Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AK76

0 bejegyzést írt és 464 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Hír TV-ben készült a napokban interjú a címben említett tudós emberrel. Abban a tévében, ahol a riportalanynak nem kell összeroskadnia a műsorvezető kérdéseinek súlya alatt. Jelen esetben Velkovics Vilmos is – kérdések helyett - készséggel adott további ötleteket az amúgy arra rá nem szoruló magát…..
AK76 2020.02.18 08:25:44
@kipcsakkorcsok:
Persze, persze faszfej.
2010 óta hányféle választást sikerült elbuknotok?
Két önkormányzatit, három országygyűlésit, két Eu-s választást, meg vagy kéttucat időközit.
22-ben a sokadik KO után ugyanúgy fogok röhögni rajtatok, mint az elmúlt években bármikor az ilyen önjelölt jósokon, mint te.
Nőnek születtél, és ha szerencséd van, még szerettek is. Ha még nagyobb, akkor elfogadtad magadat, sőt te is szeretted. Aztán mégiscsak utolér a fogyasztói társadalom, mégiscsak kikerülsz a védelmező burkodból, és ha akarod, ha nem, meg kell alkotnod saját magadat. Ez a mai totális torzulásban…..
Sőt, Webert is támogatná. ..
AK76 2019.05.31 09:53:10
@taga20: Dehogy röhögsz,buta jobbágy, a választásokat szokás szerint (9 éve egyfolytában) torokra kaptátok, az ellenzék lassan 10 éve nem tényező, az ÖSSZES stratégiai területet a Fidesz irányítja, az EU választások után az EP nyolcadik legnépesebb frakcióját a Fidesz adja, az ellenzék összefogása c. bohózat egy kínos vicc, egy szaros tüntetésre nem képesek semmiféle komolyan vehető tömeget összelapátolni, a face-n, meg ezeken a vicces törpe blogokon kívül SEMMIFÉLE ellenzéki aktivitás nem létezik, a fidesz bármilyen irányú törekvése az ellenzék non stop tiltakozása ellenére megvalósul.
Nos, hülyegyerek, ha te ezeken jókat röhögsz, akkor vagy retardált vagy, vagy nem is érted mi történik.
Ősszel meglesz a szokásos K.O-tok, már számolni sem érdemes hanyadik, ezen merengj egy kicsit, mielőtt belefulladsz a röhögésbe.
Örülök hogy segíthettem, kellemes hétvégét! :)
Az ellenzéki szavazók 60:40-es többségben vannak. ..
AK76 2019.05.28 11:20:23
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Én őszintén örülök neki, hogy te, meg a többi nagyszerű barátaid ilyen segítőkészek vagytok, és mindent (is) ilyen tisztán láttok, nagyon kellenek az ilyen éles eszű pallérozott elmék mint amilyen te is vagy, remélem megmarad ez a hely a rendszer kíméletlen kritikusainak, mert borzasztó ami ebben az országban folyik, ez a zinfláció, pedig szeretni kellene egymást az embereknek, mert mindenki egyért egy mindenkiért!
Nincs cáfolat, nincs migránsozás, csak csendes elkullogás a lebukás után - ez a sorsa az osztrák szélsőjobb vezérének, aki az oroszokkal vásároltatott volna médiát magának. Orbán ugyan ezt simán túlélte...
A Bundestag konzervatív elnöke azt gondolja, hogy Nyugat-Európának jobban tekintetbe kellene vennie a keleti tagok aggályait. A nacionalisták előreláthatólag jól szerepelnek az európai választáson, csak utána kerülnek bajba, mert a belső ellentétek miatt aligha képesek hatékonyan…..
AK76 2019.04.21 11:32:42
@csüngőhasú norvégbáró:
Neked az fáj, hogy ezekre a viccoldalakra szorultatok, ahol a szádból, mint valami eldugult lefolyóból, bugyog a felszínre a mocsok, és mivel csak ebben a stílusban tudod magad kifejezni, esélyed sincs hogy valaki komolyan vegyen, vagy egyáltalán érintőlegesen foglalkozzon a véleményeddel.
Bízom benne hogy a továbbiakban is hasonló nívón fogod magad előadni, hiszen egy tökéletes példáját mutatod a frusztrált, tehetetlen, semmiféle valódi eszközhöz hozzá nem férő ellenzéki szavazónak.
További kellemes öklendezést, kedves barátom!..:)
Az olasz maffia a drogüzlet és a szerencsejáték után a veszélyeshulladék-bizniszben találta meg a számítását. Több ezer hordó atomszemetet süllyesztettek el a tengerbe, amin az évek során legalább 20 milliárd dollárt kerestek, mellékesen rengeteg embert öltek meg és…..
