Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sodakita

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 44 éves nő nehezen dolgozza fel, hogy már nem húsz évesek udvarolnak neki, de nosztalgiázni szeret róla, még ha ezzel a párját időnként ki is borítja.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem…..
sodakita 2022.01.19 07:57:38
@Lorrh: Ha már ennyire fontoskodunk, a fellebbez két b...
Ma van húsz éve annak, hogy először felszállt a felújított Li-2-es. Lassan már a második életében is korosnak számít :)..
A Panzerfaust megnevezés tulajdonképpen egy könnyű, olcsó és könnyen gyártható páncél- törő töltetet jelent. A páncélöklöt Németország fejlesztette ki; a fegyver létrejöttét megkövetelte Németország fokozatosan romló katonai és gazdasági helyzete, amely a háború utolsó idő- szakában már olyan…..
A Château Gaillard egy középkori vár a Szajna mellett körülbelül száz kilométerre észak-nyugatra Párizstól, amelyet 1196-ban kezdtek el építeni Oroszlánszívű Richárd uralkodása alatt. Az angol király, aki egyben normandiai herceg is volt, a harmadik keresztes hadjáratból visszafelé osztrák, majd…..
sodakita 2020.11.30 19:29:41
Még a kitalálói sem gondolták, hogy háborút robbantanak ki, ráadásul a kotyogós kávéfőző is csak rontott a helyzeten...
 „Tapasztalatom ezt a keserédes gyümölcsöt teremte… Szerintem, a legfőbb büntetés a bosszún kívül semmi mást nem szolgál.” - Albert Pierrepoint Egy legendás karrier vége 1976-ban egy BBC által készített interjúban Albert Pierrepointnak szegezték a kérdést, miként vélekedett általában az…..
GymJunkie Isten veled Tibi! 2020.06.19 13:57:29
Meghalt Benedek Tibor. Hallottam pletykákat az elmúlt hónapokban, hogy Tibi nincs jól, súlyos beteg, de ez akkor is sokkolóan hatott. Nem csak a magyar vizilabdának és sportéletnek, de az egész országnak hatalmas veszteség.  A vízilabda egyetemes történetének legnagyobb alakja hunyt el. 10…..
Ez a rész az A-10 felépítését, műszaki megoldásait, belső rendszereit mutatja be, mindenhol átszőve a túlélőképesség növelésére tett lépésekkel. Végül aztán a Hog repülési teljesítményéről is szó lesz. A sorozat előző része ITT, az első pedig ITT olvasható.     Egyszerű, de egyedi kialakítás Az…..
GymJunkie Judit 80. Nap - Zárás 2020.04.03 18:37:30
Egy képpel szeretném bemutatni a Judittal való kapcsolatomat. Ezen a ponton mondjuk elgondolkodtam, hogy elővegyek valami nagyon vicces sztorit Juciról, például azt amikor úgy megrogyott az Ellátókertben egy laza péntek este, hogy életünkben először csöndben maradt úgy másfél órára. Nade evezzünk is…..
A Talpig fegyverben pont a legjobb korban érkezett meg a mozikba. Manapság, amikor szinte mindenki a média gátlástalanságán, az internetes trollok kontroll nélküli őrjöngésén, sőt általánosságban az emberi hülyeségen mérgelődik napi szinten, témafelvetését tekintve az említett film keresve sem…..
sodakita 2020.03.10 09:32:49
Szinte minden, háborúban résztvevő nemzet hadereje fel tud mutatni olyan alakulatot vagy éppen fegyvernemet, amely az adott konfliktusban kiemelkedő katonai teljesítményt nyújtott, s amelyre az utókor később tisztelettel és megbecsüléssel emlékezik vissza. Mexikónak ott van a Szent Patrik-zászlóalj,…..
Kösz Norbi, hogy megihlettél a tapló videóddal! Rég nevettem ilyen jót emberi butaságon. Nem megyek bele mélyen abba, hogy mekkora hímsoviniszta ember képét festetted magadról, felesleges, látja mindenki. Abba sem megyek bele, hogy mit és miért mondtál rosszul, mert azt is látja…..
sodakita 2020.01.21 17:18:42
@AlexAston: Érdekes módon nekem is az jött le, hogy ezzel az írással inkább Norbi állítását támasztja alá a blog írója, hiszen ő maga szögezi le az írás elején, hogy gyorsan visszanyerte a szülés előtti formáját.
Mikor azt terveztem, hogy az alkohol hatásának patológiás oldaláról írok, csupán arra gondoltam, hogy edukációs jelleggel bemutatok egy olyan pszichés betegséget, amiről talán sokan még nem is hallottak. Hiszen nem árt tudnunk, hogy az alkohol van, hogy úgy működik, mint egy ki/be kapcsoló a…..
Azok a rajongók, akik szerint egy film csak akkor jó, ha az utolsó vesszőig szolgaian követi a megfilmesített könyvet, már akkor sopánkodtak Tom Cruise 1,7 méteres magasságán, amikor bejelentették, hogy elkészül az első film Lee Child Jack Reacher-sorozatából, mert a szerző történetesen 195 centis…..
A Nyugati-pályaudvar közvetlen közelében található az Új-Házi vendéglő, mely az all you can eat üzleti modellt viszi. Ez itt a gyakorlatban azt jelenti, hogy a vendég befizet 1350 forintot, és 60 percen keresztül annyit eszik, amennyi csak belefér.   Nem tisztünk megítélni, mennyire etikus eljárás…..
sodakita 2018.11.14 06:22:12
@ételizésítő: Köszönöm a helyreigazítást, de ugye azt azért értetted, amit a témával kapcsolatban ki akartam fejezni, még ha szóláskeveredéssel is?:) Ami, ha jól gondolom, nem isten ellen való vétek...