Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dancsa

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még tavaly augusztusban írtam egy posztot arról, hogy bizony a BKV-nak is van hajójárata, ami elvileg menetrend szerint közlekedik Budapest környékén, és pont olyan megállókba áll be, mint a buszok: tömegközlekedés ez a vízen. Egyúttal búsongtam is azon, hogy a jó alapötlet…..
Nóra édesanyját is kecsegtette a hatalmas kedvezmény, ezért még termékbemutatóra is hajlandó volt elmenni. Bár a Homár már meg sem lepődik az ilyen, időseket (is) átverő termékbemutatókon, azért a több százezres porszívó talán kicsit túlzás.2011. aug.2-án…..
Dancsa 2011.08.09 02:45:26
@KKKKKKKKK: Hmmm furcsa, mi vettünk a teszkóban egy 10-20 ezres porszívót, és abban is van hidegindító áramkör
Határozott fellépéssel bármit el lehet érni. Miklósnak az Ikeában nem volt hangulata számlát ellenőrizni a biztonsági őrrel:Tegnap vásároltam az IKEÁban. Teljes megdöbbenésemre a pénztártól való távozás után hozzám lépett egy udvarias biztonsági őr aki kérte hogy…..
Yves horrorsztorija után Homár legyen a talpán, aki beteszi a lábát az aquincumi Auchanba. A pénztáros a helyszínen beismert hibájából kevesebb tejet számolt el, mint ami a kosárban volt, amit a biztonsági őrök a vásárló lopásának akartak elkönyvelni. Naiv ügyfél ehhez nem…..
Követni kell a trendeket, minden fillér számít. Néhány hónapja felfedeztük a rozs nélküli rozsos  kenyeret az Auchanban, ami bizonyára olcsóbb és nagyobb is, mint az eredeti, régi recept. Nem tudni, ki kezdte hamarabb, de a Tescoban is megjelent a tiszta rozskenyér, kis…..
Kicsit ingerülten viselik a technikai nehézségeket egy debreceni Shell-kútnál. Naiv ügyfél alig 10 perce még hibátlanul működő kártyvájával sokadjára sem tudott, készpénz viszont nem volt nála. A személyzet erre előbb rendőrt akart hívni, aztán hagyták, hogy egy közeli…..
Dancsa 2011.06.23 01:25:07
@KICSITÉRTEKHOZZÁ: Mi is megvárjuk, hogy baszakodj ha te készpénzben apróban fizetsz és a kasszásnak le kell számolnia a 13 db 200-asod, 9 100-asod, 43 db 50 forintosodat....

Am. teszkó kasszában dolgozok, így van szerencsém pár bankkártyához. Csak egyféle terminálról tudok beszélni, ami a teszkóban van(OTP-s eftsmart)... minden kártyának meg van a trükkje, a zöld otp-s mastercardot pl a terminál akkor szereti bevenni, a lentről felfelé tolod, a többit normálisan. A hibás káryta üzenet álltalában megoldható, ha tényleg nagyon lassan húzod le cm-ről cm-re a kárytát... akkor a nagyon kopott kártyát is leolvassa... amúgy az én kártyám chippes, az nehezebben kopik, mint a mágnes, ha meg elromlik a chip le lehet húzni mágnesként (csak utána a kezelőnek kell nyomnia még egy zöldet) fél év alatt egy vevő volt, akinek tényleg beszart a kártyája (ő aztán visszajött üvöltözni, hogy de ATM-ből fel tudott venni készpénzt, (nyilván egy pármillába kerülő ATM-nek érzékenyebb olvasója van mint egy posnak)

