Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SheronComb

0 bejegyzést írt és 215 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Draskovics Tibor és a Nemzeti Nyomozó Iroda újabb videót juttatott el a sajtónak a Magyarok Nyilai terrorszervezetről. Íme (csak 18 éven felülieknek!):  ..
SheronComb 2009.07.27 16:18:45
@Bummer: Nyugi van:)
SheronComb 2009.07.27 16:45:38
@Naszta: már ne haragudj, de 2006-ban nem a megszorítások ellen tüntettek. Súgok: Öszöd

A szavazók nagy része tudja mit miért hogyan. Sajnos a kisebbik rész szokta a mérleg nyelvét billenteni. Van egy felmérés, igaz még a 98as választások után készült, de a szavazók tudatosságáról elég jó képet mutat. "Azt, hogy a Fidesz visszaállítsa az 1994 előtti állapotokat a polgárok több, mint fele "teljesen kizártnak" tartja. Azok aránya, akik szerint a Fidesz vissza fogja állítani az 1994 előtti állapotokat, mindössze 10 százaléknyi."
www.gallup.hu/gallup/self/polls/magyarnemzet/1998aug1.html
SheronComb 2009.07.27 16:52:21
@Bummer: :D no igen, ez is mutat valamit:DDDD jajj de nevetek, pedig sírni kellene
Mindig nagy rajongója voltam a Népszavás Andrassew Ivánnak. Kőkeményen, vért és verítéket sem izzadva, mint egy világítótorony a ködös-homályos baloldalon jelezte az irányt kollégai számára. Miután megkapta a Szabad Sajtó-díjat március 15-én Gyurcsány Ferenctől, azóta…..
Vastagbőr Bajnai vagy Orbán? 2009.03.30 08:01:00
Az elmúlt 20 év legpörgősebb, legtragikusabb és legszánalmasabb hete van mögöttünk. A Nagy Gazdasági Válság közepette a helyzet még elkeserítőbb. Most, vasárnap estére letisztult a kép: Az MSZP 18. miniszterelnök-jelöltje, Bajnai Gordon lesz a miniszterelnök, vagy Orbán…..
 Pénteken a Lánchíd Rádió vendége volt zero a Vastagbőr és spanyol' a Reakció színeiben. A beszélgetés az alábbiakban teljes hosszában meghallgatható:  ..
SheronComb 2009.03.30 15:27:08
@Carnivora: jah, nem csalódtam:) Suchman Tamás is gyorsan visszadugta a nyelvét. Nagyon megdorgálhatták, jó a kép az zindexen:D index.hu/belfold/2009/03/21/gyurcsacsany_konstruktiv_bizalmatlansagi_inditvanyt_akar/
 Hétfő hajnalban felszállt a fehér füst a Gizella utcából. Pontosabban nem füst volt az, hanem pára, a frissen gőzölgő szar párája, de hát nekünk ez jutott. S már egész megszoktuk. Igazi déjà vu élményben lehetett részünk: már nem is tudjuk, hányadszor fordult elő az…..
SheronComb 2009.03.30 12:59:28
@Ács Feri: Magyarország számára valószínűleg elkerülhetetlen lesz egy második IMF-csomag egy év múlva, nyilatkozta Kopits György, a Költségvetési Tanács elnöke egy lapinterjúban. Bokros Lajos szintén tárgyalásokat sürgetett a Valutaalappal.

A magyar államkötvényeket a jelenlegi 12-14 százalék mellett sem vásárolják a külföldi befektetők, ezért az ország rákényszerülhet, hogy jövőre újabb kérjen a Nemzetközi Valutaalaptól, mondta a közgazdász. A piaci finanszírozási források elapadása helyett ezért volt kénytelen az ország az IMF-hez fordulni, hogy elkerülje az államcsődöt. A hitelkeretet jövő év márciusáig lehet felhasználni, 5-6 százalékos kamat mellett.

Magyarország a múlt héten hívta le az IMF hitel második részletét, 2,5 milliárd euró, ezzel már összesen 7,5 milliárddal csökkentette a rendelkezésre álló hitelkeretet. A 20 milliárd eurós hitellel Magyarország államadóssága a bruttó hazai össztermék 73 százalékára emelkedett és az októberihez hasonló újabb nemzetközi hitelfelvétellel akár a GDP 100 százalékára is nőhet az államadósság.

