Regisztráció Blogot indítok
Adatok
doomsnight

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyógyulásom szempontjából igen jó hírnek számít, hogy az első 2 hétben napokban számolsz, aztán a hatodik hétig hetekben, ahol hirtelen átváltasz hónapra. Hatodik hét Ezen a héten volt a második kontroll vizsgálat a Hangódy professzornál. A lábamat, sebemet rendben találta, szó szerint: nagyon…..
Nosza, felcihelődtünk a kiscsaláddal, két gyerkőc, és a kis feleségem, az asszony - na akkor hát tegyünk Urunk és Parancsolónk akarata szerint, és nézzük meg, hogy mit tud a Magyar Tenger! Fogtunk minden cókmókot, motyót és cúgehőrt, azt ereszd! Abból indultunk ki, hogy mi egy átlagos család…..
Március 29-én, csütörtökön 22 órakor dupla résszel debütál a hazai AMC műsorán a hazánkban forgatott thrillersorozat, a Dan Simmons regénye alapján készített The Terror. A tíz részes sorozat középpontjában a Brit Királyi Haditengerészeti flotta két hajója, a HMS Terror és a HMS Erebus áll, melyek…..
Mottó: "Ufót lát a jeti, milyen mázlija van neki! / Én még sosem láttam, / Átver minket a kormány!" Takáts Tamás Dirty Blues Band A zöldhatósággal folytatott csetepatém eddig is magán viselt markáns operetti jegyeket, de most már tényleg kezd teljesen börleszkbe hajlani. Mai…..
doomsnight 2013.12.10 17:06:35
Jó, értjük, a Nagytétényi útról nézve Debrecen is csak egy nagyobb vidéki tanya ( villamossal, baszki!), az ország határán túl meg város már nem nagyon van Moszkváig. Ezért lett a Fókuszban Marosvásárhelyből, a 154 000 fős megyeszékhelyből erdélyi kisfalu (sic!). Itt a…..
doomsnight 2012.12.25 19:23:39
(klikk a printscreenre) Amíg a Borzalmasvers sorozatunk téli álmát alussza, várva Pásztörperc visszatérését, a Vincenblog kultúrára szomjazó olvasóinak a tisztelet kultúrájának egy jeles Lámpavasdemokratájával, a Madách díjas szerző sms-ével…..
doomsnight 2012.12.14 11:27:39
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Félrefordítások Relációs hajó 2012.07.23 06:08:00
Bevallom, elsőre kamunak gondoltam. De azóta többen beküldték Facebook-oldalunkra is, és tényleg: ha magyarul használod a timeline-t, akkor azoknál, akik még nem ismerőseid, ez jelenik meg: Relationship, ugye. Annyira nem akartam elhinni, hogy átállítottam magyarra a Facebookot,…..
LifeTILT AlternaSlim Bogi 0.nap 2012.03.29 00:43:00
                                                                       Bogi There is no victory without sacrifice, azaz nincs győzelem áldozat nélkül! Az eddig hátam mögött hagyott 25 év során, volt részem jópár olyan helyzetben, amikor áldozatokat…..
---------- Forwarded message ---------- From: Nikolett Nagy <jelentkezesek2012@gmail.com> Date: 2012/3/22 Subject: Tájékoztató   Kedves Érdeklődő!   Ön jelentkezett az általam feladott hirdetésre,ami azt jelenti,hogy olyan munkát vállalna,amelyhez mindössze…..
Nem rég én is belevettem magam az álláskeresésbe, hogy diplomámhoz megkeressem a nyelvvizsgára valót. Gondoltam valamilyen irodai munka lenne jó lenne. Amire megfeleltem asszisztenciára (ahol nem vakgépíró és öt nyelven beszélő titkárnőt, asszisztenst kerestek) a Váci út 191-be…..
