Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mrs.SethCohen

0 bejegyzést írt és 99 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
OurFashion A legstílusosabbak 2008.12.25 22:51:00
A 2008-as év végére összehozták az ezévi legstílusosabb karakterek listáját. Meglepetésemre nem csak hölgyek alkotják a 10-es fogatot, hanem férfiak is béreltek maguknak helyet a sorban. Hogy izgis legyen, a végéről kezdeném bemutatni a megtisztelő 10-be jutottak nevét.…..
OurFashion Kedves Jézuska! 2008.12.02 14:39:00
Mivel egész évben nagyon jól viselkedtem, szorgalmasan dolgoztam, rendszeresen írtam a blogra és még egyetemre is jelentkeztem, az alábbi dolgokat kérném karácsonyra:(Meg egy fotelt, egy puffot és egy fehér keretes tükröt a lakásba! Ruhákra a londoni tobzódás óta nem…..
Valahogy ezek a jótékony kollekciók sosem az igaziak. Nagy beleéléssel próbálnak a divatmogulok táskákat tervezni a pingvinek kihalása és kendőket a globális felmelegedés ellen, de általában egyik kollekció sem arat nagy sikert. A probléma pedig nem a közönséggel van, mert…..
OurFashion Kalapot tessék! 2008.11.20 22:04:09
Tarr Zsófira anyukám révén találtam rá, egy kolléganője juttatta el hozzám a honlapjának címét. Kis kalapokat, díszeket készít mindennapokra és különleges alkalmakra is. Akár egy esküvő, szilveszteri buli, nála bármit lehet találni, hiszen nem csak a képeken látható…..
Mrs.SethCohen 2008.11.21 19:12:34
Amikor először megláttam ezt mondtam magamban: "áááá! imádom a matrózcsíkokat". Aztán megnéztem közelebről és valami nem stimmelt, miután megnéztem a leírást jöttem csak rá, hogy ez egy piros zebracsíkozású zakó. Igazából még így is nagyon tetszik, de már egy…..
OurFashion OurAd: Őszi kampányok 2008.11.05 09:19:00
Reggelre megjelentek a The Cut-on a 2008-2009-es kampányok fotói, hirdetései a nagy világmárkáktól és tervezőktől. Nektek melyik a kedvencetek?Mert Alas és Marcus Piggott fotózta Kim Noorda-t az Emporio Armani számára: A vöröshajú Karen Elson Donna Karan…..
Mrs.SethCohen 2008.11.07 12:19:20
2009 tavaszán a trendi férfi szürke vagy sötétkék ballonkabátban jár, ami alatt szürke vagy fehér öltöny található. Élejenek a pasztel színek a férfiaknál is, és a halványan csíkos, és enyhén kockás szürke zakók. A Banana Republic tavaszi kollekciója is ezt az irányt…..
Victoria Beckham ruháin mindig elcsodálkozom. Ezúttal ebben a hihetetlen, önvédelmi eszköznek is beillő Christian Louboutin Rodarte tűsarkúban parádézott. Elképesztő ez a cipő: bronzos-bészes színű, csillogó, fémes-metálos, magasított talpú, extra magas…..
Mindig emlegetem, hogy imádom azokat az embereket/tervezőket, akik a divatot egy kis humorral fogják fel, iróniával kezelik. Ezért vagyok nagy rajongója Marc Jacobsnak, a Bittennek, az Urban Outfittersnek, Vivienne Westwoodnak, Alexander McQueenek és Matthew Williamsonnak is. Ez utóbbi…..
A most 71 éves Barbara Hulanicki alapította meg a Bibát, ami geometrikus artdeco mintáiról híresült el. Most ő alkotott egy kisebb táskakollekciót az olasz kiegészítőket gyártó cégnek, a Coccinelle-nek. A nagyobb beváráslótáskáktól egészen a kis…..
Mrs.SethCohen 2008.10.23 14:08:20
OurFashion Ékszer XXL 2008.10.22 18:52:59
Karkötőt a nyakba, gyűrűt a karra, tegyünk most mindent máshova, térjünk el a megszokottól, és mindez készüljön el luxus kivitelben, majd növeljük meg a méretet. Ez volt Maison Martin Margiela belga designer elképzelése, mikor a Damiani olasz ékszerkészítő csoport…..