Az idén 3.800 milliárd forintos állampapír-lejáratot kell refinanszíroznia az országnak és ehhez jön még a költségvetési hiány várható 800 milliárdja, vagyis ebben az évben 4600 milliárd forint az állam finanszírozási igénye. Ebből a rövid lejáratú állampapírok és kincstárjegyek kibocsátását leszámítva összesen 2,600 milliárd forintos, 8.5 milliárd eurós a finanszírozási igény.

Bajnai Gordon, kormányfőjelölt két hete egy konferencián is elismerte, hogy Magyarország az adósságspirál szélére került. Az államadósság "kinővéséhez" , 2011-től 4 százalékos többletet kell elérni a költségvetés elsődleges egyenlegében, vagyis a kamatszolgálat nélküli egyenleg.

Bokros Lajos az MDF jelenlegi EP-listavezetője szintén azt sürgette, hogy el kell kezdeni tárgyalni egy újabb IMF-csomagról. Nem gondolhatjuk komolyan, hogy a magyar gazdaság jövő áprilisban számottevően jobb állapotban lesz, mint most van, tette hozzá a volt pénzügyminiszter.
SheronComb 2009.03.30 14:52:56
@heima:
A 2008 decemberétől a 2009 februárjáig tartó időszakban a munkanélküliségi ráta 9,1 százalék volt, a foglalkoztatottak száma 3 millió 790 ezerre csökkent, a munkanélkülieké pedig 378 ezer főre emelkedett – közölte a Központi Statisztikai Hivatal.

A munkanélküliségi ráta utoljára 1997-ben volt ilyen magas.

Az álláskeresők számának megugrása a munkanélküliek korösszetételét is némileg átrendezte, csökkent a 25 év alattiak, és nőtt az ennél idősebbek aránya a korábbi évhez viszonyítva.

