Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NERetlen2éves

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előszó A sorozat előző epizódjában a szovjet honi légvédelmi vadászgépek evolúciójának a végére értünk. A történetből, ami még hátra van, az egyes vadászgépek képességeinek bemutatása számszerűen, több területen. Például, hogy valójában mennyire gyors is a MiG-25 és hogy akkor ez hogyan is…..
NERetlen2éves 2024.03.15 16:09:58
A haditengerészeteknél a nagy leépítések valójában nem a washingtoni konferenciát követően kezdődtek, hanem jóval korábban. A háború lezárását követően azonnal nagy selejtezési hullám kezdődött szinte minden nagyobb haditengerészetnél. Elsősorban a régebbi építésű, elavult egységektől igyekeztek…..
Ezúttal kültéri, olcsó, ONVIF kompatibilis kamera után nyomoztam, így találtam rá az elsőre furának tetsző BOAVision HX-HC450C72 típusra. Sajnos jó áron csak az AliExpresszen tudtam megrendelni, amit nem nagyon kedvelek, mert nincs Paypal-os fizetési lehetőség, de a 19 Euros ár végül meggyőzött.…..
BlitzWolf BW-SHP6 okosdugalj Az SHP2 után itt az új, kisebb változat! Volt egy sanda gyanúm, hogy az előzőnél is macerásabb lesz a programozási pontok forrasztása és bejött... én magam nem tervezek ilyet venni, de a hivatkozott cikken elég részletes leírás található az utód SHP6-ról...
Hosszas várakozás után végre az Itead gyártó kiadta az érintős kapcsolóinak következő T1 generációját és azon belül is az EU szériát. Természetesen azonnal rendeltem egyet, ahogy megjelent az ebay-en, és érkezése után azonnal teszteltem is. Egy gombos Touch-okból már van néhány nálam, de a kettes…..
NERetlen2éves 2019.01.04 09:25:28
@Papp_: Helló! Ennél sokkal egyszerűbb, ha a C kapcoló helyére egy 433mhz-es kapcsolónak látszó távirányítót raksz (a Sonoffnak is van ilyen, de az olcsóbb noname kínai is megteszi) és azt tanítod meg a Sonoff T1-nek.