  Néhány nappal ezelőtt nyílt levéllel fordultam a Velencei Bizottság vezetőihez, amiben felhívtam a figyelmet arra, hogy a tavaly decemberben elfogadott magyar választási törvény számos ponton ellenkezik a Bizottság 2002-ben kiadott ajánlásával. A választási rendszerrel…..
doomsnight 2012.02.27 18:46:06
Fotó: origo.hu A következőkben azonban arra teszünk kísérletet, hogy bebizonyítsuk azt, ami így is majdnem mindenki számára nyilvánvaló, de amelynek felismerését heves tagadás és/vagy a köztársasági elnök iránti feltétlen szeretet ideig-óráig késleltetheti: vagyis hogy…..
doomsnight 2012.01.25 19:13:13
Még csak 1 éve dolgozom a Rafi behajtási részén, de úgy érzem ennyi elég is volt belőle, legfőképpen az itteni vezetőségből. Jó lenne ha a következőket megjelentetnétek az oldalon, hogy mindenki tisztában legyen vele, kik is dolgoznak a banknál vezetői pozícióban . Először…..
Amikor Schwarzitól még Jeff Speakman is félt! Lenyúlja a híres dumát, forrás megjelöléssel. A recskapisztoly amivel lelövi az ellenséget új minőséget vitt a főgenyó likvidálós jelenetekbe. ..
doom brékingje:Most olvastam az indexen (http://index.hu/kulfold/2011/05/24/kinek_dns-e_folyt_a_szobalany_bluzara/) hogy Strauss-Kahnra pár éve "szerencsétlen pózban" törtek rá a rendőrök a kocsijában a vörös lámpás negyedben.Azért kíváncsi lennék, hogy mi lehet ez a…..
Múlt szerdán tévézés helyett részegen fetrengett, és most már nem érti, hogy akkor most milyen szexuális viszonylatban is van egymással Doktor House és Cuddy? Elment egy hétre nyaralni, és most meglepetten tapasztalja, hogy új fia van Berényi Mikinek, aki ráadásul épp…..
A Mokkában olyan lehet emelt díjas kérdéseket írni, mint mondjuk a Blikkben minden nap kiszenvedni egy pikáns mondatot a napi csöcs alá. Egyszerűen tűnik, de pár hónap után nagyon idegőrlő lehet. A Tv2 reggeli műsorában ráadásul nehezíti a feladatot, hogy minden nap három…..
Miközben Thomas Jefferson még írhatta külügyminiszterének, hogy “a spanyol nagykövetről két éve nem hallottunk semmit. Ha idén sem hallunk róla, küldjünk neki egy levelet,” a 21. század küszöbén elképzelhetetlen ez a kommunikációs „sebesség” a…..
doomsnight 2010.06.19 07:29:34
A mai, akár kávét is helyettesítő ébresztőt Eltironnak köszönhetjük (köszönjük is):Dr House, múlt heti epizód [február 11.-i a beküldés, bocs]: A tehetséges amerikaifocis srác kórházba kerül.Párbeszéd, amelynek az a lényege, hogy meddig kell kórházban maradnia, mert…..
Ismét lesz Királynő az RTL-en, ez valami szépségverseny, olyasmi, mint az embermustrák hazai Super Bowl-ja, nagydöntője, amiben aztán tényleg kiderül, ki a legjobb nő széles e vidéken. Mármint elméletileg, mert nekem speciel a csajom a legjobb nő, nem a tévében pipiskedő…..
doomsnight 2010.05.06 18:12:58
R, mint... Mi lesz veled Pécs? 2010.01.11 10:24:09
Csak 100%-osan egyértelmű, hogy úgy beégés az egész. Borítékolhatóan. Most miééért mondod ezt?! - kérdezhetik a még mindig erősen Pécs mellett álló, hívő lokálpatrióták (az utolsó pár száz). Válaszomat nekik címezném. Drágáim. Pusztán pár dolgot figyelembe véve…..
Félrefordítások Első sztrájk 2009.12.07 06:18:00
A "strike one (two, three)" félrefordítása már volt téma, más ügyből kifolyólag. Macskásnő ennek egy variációját lelte, más környezetben:Tegnap (szept 9.) néztem a Comedy Centralon az Ítélet család c. sorozatot, ahol a következő ütötte meg a fülemet:Michael, a…..
A videón látható "sportolóban" még csak nem is az a legviccesebb, ahogy csajos mozdulatokkal csalapál, vagy a klasszikus cseszlovák teremfutballista-frizura, hanem az, hogy állítólag utcai verekedést még soha nem vesztett, erre egy közepes pofontól olyat esik, mint az…..