Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Van der Waals

0 bejegyzést írt és 175 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Hadd mutatkozzam be nektek, SZMÁJLÍ vagyok. Ha olvastátok már SZIGMA írásait, akkor már ismerhettek. Na, nem csak névről, hanem, hogy én írtam azokat a részeket, aminél külső szemlélő mutatja be a sztorit. Nőnap alkalmából ajándékba kaptam, hogy én írhatom a teljes sztorit, hogy mi…..
Hagyományainkhoz híven idén is olvashattok tőlünk egy végső összefoglalót, azaz így láttuk mi a Hogy volt Online magazin súlyos grafomániában és beteges közléskényszerben szenvedő önkéntesei a Való Világ Pávered báj Brigbráder tizedik, dzsudi dzsubileumi évadát. ..
Azt hittem újabb hosszú párbajos adásról tudósítok majd de úgy látszik már a szerkesztők is nyíltan vállalják, hogy így a véghajrában még annyira sem foglalják le az ápoltakat, mint az elmúlt bő száz napban, így csak tippelni tudunk, hogy a villalakók csütörtöki napja masszív seggvakarással telt.…..
Van der Waals 2021.02.27 22:02:51
@matteo14: adom!
Van der Waals 2021.02.27 22:10:05
@t_edka: elvileg bi
Van der Waals 2021.02.27 22:11:29
@mocskosmacska: elmondta Daninak, hogy kanok is tetszenek neki.
Meg elvileg anyukájának is csak ~nem figyelt rá épp !
Ancsa köszönt mindenkit a mai (tegnapi) összefoglaló elején széles kézmozdulatokkal és még szélesebb jókedvvel és gyorsan elhadarja, hogy csütörtökön párbaj, pénteken párbaj, szombaton pedig Lö Finálö, szóval ebből a kis stúdióból utoljára jelentkezik be, mert mostantól igazán felpörögnek az…..
Van der Waals 2021.02.25 22:58:25
Van der Waals 2021.02.25 23:21:01
@Krétagarbó: EKG
Kicsit magának köszönheti.
Ezzel vagy Robi vagy Pini nyert ha a Bálint fanok mögé állnak.
Van der Waals 2021.02.26 08:04:24
Az előző adás kínzóan égető kérdést hagyott megválaszolatlanul, ami miatt nézők milliói forgolódtak álmatlanul egy éjszakán keresztül, s nem találták helyüket egészen a 102. adás kezdetéig: mi történt Aprajafalván??? Törp papa miért gerjedt éktelen haragra, mit csinálhatott Indián-Táncos Törp? Nos,…..
Helló és halló minden kedves és kevésbé kedves olvasónak, a csodálatos valentinozós adás is nekem jut, meg vagyok én áldva ezzel. A kommentszekcióban pedig tegnap este kívánságműsor volt, szóval még extra feladataim is vannak.. Meg vagyok én áldva veletek is. PP van ma és ennél többet nem is tudnék…..
Helló és halló minden kedves és kevésbé kedves olvasónak, itt az újabb párbaj, megint eggyel kevesebb ápolt lesz bent, nekem pedig most nincs annyira sok időm, úgyhogy kicsit kevesebb lesz a duma és több lesz a kép, a végeredményt úgyis tudja mindenki, az ostoba cicaharc meg szerintem nem is igazán…..
Van der Waals 2021.02.14 20:41:50
@LaciHogyVoltol: hali.
Apósom - sajna csak egyik - papírja nárcisztikus személyiségzavar. Nagyon nem ilyen, hidd el! 2 perc után menekülünk ha épp front van vagy elég amit a lánya mesél gyerekkorából, azt hiszem még a vv-be se férne be, bár tivy után ez meglehetősen bizonytalan.
Peti és fullos mintás inge a pénteki ügyeletes, szavazni is lehet csak még nem érthetjük mire de ki is derül rögtön: itt kérem komoly próbatétel vár a párbajozókra, el kell tölteniük kerek három(!!!) órát a többiektől elzárva a nyugiszobában, amit a szerkesztőknek van pofájuk száműzetésként…..
   A 89-es számú összefoglalót Ancsa vezeti fel nekünk méretes zakóban - ami ennél fogva inkább kabátnak tűnik - és hatalmas fejű gumicsizmában. Hamarosan kiderül kit hív ki Merci – mondja Ancsa – ám előtte lehull végre a lepel, a hét millió nézőt (LehetEgyVéleményemGábor után szabadon)…..
