Regisztráció Blogot indítok
Adatok
load error

0 bejegyzést írt és 483 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Call of Duty sorozat pár részét érte már olyan kritika, hogy kocagémereknek való fps, csőlövölde, és az AI által irányított csapattársak szépen leszedegetik az elleneket, akiket a játékos nem talál el. Kent Sheely alias Nullface projektje nem feltétlenül cáfolja ezt a kritikát, ugyanakkor…..
load error 2016.01.25 11:00:25
A DOOM-ban is vannak pacifista végigjátszások. Mivel ötször körbefutod a szörnyeket, és vígan megölik egymást, ha egy lövedék eltéved, még a főszörnyeket sem lehetetlen megölni.
www.youtube.com/watch?v=8cdT_1XkdPE

Nekem a kedvencem a Dishonored nihilista végigjátszása. Mivel lopakodós játék így a pacifista opció adott. Egy prenatual nevű júzer viszont megnézte mi az a minimális mennyiségű 'nem-halálos' kiütés és mágia, amivel végig lehet vinni. Az eredmény egy lopakodós csúcsteljesítmény:
www.youtube.com/watch?v=FpOqIPIBB54&list=PL4MWlJdt_O4R8JLQc9RPf14nnKrQ89nL_

A Watchdogs "Törvénytisztelő polgár" végigjátszása szintén tőle hasonló élmény:
www.youtube.com/watch?v=-Y-rdIEhqok
load error 2016.01.25 11:02:51
@load error: "még a főszörnyeket sem lehetetlen megölni."
Úgy értem, anélkül megölni, hogy megölnéd őket. Te csak egy eltévedt lövedék útjában állsz. :)
Hatéves hagyomány folytatódik, idén is csokorba gyűjtöttem a legjobb tavalyi keresőkifejezéseket (korábbi évek: 2010, 2011, 2012, 2013, 2014). Sajnos a Google Analytics pár éve bevezette, hogy egy csomó keresőszót nem ad ki, és emiatt soha nem volt olyan keresőszóínség, mint most. A blog 2015-ös…..
Tegnap éjfélig küldhettétek be mutánsvadászatos nyereményjátékunk megfejtését, most az eredményhirdetés jön. Én nehéznek gondoltam a rejtvényt, ehhez képest majdnem 200 helyes megfejtés jött, és ennek több mint a fele telitalálat. Leborulok előttetek. Lássuk a helyes…..
A fél gémerközösség Fallout-lázban ég, ahogy közeleg a Fallout 4 premierje, mi is egyre gyakrabban beszélünk a szerkesztőségben a sorozatról. Tegnap például Klág kollégával - tudjátok, a medvepulóveres ember (bár mostanában inkább rókapulóveres) - dumáltunk arról, hogy…..
Mit is csinálnak a nők egy párkapcsolatban? Biztos sok válasz eszébe jut, talán még kellemesek is, de azért segítünk: egy idő után elviselhetetlenek lesznek, mindenért veszekednek, azaz elsárkányosodnak. Tegnap este a Duna Worldön ugyanis nem más szerepelt feladványként Gundel…..
IDDQD A 100 gigabájtos játék 2015.03.13 18:09:14
Azt hiszem, bocsánatot kell kérnem a Dead Rising 3 patchétől, amire tavaly úgy kiakadtam, amiért 13 gigabájtos bírt lenni. A Star Citizennek ugyanis ezt egy teljes nagyságrenddel sikerült überelnie. Jó, ezúttal nem patchről, hanem a teljes játékról (illetve annak klienséről) van…..
Fantasztikus cuccok forognak a szuperolcsó áruk piacán. Balisto például egy normális papírzsebkendő árának negyedéért vett akciós magyar terméket, amelynek gyártója igazi nagyvonalú trükköt vetett be, ami az árat nézve kicsit feleslegesnek tűnik. A trükk az, hogy Top 100-nak…..
A blogszülinap egyik hagyománya a nyereményözön, amit általában valamilyen trükkös rejtvénnyel zúdítunk a nyakatokba. Most is pontosan ez történik, amolyan Mohó Hiéna módjára. Ha valaki nem ismerné, a Mohó Hiéna a Totalcar karácsonyi rovata, amiben az évben kapott…..
Úgy tűnik a csodás fogyókúra témakörben terjedő átverések sosem tűnnek el, sőt egyre gyakrabban jelennek meg a korábbi spamek mellett a közösségi oldalakon, például a Facebookon. Az úgynevezett "reverse image search" segítségével azonban könnyen leleplezhetők a csalások,…..
A Texas Instruments (TI) mindenki számára ismert, a mikroelektronikában megkerülhetetlen a nevük. Mégis, csak egy rövid, pár éves kitérőt tettek a mikroszámítógépek piacán, majd amikor a cég az Atarihoz hasonló válságba került, felhagytak ezirányú tevékenységükkel.…..
load error 2014.10.05 13:16:39
@PomberMaci: "Ebben picinyt megelőzte a korát, ugyanis az XBOX és társai mostanában hozták be a játék cratridge-okat, pont a másolásvédelem miatt. "

Ez most vicc akar lenni? Csak mert ott a végén a smiley. Cartridge alapú konzolok már a 70-es években is léteztek. Az XBox és társai pontosan abban jelentettek újat (bár ha jól tudom már az eggyel korábbi generációban is voltak CD alapú konzolok), hogy optikai lemez volt az adathordozó, nem cartridge.
Ezzel a fotóval illusztrálja a mai Bors az ELTE gólyatáborában történt nemi erőszakkal foglalkozó cikkét, amihez a páratlanul tapintatos munkatárs a következő, a fejében bizonyára nagyon szellemesnek ható képaláírást produkált. A szexuális erőszakkal meggyanúsított K.S.…..
load error 2014.09.04 17:55:35
@mint olyan:
"-de ha leheletnyi ruhában megyek kiéhezett, részeg férfiak közé, akkor hirtelen megbukik ez az elmélet, mert a hozzátok hasonló ostobenkó kurvák azonnal felkapják a vizet"

Ezzel a dologgal csak három probléma van.