Március 20-án döntés születhet az Európai Néppártban (EPP) a Fidesz kizárásáról, de legalábbis tagságának felfüggesztéséről. Az évek óta itthon Brüsszel-ellenes jelszavakat szajkózó EU-kritikus népvezér és a nyugat-európai politikai térben az EU óvatos megreformálásában alakító szerepet magára…..
AK76 2019.03.17 20:56:54
@Boar.: Ne szűkölj már te nyomorék, ki lehetett menni a dekás-dzsobbikos-maszopos 15.-ei dzsemborira megmutatni mennyire elegetek van a szarfideszből', ki a fasz tiltotta meg az elégedetlen millióknak?
Elmeséljem hogy lesz, köcsög?
A fidesz letarolja az EP-s választás hazai részét, az összefosás elkullog az ilyen tetű blogokra mint ez is, O1G-zni, meg csalást, hamisítást, brüsszelsegíccs' buziságokat böfögni, majd jelképesen felvonulnak mind az 1238 követőjükkel valami téren, hatan lezárják három percre a Lánc Hidat, kunhalmi eltéved és teliveri a Four Seasons üvegajtaját, hadházy összevizeli magát valami break mutatvány közben, a maszopos harcikoca könnyeit hullajtja, aztán megígérik hogy szeptemberben perszehogy' mindenhol győzni fognak, mert majd Márky-Zay, meg a dicsőséges Szombathelyiek megmutatják.
Az EPP meg már most is le van szarva.
  Tisztelt Honfitársam, Miniszterelnök Úr! Azért írok Önnek, hogy tájékoztassam a bevándorlási válság az engem aggasztó fejleményekről.   Brüsszel Ön semmit sem tanult az elmúlt évek borzalmas terror ízléstámadásaiból. Még több bevándorlót magyart akar Európába hozni küldeni. A bürokraták…..
AK76 2019.03.13 07:16:27
@Boar.: Tipikus balliberós netnindzsa...:)
Egy vidéki, öregfiúk rangadójára elegendő néző számot sem vagytok képesek kivinni az utcára, (azt is csak 20 fok felett, eső/szél mentes szombat délutánokon) csináljon akármit a csúti géniusz, így legfeljebb a romkocsmás kispajtásaid arcát tudnád szilánkosra verni,de az is nehezen megy, mert egyedül nem bírod felemelni a söröskorsót..:D
NemGogol Szellemi polgárháború 2019.02.01 11:51:43
A gyűlöletet sugárzó és azt felerősítő, a gyűlölet irányát kijelölő plakátrengetegről szokás megemlíteni, hogy sok milliárd forint közpénzbe került. Pedig ennél lényegesen több és nagyobb kárt okozott: a lelkekben és az emberi kapcsolatokban. A magyar miniszterelnök, feltehetően Finkelsteinék…..
Mióta a magyar kormány megkötötte az értelmetlen, drága, környezetkárosító, orosz függést okozó paksi bővítésről szóló megállapodást Oroszországgal, azóta feszít a kérdés, hogy vajon kinek a kedvéért erőltetik, kinek jó ez az egész, mert Magyarországnak biztos nem.  Ma két információ is napvilágot…..
Ha Majtényi László a médiáról beszél, akkor szakmai, sőt erkölcsi alapon is megérdemli, hogy odafigyeljünk a véleményére. Az ORTT (Országos Rádió és Televízió Testület) vezetője volt a Gyurcsány- és a Bajnai-kormány idején, majd egy MSZP-Fidesz mutyi után, amidőn a 2010-es választásra való…..
Mit tegyen az egyszeri állampolgár, aki szereti a hazáját ÉS nem a Fideszre szavazott? Hogyan kezelje a jelenlegi helyzetet? Tüntessen? Harcoljon passzív rezisztenciával? Törődjön bele? Éljen lehajtott fejjel és adja meg magát a többség akaratának? Menjen? Maradjon? Elmélkedés. We shall fight. Ja,…..
Menjünk tüntetni. Legyen napos idő, enyhe szellő, négytől hatig tartson, aztán menjünk haza.Legyünk százezren, legyünk nagyon sokan, de érjünk haza a vacsorára.Utána majd nézzük meg ha kiáll a kormány sok nagyeszűje, és a képünkbe röhög. Meg azt mondja, demokrácia van, lehet tüntetni, de attól nem…..
Törölte a Facebook Lázár János rasszista kampányvideóját. Soros, az ENSZ, Brüsszel, meg még ki tudja, ki után a Zuckerberg-cég is beavatkozik a magyar választásba...