Van der Waals 2021.02.11 14:57:44
Van der Waals 2021.02.11 14:58:01
Na jó, valljuk be ez így egy ordas nagy clickbait, nemhogy a jelen szériának, valószínűleg magának a műsornak sem létezett soha semmilyen dicsősége de ha az ápoltak kellően hatásvadász címekkel kapták a róluk szóló híreket akkor engedtessék meg ugyanez nekünk is. Ám ha már szóba került, az esetleges…..
Van der Waals 2021.02.06 20:24:36
@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): 1 múzsa búza köll most!!!
Van der Waals 2021.02.06 20:25:05
Van der Waals 2021.02.06 20:52:43
@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): a múzsák mértékegysége nem a kiló hanem hány embernek voltak a múzsái. Tehát 1/ (múzsa/ fő) mert az mégse járja hogy kis tört szám legyen az eredmény. Az pedig axióma, hogy egy ember reggelire 250 g búzát tud megenni bármilyen formában így 1/(múzsa/fő) =250 g/fő azaz a múzsák súlya annak függvénye hány személynek a múzsái. Azt még kidolgozom hogy lehet a múzsákhoz való vonzódást meghatározni de a fentit veheted törvénynek!
(Utánanéztem RoBI hogy áll a nőkhöz és férfiakhoz)
O bella ciao, bella ciao, bella ciao , ciao, ciao, Fálki nem tűnt el, se nem távozott angolosan, se semmi ilyesmi, egyszerűen annyi történt, hogy a posztíróknak is vannak olyan napjaik, amikor nincs erre 3-4 órájuk/poszt. Meg ugye hétvége is volt, meg főcsoportdöntő és épp A nagy pénzrablást is…..
Van der Waals 2021.01.25 20:45:31
@Krétagarbó: hali
A “segges asztalos” nem tetszett ennyire?
Van der Waals 2021.01.25 21:26:57
@vágtázó vadmalac: mutiii a mémet
Sixx engem is kivágott anno mint a sicc
  Éljen a lebutított iskolahét, éljenek az idegen nyelvek! Legfőképp az angol, mert ezen a héten szem- és fültanúi lehetünk ahogy megtanulnak angolul a gyökerek küzdenek az angol nyelvvel. Olyan lelkesek, hogy korán reggel csipásan, s mosdatlanul már gyakorolnak. Robi a nappaliban magol és a…..
Van der Waals 2021.01.20 21:28:41
@sztropNat:
Szerintem ő beleillik a kicsit jó kicsit rossz figurába, nyert már ilyen vv-t. Azt nem tudom mit alkotott az Énb-ben de ha kicsit jobban állt volna Vivihez vagy állna akkor esélye se lenne a többieknek de ezt elbaszta. Pláne mert egy lerakat párbajról visszament már.
Van der Waals 2021.01.20 21:42:11
@.Zsu: valamiért Mót látom most befutónak. Kicsit olyan figura mint Soma volt, lehet ezért se parittyázza a csajt - nem tudom megjegyezni a nevét - Soma is pont így volt szefó Vivivel bár ő jobban tolta ezt a vonalat. De szerethető figura azért, megúszós is, és szvsz a köpködős is segített neki előrébb jutni ezzel a debilséggel.
Péternek valószínűleg időpontja lehet körmöshöz az adás utánra, mert úgy hadar, mintha nem lenne holnap, annyit azért sikerül kihámoznom, hogy Rencsi Mót hívta ki (0.01% - 99.99%), a napi szavazásban meg arról kellene döntenem, hogy kit fog jobban megviselni szerelmének kiesése, de nem fogok. Fru és…..
Ha kedd, ha szerda: Zsákba Macska! – ha kedd, ha szerda (esti adás) én írom meg hogyvót, hogyNemvót! S mivel tegnap szerda vót, hír áj em zisz iz mí.Ez meg itt a tegnapi záró jelenet folytatása Vivivel, akit Mó és Merci hallgat a teraszon. Vivcsó pityereg, Mó kérdezgeti és próbálja kideríteni miért…..