1. "ostobenkó kurvák" Ezzel a kifejezéssel már le is mondtál arról, hogy bárki komolyan vegyen, és ne csak ostoba szexista önigazolást lásson.

2. A tárgyalt konkrét bűnügyben nem tudni, a lány mit viselt éppen. Ezért teljesen irreleváns ennek a szexista lózungnak a bedobása.

3. Egyetlen csak egyetlen tanulmányt kérek, ami azt állítja, hogy okozati összefüggés van a "kihívó" öltözködés mértéke, és a nemi erőszak áldozatává válás valószínűsége között. Egyet.
Nem akarnám bántani az amúgy totál értelmetlen konzolháború egyik feléhez tartozókat se (főleg nem olyan magasról, ahol a PC Gaming Master Race ül), de azért a Gaystation szép vívmány, attól függetlenül, hogy a Microsoft marketingeseinek ötletéről, vagy az LMBT-közösség…..
Nagy többséggel elfogadta az Országgyűlés a devizahiteleseket segítő javaslatot. Ennek értelmében visszajár a hiteleseknek az a pénz, amit az elmúlt 10 évben "tisztességtelenül vettek el" tőlük a bankok. Mini szterelnökünk szerint ez “történelmi nap”. “Magyarországon…..
load error 2014.07.09 12:38:54
@Algopirin: " a törlesztője 30ról 95re ment fel. ez szerintem megindokolhatatlan"

Mikor volt 30 a törlesztője, és mikor 95?
Az ember hozzá van szokva az olyan alapigazságokhoz, mint hogy a nagy játékkiadók csak újra és újra megnyúzzák a sikerjátékaikat, a végén már igazi tartalmat sem tesznek bele, csak új borítóképet nyomtatnak, és hozzáadnak egyet az előző évben megjelent cím végén lévő…..
IDDQD Heti retro: Neuromancer 2014.07.01 07:00:00
Harminc éve jelent meg a Neuromancer, és erről nekünk is meg kell emlékeznünk, hiszen bár film nem, videojáték készült belőle. William Gibson klasszikusa ordított egy jó játékadaptáció után, és meg is kapta. (Egyébként meg a könyv fordítója párszor már tiszteletét tette a…..
"Bible defense of slavery", ezt a hangoskönyvet azzal az elképzeléssel töltöttem le, és kezdtem el hallgatni, hogy nyilván egy kritikát fogok olvasni arról, hogy a Biblia hogyan védelmezi a rabszolgatartást. El sem tudtam volna képzelni, hogy a librivoxon egy olyan könyvet olvasnak fel, amely…..
Van kérem itt két darab sörnyitós belépőkártya-tartó, meg egy, a játék vicces zenéit tartalmazó CD, illetve két darab speciális fémtok. Sajnos csak tok, játékot nem kaptunk, így kicsit törni kellett a fejünket, hogy mégis hogy tegyük ezt vonzóbbá, de aztán rájöttünk,…..
Az elődök   Békeszerda   A mozgósítás           kép: négymadár Az üzenet            oops   A beszédek       A menet             Békemenet gadgets     A rendőri…..
load error 2014.03.29 17:40:51
@Mekk Gábor: Halvány próbálkozás volt.
en.wiktionary.org/wiki/concern_troll
Sorry, csak most lett időm arra, hogy összehozzam a posztot a legjobb tavalyi keresőkifejezésekről. Kicsit megkésett, de nem akartam abbahagyni a szép hagyományt (korábbi évek: 2010, 2011, 2012), ugyanakkor embertelen meló volt átnézni azt a több mint 11 ezer keresőkifejezést, amivel…..
load error 2014.01.30 18:39:16
@Dester:
"Kövezzetek meg, de én is emlékszem olyan játékra, amiben birkával birkákat kellett hágni."

Valami Bomwolle. A pikáns téma ellenére, vagy talán azért is egész kellemes játék volt.
www.youtube.com/watch?v=Pkm1qJQLo8o

Csak úgy repült mellette a munkaidő.
Dénes találata előtt megemelem a kalapomat. Igazi leitervadásznak kell lenni, hogy egy ilyesmi feltűnjön az embernek. Nézzétek: Ugye, hogy nem is annyira evidens? A magyar mondat egyáltalán nem gyanús, nincs benne olyan szó vagy kifejezés, amit félre szoktak fordítani, a sztoriba…..
Az internet kurva veszélyes hely, pár óvatlan klikkolás, és az ember menten a szellemi nyomorúság legmélyebb bugyraiban találja magát (nem, nem a valovilag.hu-n), ott ahol ilyeneket írnak:  A kauzális asztrológia a súlypontokat a horoszkóp ábrákban levő negatív karmikus…..
load error 2014.01.15 20:32:06
@Phteven:
Kedvs Joó Violetta és Kozma Szilárd!

Szerény privát véleményem szerint Önök három dolgot tehetnek, amivel mindezt jóvá tehetik.
1. Egyoldalúan bocsánatot kérnek.
2. Egyoldalúan eltávolítanak minden mocskot.
3. Keresnek egy becsületes polgári foglalkozást.
A szokásos Velvet-színvonalat hozza Tibor aktuális beküldése: Ezt a velveten találtam: http://velvet.hu/sztori/2014/01/11/manchesterben_bulizott_parizsban_ebredt_masnap_reggel/ A jóember részegen egy buliból elment Párizsba, és a cikk szerint: "a karjaim és a lábaim volt az ára,…..