Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Adamadam

0 bejegyzést írt és 575 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A jeles alkalomra Péter és Anikó is szabaddá tette magát, így együtt vezetik a finálét, szép lezárást adva azok számára, akik szeretik elemezgetni a két műsorvezető közötti különbségeket, míg VV Puskás Bemindenezett Péter úgy döntött, hogy a mai adásba tényleg mindent belead, és dupla adag mindennel…..
Adamadam 2021.03.02 00:57:48
@MozambikiZombi #teamPini: az nekem is furcsa volt, hogy idén elég sok játékos verekedés volt. Nyilván az volt a különbség, hogy itt nem agresszióból nyomták a játékosok. Én nem mernék ilyenbe se belemenni, mert egy játékos bunyó még haverok között is könnyen eldurvulhat, vagy esetleg kintről tűnhet sokkal durvábbnak mint ami. Nem mernék egy kizárást kockáztatni, ennek ellenére Bálint és Vivi rendesen tolta ezeket
Adamadam 2021.03.02 01:00:14
@Figyuzzka: szerintem hülyeség az érvelése, hogy kellett egy balhés arc. Az könnyen lehet, hogy Renátó már rég bekerülhetett volna, csak akkor túljelentkezés van, hogy egyszerűen nem fért be. Talán Vadmalac írta itt még az elején, hogy ő volt a vv9 castingján, és brutálisan sok ember volt. Több órát várt mire sorra kerül. A játékba meg beválogatnak kb 14 embert. Szóval az is lehet, hogy Renátó korábban csak nem fért be. Illetve most se lett volna neki kötelező vállalni.
Adamadam 2021.03.02 01:06:00
@MozambikiZombi #teamPini: ha tényleg ismeri Győzőt és nem csak hülyeséget beszélt a bv-ben, akkor meg pláne ne sírjon. Nem is akart jelentkezni de azért hátszéllel bekerült:D
Ilyen alapon tényleg minden második műsort be lehetne szűntetni hasonló dolgokra hivatkozva
Ancsa köszönt mindenkit a mai (tegnapi) összefoglaló elején széles kézmozdulatokkal és még szélesebb jókedvvel és gyorsan elhadarja, hogy csütörtökön párbaj, pénteken párbaj, szombaton pedig Lö Finálö, szóval ebből a kis stúdióból utoljára jelentkezik be, mert mostantól igazán felpörögnek az…..
Adamadam 2021.02.26 01:04:08
@Figyuzzka: Ez nem erről szól, hogy befolyásolja-e az életünket, mert nyilván nem.
Vannak hibák amiket el lehet nézni és van amiket nem. Ha valakinek idegbeteg ordibálásom közepette azt mondom, hogy "költsd gyógyszerre" akkor utána nem fogok megharagudni, ha nem bocsát meg. De ilyet nem mondok senkinek, pláne olyan valakinek akivel jóban vagyok.
És nem ez volt az első és utolsó alkalom, Vivit először elküldte a picsába, majd folyton nyomta a különböző "vicces" alázásokat. Szurkoltam, hogy ne tegye és legyen ismét normális de nem így lett. Valahol el kellett engedni a kezét, és rajtam kívül sokan mások is elengedték
Adamadam 2021.02.26 01:06:27
@Figyuzzka: Greget utáltam, félre ne érts. De ha a csatornának mindenképp kéne egy meleg győztes arra ott lett volna már Zsolti vagy Greg, akiken sokkal jobban látszik, hogy melegek.
Adamadam 2021.02.26 01:08:26
@Balu91: Mást szerintem nem hívott volna. Mercit tuti nem, az hatalmas utálatot váltott volna ki, Robit meg egy ilyen párbaj után nem merte volna.
Az előző adás kínzóan égető kérdést hagyott megválaszolatlanul, ami miatt nézők milliói forgolódtak álmatlanul egy éjszakán keresztül, s nem találták helyüket egészen a 102. adás kezdetéig: mi történt Aprajafalván??? Törp papa miért gerjedt éktelen haragra, mit csinálhatott Indián-Táncos Törp? Nos,…..