A tartósan, legalább egy éve munkanélküliek aránya mintegy 45 százalék.
- Mintegy négyszáz fős létszámleépítést tervez a tatabányai Sanmina-SCI - tudta meg az MTI több, névtelenséget kérő vállalati forrásból. Rankasz Dezső, a Sanmina-SCI személyzeti vezetője nem kívánta kommentálni az értesülést.
- Több mint 120 embert elbocsát a forgácslapgyártással foglalkozó szombathelyi székhelyű Falco Zrt. - értesült az MTI pénteken.
- Gyakorlatilag megszünteti termelését Komáromban a svéd Elanders és a finn Hansaprint közös nyomdaipari vállalkozása, miután a 90 fős létszámból 75 fő elbocsátását tervezik - tudta meg az MTI szerdán több, névtelenséget kérő forrásból.
- Kétszáztíz munkahely megszűnését jelentették be szerdán egy orosházi baromfi-feldolgozó üzemben. A jelenleg felszámolás alatt álló Merian ZRt.-nél folyamatosan szűnik meg 210 szerződéses dolgozó munkaviszonya.
- Megkezdődtek az elbocsátások Diósgyőrben, egyelőre a kohászatnak energiát szolgáltató cég dolgozói közül küldenek el százharminc embert
.......és folytathatnám estig.
Ezek az "új" munkanélküliek (értsd: nem segélyből, cs.p-ből vígan megélőkről beszélek), akik eddig sem gazdagodtak meg a bérükből, csak próbáltak talpon maradni, nevelni a gyerekeket, fizetni a lakáshitelt. Most elsöprik őket a megszorításokkal, új munkát találni nem sok esélyük van, segélyt nem kapnak, gyest megvonják, rezsit majd nem tudnak fizetni, kikapcs az áram, víz stb. Hitelt nem fog tudni törleszteni, árverezés, hajléktalanság. Gyerek iskolából kimarad, szakember, értelmiség utánpótlás drasztikusan lecsökken. Ez ám a jövőépítés!
SheronComb 2009.03.30 15:23:18
@heima: eszem ágában sincs segélyt osztogatni, sőt nagyon is egyetértek a szociális becenévre hallgató pénzherdálás beszüntetésével. DE....ezzel együtt gazdaságélénkítéssel is foglalkozni kellene. Munkahelyteremtés támogatása, érdekeltté kellene tenni a vállalkozót az alkalmazott fehéren foglalkoztatására. Ha megvonod a segélyt, azzal csak a fenntebb leírtak következnek be. A megvonással együtt valamilyen kiutat is fel kellene vázolni. Mert ok, hogy a megvonással X milliárdot megspórolsz, de hányszorosát fizeted majd ki a következményekre?
A megszorításokkal kapcsolatban pedig, ok, értem szükség van rá, szorítok is ahogy tudok. Ám ne csak engem szorongassanak meg, csak mert nekem van adószámom. Mert nekem minden jövedelmem papíron van, engem nyomon lehet követni? Próbáljon állambácsi egy kis pénzt összeszedni a feketegazdaságból is. Vagy tán nem érdeke a jelenlegi vezetésnek a túlzott fehérítés?
@tevevanegypupu: teljesen egyetértek veled.
Ha volt olyan elvetemült, aki vasárnap hajnali 8-kor egy buliból hazakúszva, még ledobta magát a nagymami fotelébe, Lánchíd rádiót bömböltetni, míg a vbk okozta savci leülepszik, az hallhatta Spanyol kollégát a Reakciótól, és a mi Zeronkat, mindenfélét összehordani és…..
Az MSZP nem ismeri, de jó jelöltnek tartja Patait  A szocialista frakció nincs igazán tisztában azzal, hogy ki az a Patai Mihály, de ha az SZDSZ-nek jó, akkor ők is támogatják, csak hogy elkerüljék az előrehozott választást. (Index) Ebben az egymondatos hírben benne van a…..
 Többször rácsodálkoztam már, hogy a román sajtó (már amennyi átszűrődik hozzám belőle) mennyivel gyorsabb és alaposabb, mint a magyar. A Cozma-ügyben sok esetben jobban értesültek voltak, mint a hazai média - például a szórakozóhely biztonsági kameráinak felvételét is…..
SheronComb 2009.03.08 11:31:40
@Pásztortáska: Ez a "gyenge képességű" kézilabdás a világ egyik legjobb csapatában játszott. Ha egy kicsit is konyítanál a kézilabdához, inkább alt-f4-et nyomtál volna, mint hogy leírd ezt a sok ostobaságot. Még most sem késő, tedd meg!
 Azt hiszem, a magyar rendőrség ilyen gyorsan még belső vizsgálatot nem folytatott le, mint Pásztor Albert miskolci rendőrkapitány esetében. Egyetlen munkanap sem kellett hozzá, hogy megszülessen a döntés Pásztor visszahelyezéséről: pénteken, munkaidő után függesztették…..
SheronComb 2009.02.01 13:30:10
@ergé: azért mára már meghunyászkodtak, nagytestvér rájuk szólt, utcára nem kimenni, jobboldallal nem bratyizunk!

Pedig pont most lenne értelme egy szimpátia tüntetésnek (amúgy nem marad el, csak a baloldal nem képviselteti magát), hiszen pont azon dőlt ki a bili, hogy végre valaki megmondta " hé emberek, a király meztelen!".
Ha most a r.kapitányt visszahelyezik, de kussolnia kell, mi értelme volt az egésznek.
Igenis beszéljünk a problémáról, hiszen létezik, csak mindenki a szőnyeg alá söpörte. Attól, hogy visszahelyezték a r.kapitányt, még nem lesz rend, továbbra is félelemben élnek a miskolciak (és még sok magyar település) .
SheronComb 2009.02.01 13:40:24
@calam: mint nő, eszembe sem jutott magamra venni a liba jelzőt!