Ismét erőltetett táncikálással indul a nap a lávájlenden. Üzenet érkezik, ami robbantja a párokat, mivel szegény Gergő nem tudta kiválasztani az ÉKSZERT tegnap máglya szerelemből, most a szerkik úgy döntenek, megbüntetik szerencsétlen nyomorultat. Kap egy napot együtt ezzel a szexállattal Andi, Erik…..
Van der Waals 2019.09.20 20:55:34
@Nethooligan: kösziii!!!
Rágúglízva a stuffolásra azt is kidobta, hogy "stuffology". Azt hittem tudatlan suttyó vagyok mert nem ismerem a stuffológiát!
Rajmi és Kitti ébredésével nyitjuk a reggelt, Rajmi majdnem egészen sokáig gyászolta Karót, éjszaka már Helgát ölelte volna, de aztán meggondolta magát, hogy még korai, számol be a fetrengő lánynak, aki el van ájulva új párjától, és sokkal jobban bízik benne, mint Patrikban. Szegénykém, úgy hiszem,…..
Még mielőtt belekezdenék, tájékozódást könnyítendő egy kis segédletet rögtönöznék, ki kivel van jelenlegi állás szerint: IzomTibi és Mekis már nem annyira együtt, mert az intelligencia hányadossal van egy kis baj. IzomTibi és Szilvi (a sörényes), lassan szövögetik a párosodást. Tícián és Karola…..
  This is the endBeautiful friendThis is the endMy only friendThe end Of our elaborate plans, the endOf everything that stands, the endNo safety or surprise, the endI'll never look into your eyes again (...)Come on baby, take a chance with usCome on baby, take a chance with usCome on baby, take a…..
Van der Waals 2019.02.17 20:50:12
@Van der Waals: a hogyvoltját tuti olvasnám!
Van der Waals 2019.02.17 20:52:01
@Paic Róbert: "tehetsége" van. A lufinugrálásba qrva jó volt pl
Van der Waals 2019.02.17 20:56:03
@KólaMámor: mondjuk baukó helyett lehet jobban tolná
Peti jelentkezik sajnos újfent sarjadó bajusszal, és máris közli, hogy vége felé közeledik a boxhét, én meg rádöbbenek, hogy milyen régen néztem végig egy VV adást elejétől a végéig, úgy normálisan. És mivel ez a mai sem tartogat abszolút semmi izgalmat, ezért a nekem jutott 5 perc figyelmet a mai…..
Anikóval nyitunk, és én ma hiányolom a hangjából a szokásos huncutságot és a szeméből azt a kacér csillogást, amitől a hímnemű nézőközönség úgy érezheti, Anikó nekik személyesen üzeni, hogy gyere ide te tesztoszteronszagú férfiállat, nekünk nőknek pedig, hogy gyere, bújjunk a paplan alá, és játszunk…..
Amíg Petya memoárt ír a bajszához, Anikó kalauzol minket végig a mai agysejt romboló utazáson, favágólánynak öltözve. Még mindig királyság, de már a finisben. Ez a tematika sem váltotta be/elégítette ki a hozzá fűzött, izgalomra és történésre erősen kiéhezett igényeket.…..
Ani akkora stenkkel köszön be, ahogy anno, a mostanra már csak szép emlékű Sthol Buci tudott. Szépen felépítve és baki nélkül mondja, hogy készüljön mindenki, mert MA ESTE  a szív harcosa (Greg) és a taktika bajnoka (Vivi) végre összecsap egymással a PÁRBAJON. Ám addig is,…..
Van der Waals 2019.01.06 21:32:57
Tudom, hogy senkit nem érdekel, és én is leszarnám a fasz másik végén, de a decemberem olyan, mintha egyszerre igyekeznék egy hímtaggal az Özvegyet, Puát, Zsuzsut, Cintikét és Krisztiánt szemkifordulásig dugni EGYIDŐBEN, Baukó Évának adnék öltözködési- és párválasztási tanácsokat, Győzőnek…..
Van der Waals 2018.12.23 22:28:11
@Nyuszomuszo83: sikerült thx, meg a technológiát is látom, csak azt nem hogy ez milyen amiért itt szörnyülködtök:) gondolom lenő
Van der Waals 2018.12.23 22:29:49
@BarBwire: póthajat neki, buzerálja azt!
Van der Waals 2018.12.23 22:48:46