Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nem az aki

13 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A Corvinus Egyetemen mutatta be új könyvét Barabási Albert-László rocksztár kutató, aki mint megtudtuk, nem volt mindig sikeres és hálózatelmélet mellett a kitartó munka segítette hozzá a sikerhez. De mi is a siker és mi kell hozzá? Ezt járja körül legújabb könyvében a Képletben. A sikerkutatás…..
Miután egy sör mellett jött az ötlet, hogy miért külföldi sört iszunk, ha valami különleges sörre vágyunk, és miért nem magyart, megszületett az elhatározás, hogy jobban utánanézzenek a későbbi Horizont sörfőzde alapítói a magyar sörpiaci lehetőségeknek.  A több, mint 7 éve indult történet még…..
Az alábbi naptárból szemezgetek, használjátok egészséggel ti is! Ha nem jelenik meg itt, akkor ezen a linken eléritek >>  ..
A rendezvényen egymás mellett futott az élelmiszer és az egészség szekció, ahol ígéretes jelöltek mutatkoztak be, köztük magyar központú, vegyes csapat is. Az indulók és a nyertesek is elérhetőek ezen a linken >> A díjátadót Dr. Gyula Dékány nyitotta meg, aki olyan…..
Nyáry Krisztián nem csak író, szerkesztő, hanem szuper beszélgetőpartner is, ezt bizonyította újfent Szederkényi Olga újságíró vezette pódiumbeszélgetésen. Krisztián nem félt felvállalni kíváncsiságát és elmesélte, hogy valóban szeret belehallgatni a buszon mások diskurzusába, de viccesen egyből…..
Hadd kezdjem egy nagy dícsérettel, hogy idén a Fivosz végre méltó helyszínt talált a rendezvénynek. Annak ellenére, hogy korábban a Károlyi Csekonics Palota is adott már helyet a "Fivosz hétnek", ami meglepően jó is volt, sajnos az azt követő időszak próbálkozásai a stadionnal és az ugyan nagyon…..
Első alkalommal jártam a Manifeszten, sőt a BGE-n is a BGE Markó utcai kampuszán, de a harmadszorra szervezett kulturális minifesztivál a budapesti egyetemi rendezvények sorában méltán állta meg a helyét a tervezett programmal és a magával a lebonyolítással. Természetesen itt is voltak kisebb bakik,…..
2018. november 10-én (szombaton) 11 óraA Fővárosi Szabó Ervin KönyvtárBudapest, Szabó Ervin tér 1, 1088 https://www.facebook.com/kozpontikonyvtar/posts/1888245257968219..
A Spark Institute (IBS) által szervezett meetupokat érdemes látogatni annak, aki már ma szeretné a legújabb technológiákat használni, legalábbis gondolkodni, beszélgetni róla.  Az utolsó meetupjukon nem tudtam résztvenni, de szerencsére azt rögzítették is, így itt meg tudjátok…..
Röviden, tömören. Az általam még máshol nem hallott, új dolgokat fogom megosztani, vagy a korábbi saját tapasztalatok alapján átszűrve létrejövő új gondolataimat. Esetleg azt is ami kimaradt. Insider infókat nem ígérek, bár ki tudja? ;)..
Budapestnek sok arca van, és szeretném megmutatni azt, amelyiket szeretem, mert hiszem, hogy szórakoztató és tanulságos. Azért csinálom, mert felfedeztem, hogy a meetupok látogatása hobbivá vált, ezért az információk áramoltatásával szeretnék az érdeklődők és a város,…..
Ahogy a blog címéből is egyértelmű az oldal hasábjain az érdekesebb meetup témákból és az elhangzó, vagy épp el nem hangzó dolgokról tudósítom a nagyérdeműt. Stay tuned!..
Nagy levegő! Elmerülünk a budapesti meetupok világában. Hamarosan kezdünk...