Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Evagurumi1

33 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Virágbaba mérete: Himalaya Dolpin Baby fonalból, 4-es tűvel horgolva 18 cm magas. Amigurumihoz használatos pamut fonalból, 2,5 tűvel: kb. 9 cm magas Minta megvásárolható itt: https://felkereva.com/termek/zsenilia-viragbaba-pdf-horgolasi-minta/ Mostanában egyre divatosabb amigurumit…..
Megszületett az általam is régóta várt amigurumi csíkos cica és elkészült a régóta várt cica minta leírása is magyarul. Régóta terveztem, hogy az amigurumi állatkák sorozatomban, a maci, az elefánt, az oroszlán, a nyuszi, a róka, a kutyus mellett cica is szerepeljen. Mégis, mostanra sikerült…..
Bemutatom nektek a nyuszi mintáimat.  A legújabb nyuszikákat Himalaya Dolphin Babay zsenília fonalból horgoltam, 4-es horgoló tűvel. A minta leírás 13 oldalas, sok fázisfotó és egyes részekhez videós segédlet is van hozzá. A lógú fülű nyuszika 13 cm magas, az álló fülű 23 cm magas lett.      …..
Elkészítettem most egy igazán gyors manót (2-3 óra alatt elkészül), zsenília fonalból készült kis ölelgetni való puhaság. Dísze lehet a karácsonyi lakásunknak, hangolódva az ünnepekre. Díszítheti az ajtót akár önmagában, beépíthetjük a kopogtató koszorúba, hogy kedvességével várjon haza minket vagy…..
   2. részt itt találod: https://evagurumi1.blog.hu/2021/12/21/amigurumi_kezdoknek_az_elso_lepesek_2_resz Talán már eljutottál oda, hogy megszületett a szándék, hogy szeretnél megtanulni horgolni, vagy szeretnéd tudni, hogyan is tudod elkezdeni az amigurumi figurák horgolását. Milyen eszközök…..
Most egy bájos rókát hoztam nektek. Nagy örömmel készítettem, ez látszik is rajta. Azt hiszem mindenki szívét felmelegíti, ha ránéz. A mintát itt tudod megvásárolni: https://felkereva.com/ A róka teljes hossza 28 cm, ülve 19 cm.  100% pamut fonalból (50 gr./125 méter) horgoltam, 2,5-es…..
Közeleg a húsvét, elkészült egy horgolt nyuszipár. Én a fehér színt választottam, de ez a nyuszika bármilyen színben szívesen várja a húsvétot, de lehet egy pici gyermek igazi barátja is. A minta leírásban 2 féle fül leírását is megtaláljátok. Készült hozzá zsenília fonalból is fül (Himalaya…..
Már ismered az amigurumi készítés alapját, már tudsz gömböt horgolni, hogyan tovább? Folytatom a kezdő horgolóknak szánt sorozatomat. Az első részből megtudhattad, hogy milyen kellékek szükségesek az amigurumik elkészítéséhez (milyen fonal, horgolótű, töltőanyag, stb.). Melyik videó segít a…..
Nagyszerű dolog, elkezdted az amigurumik horgolását. Már megtanultál horgolni, már "érted" a minták felépítését. A következő kérdés ami fel szokott merülni, hogy hogyan lehet a figurák testrészeit felvarrni?  Az amigurumi figurák testrészeit ugyanazzal a fonallal varrjuk fel, mint amelyik fonallal…..
  Bemutatom Nektek a legújabb horgolt barátot. Ezt az elefántot kétféle szín összeállításban is elkészítettem, annyira megszerettem.  Az elefánt teljes hossza 25 cm, ülve 17 cm. 100% pamut fonalból (50 gr./125 méter), 2,5 horgolótűvel készült.   A minta megrendelésével, vásárlásával…..
  Ez a mini-mini angyalka mindösszesen 6 cm, gyorsan elkészíthető kis cukiság. Jól mutat a karácsonyfán, adható kabalának, akár egy kis karácsonyi ajándék mellé, de akár ajándék is lehet. Ki ne örülne egy ilyen édes figurának. A minta itt a blogon keresztül ingyenes, de nyomtatható PDF formában…..
Bemutatom nektek a legújabb horgolásomat, ami egy tányér alátát készlet. A horgolásához készült videó is, így a kezdők is bátran elkészíthetik. Ezt a tányér alátétet tetszőleges fonalból elkészíthetitek. Vékonyabb fonalból több sort kell horgolni, Ez egy modern minta, de vékonyabb fonalból kicsit…..
A pici gyerekek nagyon szeretnek valamilyen kis puha figurával, állatkával aludni. Ezek a kis alvókák, rongyik a kellemes nyugalmat jelentik a picik számára. Ezek hatásáról itt olvashattok:…..
