Regisztráció Blogot indítok
Adatok
minifik

0 bejegyzést írt és 120 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha valakiben van egy kis jó érzés, lehetőség szerint elkerüli azt a kényes szituációt, hogy papokat, egyházi embereket basztasson Magyarországon. Egyszerűen azért, mert - történelmi távlatban - sajnos túl közeli még az az időszak, amikor nagyon sok kitűnő és ártatlan egyházi…..
Minden van itt kérem, székhez kötözött bikinis csaj, emberrabló szexi leszbi pár, kaland, játék, kockázat. Amúgy meg tényleg jópofa ötlet és elég méltó hirdetés a kecó (felteszem igen magas) árához. /A tippért köszönet Lesley-nek, a 8ker bloggerének/..
minifik 2011.03.22 10:13:18
@arphetamin: höhö ott a pont :)
Azért az egy vicc, hogy a fehér iPhone 4-ről ez már a hetedik poszt a blogon, úgy, hogy fehér iPhone 4 továbbra sem létezik. 2010 júliusában, nyolc hónapja az Apple bejelentette, hogy gyártási nehézségek miatt nem megy neki a fehér szín, de azt ígérték, még abban az évben…..
Újra hazai pályára tévedtünk, ami azért is jó, mert a magyar csajok ugye a legszebbek, és a tapasztalatok szerint úgyis jobban szeretitek a hazait. Ráadásul most két szupersztárról van szó: a 23 éves, 179 centi magas Mihalik Enikőről, aki a legnagyobbakkal dolgozott már együtt,…..
Tagok vagyunk Meló Írben 2011.01.31 11:33:00
(A szerző történész és szerencselovag.) „Hazudni kell. Te magyar történész vagy, neked ez menni fog, ez a szakmád!” – bíztatott egyik jólelkű ismerősöm, amikor az ír munkavállaláshoz szükséges hivatalos adminisztráció elintézése felől érdeklődtem. Ki…..
Az amerikai tőzsdén jegyzett Albemarle Corporation Budapesten nyitotta meg globális szolgáltató központját: a hazánkban letelepedő vegyipari multi a következő másfél év alatt közel 120 magasan képzett szakembert kíván alkalmazni. Az irodai feltételek már adottak,  ráadásul…..
minifik 2010.07.16 01:20:23
@Perecz úr: teljesen jól látod! gondolom a támadó az általad lesajnált munkakörből szemléli a világot
Olybá tűnik, hogy a negyedik Portishead-lemezre nem kell  több mint 10 évet várni. A zenekar agya, Geoff Barrow bejelentette, hogy júliusban és augusztusban meg akarja írni a dalokat, és a lehető leggyorsabban fel is szeretné venni a lemezt. Tudvalevő, hogy a Thirddel lejárt az…..
minifik 2010.07.03 15:50:08
w Kegyelem szegény fejüknek 2010.04.26 09:30:00
Elvégeztetett. A jó kormányzásnak csak a matematika szab már határt, azt viszont mostantól érdemes komolyan venni. Sajnos ez bele fog rondítani az eddigi mesékbe, és az ügyesen felszedett, ám csekély értelmű szavazók elvárásaiba. Orbánnak sikerült, ami eddig soha, és ami mindig…..
minifik 2010.04.28 03:49:58
@Kassian: teljesen igazad van
Örülünk, Vincent? A Bosszú 2010.04.25 19:01:00
zsazsu4Világpremier!Az Örülünk, Vincent Filmstúdió büszkén bemutatja A Bosszú című filmjét. A meghökkentő filmalkotás három parádés percben foglalja össze a koalíciós szakítástól a Fidesz lehengerlő győzelméig terjedő folyamatot. A főszerepben: John Cleese (magyar…..
minifik 2010.04.26 12:45:32
A Bors annyira szívén viseli a munkanélkülivé vált Gregor Bernadett sorsát, hogy szíve szerint leszerződtetné a FEM3-hoz. A bulvárlap csütürtökönazt írta, hogy a Jóban Rosszbanból és a Magyar Színházból kiebrudalt színésznő nem maradt sokáig munka nélkül, a TV2 női…..
minifik 2010.03.20 18:31:04
Úgy tűnik, választ kapunk egy hónapok óta minket kínzó kérdésre: vajh mire fogja költeni a nyakába szakadt állami milliárdokat a Duna Televízó? Megmondjuk: kurvákra. Na nem úgy, hogy rendelnek belőlük párat a igazgatói irodába, hogy az üvegasztalra kiszórt kokóban…..
minifik 2010.03.19 18:32:54
@balkanisrac: az! ciki!
w Viszlát, és kösz a halakat 2010.02.23 10:30:00
Érdemes akkor lelépni, amikor még maradt valaki, aki marasztalna. Bajnai Gordonnak ez sikerült, hogy belőle volna igény többre, az látszott már akkor, amikor sokadszorra és egyértelműen közölte, hogy nincs továbbmenet. Hiszen már az is azért történt, mert minden reggel vinnyogó…..
A mérnökember mindig szeret valamit képletekbe foglalni, pontosan definiálni. Talán ezért is van, hogy mindig értetlenül áll, amikor a ráció felett átveszi az emóció az irányítást. Vannak dolgok, amik a belsőből jönnek, nem befolyásolhatók. Ezeket valaki vagy érti, és nem…..
Beküldött intő következik megint, a szót át is adom Zsófinak. Ez az intő úgy keletkezett,hogy utolsó óránk volt a drága földrajz tanárnővel,akiről tudni kell,hogy rühellt engem,de ez az érzés kölcsönös volt ... A lényeg az,hogy folyton "kóstolgatott" engem,mert mindenáron azt akarta,hogy…..
Kedves terror blog!   Pályakezdő vagyok, életem első munkahelyét próbálom megtalálni, eddig sikertelenül sajnos. Tucatszám küldöm a cv-ket, hívogatom a hirdetéseket, de alig akad néhány hely, ahonnan egyáltalán visszajeleznek, interjúra pedig csak a legritkább esetben…..
Valami igazán különleges házra szerette volna költeni vagyonát Vince Clark, a Depeche Mode egyik alapítója 1990-ben, mikor John Newton építésztől megrendelte excentrikus, kör alakú luxusvilláját. A szokatlan, hatalmas belmagasságú és érdekes elosztású ház mindent megad, amire…..
minifik 2010.02.15 18:48:00
Megint felgyűlt egy adag pilothír, a forrás továbbra is főleg a Hollywood Reporter illetve a Variety. A CW három drámának a pilotját kérte be ebben a körben, a készítők között találunk meglepő neveket. Az első társproducere Hayden Panettiere (Hősök), a címe HMS, és egy…..
minifik 2010.02.03 17:31:04
@no mail, no problem: szabadkőmüves beállás
Valószínűleg a francia Balmain márka az egyetlen, aki a világgazdasági válság közepén piacra dob egy 74 000 dolláros krokodilbőr kabátot. A marketinges a meglepett és kissé felháborodott újságírói kérdésekre szemrebbenés nélkül felelt: "Minden piaci igényt ki kell…..
minifik 2010.01.24 15:20:56
A MrSkin.com minden évben megválasztja az év szexjelenetét, az idei elismerés a Kaliforgiában egy szóra vetkőző Eva Amurrit illette, aki nem mellesleg anyja tanácsára hányta le a textilt nem mindennapi másodlagos nemi jellegeiről. A mamát Susan Sarandonnak hívják. Eva Amurri -…..
addict Katonának lenni menő 2009.12.03 17:45:00
Legalábbis az amerikai légierő számára készített futurisztikusan induló reklámfilm szerint, amelyet nézve olyan érzése van az embernek, mintha egy a jövőben játszódó kalandfilmet látna. Látványos mozdulattal magukat a mélybe vető ejtőernyősök, sci-fi filmekbe illő…..
minifik 2009.12.04 09:09:50
@Chalabre: jól mondod!

