Regisztráció Blogot indítok
Adatok
majerjohny

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus a Sassuolo otthonából három ponttal térhet haza a hétfői 1-2-es győzelmet követően, amelyet Paulo Dybala és Moise Kean góljaival szerzett meg az Öreg Hölgy. „Fontos győzelem volt ez a tabella tekintetében. A Sassuolo nagyon jól játszott, mi kitartottunk, bár olykor túlságosan lomhák…..
Még nem zárult le a jelenlegi szezon, de a Juventus már a következő szezon csapatát tervezi a színfalak mögött, s rendre újabb és újabb neveket hoznak kapcsolatba a torinói klubbal. A zebramezesek egyik legfőbb célja a mérsékelt teljesítményt nyújtó középpálya radikális megerősítése kell legyen, s…..
majerjohny 2022.04.21 12:16:47
A Fiorentina elleni visszavágót megelőzően Maurizio Arrivabene beszélt a klub képviseletében, a vezérigazgató pedig reagált a felröpppent pletykákra, melyek szerint a nemrégiben a stadionba tízéves szünet után visszatérő Alessandro Del Piero a klub vezetőségében válthat valakit, akár Andrea…..
Az olasz sajtó értesülései szerint az Inter vezetősége véresen komolyan gondolja, hogy beszáll a Paulo Dybala aláírásáért zajló versenybe, s a klub igazgatója, Beppe Marotta hamarosan tárgyalóasztalhoz ülhet az argentin játékos ügynökével.  Dybala jelenlegi szerződése nyáron lejár, s ügynöke, Jorge…..
A bajnoki forduló legrangosabb meccsét vasárnap este rendezték, ám ez a mérkőzés azért sokak számára hagyott némi kívánnivalót maga után. A DAZN adásában Massimo Ambrosini és Andrea Barzagli, míg a Sky Sport Italia felkérésére Alessandro Del Piero osztotta meg a véleményét a meccs után. „Azt…..
A La Gazzetta dello Sport Aaron Ramsey helyzetéről cikkezett, mivel folyamatosak a játékossal kapcsolatos pletykák, azonban sajnos egyértelműen jó hírek nemigen olvashatók a lapokban. A középpályást nem csak a sérülések hátráltatják, hanem taktikailag sem tudja őt Massimiliano Allegri a csapatába…..
majerjohny 2022.01.11 11:14:43
Gigi Buffon a minap interjúban beszélt a Sky Calcio Club műsorában aktuális témákról, amilyen a legutóbbi tizenegyeshárítása vagy a Juventus hullámvölgye. A kapus a címlapokra került nemrég, hiszen a szezonban már harmadjára tizenegyest hárított, teljes karrierjét tekintve 118 büntetőből 38-at…..
Amint az Cristiano Ronaldo távozása után várható volt, a Juventus szerzett góljainak a száma a szezon első részében visszaesett, s a vezetőség ezt orvosolni kívánja. A nyáron a rövid idő miatt nem volt mód komoly tárgyalásokra, ám a Tuttosport értesülései szerint a Juventus vezeti a Dušan…..
majerjohny 2021.11.23 10:38:15
Leonardo Bonucci kulcsszerepet játszott az angol válogatott elleni EB-döntőben, hiszen az olasz válogatott az ő találatával egyenlített, a győzelem után pedig nem volt rest a szurkolóknak is odaszólni, a tiszteletkör során „Ehetitek ismét a száraztésztát!” felkiáltásokkal hergelte a helyszíni…..
Gigi Buffon pár perce bejelentette, hogy nem hosszabbítja meg a szerződését, az idei az utolsó szezonja a Juventusnál. „Hiányzott a kontinuitás idén.” - mondta a Juventus legendája a beIN Sports műsorában. „Végső soron az első öttel vagy hattal játszott meccsek egy részét megnyertük. Néhányat…..
majerjohny 2021.05.12 08:12:05
@Apuleius:..... pont ezt szerettem volna mondani!
