Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Todd Chavez

0 bejegyzést írt és 86 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  This is the endBeautiful friendThis is the endMy only friendThe end Of our elaborate plans, the endOf everything that stands, the endNo safety or surprise, the endI'll never look into your eyes again (...)Come on baby, take a chance with usCome on baby, take a chance with usCome on baby, take a…..
Miközben Hunor és Ági az előző estét elemzi, Gaben egy párhuzamos dimenzióba csúszik át, amelyben valamilyen durva, Black Mirror-os büntetés részeként teljesen egyedül maradt a villában, ezért nincs kit megkérdeznie, merre vannak az evőeszközök. Esélyes, hogy az epizód végén embertelen szenvedések…..
Todd Chavez 2019.02.15 23:46:20
Todd Chavez 2019.02.15 23:54:20
Párbajadás van, ami csakis happy enddel végződhet, mert ezen a ponton minden olyan eseményt pozitívumként kell elkönyvelni, amikor a nyomorultak eggyel kevesebben lesznek. Bocs szerkik, bocs RTL2, de ki kell mondani, hogy talán nincs ma Magyarországon hét másik olyan ember, akiket összezárva ilyen…..
Anikó garbóban, ami plusz pont, és itt jegyezném meg, hogy baszki, Ancsa, nehogy elhidd mán, hogy rühellek, dikk, mer nemis. De ha legközelebb az a magas, szőke, Kásás Tamás-mosolyú öltöztető fiú egy csőgatyával közelít feléd, akkor ugorj fel és fejeljed le, mert így a műanyag dömpert a tévé elől…..
Csaló, félrevezető, szélhámos, kókler, szemfényvesztő, becstelen, hantás, átverő, megtévesztő, simlis, füllentő, széltoló, svindler, lódító, ámító. Ennyi szinonimája van a szótár szerint a „hazug” jelzőnek, aminek ellenére ez az egy hangzik el az adásban, ez viszont…..
Todd Chavez 2018.12.23 13:23:59
@Van der Waals: Zsu ágyon fekve elkérte tőle a csipeszét, Csoki meg kissé zaklatottan neme egyszerűséggel hozzádobta. Zsuzsu reflexein múlott, hogy hol találja el a csipesz. Ez testi épség veszélyeztetése kategória
Todd Chavez 2018.12.23 13:37:39
@MosóMaca: Na ezaz, szegény "örülhet", hogy csak a homlokát találta el. Az mindegy, hogy hisztizett-e vagy sem, ez akkoris szabályellenes, Csoki jogosan lett kibaszva.
Ma én debütálok a hogyvolt VV különítményében, egyenesen a Belevaló hogyvoltból szabadultam ide, szóval örülök lehetőségnek! Puskás úr hipergesztusaival indul a műsor, elmondja, hogy szülinapja van. Ennek örömére szavazhatunk Rolira vagy egy fantomképre (??) és nyerhetünk is a szavazatunkkal,…..
Anikó ma este feltűnően lánynak volt öltöztetve, rózsaszínbe (biztos a tegnapi fiús szettre tett megjegyzésünk okán) és szép estét után azt mondja, valaki nagyon elhúzott, mármint nem a villából, hanem a párbajszavazás során. Adri és Krisztián között zajlik a párharc a kedves nézők és olvasók…..
Todd Chavez 2018.12.16 22:18:28
Ma ismét Péter fogad minket, és a jóisten bocsássa meg nekem, de egyszerűen nem tudok túllépni azon, hogy őt és Anikót közös ruhatárból öltöztetik, a mai szett egy mintás rövid ujjú ing gyöngyös karkötővel, hát a faszomatmár. Ezúton kihasználnám az alkalmat, és a Hogy Volt online magazin által rám…..
Todd Chavez 2018.12.13 22:22:13
@Ay Mama, Que paso: igeen, bár nekem azért Zsoltiék voltak az igaziak, így nem adja annyira
Anikó lány a szomszédbólra fazonírozva fogad minket és a már jól begyakorolt drámai hangján mondja, hogy vége lesz az iskolahétnek. Mármint nekünk dráma, mert ha a foglalkoztatottak nem lesznek tematikailag rendezve, akkor nekünk megíróknak/nézőknek megint eljő a szarvilág. A kupola alatt viszont…..
Anikó csinos a farmer szettjében és a félretűzött hajával plusz hatalmas beleéléssel, ennek köszönhetően legalább három pével mondja, hogy ez itt már megint a póverbájbigbrádör. Egyem a szívét, izgul is. Már, hogy holnap kiválasztás. Csoki és Ginu csap majd össze a mi kegyeinkért. Aham. Eldönthetjük…..
Todd Chavez 2018.12.02 21:55:38
Todd Chavez 2018.12.02 22:45:08
Todd Chavez 2018.12.02 22:46:10
Előzetesben annyit, hogy nem lesz hosszú a mai összefoglaló, röviden két téma volt amiről nem tudtunk leszakadni, arról viszont kurva sokáig nem, úgyhogy sajnálom kedves elégedetlenkedők, de ebben szerintem ennyi van. Anikó a mai konferansziénk, meg kell jegyeznem hogy egyre jobban belejön a…..