Zsenília virágbaba 18 cm magas, pamut fonalból 9 cm magas. Csíkos cica RUHATÁRRAL (Tartalmazza az alap cica mintát, 2 féle sál, a kendő, a csokornyakkendő, a virág, 2 féle farok mintáját és a 2 féle fodros szoknya, farmerszoknya, kantáros nadrág leírását. A ruházat a Csíkos maci mintához is…..
Evagurumi1 2021.09.28 07:25:42
@Egér10: Sajnos annak a kutyusnak nem írtam le a mintáját. Üdvüzlettel, Évi
  Bemutatkozik végre az unokámnak készült kis fonal barát. Unokám születése alkalmából terveztem ezt az oroszlánt (aki az oroszlán jegyében született). Az oroszlán teljes hossza 28 cm, ülve 18 cm. Több fajta 100% pamut fonalból (50 gramm/125 méter), 2,5-es horgolótűvel horgoltam, így lett…..
Elkészítettem a híres Ami Cat cica (ami nem az én mintám!!!) kisebb változatát, így egy egész cica családot tudunk létrehozni.  Fonal: Ice yarns Baby Summer 60 % pamut, 40% acrilic Kék 22 gr., zöld 20 gr. és fehér 10 gr., 2,5 horgolótű A cica ülve 15 cm, a teljes hossza: 25 cm A test és a…..
Bemutatok most egy babaváró szettet. A szett részei: nagyi négyzetekből egy takaró, maci és polip-medúza. Mindegyikhez találtok videós segítséget is, ahol lépésről-lépésre bemutatom a horgolását. A takaró mérete 80 x 80 cm Horgolótű: 4-es. A fonal amit használtam: Himalaya Mercan 100 gr./260…..
Elkészült egy újabb ölelgetni való kis horgolt maci. Azután elkészült a kislány maci is.    Amennyiben szeretnéd PDF nyomtatható formátumban megvásárolni a mintát, kattints a megrendelésre: https://felkereva.com/termek/horgolt-maci-pdf-horgolasi-minta/ A maci teljes hossza 25 cm,…..
Beköszönt a hűvösebb idő, ilyenkor már az ünnepeken is elgondolkodunk. A karácsony varázsa nálam azzal kezdődik, hogy felkészítem a lelkem és az otthonunkat is karácsonyra. Mióta a horgolás a hobbim, azóta ez előbb elkezdődik, mert a horgolt diszekhez, horgolt kis ajándékokhoz idő kell. Sokkal…..
  Nagy divat és igen hasznos ajándék újszülötteknek a polip. A kis csápok, amit a kezükbe vesznek, a köldökzsinórra emlékeztetik őket, így megnyugtatja a kicsiket. Horgoló körökben sok tévhit kering a polip, a KORIP kifejezésekkel kapcsolatban. Ezeket a fogalmakat igyekszem most tisztába…..
  Ennek a gyönyörű baba szemének a hímezését mutatom most be videón. Az egész úgy indult, hogy az Instagramon nyertem 3 mintát  TANATIcrochet játékában. Én a Waldorf alapbaba leírását és Hello Kitty ruhácskát választottam, meg egy szundiállatkát. Azután jött az ihlet, hogy hímezett szemet…..
                   A nagyobbik kutya vastagabb maradék fonallal készült, mint az amiguruminál megszokott fonalak, 3-as horgolótűvel, ezért lett nagyobb. A kisebb kutyus YarnArt Jeans fonalból készült, 2,5-es horgolótűvel, így fekve 27 cm magas, ülve 18 cm. A kutya nyomtatható PDF változatát…..
Elkészítettem a híres Ami Cat cica kisebb változatát. Így akár cicacsaládot is létrehozhatunk, de a kis cicát akár maradék fonalakból horgolhatjuk. Nagy Ami Cat cica kicsinyített A sokak által kedvelt amigurumi cica, az "Large Ami cat" ingyenes mintája angolul…..
  Alap baba minta Már több oktató videót készítettem a kezdő amigurumisok számára, én magam is kezdőként nagyon sok videót néztem meg, és így sajátítottam el azt, hogy hogyan lehet elkészíteni ezeket az aranyos horgolt figurákat. Természetes volt, hogy egy baba figura sem hiányozhat. Lejátszási…..
         Ennek a mókusnak a története úgy kezdődött, hogy egy baráti házaspár női tagja megkért, készítsek neki házassági évfordulóra egy mókus párt, mert "Mókuskám"-nak hívják egymást. Elérhető minta nem volt olyan, ami nekem tetszett, így örömmel álltam neki egy saját minta készítésének A…..