Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BusinessandBarbell

7 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogyan tartsam be a diétát? 10 hatékony diéta tipp kezdőknek Egy új diéta elkezdése egyszerű. A betartása viszont annál nehezebb. Hányszor fogadtad meg, hogy most aztán megváltozol és maradt minden ugyanaz?  Tudtad, hogy 10 emberből 8-an már az első két hétben feladják és csak 1 ember jut…..
   Mint tudjátok a nyárra letettem a súlyzókat,helyette állóképességi edzéseket és nyújtást végeztem, előbbit sem rendszeresen. A zsír és folyadékveszteség miatt gyengültem erőben és a tavasszal a combjaimra feszülő farmerekbe lazán belebújok. Nem rágom a…..
Az a tapasztalatom, hogy a nők teljesen össze vannak zavarodva, amikor az alakjuk megváltoztatásáról van szó. Szerintem gyakran szétszakadnak az online magazinok értelmetlenségei, az önjelölt fitnesz influencerek hülyeségei, a férjük vagy barátjuk - közösségi médiából vett - inkompetens tanácsai és…..
A héten haverom új bérletet vásárolt, amikor közölték vele a recepción, hogy már csak 2 hetes bérletet tudnak adni. Utána bezár az edzőterem. Nagy szívfájdalom ez nekem, mert 5 perc sétára találtam olyan edzőtermet, ahol minden felszerelés megvolt. Gondos válogatás után esett erre a helyre a…..
BusinessandBarbell 2020.02.14 16:28:18
@Brix: A hőmérséklet témában én a klímát élből nem tartom semmire, mert takarittatni nem szokás, fújja be a sok bacit koncentráltan.
A plafonon forgó ventilátor + huzat. Nyáron ezek működnek.

Bandázsra szükség van haladó szinten. Kezdőknél értelmetlen. Amúgy pont arra szolgál, hogy óvja az ízületeket. Az izmok és inak többet bírnak, mint az ízületek. A bandázs kiveszi az egyenletből a leggyengébb változót, az ízületet. Így nagyobb súlyt tudsz használni.
Személy szerint ritkán foglalkozom az izomtömeg növelés témakörével. A Business&Barbell blogon is a lehető legkevesebb energiát akarom ebbe a témába fektetni. Nem mintha nem értenék hozzá, de már hidegen hagy. Kezdőként nem így volt. Emlékszem, hogy mennyi időt és energiát emésztett fel a saját…..
BusinessandBarbell 2020.02.05 21:57:49
@Nand: Valóban, a súly nehézsége nincs benne a bejegyzésben.

Marad erő a következő sorozatokra, mert a szervezet képes 2-3 perc alatt feltöltődni hozzá.
A leggyakoribb kifogás az edzés kihagyására vagy el nem kezdésére, hogy "nincs időm edzeni". Ez a mondat már ősidők óta a legkelendőbb termék a kifogásgyárban. Más szóval az, hogy nincs időm, nem új dolog. Főleg akkor hangzik el egyre gyakrabban, amikor közelednek a szabadságok és a különböző…..
BusinessandBarbell 2019.12.27 15:09:37
@Fülig José: A teremtulaj azt mondta, ha 10-ből 1 bérletes Februàrban is jön, akkor màr sokat mondott. Hozzàteszem, én is januári újoncként kezdtem. Kivetel erősíti a szabályt.
BusinessandBarbell 2019.12.27 15:15:12
@_B_: Nem vet vissza, mert a karácsony nekem nem a zabálást jelenti.
Az edzés része a szervezetem fitten tartásának.
A rendszeres mozgàs, a pihenésre törekvés, mértékletes étkezés (nem csirke-rizs-brokkoli szinten) nem valami extra, hanem az alapállapot.

Magyar konyha helyett írhattam volna tradicionális zabàlást, ez jogos.
BusinessandBarbell 2019.12.27 15:18:22
@0rdas: A szabadidőd 12 szàzalékàt sportra fordítani még mindig csekély befektetés az eredményhez képest. :)
Nem szeretem, ahogyan a többség kezeli az erősportokat. Már gyerekkorom óta megfigyeltem, hogy a legtöbb ember sokszor lenézi vagy nem is tartja igazi sportnak az erősportokat. Elmondok egy személyes történetet. Gyerekkoromban asztmás voltam, így igen rossz volt az állóképességem, a tüdőm egyszerűen…..
A zöld tea és más csodaszerek ezen nem segíthetnek. Viszont van egy egyszerű megoldás.....
#COOLDADPROJECT Egyensúly 2019.10.18 18:02:39
Akkor fogsz teljes életet élni, ha megtalálod a testi, lelki egyensúlyod. Ahhoz, hogy boldog, szabad embernek érezd magad, szükséged van arra, hogy kiegyensúlyozott légy. És hol kell keresni az egyensúlyt? A testedben! Nem véletlenül ezzel kezdtem. Földi léted fizikai megjelenése a tested. Ha…..
BusinessandBarbell 2019.11.02 20:33:34
Mi a legjobb edzésmódszer az egészséged fenntartására, az elhízás visszafogására és a teljesítményed növelésére? Amikor ezt a kérdés felteszed magadnak vagy bárkinek, akkor az első válasz általában a futás. Talán a biciklizés vagy az úszás. A "kardió" edzések. Az a helyzet, hogy ezzel nem értek…..
Amikor a legtöbb embernél beüt az isteni szikra és eldönti, hogy elkezd keményen edzeni és egészségesen táplálkozni, akkor a legfőbb motiváció a vonzó külső elérése. A csajok vegyék észre a kockahasat vagy a fiúk vegyék észre a darázsderekat és a kerek feneket. A férfiak emellett szeretnének nagyok…..