Amúgy kedves kicsitértekhozzá, a kártyás tranzakció még mindig gyorsabban megvan, mint ha adnék egy marék aprót
 ..
Dancsa 2011.04.20 14:40:35
F4f egy viszonylag egyszerű problémával kereste fel az Edigitalt, miután elromlott a náluk vásárolt pendrive-ja. Ahelyett, hogy adtak volna egy másikat, elküldték szervizbe - bár a nem javítható kategória -, és több mint egy hónapja szórakoznak vele.Vettem egy pendrive-ot.…..
Olvasónk és édesapja a Keletiből induló, Nagykátáig közlekedő gyorsított személyvonaton utazott. Pustaszentistván megállóhelyen szerettek volna leszállni a vonatról, ám az lassítás nélkül elrobogott a megállóhely mellett, és csak a következőnél állt meg, pedig az Elvira…..
Dancsa 2009.07.09 00:50:30
@Ákibard!: Az csak az egyik probléma volt a kapaszkodási helye..., szabályt szegett a vezető ott, és kitalálta, hogy ha leereszti a levegőt, akkor jobb lesz... (arról nem is beszélve, hogy miután rájött hogy nincs légfék, nem használta az elektromos fékeket se)

Aki azt mondja, hogy nem kell húzni, mért avatkozunk bele a vezető dolgába... Ott volt a másik baleset, ahol kiiktatták a hullakapcsolót és elaludtak a vezetők. Ezis a NatGeo-n volt...
A rózsaszín pólós nőnek valószínűleg fogalma sem volt, hogy U. miért is fényképezi le és néz rá szúrós szemekkel. És különben is, a parkolósáv közepére melyik hülye festeget mindenféle sárga csíkot?! A képen látható biorobot sajnálattal vette tudomásul,…..
Dancsa 2009.06.07 19:34:01
@Muha: Nos igen, miattad kéne pszihologiai vizsgálathoz kötni a jogsi megszerzését, és miattad tart itt az ország.
Az egyik legbosszantóbb jelenség számomra a pofátlan előretolakodás. Ezt legkönnyebben sorompónál lehet megtenni, ilyenkor ugyanis üres a szembe sáv, sok tuskó meg kis is használja. Nekem is volt már pár ilyen élményem, a leghajmeresztőbb az volt, amikor egy félkarú sorompós…..
Dancsa 2009.06.01 14:26:31
@elfmage: "A rendőrség kiérkeztét meg megakadályozhatod könnyedén, mivel személyi sérülés nincs ki sem jönnek"

Autóvezetők Tankönyve B kat...: "Ha csak anyagi kár keletkezett .........Ha valamyik fél a baleset miatt rendőri intézkedést kíván, és a rendőrhatóságot (a legközelebbi rendőrt) haladéktalanul értesíti, a balesettel érintett járművek vezetőinek a rendőri intézkedést meg kell várniuk" (szóval lehet rendőrt hívni akkoris, ha nem történt sérülés) Attól hogy a kocsikat elmozgatták, lehet hogy van kamera ami rögzíti, tanúk, és lehet hogy elégy, hogy a kocsin ott maradnak a nyomok.
Hallottunk már diplomás benzinkutasról és bár az egyetemet végzettek között is akad tapló ember, Andor minden valószínűség szerint nem egy túliskolázott kútkezelőzvel találkozott a minap. A többit már mesélje el nektek ő. Régóta felemás a kapcsolatom a Shell benzinkutakkal.…..
autózz! Lustaság fél egészség 2009.04.29 18:21:00
KuKori önként és dalolva vette fel a játszós ruháját, bár én még egyelőre nem látom, hogy mi miatt fogja őt megdobálni népes olvasótáborunk sárral és egyéb biológiai úton termelődött salakanyaggal. Sokkal inkább megérdemel valami ilyesmit a Focus gazdája, aki indulhatna a…..
Mi a közös bennük? Barack Obama, Albert Einstein, Arisztotelész, Bill Gates, Bob Dylan, Fidel Castro, Gandhi, Jimi Hendrix, Henry Ford, Steve McQueen, Franz Kafka, Leonardo da Vinci, Napóleon Bonaparte, Neil Armstrong, Winston Churchill, Charlie Chaplin, Tom Cruise, Robert de Niro, Friedrich…..