Már egyszer rajongtam egy Lagerfeldes pólóért itt, de ez a triumvirátust (Karl Lagerfeldet, John Gallianot és Alexander McQueent) ábrázoló póló sem kutya! Gyakorlatilag olyan a kép, mintha veszekednének, és a saját márkájukat harsognák - ez az ironikus megközelítés Andrew Randle…..
Mrs.SethCohen 2008.10.18 10:22:49
Nagy hiba, ha valaki csak a párizsi vagy a milánó fashion week-t követi, hiszen jobbnál jobb bemutatók vannak az Izlandon., Dubaiban, vagy épp Mexikóban zajló divatheteken is. Ilyen például Edgardo Luegas 2009-es tavaszi kollekciója. Tiszta '50-es évek, olyan mintha Audrey Hepburn…..
Ez a Missoni mellvért nyaklánc nem éppen egy klasszikus és diszkrét darab, viszont még a legegyszerűbb egyszínű pólót is upgradelni tudja, egy kis fekete ruhát pedig gyakorlatilag estélyivé emelhet. Az 1425 dolláros Missoni ékszert első ránézésre inkább egy ókori…..
Tudom, hogy kicsit elfogult vagyok a libanoni tervező, Elie Saab ruhái iránt, de látni ezeket az anyagokat, ahogy a lábak körül lebben, libben, elfolyik, hullámzik, fodrozódik és köddé válik a textil, arra csak egy szó van: SZERELEM!Főleg a lila mintás ruha anyaga, és a…..
Az olasz nemzet több dologról is híres. Ételeiket szinte mindenki szereti,a fiúk sem elhanyagolhatóak,  a divat egyik hazája, cipőik pedig legendásan jó minőségűek, gyönyörűek. René Caovilla cipellői olyanok, mintha hamupipőke lábáról húzták volna le, vagy…..
Mrs.SethCohen 2008.10.11 14:36:53
"Tisztelt Szerkesztők és Kommentelők!Sziasztok!Gondoltam megosztom Veletek a nemrég szerzett "fekete kincseimet"!Az egyik egy nagyon helyes kis csizma,aminek nagyon örültem,mert pici sarka van,könnyű benne közlekedni és ötletesen van megoldva is,mert felvéve olyan,mint egy…..
Ahogy azt már említettem pár régebbi bejegyzésben, Londonban jártam két hete. Ez volt az első utam oda, és elhatároztam, hogy nem akarok túristáskodni. Érezni akartam a város lüktetését, bennfentes barátok tippjei alapján felfedezni mindent. Meg persze picit vásároln is akartam…..
OurFashion Csak két kép... 2008.10.03 16:43:00
...ez a bejegyzés. A Guerlain karácsonyi kollekciója -nem tudom milyen apropóból- Éjféli Pillangó névre kereszteltetett. Mindegyiket elfogadnám, olyan szépségesek (na jó, a lila szájfényt nem kérem). Minden lányos öltözőasztalka ékei lehetnének!Forrás: Musings of a Muse..
Mrs.SethCohen 2008.10.03 21:02:03
Vegyes érzelmekkel nézegetem ezt a Vera Wang által tervezett nyakláncot. Egyrészt tetszik is, másrészt azért elég furcsa, hogy egy kígyót formáz a nyaklánc, amely éppen a viselő nyakára tekeredik. Hmmm...Nektek hogy tetszik? Viselnétek?..
Mrs.SethCohen 2008.09.28 14:48:58
Agatha Ruiz De La Prada 2009-es tavaszi kollekció Alíz csodaországába repítette el a közönséget. Ez az a kollekció a milánói hétről, amit ha szeretném se tudnám komolyan venni. ..
Mrs.SethCohen 2008.09.28 13:29:43
Egyre több tervező próbálja feldobni cipőit a sarkak díszítésével. A Balenciaga ház is ezzel próbálkozik, kövekkel borítják egy-egy modelljük sarkát. Az első képen látható darab 1795 $ (kb 305 000 Ft), a második képen látható "csak" 1575 $-ba kerül (kb 270 000…..
Mrs.SethCohen 2008.09.26 18:50:02
Imádom Oscar de la Rentát. Nagyon gyakran választom egy-egy ruháját/cipőjét a mai kedvencemnek is. Most készítettem egy összeállítást, hogy ne egyesével kelljen bemutatnom őket. Fogadjátok szeretettel és gyönyörködjetek :)..