a ballibáról nekem az mszp-szdsz jut eszembe, abszolút nem asszociálok egyetlen nőre sem. (na jó, bevallom, Lendvaira)
 Bár meglehetősen szkeptikus vagyok a Publius Hungaricus által vízionált tisztítótüzet illetően, a magyar apokalipszis nem is nagyon kezdődhetne mással, mint egy/több Tesco bezárásával. Sarkadon nem elképzelhetetlen ez a rendszerváltoztatás óta példátlan lépés: annyira…..
Pásztor Albert miskolci rendőrkapitány a délelőtti sajtótájékoztatóján bizony elszólta magát.  Nem volt politikailag korrekt megfogalmazás, valószínűleg már izzítják is Budapesten a "rasszista billogot". A Hírszerzőn egyenesen "Cigányozó…..
 Mikor a Magyar Nemzet megírta, hogy Veres János 14 millióért jutott új szolgálati autóhoz, akkor a Pénzügyminisztérium azzal indokolta a beszerzést, hogy az elodázhatatlan volt. (Sok elodázhatatlan feladata lett volna a tárcának Veres vezetése, ha azokat tisztességgel…..
SheronComb 2009.01.29 17:52:05
@Shore: Sajnos az észjárását tapasztaljuk nap, mint nap a bőrünkön.
Ez az ember már annyit hazudott, hogy én azt sem hiszem el, amit kérdez.
Mandiner blog A Jobbik kommancsa 2009.01.29 07:01:00
  Sajnos nincs nekem való, rendes antikommunista párt Magyarországon. Biztos azért, mert nincs rá piac. Kádár-nosztalgiával, cigány-riogatással, zsidó-összeesküvéssel, fasisztázással, kötelező hittanoktatás riogatással, kötelező „ismerjük fel nemi…..
SheronComb 2009.01.29 17:35:47
„Magyarországot nem uszító gondolatokkal nyugtalanítva, hanem köznapi, hasznos jólétet gyarapító tettek sorával kell szeretni” – Deák Ferenc
A rendszerváltást követően a régió országaiban egy teljességgel elérhető elszámoltatási, felelősségre vonási hangulat uralkodott a volt kommunista vezetőkkel szemben. Akkor is és ma is sokan felteszik a kérdést, hogy vajon (Magyarországon különösen erősen) indokolt lehet-e a volt elittel szembeni bosszúállás. A kommunisták „elkaszálásának” nem lett volna értelme, de egy erkölcsi számonkérés, elszámoltatás, a közéletből való tartós visszaszorítás indokolt volt. Bár lényegében az Antall-kormány nem bántotta a volt diktatórikus-rend elitjeit, így 1993-1994-ben már megerősödve vissza tudtak térni a közéletbe. 1994-ben az 54 mandátummal meg is szerezte az abszolút többséget. Felteszem a kérdést, hogy az Antall-kormány miért nem akkor lépett, miért nem akkor nyúlt a nómenklatúrához? Véleményem szerint ez annak tudható be, hogy az Antall-kormány eléggé konzervatív párt volt. Ennek ellenére szerintem, ha akkor megteszi a megfelelő lépéseket a párt, akkor talán ma nem ott tart az ország, ahol tart, illetve nem ott van a „politikai világ” Magyarországon, ahol most van. Láthatjuk, hogy az Antall-kormány nem tudta sokáig megtartani a szocialista-helyzet kiszorítását, 1994-ben fölényes győzelemmel újult erővel a szocialisták kerültek hatalomra és így meghatározott, hegemón szerephez jutottak. Ezek szerint a „nagy rendszerváltás” még sem volt olyan eredményes, hiszen ha megnézzük, hogy eddig és most kik ültek a parlamentben, - gondolok itt: Horn Gyulára, Medgyessy Péterre, Kovács Lászlóra, Lendvai Ildikóra, Nagy Sándorra, és természetesen miniszterelnökünkre, Gyurcsány Ferencre, nem tűntek el a süllyesztőben.
Innen láthatjuk, hogy a mai politikai elit nagy részét a volt korábbi politikai vezetők képzik, az erőcentrumon belüli klientúra tagjai is nagyrészt a korábbi nómenklatúra közép- és alsó vezetőiből kerülnek ki. Nem is csoda, hogy kevés az új arc, hiányzik a fiatalítás, a régi elit szívósan ragaszkodik a jól megszokott pozíciójához és hatalmához.