Pavel Nedvěd megerősítette, hogy Andrea Pirlo és Cristiano Ronaldo marad a Juventusnál, az Öreg Hölgy pedig a végsőkig harcban lesz. A Juventus idén nagyon hatékony, ami az Aranytapírok gyűjtését illeti, hiszen szezon elején kapott Andrea Pirlo, majd a Porto elleni kiesés után a csapat is, most…..
A Juventus számára csak és kizárólag a győzelem és a három pont megszerzése volt elfogadható az Udinese otthonában, ennek ellenére a zebramezesek gyakorlatilag mindvégig roppant gyenge, minden elképzelést nélkülöző produkciót nyújtottak. Egy szabadrúgást követően, a teljes torinói együttes…..
Az olasz sajtó értesülései szerint az UEFA elnöke, Aleksander Čeferin a Szuperliga létrehozásában résztvevő összes klub elnökével kapcsolatba lépett az ügy fordulata óta, kivéve a Juventus elnökét, Andrea Agnellit. A korábban baráti kapcsolatot ápoló felek között látványosan megromlott a viszony,…..
A Juventus első számú opciója a középpályára, a pletykák szerint legalábbis, Manuel Locatelli a Sassuolóból, azonban Fabio Paratici aktuális listáján a La Gazzetta dello Sport szerint egy spanyol játékos is képviselteti magát, a Sevilla futballistája, Joan Jordán. A Sevilla középpályása talán most…..
majerjohny 2021.03.29 07:44:24
A La Repubblica értesülései szerint a Juventus sajnos nem álmodozhat Jürgen Klopp vagy Pep Guardiola kinevezéséről a csapat élére, mivel nem állnak rendelkezésre a pénzügyi források, ezért a Gian Piero Gasperini, Simone Inzaghi és Luciano Spalletti alkotta hármasból fog választani az Öreg…..
A Juventus kisebb meglepetésre kikapott a Beneventótól, ezt követően pedig sokan komoly változás szükségességét emlegetik, ám Fabio Paratici szerint erre nem kerül sor. „Váratlan mérkőzés volt. Azért vagyok itt, hogy aláhúzzam, az évek során rengeteg örömöt szereztünk a szurkolóknak, ezúttal…..
Nem volt igazán sikerült választás Maurizio Sarri kinevezése a Juventus kispadjára, s ugyan az olasz szakember egyetlen Torinóban töltött szezonjában bajnoki címet nyert, idő előtti menesztése 17.335 millió euróba kerül a klubnak. A Calcio e Finanza a Juventus pénzügyi adatait vizsgálta egészen…..
A Juventus a Porto ellen hosszabbításban esett ki a BL-ből, ismét a csoportmeccsek utáni első fordulóban, hiába nyerte meg a torinói meccset 3-2-re az olasz együttes. „Amikor egy csapat két meccs alatt négy nagy hibát vét a kieséses szakaszban, akkor ez kiesést eredményezhet.” - értékelt Andrea…..
A Juventus talán a szezon egyik leggyengébb teljesítményét nyújtotta a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén, azonban a házigazda nem tudta igazán kihasználni a torinóiak passzivitását, s a Federico Chiesa kései találatának köszönhetően kialakult 2:1-es portugál győzelem azt jelenti,…..
majerjohny 2021.03.09 09:51:14
3-1
majerjohny 2021.03.09 13:22:02
@JeetTrader: egye fene
Andrea Pirlo értékelt a derbin elszenvedett rendkívül sima vereség után, amelyen az Inter lényegében megfojtotta a Juventust, semmilyen esélyt nem adva a címvédőnek. „A hozzáállás rossz volt már az elejétől, ha pedig nincs meg az eltökéltség a párharcok megnyerésére, minden nehézzé válik.” - mondta…..
A Corriere dello Sport értesülései szerint a Juventus szívesen erősítené keretét az Atalanta csatárával, Duván Zapatával idén nyáron. A sportnapilap beszámolója szerint a bianconero klub vezetősége próbálja már előre látni a szezont követő eseményeket, ezért a kolumbiai játékos Gonzalo Higuaín…..