a sok kis dzsiájdzsó meg magába szállhatna aki még védi a katonaságot! számomra nincs annál szánalmasabb mint aki önként jelentkezik katonának. haszontalan beteg emberek
minifik 2009.12.04 19:58:16
@Valandil: én ilyesmit senkinek sem kivánok szégyelheted magad!
1szerüen nincs szükség hadseregre és ennek az ellenkezője bizonyithatatlan. a hozzád hasonló paranoid emberek találták ki hogy alkalom adtán a honvédelmére hivatkozva mindenféle rémtetteket hajtsanak végre. az amerikai hadsereg a történelem és a jelenkori események kapcsán semmiféle tiszteletet nem érdemel. birodalmi törekvéseiket van egészséges ember aki nem látja? afganisztán irak miért is volt szükséges?
”Még nem dőlt el teljesen, de heteken belül bejelenthetjük, talán meglepetést is okozunk” – mondta az alakuló Mercedes GP pilótakettőséről Norbert Haug igazgató.A sejtetés erősíti az as.com értesülését, miszerint a hétszeres bajnok az olaszoknál a továbbiakban…..
minifik 2009.11.18 10:59:13
Anna Paquin csupán 11 éves volt, amikor már Oscar-díjat kapott a Zongoralecke című filmben nyújtott alakításáért. A legjobb női mellékszereplő kategóriájában csak Tatum O’Neal nyert nála fiatalabban. Karrierje során olyan filmekben szerepelt, mint az X-men, a Majdnem híres,…..
minifik 2009.11.14 22:49:04
@kezike: király vagy nekem is bökte a szemem
annyira hogy nem is olvastam végig, azt gondoltam/gondolom hogy a szerkesztőségben született az egész így a kommentekre koncentráltam.
minifik 2009.11.14 22:55:01
@Halálkufár: muhahahaha
FérjBlog pláza 2009.11.08 18:50:00
Ha már a karácsony közeledtéről beszélünk, meg kell említeni a bevásárlóközpontok gyönyörét... Szerencsére erősen külvárosi életet élünk, ha bevásárlóközpontba jutunk, általában sikerül kifogni a nyugisabb órákat. Tegnap voltunk az arénában. Nem voltak nyugisabb…..
minifik 2009.11.12 17:58:00
@Rékuc: "Olvasással legalább ösztönösen elsajátítja az ember a helyesírást, nyelvtant"

ezt én nem tapasztaltam
naponta 3-4 órát olvasok helyesírásom viszont moslék
és nem vagyok már 20 éves
aki ezeket a fasz szabályokat meg akarja és meg is jegyzi az szerintem csak azt bizonyítja hogy 1 jól sikerült droid. ha pontosan írsz ha nem akkor is megérti mindenki mit akarsz. mindíg az az érzésem a helyesíráson lovagolókkal kapcsolatban, hogy kisemberek akiknek kell 1 sorvezető mindenhez és ha valaki ezt nem követi akkor van lehetőségük megmutatni azt az 1 dolgot amiben jók vagy 1enesen kivállóak és máris többnek jobbnak érezhetik magukat az olyan silány férgektől akik még a hüje szót is szarul írják.
hirdetés A mosógép ránézésre legalább automata volt, de rég ehetett utoljára ruhát, gondolom, ezt használják a bristolosok is gumikéder-puhításra, mint minden jófajta restaurátor. Meg talán a szövetbelsőket is ebben tisztítják, de erre nem mernék megesküdni. A Fagor…..
minifik 2009.11.06 10:03:53
@series_one: diópántra gondolsz? :)