Közvélemény-kutatások szerint a politikai elit iránti bizalom teljesen mélyre süllyedt hazánkban az utóbbi pár évben, a rendszerváltozás után. Gazdaságunk hanyatlik, társadalmunk szétesik, felteszem a kérdést, hogy meddig megy el a magyar-tűrőképesség? E gyakran feltett kérdés elvezet a politika kultúránk problémáihoz. Ha a választ keressük, érdemes utalnunk arra, hogy a demokrácia stabilitásának és a politikai kultúrának az összefüggéseivel már régóta foglalkozik a politikatudomány. A rendszerváltás rég lezajlott, ám a politikai kultúránk – Fricz Tamás kifejezésével – továbbra is „neokádártista” vonásokat mutat. Számos szociológiai felmérés bizonyítja, hogy a magyar lakosság egy jó része elsősorban nem azt várta és várja el, amit nyújtani tud, azaz önmagunk felelős kormányzását, hanem valami mást. Ez pedig nem más, mint az anyagi jólét. Ez által bekerülünk újra az „ördögi-körbe”, azaz az életfeltételek megromlanak, újabb társadalmi csoportok szakadnak le óhatatlanul, ez még tovább rombolja a demokratikus együttélés politikai alapzatát.
Véleményem szerint a két nagy párt csatározása már-már megengedhetetlen viselkedésekhez vezet/vezetett. A tüntetések Magyarországon már szinte mindennapossá váltak. Az hogy a politikusok hogy beszélnek egymással, egyáltalán nincsenek tekintettel a másikra, a magyar polgárokra, szerintem megengedhetetlen egy országban. Kérdezem én, hogy mégis hol van a határ? Bár mindenképpen a rendszerváltásnál kezdeném az okokat keresni, talán nem is rendszerváltás volt, hanem módszerváltás.
Számomra talán az volt a legfurcsább ebben az egészben, hogy a rendszerváltásnál a párt- és KISZ-titkárok nem kerültek eltávolításra. Kis túlzással mondhatom azt, hogy mindenki maradt helyén, a jól bemelegített pozícióikban, bár kiemelném újra, hogy állítólag rendszerváltás volt, aminek számomra az a lényege, hogy az addig hatalmon lévő szocialistákat eltávolítsák.
A kérdés, hogy mi lesz ennek az egész politikai csatározásnak, egyáltalán vége lesz a harcnak?
Véleményem szerint a 2010-es választásokkal még nem lesz lezárva semmi.
Mandiner blog Herót 2009.01.28 14:16:00
 Miért lesz az ember töke nagyon hamar tele a haladár értelmiséggel? Röviden vázolva, azért, mert tudatlan, ámde tudatlanságát roppant nagy arccal hirdető, s mindehhez meglehetős médiafelülettel bíró társaságról van szó, akiknek a fenenagy hajtásban eszükbe sem jut…..
SheronComb 2009.01.28 16:23:01
@homoródkarácsonyfalvi: Tata86 ironizált.

Mi volt a szónoki kérdés? Nincs kedvem rákeresni.
SheronComb 2009.01.28 17:25:45
@homoródkarácsonyfalvi: Elolvastam a cikket. Egy tipikus "legjobb védekezés a támadás" eszmefuttatáson alapul. Fröcsögés, összemosás, bújtatás. Gazdasági kérdésekben nem hagyatkozom Kepecs véleményére, az antiszemitizmussal kapcsolatos eszmefuttatása szerint pedig én is simán vérnáczi vagyok. Sőt, tovább megyek, minden jobboldali szimpatizáns a Hamasz támogatója és felbérelt ügynöke. Viccosztály ez az ember és az újságja is. Ne dühöngj rajta, védekezz! Egyszerűen ne olvass népszavát.
SheronComb 2009.01.28 20:55:24
@luchador: respect
1566. szept.6

A napokban kezdte meg működését a Zámbó Jimmy rajongói által alapított Halhatatlan Jimmyért Mozgalom (HAJ)(!), amely azért harcol, hogy a lehető legtöbb városban legyen Zámbó Jimmy utca, vagy amely településen ez törvényi akadályokba ütközik, ott legalább egy köztéri…..
SheronComb 2009.01.28 16:07:05
@VonPerez: "tudtam, csak nem sejtettem" :)