Továbbra is a civilizációs hétnek nevezett nyomorúságot nézzük, aminek itt az elején még az őskorban leledzenek villalakóink, és ez a legtöbb játékos esetében sokkal kevésbé metaforikus, mint amilyennek a szerkesztők valaha is szánhatták. Kultúrantropológusok csak legvadabb álmaikban mertek…..
Todd Chavez 2018.11.29 22:19:51
Pornóbajuszkirállyal kezdünk, és faguriga legyek, ha nem kezdem teljesen megszokni azt a hülye szőrzetet Péter fején. Ebben mondjuk sokat segített, hogy éppen most néztem a moziban Freddie Mercury életét, és hát ott sem mentek a szomszédba egy kis bajuszért. De nézzük mai fő témánkat, Csokifasz…..
Todd Chavez 2018.11.28 23:54:46
Todd Chavez 2018.11.28 23:57:04
@WICKEDWITCH: gondolom a többiek a szituáción nevettek, hogy csak úgy bedob egy ilyen tök triviális infót.. nem kéne mellre szívnia, dehát egyszerű leány
Anikó már pizsiben felvezeti az első blokkot, ami az esti kajacsata utáni édes ébredés pillanatait örökítette meg On The Spotba oltott David Attenborogh-i stílusban. ..
Todd Chavez 2018.11.27 22:48:38
Hát itt vagyunk újra. Petinek ma véletlenül a női kellékes szertárból hozták fel az öltözékét, és lusták voltak visszamenni újért, úgyhogy beadták Petinek, hogy igen, ez egy száz százalékosan férfi ing és nem egy női blúz, aztán röhögve kimentek kávézni a büfébe. Era gongat, Greg szuperképességére…..
Kezdem rögtön azzal, hogy minden elismerésem az eddigi írói munkálatokért, mert ugyan sokszor elhangzott már az előző évadok során, hogy szarból építjük a várat, de MOST TÉNYLEG. Valahogy egyre inkább nem kóser az, ahogy a műsorszolgáltató lassan már csak abba fektet energiát, hogy évről évre…..
Todd Chavez 2018.11.25 21:54:15
@Cleveland55: Általában kiesnek párbajokon
Szerencsétlenségünkre Bajusz celebrálja a mai szeánszot, akinek a műsorvezetői képességeire én nem vagyok hajlandó több szót vesztegetni, mert azok egyszerűen nem léteznek. És hogy tovább fokozzuk a nyomort, azzal a műsorelemmel kezdünk ma, amit én soha többé nem akarok látni a Való Világban: a…..
Todd Chavez 2018.11.21 22:36:16
Todd Chavez 2018.11.21 22:36:54
@perszepolisz: mondtam én, hogy csak rappelve tud kommunikálni
Anikó a fényesre lenyalt hajában jelenti pipaszár lábakkal állva a blue box díszletben, hogy gratulázik Puskás Petinek, amiért stabil légszomj mellett is levezényelte élete első VV párbaját. Node csaptyunk bele a lecsóba/-be, lássuk, hogy mi volt vasárnap before the tetemre hívás!..
Emlékeztek, amikor tegnap Anikó azt mondta, hogy ma Peti újra visszatér? Nos, igazat mondott. És arra is emlékeztek, amikor azt mondtam, ma Májsztro Sixx írja a talpalávalót? Na, én nem mondtam igazat. Ebből is látszik, Anikó mennyivel jobb ember nálam, de igyekszem ma is jól teljesíteni, hátha…..
Todd Chavez 2018.11.19 22:17:37
Todd Chavez 2018.11.19 22:21:55
Nagy a nyomás gyerekek, most hogy megtudtam, hogy Pávó Réka is minket olvas (sziaRéka), úgyhogy hajnalban keltem, hogy a szajrét időben és minőségi formában kapjátok, bár a kommenteket olvasva, ha 5 előtt jön a poszt sapkában, az a baj, ha 5 után sapka nélkül, akkor meg amiatt vonyítanak egyesek,…..
Todd Chavez 2018.11.18 22:25:48
Todd Chavez 2018.11.18 22:41:07
Todd Chavez 2018.11.18 22:46:50
Anikó személyesen látogatott el a villába, hogy kiossza a lakók között az idei évad lélegzetállító újdonságának számító szuperképességeket. Mint mondja, nem volt egyszerű dolga, és valóban, a takarásban nyugtatólövedékkel várakozó stábtagok sem tudták megvédeni Greg puszijától. Lássuk a…..
Nem szarozunk, rögtön belecsapunk vietnámi papuccsal a szarkupac közepibe, TÁNCVERSENY, no lám. Míg Zsu, aki legjobb napjain félhomályban néha tud úgy csücsöríteni, ahogy Marisa Tomei a legszarabb pillanataiban, az előző napi bebaszott csetlés-botlás kékzöld nyomait alapozózza a lábán, addig a kanok…..
Todd Chavez 2018.11.15 22:52:46