Adamadam 2021.02.25 01:15:46
@kozi001: Pontosan, egy második VV Roli érzése volt az embernek. Aztán kiderült, hogy sokkal közelebb áll Radicshoz, de eleinte kifejezetten szimpatikus volt.
Adamadam 2021.02.25 01:25:06
@Figyuzzka: Azt azért én se akarom elvitatni Renátótól, és te se akard kérlek, hogy ott normálisan reagálta le Vivi sztoriját. Kb az egyetlen volt Dani mellett aki nem kezdte el vádolni Vivit, hogy biztos hazudik. Sőt, meg is védte mikor a lányok elkezdték volna oltogatni Renátót. Akármit tett később, ezért respect jár neki, mert ott ő viselkedett normálisan.
Adamadam 2021.02.25 01:29:56
@Figyuzzka: az elején Gina olyan hangos és mocsár volt, plusz Dani is egy nagyképű majomként érkezett, hogy rajtuk kívül kb mindenki szimpatikus volt. Renátó meg tényleg jól viselkedett az elején. Aztán egyszer elkattant és üvöltözött Virággal, onnan meg hozta azt amiért utálta mindenki. De az elején volt idő amíg normális volt
Helló-halló elektrokalandorok, ahogy Dévényi Tibi bácsi mondta, nem tudom miért jár ma ez a fejemben, de ez lesz a beköszönés. Közkívánatra újra dolgozom nektek és meghogyvoltozom ezúttal egyedül Virágot a JLB-ben. Silvermansarah egyéb elfoglaltságai miatt nem tudott most ebben részt venni, emiatt…..
Adamadam 2021.02.24 17:52:25
@Fálki #TEAMPINI: most kicsit rákerestem, egy interjúban azt mondta 16-17 éves korában kezdett drogozni és sokmindent kipróbált. 2 éve volt egy ügye, hogy az anyjával kokaint és füvet vásároltak. Úgy tűnik hosszútávon nem sikerült a leszokás. Akkor szerintem már volt mérlegelés, de nem tudom bent volt-e még
Adamadam 2021.02.24 17:55:24
@.Doktor.Szöszi.: köszi, ezt biztos nem találtam volna meg csak úgy:D

Szerintetek egykori valóságshow szereplőként milyen lehet a börtönben? Pozitív vagy inkább negatív lesz számára az ismertség?
Adamadam 2021.02.24 18:00:17
@Fálki #TEAMPINI: Az uzsora az tuti bűntetendő, kölcsönszerződést gondolom lehet írni ha nincs kamat, de itt úgy tűnik volt. Meg ha jól tudom ha kényszerítés alatt aláírt szerződés nem érvényes, de legalábbis támadható.

Azt olvastam korábban, hogy vannak a szülei által kapcsolatai akik megvédik a börtönben, de nem tudom ennek mennyi a valóságalapja. Az apja ha minden igaz elég pénzes volt
Helló és halló minden kedves és kevésbé kedves olvasónak, neveket most nem sorolnák, mert így is elég nagy szenvedés lesz a tegnapi adásról írni bármit is. Az egészségem helyreállt, ezt így kérdés nélkül is közlöm, mert tisztában vagyok vele, hogy ez mekkora tömegeket foglalkoztat, mint a párbaj…..
Adamadam 2021.02.23 02:09:47
@Figyuzzka: Balázshoz hasonlóan amúgy neki is van videója, amit ma már tuti kitörölne az emberek agyából ha tehetné:D
Adamadam 2021.02.23 02:12:02
@Fálki #TEAMPINI: azaz:D
Mikor bemutat a kamerának
Adamadam 2021.02.23 02:13:04
@Figyuzzka: Hát megtanulta az biztos:D
Balázsnak azért jóval több ilyen videója került ki
Nagy meccset rendeztek tegnap Budapesten a Puskás Arénában, igazi világsztárokkal de ne feledkezzünk meg a Nagytétény Aréna (világ)sztárjairól sem, akik a héten a tudomány területén csillogtatják meg képességeiket / nemtudásukat. Anikó egészen visszafogott, amolyan nagyvállalati középvezető MILF,…..
