Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Onlineadózás

4 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok!Ismét feltűntem a blogomon, és köszönettel tartozom Nektek! Igen, mert kiváncsiak voltatok az írásokra a távollétem alatt is! Köszönöm és nagyon jólesett elolvasni a látogatói statisztikákat, mert megmelengette a szívemet az, hogy jöttetek, olvastatok és maradtatok!…..
Biztosan te is hallottál már arról, hogy vannak olyan emberek, akik milliókat keresnek internetes vállalkozással. A szabadság, az otthonról végzett munka sokak számára vonzó, ám sokkal többen véreznek el ezen az úton, mint ahányan végül valóban sikeres vállalkozást alapítanak.…..
Sziasztok!Egyébirányú elfoglaltságaim miatt egy kicsit szüneteltettem a naplóírást, de örömmel láttam, hogy nem maradtam magamra, kiváncsiak voltatok rám ezidő alatt is! :)Nagyon köszönöm a kitartást mindenkinek, és jobb időbeosztással erre a blogra is tudok kellő mennyiségű…..
Ha online vállalkozol, elkerülhetetlenül felmerülnek olyan költségek, amelyek egy offline cégnél nem feltétlenül (bár ezen költségek nagy része már lassan az offline vállalkozások jelentős hányadánál is megtalálható). Melyek ezek?   Folytatás az onlineadozas.hu…..
Az APEH és más hatóságok (pl. fogyasztóvédelem) az idei és a jövő évben is kiemelten ellenőrzi a webáruházakat. Ezért - hogy ne érjen minket kellemetlen meglepetés - mindenképpen érdemes leellenőriznünk, hogy minden szükséges adatot, tájékoztatást feltüntettünk-e…..
Figyelem! Az Online Adózás bejegyzései ezentúl az onlineadozas.hu oldalon folytatódnak.Az új oldal bejegyzéseinek követéséhez frissítsétek az RSS linket erre:http://onlineadozas.hu/feed Az onlineadozas.hu oldalon már született is egy új bejegyzés a sokakat érintő…..
Sziasztok!Arra gondoltam, ma egy kicsit általánosan összefoglalnám azt, hogyan kell egy jó titkárnői vagy titkárnő asszisztensi állást megszerezni és megtartani! Lássuk csak szépen sorban:Önismeret: tudd magadról, hogy hol tudnál jobban teljesíteni? Egy multinál, ahol túlórák…..
Hatott rám a "nagyüzemi" kertészkedés és szőlészet, amit a napokban gyakoroltam anyósomnál. Egyrészt elvonási tüneteim lettek, nélkülözvén billentyűzetet és monitort, másrészt arra indított, hogy keressem a választ, miként is lehetne hasznosítani levetett…..
Onlineadózás 2008.08.06 09:47:39
Sziasztok!Mint ígértem, mostantól kezdve nemcsak a titkárnői szakmával fogok foglalkozni, hanem a főcímben is említett titkárnőklub egyéb szereplőivel is. Jelesül az asszisztensekkel, adminisztrátorokkal, adatrögzítőkkel, recepciósokkal és úgyfélszolgálati munkátarsakkal is.…..