Nem túlzás: történelmi győzelmet aratott az ellenzéki összefogás. Hódmezővásárhelyet a rendszerváltás óta kizárólag fideszes polgármester irányította. Vasárnapig. A bal-Jobbik összefogás ütötte Orbánt...
AK76 2018.02.27 20:41:13
@Janossz: Nyilván nem,de csak a nagyon hülyék,meg akiket ezért fizetnek hiszik azt hogy a nyugati multik a két szép szemünkért,meg a dehemohokrácihija miatt vannak itt,brüsszel meg nyilván ingyen dotál,mert olyan jó arc.
AK76 2018.02.27 20:49:16
@1ghost: Másfél hónap múlva itt fogtok anyázni,meg nácirémdiktatúrázni amikor a fidesz harmadjára zsinórban picsázza ki az igazdemokratákat'..
Most az egyszer tényleg rövid leszek. Márki-Zay Péter, az összes ellenzéki párt által támogatott, de függetlenként induló jelölt megnyerte az Almási István korábbi polgármester halála miatt kiírt polgármesteri választást. Nem kicsit nyert, nagyon. 13 076-9 468, ha jobban tetszik 57,49-41,63. Az…..
AK76 2018.02.26 05:50:44
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
"Sok résztvevős koalíció"....bruhahahaha
A kínai gyártó folytatja a Redmi 5-el kezdett gyakorlatot, a következő zászlóshajó, az Mi 7 mellé kapunk egy Plus jelölésű modellt is...
Történelmi tárlatlátogatást teszünk a heavy metal múzeumában: listánkban olyan lemezeket gyűjtöttünk össze, melyek ma már ikonikusnak tekinthetők. Mint az összes ilyen válogatás, ez is korlátos és szubjektív, azaz nem fért bele minden (eredetileg tizenötösnek indult, onnan kúszott fel huszonöt…..
Hallgatom a közmunkások beszélgetését. …és ha idejön a migráns kapni fog 9 milliót. Milyen dolog ez?... Nem azon kesereg, hogy mire lesz elég neki az 52.000 forint, amit majd a hó végén kap. Nem azon gondolkodik, hogyan élje túl a telet? Az fáj neki, hogy a „Soros terv” szerint minden migráns kap…..
AK76 2017.11.27 17:24:27
@sas70: És te pont mostanában vetted észre a legendásan szar utakat,meg az elkúrt egészségügyet,meg a jobb/bal,majd bal/jobb oligarchákat,akik 2010 előtt is voltak,csak akkoriban még nem baszta a csőrödet hogy nem Mészárosnak hívják,hanem Suchmannak,és a hajlékonyakat sem tűntek fel,pedig a Blahán a sor ugyanúgy kígyózott 2006-ban is az ingyen kajáért mint tavaly,vagy idén,vagy jövőre,és a balos Leisztinger féle birodalom sem idegesített,mert az egész kibaszott média a kezükben volt,és a hozzád hasonló suttyó idióták azt sem tudták épp mivel repkednek,mivel azt sem tudhattátok hogy egyáltalán a világon vannak..
Bezzeg most megvilágosodtatok,a kurva 444-index-hvg-N24 bemondásra elárulja a napi tutiságot Mészáros Lölőről,meg a többiekről,lehet bőszen Tónizni,meg helikopterezni,és azt képzelni hogy azok,akik egy szaros összeborulást sem képesek összehozni egy nyomorult választásra,legalább csak addig amíg megnyerik az egész rakás szart,hogy majd azok képesek lesznek nem így,de még jobban elvezetni egy egész országot...
Ehhez kurvára hülyének kell lenni.
Nemrég szingli esküvőt tartott egy olasz nő - csatlakozva a világtrendhez. Oximoron gyanús? Lehet egyáltalán szingliként esküvőt tartani? Mármint nyilván minden csak $ pénz kérdése. Mennyire megmosolyogtató és mit mond ez el a társadalmunkról, vagy netán kultúránkról?  #21század Egyrészt teljes…..
Az orrunk előtt folyik egy koncepciós per, amelyben Orbán Viktor és kampánytanácsadói úgy játszanak egy ember életével, ahogy nekik tetszik. ..
AK76 2017.11.01 13:46:52
@morpho: Ha ugyanezt a mutatványt az Izraeli-Szaudi-Török,vagy bármelyik közel keleti ország határán adja elő, egy kupac véres rakás szar marad belőle, egy jelöletlen gödör alján,itt meg a hozzád hasonló retardok nyivákolnak értük,pedig a fajtádért cserébe fordított esetben ezek az ujjuk hegyét sem mozdítanák..Remélem a szarházi kap még plusz 5 évet a 10 mellé.