Regisztráció Blogot indítok
Adatok
naneszórakozz

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                       „Ha egy nőnek úgymond tudatossága (vagy lelke, ahogy tetszik) van, azt sok férfi úgy veszi, hogy egy szükséges rossz. Mert nem azt keresik” – Ha egy nőnek elég kiforrottak az érzékelői, hamar kiszúrja, ha a pasi csak neki játszik és csupa szépet vetít magáról. De előbb-utóbb…..
                       „A bántó beszólásai megszaporodtak, például ha én eltervezek valamit, de nem sikerül, akkor ő: „na, mi van, te okos, megérte?” - vagy hasonlóan lekezelő szöveget tol” – Vajon egy év elég ahhoz, hogy a barátnő annyira megunja a kapcsolatot, hogy teljesen kiforduljon magából,…..
                       Levélírónk nem akarja féltékenységgel és túlzott aggódással mérgezni a kapcsolat légkörét, de a barátnőnek az új munkahelyi haverjai nincsenek rá túl jó hatással, és emiatt nyugtalan.                                  Fedezd fel és használd! Érezted már igazán…..
                       A pasinak a két hónap várakozási idő nagyon sok, mindig nyomulna és haladna a cél felé, a barátnőnek azonban gyors a tempó és várna még ezzel. Tudja az illetőről, hogy előtte nem voltak komolyabb kapcsolatai és szeretné, ha ez megváltozna: ővele.                        …..
                       Nem biztos, hogy érdemes megfelelni egy olyan pasinak, aki már annyira megszokta jelenlétedet, hogy félvállról beszél veled - ezzel mintegy letudva a beszélgetés-részt is -, és akkor érzi igazán elemében magát, ha kioktathat. Mi mást is várhatna el párjától egy friss jogsis?…..
naneszórakozz 2023.12.05 12:31:03
                       „Azt is unom, hogy amikor a szüleim, vagy a barátaim kérdezik, van-e már valakim, akkor mindig ugyanazt kell felelnem” - Levélírónk pár csalódás után már nem annyira válogatós, de még így is belőtt magának egy minimális elvárási szintet, amiből nem tud, és nem is hajlandó…..
                       „Egyre gyakoribbá vált, hogy Gábor más férfiakhoz mérte magát. És én emiatt szinte már nem is a nőkre lehettem volna féltékeny, hanem ezek miatt a hapsikra” – Sokszor felmerül annak kínossága, ha valaki nem önmagát adja, de ha valakinél mindez annyira szembetűnő, mint…..
                       Az összeköltözés után sok mindenre fény derülhet, akár olyan dologra is, ami nem a kapcsolatra vonatkozik, viszont befolyásolhatja azt. Posztolónk barátnője kijelentette, hogy nem bírja már sokáig azon a környéken, ahol laknak. Tűrni, vagy újra szembenézni egy költözés…..
                       „Nem tudom, mit tehetnék azért, hogy végre engem akarjon, és valóban lezárja a volt kapcsolatát. Az is zavar, hogy annyit kell elhinnem, amit ő mond, hogy mi volt és mi nem” – Az ígérgetések nyár eleje óta tartanak, így a lezárás elég régóta húzódik, és hogy Levélírónk ne…..
                       Levélírónk nem érti, miért nem lehet eltűnések helyett tisztességesen lezárni a dolgokat. Eddig olyan nőket sodort útjába az élet, akik csak a saját érdeküket nézték, és nem vesztegették az időt stílusos lezárásra, vagy bármilyen magyarázatra. Ő meg gondoljon, amit akar.    …..
                       Posztolónk kissé tanácstalan, mert ezzel a csajtípussal nem tud mihez kezdeni: nem érti meg, hogy amikor lemond egy találkozót, nem azért teszi, mert nem akarja látni. És ennek folyományaként már a féltékenység is felütötte a fejét.                                …..
                       Levélírónk azt a ritka embertípust képviseli, aki még hisz az egyéniség mindent eldöntő varázsában. Ám amikor egyszer megjegyezte az egyik ismerősének, hogy őt elsősorban az egyéniség vonzza, ő azt mondta neki, hogy akkor csak ronda, idétlen és agybeteg női lesznek. Ma…..
                       „Sose veszekszem senkivel, mindig a kedvében akarok járni, és éreztetni vele, hogy örülök annak, hogy velem van” – Posztolónk nem látja a határokat az érzelmei kimutatásában, és egyszer csak azt veszi észre, hogy a pasik távolodni kezdenek tőle. Vajon tényleg benne van a…..
Balázsék öt év után látogattak haza Magyarországra. A látogatás nem is indulhatott volna rosszabbul, nagyjából megtörtént az, ami minden autós egyik rémálma, mindez persze az évvégi ünnepek előtt. Aztán mégis valami teljesen más, egy szívmelengető történet lett belőle. (A kép másik oldala Katalin…..
  Bárhol, bármikor, ha kiejtjük azt a szót: elkötelezettség, mindenki elismerően csettint, mintha valamiféle tényleges, megkérdőjelezhetetlen érték került volna terítékre, mint az egészség, vagy a szépség. Pedig az elkötelezettség közel sem ilyen. Egy láncról, egy bilincsről beszélünk, melyet…..
