti szomszédjában járt, ahol a saját bőrén tapasztalhatta meg, miben hasonlít és miben más az ottani közlekedés az itt megszokotthoz képest. Nem is rizsázok többet, írt ő eleget, hétfőn reggel, kávé mellé bőven elég az. Nem konkrétan egy sztori,…..
Nem rendelt el vizsgálatot az ORTT Kuncze Gábornak a Klubrádióban egy hónapja tett ciánozós kijelentése miatt. Ugyanakkor vizsgálják, nem összeférhetetlen-e, hogy a parlamenti képviselő műsorkészítőként tevékenykedik a Klubrádiónál. Kiírta az új, immár hatodik pályázatot…..
humer 2009.03.26 13:16:30
Pénteken este egy duplarésszel végleg bevonult a sorozattörténelembe a Battlestar Galactica, bár azt hiszem elég sokáig fognak még vitatkozni a rajongók arról, hogy akkor ez most tényleg űberfasza sorozatbefejezés volt-e, vagy csak egy szar mindfuck. Az biztos, hogy sem a…..
Korábban írtuk, hogy a SciFi Channel az Atlantis kaszájável egyidőben jelentette be, hogy nem maradunk sokáig Csillagkapu nélkül, és zöld utat adtak a második spinoffnak is, ami a Universe alcímet kapta. Elsőként a főszereplő tudóst, Dr. Rush-t alakító Robert Carlyle nevét…..
comment:com Sorozatpremier: Eureka 2007.01.26 14:23:00
A TV2-őt nyugdtan tekinthetjük a magyar mini sci-fi csatornának, hiszen a tavalyi évet is számításba véve a következő ilyen témájú sorozatok futnak/futottak rajta: Csillagkapu, Atlantisz, Battlestar Galactica (magyar címet juszt sem), A mélység fantomja, 4400 és február első…..