Regisztráció Blogot indítok
Adatok
naneszórakozz

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                       „Megjegyzi egy nálam fiatalabb nőre, hogy „jó a kémiája”, és nem ivott annyit, hogy ne tudja, hogy ezt a kifejezést hogyan alkalmazzák helyesen.” - Ha a pasi fura, vészjósló, gyakran fenyegető tanmeséket rögtönöz neked a semmiből, talán ideje továbbállni.                …..
                       Jelenleg két barátnőjelölt közt őrlődik Levélírónk, de mivel tisztességes játékos, megpróbál anélkül dönteni, hogy mindkettővel párhuzamosan mélyítené a dolgokat. Az egyik vidám és mosolygós, a másik idősebb és bölcsebb, higgadtabb.                                …..
                       A barátnő nem túl kommunikatív, viszont a jelek szerint erős belső életet él, ami olyanokból látszik, hogy néha belevizslatna párja mobiljába, cseten aktív, és ha kitalál egy nyaralást, ő indoklás nélkül, titokzatosan lemondja.                                  Fedezd fel…..
                       Egy férfi a válását követően nem biztos, hogy újra ugyanúgy formába tud lendülni, mint korábban, hiszen egy másik életmódhoz szokott. Nehéz olyan profilt alkotni, ami a randizás világában megállja a helyét, ám ha valaki agresszív is, a levelezésen túl nem sok fog történni.  …..
                        „Nem tudom, vannak-e valós, vagy mélyebb érzései felém. Egyikünknek sem ez az első kapcsolata, tehát nem várakozunk vagy próbálkozunk” – Levélírónknak nem sikerült még feltérképeznie párja szeretetnyelvét, se a szavaiból, se az érintéseiből kiindulva. Csak annyit sejt, hogy…..
                       „Elkezdett mindenről kioktatni, még női dolgokkal kapcsolatban is (!) és hogy én mellette csak hallgassak” - Ha egy férfi meg szeretne hódítani egy nőt, általában a bókok és az önfényezés útját választja, nem pedig azt a nehezen járható rögöst, amit Levélírónk egyik…..
                       „Én azt hittem, már túl vagyok rajta, nem akarnám újrakezdeni, de most, hogy megjelent, ha nem ír az a bajom, ha meg ír, akkor meg az” – kegyetlen játékot űz Posztolónkkal a volt nője. Furcsaságokat kérdez kettejük múltjából, amit talán azért csinál, hogy ne felejtsék el.    …..
                       A munkahelyi flörtből viszony lett, de a férfi nem akarná ezt folytatni. A félrelépés okai az otthoni zűrök és némi elhidegülés. Most ha bevallja a dolgot, akkor vagy azzal tesz jót a kapcsolatának, hogy véget vet neki, vagy épp megerősödik azáltal, hogy több odafigyelésben…..
                       A keresgélés során előbb-utóbb mindenki eljut ehhez a kérdéshez: tényleg nem létezik olyan ember, aki elfogadna úgy, ahogy vagyok? Posztolónk már nem akar lemondani semmiről, és az igényeit se tudja már lejjebb vinni, csak hogy megtartson valakit, mégse kívánja feladni a…..
                       „Zavarna, ha megtörténne, de meg is értem az igényét. Mindig arra gondolnék, hogy hol és kivel van” – Viszont a tiltásnak több buktatója is lehet, mert ha már szóba került, ám mégsem engedik meg egy pasinak, hogy mással is lefeküdjön, addig fog ficánkolni benne a gondolat,…..
Posztolónk haverja sok bölcsességet tud a nőkről, de amikor az ő szívét rabolják el, és butaságokat csinál, ezek valahogy érvényüket vesztik nála. Tanulság: jó tanácsot mindig könnyebb másoknak adni, mint magunknak megfogadni.   Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad…..
                       „Egy esküvő nem olyan, hogy ne tudott volna már róla hónapokkal ezelőtt, így szólhatott volna, legalább erről” – Könnyű lenne a döntés, ha a pasi mindig ilyen lenne, de vannak jó pillanatai is, így Levélírónk nem lát még mindebben szakító okot, ...végül is párja csak…..
                       „Amikor összejöttünk, nálam több munkahelyi dolog is volt, megbeszéltük, hogy várunk az összeköltözéssel, és gyereket egyelőre nem akarok” - ...és talán nem az egyelőre szót kellett volna használni, ugyanis ez még mindig kelt egy minimális reményt a másikban. Levélírónk…..
naneszórakozz 2024.08.13 10:24:01
@Andy73: +1
                       „Egyszer azt mondtam neki, hogy gyakran tartok a lakásomon nudista összejöveteleket, olyankor mindenki pucér” – Levélírónk meggyőződött róla, hogy nem minden szép nő beképzelt, ám azt is megtanulta, hogy ha komoly arccal állít valami blődséget, vannak, akik képesek azonnal…..
naneszórakozz 2024.08.13 10:11:04
                       „Ha egy nőnek úgymond tudatossága (vagy lelke, ahogy tetszik) van, azt sok férfi úgy veszi, hogy egy szükséges rossz. Mert nem azt keresik” – Ha egy nőnek elég kiforrottak az érzékelői, hamar kiszúrja, ha a pasi csak neki játszik és csupa szépet vetít magáról. De előbb-utóbb…..
                       „A bántó beszólásai megszaporodtak, például ha én eltervezek valamit, de nem sikerül, akkor ő: „na, mi van, te okos, megérte?” - vagy hasonlóan lekezelő szöveget tol” – Vajon egy év elég ahhoz, hogy a barátnő annyira megunja a kapcsolatot, hogy teljesen kiforduljon magából,…..
                       Levélírónk nem akarja féltékenységgel és túlzott aggódással mérgezni a kapcsolat légkörét, de a barátnőnek az új munkahelyi haverjai nincsenek rá túl jó hatással, és emiatt nyugtalan.                                  Fedezd fel és használd! Érezted már igazán…..
                       A pasinak a két hónap várakozási idő nagyon sok, mindig nyomulna és haladna a cél felé, a barátnőnek azonban gyors a tempó és várna még ezzel. Tudja az illetőről, hogy előtte nem voltak komolyabb kapcsolatai és szeretné, ha ez megváltozna: ővele.                        …..
                       Nem biztos, hogy érdemes megfelelni egy olyan pasinak, aki már annyira megszokta jelenlétedet, hogy félvállról beszél veled - ezzel mintegy letudva a beszélgetés-részt is -, és akkor érzi igazán elemében magát, ha kioktathat. Mi mást is várhatna el párjától egy friss jogsis?…..
naneszórakozz 2023.12.05 12:31:03
                       „Azt is unom, hogy amikor a szüleim, vagy a barátaim kérdezik, van-e már valakim, akkor mindig ugyanazt kell felelnem” - Levélírónk pár csalódás után már nem annyira válogatós, de még így is belőtt magának egy minimális elvárási szintet, amiből nem tud, és nem is hajlandó…..
                       „Egyre gyakoribbá vált, hogy Gábor más férfiakhoz mérte magát. És én emiatt szinte már nem is a nőkre lehettem volna féltékeny, hanem ezek miatt a hapsikra” – Sokszor felmerül annak kínossága, ha valaki nem önmagát adja, de ha valakinél mindez annyira szembetűnő, mint…..
                       Az összeköltözés után sok mindenre fény derülhet, akár olyan dologra is, ami nem a kapcsolatra vonatkozik, viszont befolyásolhatja azt. Posztolónk barátnője kijelentette, hogy nem bírja már sokáig azon a környéken, ahol laknak. Tűrni, vagy újra szembenézni egy költözés…..