Adamadam 2021.02.18 00:46:00
@Kosztarika: azt sajnos élőben nem láttam, csak mikor Peti felrakta az instájára. Nagy baj van ezzel a palival, nem értem miért szerepeltetik
Adamadam 2021.02.18 01:07:25
vm.tiktok.com/ZMeNF1ySa/

Anikó innen indult:D
Amikor lenézően beszél a villalakókkal akkor eszébe juthatna, hogy semmivel se volt különb. Ebben a videóban konkrétan olyan mint Fru mikor "beokádott" mindenkitől
Adamadam 2021.02.18 01:14:35
@Fálki: persze, tulajdonképpen csak élt a lehetőségeivel. Az előző kiválasztáson is nagyon irritáló volt ahogy beszélt, elfelejtette hogy lett ismert. Azon lepődtem meg nagyon pár éve, hogy valamelyik rtl-es főnök után leállt pár hónapra Aurelioval:D
Gyásszal indítunk, pontosabban a top 6 buli indul azzal, mert én speciel egy erős kávéval és két szál jóféle cigarettával rúgtam be az ajtót ma reggel is. A falra felkerül Merci színes fotója a top 6 játékos közé, míg a Virágról készült fekete fehér kópiát az alsó, vagyis a már kiesett játékosok…..
Adamadam 2021.02.16 23:07:49
@Majom1Parádé: lehet kamuzott Ancsa, de az elég gáz lenne azért
Adamadam 2021.02.17 17:40:56
@LaciHogyVoltol: ezen én is csodálkozom, hogy a játékos verekedést nem büntetik. Mostmár Merci is volt, hogy ütögette Moht, múltkor Robi adott egy kisebb tockost Bálintnak. Bálint Vivivel bunyózott egyet a testápolóval küzdve.
Ennek ellenére egyik nap szembe jött velem a VV9-es Csoki esete amikor Anikó szigorú (és nyilván idegesítő) hangon közölte vele, hogy azonnal hagyja el a villát. Ott egy pitiáner szemöldökcsipesz dobálás miatt lett kizárva az egyik legnagyobb esélyes, most meg játékos verekedéseket engedélyeznek.
Adamadam 2021.02.17 17:55:24
@budapest23: Oké ebben is van igazság. De ha már feltételezésekbe megyünk bele, akkor egy ilyen játékos verekedés is eldurvulhatna. Ahogy a csipeszdobálás is lehetett volna súlyosabb kimenetelű, úgy egy játékos verekedés is elfajulhat.
Az alapvető cél nyilván más, ott egy dühös "nesze itt a csipeszed" volt, itt meg játékból kezdik. De pont tegnap lehetett látni, hogy a vége már nagyon határeset és messze voltak a kezdeti baráti hülyüléstől. Bálint már tiszta ideg volt, agresszívan kente össze Vivit a testápolóval, Vivi meg ennek ellenére se hagyta abba és a végén mindketten elég idegesek és agresszívak voltak. A vége az volt, hogy Vivi háttal beesett az ágy mellé/éjjeliszekrény oldalára. Ha most belemegyünk egy "mi lett volna ha" fejtegetésbe, akkor Vivi akár beüthette volna a fejét és akkor stb-stb. Tudom, hogy az elején ez játékosan indult, de a végére mindketten agresszívan, durván játszottak
Helló és halló minden kedves és kevésbé kedves olvasónak, a csodálatos valentinozós adás is nekem jut, meg vagyok én áldva ezzel. A kommentszekcióban pedig tegnap este kívánságműsor volt, szóval még extra feladataim is vannak.. Meg vagyok én áldva veletek is. PP van ma és ennél többet nem is tudnék…..