Palik László fogja vezetni a TV2 januárban induló új műsorát, az Exatlon Hungaryt, írja az Origo. Ez egy külföldről átvett formátum, amit sikerrel vetítettek Brazíliától az Egyesült Államokig.  Az Exatlon Hungaryban két csapat küzd egymással különböző akadálypályákon. Az egykori és jelenlegi…..
naneszórakozz 2018.12.06 14:06:26
@Fülig José: Pld. hogy a "Mikulás" takarodjon vissza amcsiba? Vagy legyen végre normális, erős ellenzék? Ezek mission impossible szintű kívánságok.
Az idei évet egyértelműen a balhék uralták a gaming ágazatban, ezért is volt üdítő a Red Dead Redemption 2. október 26-i megjelenését követő átmeneti pozitív hangulat. Ez az állapot azonban nem tartott sokáig, ugyanis három kiadóra is rázúdult a népharag...
naneszórakozz 2018.12.05 14:47:19
Némi kiegészítés: A Bethesda ott rontotta el, hogy gyorsan akart kiadni egy multis játékot, amivel teljesen szembement a korábbi single player játékaival, pedig a rajongók ezt várták volna. Én is a TES VI-ot várom, nem a Fallout 76-ot.
Bizony ez egy rókabőr lehúzási próbálkozás volt csak, mert teljesen a Fallout 4 világa köszönt vissza, üresen, npc-k nélkül "majd a játékosok élettel telivé teszik" felkiáltással. Azért csinálták, hogy meglovagolják a jelenlegi multis trendet és mivel rendelkezésükre állt egy szinte teljesen kész játékalap, amibe nem sok újdonságot implementáltak, gondolták majd jó lesz a hülye playereknek ez is. Hát nem.
A másik dolog, hogy 1 évig nem lehet moddolni! Mi van? Ezek nem gondolkodnak. A Skyrimet és a Fallout 4-et jelenleg is csak a modok tartják életben! Több éve.
Hogy lehet valamit ennyi hibával kiadni? Első napokban 50 gigás peccs? Ezzel is teljesen hülyének nézik a gamereket. A pénzem nem hibás ugye, amikor fizetek vele? Akkor a játék se legyen az, vagy csak minimálisan!
Az F 76-al csak elvették a fejlesztési időt a TES VI-tól és a Fallout 5-től, már ha lesz egyáltalán utóbbi.
Mindenképpen csak jót tesz ha ezeket a problémákat felvetik és botrány kerekedik, mert talán ez visszatartja majd a többi igénytelen/hanyag/siettetős kiadót az ehhez hasonlóan botrányos játékok megjelentetésétől.
Ne feledjük, hogy mi vásárlók döntjük el mit vásárolunk! Ha nem veszik elegen, az egyértelmű jele lesz annak, hogy valamit elcsesztek.
„Nem az a tartós, ami az időnek ellenáll, hanem ami bölcsen változik vele.” (Müller Péter) A tartósnak nevezett tartós háztartási cikkek sem olyan tartósak, mint egyes értékeink. A tartósság alatt ne egy pár évtizedes múlttal rendelkező céget értsünk, bár a vállalati szférában ez szép teljesítmény.…..
KultúrPara Francba a Seggfejekkel! 2018.11.28 00:02:00
Édes egy barátaim az úrban, a poszt címe egy fejezetcím olyan könyvből, amelyet pszichológusok neve  fémjelez, a mű címe pedig Fr@ncba az érzelmekkel! (Így, felkiáltójellel.) Sőt, az egész könyv tele van francokkal, egészen pontosan Fr@ncokkal. Mer' most mit nem értesz? ..
naneszórakozz 2018.11.30 13:17:45
@Carbonari: Akinek minden rendben van a családjában, el se tudja képzelni, hogy ez milyen. Amikor a szülőt bilincsben viszik el a rendőrök, mert bolond módjára beleköt a háza előtt takarító közmunkásokba és ellenáll a rendőri igazoltatásnak.
Sajnos az ilyen embert ki kell zárni az életünkből, mert egyszerűen nincs más megoldás.
Ha ezt egy normális családdal rendelkező embernek mesélem el (nem sűrűn szoktam), mindig hitetlenkedve fogadják. Hogy létezhet ilyen egyáltalán? - ezt kérdezik. Hát így, ahogy mondom.

Megértem, hogy a fentebbi rokonokhoz miért nem jársz, csak ha nagyon muszáj. Nálunk anyám annyira elrontotta az apám ágával való kapcsolatot, hogy már én is alig bírom rendberakni. Sosem fogom tudni teljesen, hiába próbálok meg mindent. Mentem a menthetőt.
Csomó elsőfokú unokatestvéremet évek óta nem láttam.
Nesze!szer Egy szingli apuka élete 2018.11.25 17:51:26
     Szülőnek lenni nem könnyű, szingli szülőnek pedig... olykor piszok nehéz meló (lehet). Ezt egy egyedülálló apuka mutatja meg most a rajzain. Elképesztően beszédesek, szívbemarkolóak, mindenféle klisé nélkül. Még több rajz ITT.    forrás: boredpanda  ..
Szép meg jó ez a természetközeli lét, de ha az ember lánya egyszer igazán ráérez, akkor méginkább arra fog vágyni, hogy a puszta, érintetlen természet vegye őt körül... Milyen hely is ez?Amikor ideköltöztünk, a nagy fővárosból, ez a vidék maga volt a paradicsom. Jójó, persze most is az, de akkor az…..