Regisztráció Blogot indítok
Adatok
amira_da

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vagy az van, hogy az ingatlanpiacon évek óta tapasztalható óriási pörgés valahogy elkerüli Kistarcsát, vagy olvasónknak tényleg nem a legagilisebb ingatlanközvetítőt sikerült megbíznia. 5 hónap alatt 2 érdeklődő? Egy zsákfaluban talán, de egy fejlődő, fővárosi…..
amira_da 2019.06.26 22:42:23
@Snagal: gondolom a Wizzair sztorikkal tele van a postaláda és várják a legdurvábbat :D igy addig ez is jo lesz :D
Az utolsó két részhez érkezett az Aranyéletről szóló kibeszélünk. A posztban spoileresen beszélünk mindenről, ami a harmadik évadban történt...
amira_da 2018.11.15 09:09:31
@hutp:- írtátok itt páran, de Mira párja a végén nem az ügyész faszi, hanem valami új, fiatalabb csávó.------»»»» pedig az ügyésszel marad együtt.

- az arabok sose hagynák annyiban, hogy lenyúlták a pénzt, megtalálnák őket.
----»»»» azért lenne jó egy negyedik évad, ott azért eléggé Trónok harcában lemorzsolodna a család.

- egyébként ami még nagyon b*szta a csőrömet, hogy mi az, hogy Atti beleegyezik abba az utolsó munkába? ... ------»»»»» Atti ilyen, rángatható dróton mint ahogy a 20 év körüli fia is csinálja vele. Amugy meg nyilván a pénzt szerették volna. Janka börtönbe ment volna.

- nekem amúgy a kezdettől fogva nagyon karakteridegen volt az ügyész kapcsolata Mirával. Tök jó karakter lenne, de amikor erre kerül a szó, olyan lesz, mint egy tízéves, és magyarázkodik, hogy ők már mióta együtt vannak. -----»»»» átlag 40 éves rossz házasságon túl lévő gyerekes férfiak van hogy fiatalabb lányok mellett találják meg a boldogságot. A szerelem és kapcsolatok azért eléggé szövevényes dolgokat tudnak hozni. Nekem a haverom meleg pasikkal él együtt hogy legyen hol laknia. , szerintem sokszor nem látunk bele más emberek életének a kártyáiba és ez talán jobb is. Az Aranyéletnél is igy volt hogy rögtön elkezdesz gondolkozni hogy mi lehetett.

- valaki érti amúgy,.... Mármint a jégkockás üzenet?----»»»» kiolvad valami, ami rejtve volt. Ezáltal lehülnek a dolgok. Tudnak tisztázódni, mint amikor iszol üditőt vagy whiskyt vagy egy koktélt és a jég lehüti az italt konyhakésszé varázsolja, itt is Endre kihantolása konyhakésszé tette a sztorit.

A hangminőséget is örülök, hogy írta valaki, nekem is nagyon szemet szúrt. Csomószor kellett visszanéznem angol felirattal, mert másképp nem jöttem rá, mit mondtak, annyira elharapták a szavakat. ------»»»» vicces én is angol felirattal néztem. bár itt a szomszéd lakásban lakó kutyája visitott végig, igy arra fogtam.
amira_da 2018.11.15 11:22:38
@DrIdeges: Angert én régebbről ismertem :D abban durvábbat alakitott :D
meg a Tömény Történelemben is nézd meg. Thúróczy Szabolcs megért a szerepre.
amira_da 2018.11.14 21:59:43
@simpedro: ezt megnézem mert nem emlékszem, amikor Janka megy bankba vagy amikor Márk megy az is talán bank.
Folytatódik spoileres kibeszélőnk az HBO Aranyélet című sorozatáról, a legújabb poszt témája a harmadik évad ötödik és hatodik része...
amira_da 2018.11.14 20:31:21
@pannonfunk: ezt de jól megfogalmaztad. plusz hogy a drogok tisztulásánál ez sajna " normális " a visszaesés vagy az öngyilkosság