Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csekk

1 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Egészségügyi Engedélyezési és Közigazgatási Hivatal nyilvántartása szerint a legtöbb orvos 2011-ben, a legtöbb ápoló pedig 2013-ban hagyta el Magyarországot, és vállalt külföldön munkát. Az alábbi ábra azt mutatja, mennyien kértek hatósági bizonyítványt ahhoz, hogy külföldön vállalhassanak…..
Szavazzon ön is! Lelketlen puliszörny vagy vak komondor? Önök szerint mire hasonlít a 2017-es vizes világbajnokságra szánt kabalaállatunk? Azt még nem tudni, milyen gikszerekre lehet számítani majd a…..
csekk 2015.08.11 14:46:59
Egy régi tőzsdei történet szerint kétségbeesve hívta fel tőzsdeügynökét ügyfele azzal, hogy meghívták a családot egy rangos eseményre, ezért az asszony kihisztizett magának egy új ruhát, pénz meg nincs rá. Az ügynök higgadtan azt felelte, hogy kijön az nyolc kötés…..
A közelgő parlamenti választások egyik nagy port felvert hozadéka, hogy az egyre több külföldön élő, de magyarországi lakcímmel rendelkező választó csak személyesen voksolhat. Ma azzal foglalkozunk, mi is a teendő (még senki sem maradt le semmiről, legalábbis jogilag), miközben…..
A blog indulása óta már sokszor elmondtam, hogy szeretnék mindenféle véleménynek helyet adni, így azoknak is, akik a maradás, vagy (mint ebben az esetben) a hazaköltözés mellett érvelnek. Finoman szólva is túlzás lenne azt állítani, hogy Nyba írásának minden részével…..
El nem tudom képzelni, mi lett volna, ha az Index újságírói nem fotóznak budit és kivillanó hasat a szárszói, Farkasházy-féle összeboruláson. És végképp nem tudom, mi lett volna Bayer Zsolttal, ha megkésve bár, de nem tartotta volna feltétlenül szükségesnek, hogy megmondja a…..
„Talán mi vagyunk azok, a félmillió, akik miatt egyszer nálunk is normálisan lehet majd élni, dolgozni" – írja a mai posztban Öreghaver, akinek írásában sok olyan pont van, amivel egyet lehet érteni, és persze nyilván sok olyan is, amivel majd vitatkoztok. Egy biztos: ötven…..
Fideszes körökben nagyon hamar közkeletűvé vált az a magyarázat, miszerint egy előre kitervelt, központilag megszervezett lejárató akcióról van szó. Ennyire nem értik, hogyan működik Nyugat-Európa. (Fotó: hetivalasz.hu) Ma délelőtt Orbán Viktor az Európai Parlamentben…..
csekk 2011.01.19 15:00:23
@is: Én csak sz összefüggésre próbáltam rámutatni.
Vajon miért nem volt ekkora felháborodás, tiltakozás, meg mindenféle apró csíny (lásd mai leragasztott szájak az EP-ben) például akkor amikor Pesten lőttek az emberekre?
Vagy akkor amikor Gyurcsány lebukott a hazugságaival?
Miért is nem tiltakoztak ilyen széles spektrumban akkor a külföldi politikusok????
Nos azért nem, mert akkoriban a média 80%-át a maszop-liberál érdekkőr birtokolta.
Most meg már ha minden igaz, talán a felét sem. :)
(remélem lesz az még annyi se)
Szóval vannak itt ezek a piciny gerendák a szemekben. .... szerintem higgyünk annak amit látni.
Kik tiltakoznak, és milyen formában. ...
Márpedig szerintem ez lófasz hölgyeim és uraim.
Ezt a tiltakozás dolgot ma is csak a ballib média fújja fel Magyarországon is.
külföldön ebből szinte észre se veszel semmit azon kívül, hogy az országról jó pár olyan embernek lesz újabb rossz véleménye, aki már elfelejtették a régebbieket. :(
w Együtt sikerülni fog 2011.01.07 05:30:00
Európa a markunkban van, de még nem ragadtuk meg eléggé. A soros elnökség egyelőre nem teszi lehetővé, hogy bevezessük a tisztességvédelmet az egész unió minden rohadt kis blogjában. Az egyik lehetőségünk, hogy ebben az irányban próbáljuk megújítani Európát, majd egy ügyes…..