SheronComb 2009.01.28 16:11:51
comment.comra linkelték be
b-oldal.blog.hu/2009/01/02/jimmy_es_a_csodalampa
Utolsó bekezdés: "A legvégére pedig egy szolgálati közlemény. Overdrive azt a bizonyos nemzetközi, középső ujjas jelzést küldi annak az ismeretlennek, aki ellopta a család autóját, benne az általa, édesanyjának készített Jimmy válogatás CD-vel. A család nem felejt!"
Mindenki megbolondult? Vagy velem van a baj?
"Az országkáromló Gyurcsány Ferenc útjából elhárult az utolsó akadály is, az általa megvetett magyar nemzeti ereklye árúba bocsátása elől. (...) Sátán, el a Szent Koronától!"  A fenti sorokat többek közt Patrubány Miklós és Vona Gábor jegyzik, akik…..
SheronComb 2009.01.25 20:41:31
@ufó: hess, szállj ki a fejemből:)
SheronComb 2009.01.25 21:21:28
@ufó: egyértelmű, hogy a kisebbik rosszra.
Elég szomorú, hogy nem tudnék nyugodt szívvel x-elni senkire, akire azt mondhatnám, na jó, ők aztán tudni fogják hogy rázzák gatyába az országot. De fletóéknak menniük kell, méghozzá megszégyenülten, ezért egyértelmű hogy a fideszre.
Szegény Emese ... nem elég, hogy mindennapos terhes, még a saját pártja sem engedi indulni a ferencvárosi időközi választás 2. fordulójában. Nem, nem azért nem indulhat, mert 3 év alatt 22%-ról 5,23%-ra tornázta le magát az SZDSZ, és nem merik magukat a választók előtt…..
SheronComb 2009.01.17 11:12:49
@Bezuhov: nincs és, pont van.
SheronComb 2009.01.17 11:15:19
@Dexter Morgan78:
Petrétei József hívja telefonon Gyurcsányt a rendőrpalota elleni támadás éjszakáján.
- Miniszterelnok úr! Rálőttek a Teve utcai rendőrpalotára!
- Micsoda?! Már fél kettő van?
SheronComb 2009.01.17 13:01:00
@Sade Bárki: ez nagyon megható volt. El is morzsoltam egy könnycseppet a szemem sarkában.
 A Kettős Mérce blogon jelent meg egy John Emesének tulajdonított levél. Ebben az SZDSZ ferencvárosi jelöltje gyakorlatilag bejelenti tegnap óta lebegtetett visszalépését. A visszalépés melletti felsorolt érvek között van egy, ami jó néhány kérdést felvet:- A FIDESZ…..
SheronComb 2009.01.16 12:05:46
@Peter252
www.magyarhirlap.hu/cikk.php?cikk=158222
" Mi van itt? Elsősorban természetesen pénz. A kasszakulcs a kormányfőnél, s jelenleg szinte kizárólag ő dönt arról, kinek juttat valamit. S valljuk be: a következő hónapokban még megszerezhető biztos pénz lényegesen csábítóbb, még ha kisebb is, mint az egyszer majd megkapható bizonytalan nagyobb. S biztatóbb a gyurcsányi ígéret is, hogy az általa ellenőrzött szocialista gazdasági háttérvilág majd ellenzékben segít a "tisztes megélhetésben". Akinek pedig még ez sem elég, annak ott van az alig burkolt zsarolás: ha lázadás lesz, szétverem a pártot, összeállok Kapolyival, s az orosz "energiakapcsolat segítségével feltőkésített szociáldemokrácia – mert a putyini barátkozás erre elég, az ország érdekeire már nem futja – aztán végképp privát üzlet lesz, abból kimaradtok, az MSZP romjain meg nem terem semmi.
 Hiába, Abszurdisztán a legnagyobb mókamester!"Sehol nem találják azt a hivatalos jegyzéket, amely műemléknek nyilvánít 330 épületet, köztük 87-et a Budai Várban - ismerte el a Népszava megkeresésére Jankovich-Bésán Dénes, a Kulturális Örökségvédelmi Hivatal…..
Miközben a világon mindenhol tiltakoznak Izrael brutalitása ellen, mindenki a háború befejezését szorgalmazza, hogy a nézeteltéréseket tárgyalóasztal mellett rendezzék a felek, addig a Mazsihisz mit csinál? Először megbeszélésre megy Göncz Kingához. A külügyminiszter fogadta…..
SheronComb 2009.01.15 09:33:28
@Dexter Morgan78: Régi mikkem most aktuális lett:)
SheronComb 2009.01.15 09:41:35
@zero: Ha részt vehetne a Vastagbőr stáb, még a gázaiakban is reményt keltenétek:)
Kb annyi az esély, mint a fal lebontása
SheronComb 2009.01.15 09:47:40
@laspalmas: Ha a mindentlátó műholdak által minden terroristát "kiemelnének", milyen indokkal avatkozhatna bele pl amerika a közel-keleti olajkutak felügyeletébe?
Mandiner blog Nemzeti vacsoracsata 2008.10.18 07:01:00
 Látszatországban mára végképp kiürült a politika. Mindent felzabált a bulvár, körítés helyett főfogássá vált a hatásvadászat, amelynek alá kell rendelni jövőt, méltóságot, mert méltóságból nem lesz mandátum. Aránylag találékony a magyar politikus, legalábbis az…..