Szerveződik az ellenállás a médiadiktatúra ellen. Olyan események zajlanak le, melyekre még három Annamariska sem tud mit lépni. Például mi van ha egy műsorvezető hallgat… ok felfüggesztik… de mi van ha egy riportalany bemegy a stúdióba és nem szólal meg??Hát az…..
csekk 2010.12.29 00:17:06
@Megmondtam má nemértő?:
Hát ehhez értenek. Keverni a ratyit, meg a hülyegyerek köjkeikkel elárasztani a netet hogy hisztizzenek a "leendő internetes cenzúra" ellen.
Hát nekik végre nemsokára annyi.
Ez a jajgatás ami itt folyik a blogok alatt a halálsikolyaik. :)
Végre.
Van valami elszomorító, hogy milyen módszeres ostobasággal veri szét a kormány a köztársaság intézményeit. Az Alkotmánybíróság ügyéhez legalább olyan nagyágyút rendeltek, mint Lázár János, de még a nyugdíjpénztárakra is jutott egy olyan másodvonalbeli dilettáns, mint…..
   Bár a második, forradalmi Orbán kormány még csak tegnap alakult, maga a kormányalakítás előtti parlamenti munka is komolyan értékelhető és sok mindent elmond a következő 4 év kormányzati hozzáállásáról, a két harmaddal vissza illetve vissza nem éléshez való…..
Csütörtökön bombaként robbant a 2 milliót elrakó Wieszt Jánost ábrázoló videó. A felvétel másik szereplője, a boríték átadója ezekben a percekben tart sajtótájékoztatót. Ennek szövegét nekünk már korábban elküldte, két exkluzív videóval együtt. "Gálfi István…..
 Ma Magyarországon Orbán Viktor az egyetlen ember, aki hitelesen elmondhatná, miért van szüksége a Fidesznek a kétharmados parlamenti többségre. Ám ahelyett, hogy kiállna a nyilvánosság elé, ahelyett, hogy elhívná a Kossuth térre híveit, de legfőképpen az ingadozókat, és…..
csekk 2010.04.15 14:12:12
@Bogyó 2:
Te kurvára nem éltél a régi rendszerben.
Abban a rendszerben, ahol a szinte csak a foxiMaxi-t végzettek szólhattak egy iciripicit bele az életbe. SENKI MÁS!
A lényeg persze ebben az, hogy akit a régi rendszerben a komcsik szocializáltak, azoknak semmi közük a rátermettséghez, a tehetséghez, és minden olyan dologhoz, amely egy normális társadalomban a vezetőkiválasztódást szabályozza.
Ennek következtében tehát ne mosd össze az elmult rendszerben felbukjkant "vezetőket" a többiekkel.
És ebből a szempontból sajna valóban az a helyzet, hogy az mszp legalább 80%-a olyan rendszerben választódott ki, ahol is a rátemettséghez, a tehetséghez, és adottsághoz köze nincs a személynek.
Bármily furcsa is, de amíg az ország ezt a nyűgöt nem rázza le teljesen magáról, nem is lehet kilábalás.
A legutóbbi mszp-s 8 év ezt 100%-ra be is bizonyította. Tehetségtelen tolvaj banda legalábbis a 80%-uk mindenképpen.
Előbb nézd meg jól ezt a képet. Lendvai Ildikó a kurucinfó kinyomtatott példányát lobogtatva sopánkodik a csúnya Fideszről, aki nem csak a szimpatizánsok, de más pártok szavazóit is nyilvántartja. Micsoda dolog ez! Most pedig tekintsd meg az alábbi videót, amely a hasonló MSZP-s…..
Gulyásdemokrácia Gyorstüzelés 2010.04.07 23:22:00
Este tizenegy óra van, amikor ezt a cikket írom, azaz kicsit több, mint hat óra telt el a Kubatov-beszéd nyilvánosságra kerülése óta. Hat óra pedig két nappal a kampány vége előtt borzasztó sok idő. A Fidesz nem túl rég adott ki egy rettentő szűkszavú közleményt; késő…..
Nyilván nem, de azt azért minden szórakozáskedveló választópolgár pártfüggetlenül megünnepelheti egy szolid levegőbe öklözéssel, hogy az utolsó pillanatban talán érdekes lett a kampány. Na jó, a szenvedélyes fideszesek talán nem örömükben légbokszolnak. A vicces, de…..