Adamadam 2021.02.15 22:10:10
@.Zsu: igen, ez is benne van. De saját magukat is sokszor nyertesnek nevezik azzal, hogy idáig eljutottak. Pedig ez még önmagában nem nagy teljesítmény. Főleg, hogy ha jól emlékszem 13-an indultak és most vannak 6-an. Ha nem lenne ennyire begyorsítva a végjáték, akkor ez még messze nem a vége lenne. Talán a vv4 volt 140-150 nap körül, itt meg alig van 100 nap
Helló és halló minden kedves és kevésbé kedves olvasónak, itt az újabb párbaj, megint eggyel kevesebb ápolt lesz bent, nekem pedig most nincs annyira sok időm, úgyhogy kicsit kevesebb lesz a duma és több lesz a kép, a végeredményt úgyis tudja mindenki, az ostoba cicaharc meg szerintem nem is igazán…..
Adamadam 2021.02.14 23:37:38
@SirLemming: Azt hiszem a blog.hu védve van scriptes spam ellen, de ha netán mégsem az elég gáz:D
Amúgy szíve joga mindenkinek eldönteni, hogy kitölti-e. Nem is szerettem volna senkire ráerőszakolni, csak arról írtam, hogy semmi titkos adatot nem kértek. Ha nem is lesz eredménye ennek, (amire sajnos van esély) akkor legalább a saját lelkiismeretemnek jobb lesz, hogy kitöltöttem. Mint amikor valaki el se megy szavazni aztán bosszankodik, hogy nem a neki tetsző pár nyert, na ezt a bosszankodást most megspórolom ezzel.
Adamadam 2021.02.14 23:54:16
@SirLemming: @Majom1Parádé: erről pont lemaradtan, ha tényleg script volt az durva egy ekkora oldalnál. Azt hittem már évek óta alap, hogy védve van. De ha 3 percenként küldte akkor az könnyen lehet, hogy simán copy paste volt és emberünknek volt annyi szabadideje, hogy manuálisan küldözgette. Elég olcsó játék egyébként
Adamadam 2021.02.14 23:56:18
@Fálki: Neked elhiszem:D
Fura lelki világra vall felnőtt emberként manuálisan spammelni egy nyilvános fórumot
Peti és fullos mintás inge a pénteki ügyeletes, szavazni is lehet csak még nem érthetjük mire de ki is derül rögtön: itt kérem komoly próbatétel vár a párbajozókra, el kell tölteniük kerek három(!!!) órát a többiektől elzárva a nyugiszobában, amit a szerkesztőknek van pofájuk száműzetésként…..
Adamadam 2021.02.14 18:34:34
@silvermansarah: szerintem nem ez a leggusztustalanabb vv, a vv9 sokkal gázabb volt. Alapból felmerült témaként akkor, hogy 2018 végén ott tartunk, hogy "ha-ha néger a tv-ben, milyen vicces". Aztán persze drága Csoki (mert fekete, haha csokoládé), szintén nem sokat tett azért, hogy szimpatikusabb, természetesebb legyen. Nem volt olyan mint most Robi a melegeknek, kb a Fekete Pákó vonalat erősítette ő is. Aztán ott volt Radics akit Digóhoz hasonlóan elsőnek kiejtettek, na ő nyíltan beszélt arról, hogy vannak nők akiket lehet verni. Bent volt az egykori melegpornós Krisztián aki meghúzta Cintikét, majd Radics után Vivit is, aki akkor még csak 18 éves volt és gyűrűs menyasszonyként ment be. Reni és Csoki kapcsolata felidézi a Moh-Merci féle vergődés, ahol a pasi nem akar senkit. Csak ráadásként Csoki még tologatta Ginát is (igen, ott is volt egy Gina). Ott volt még a rosszindulatú, gusztustalan önmagát sellőnek képzelő Greg, aki lökött egy nagyot a melegek megítélésén, természetesen negatív irányba. A szériát pedig véletlenül sem egy értelmes taktikus ember nyerte, hanem a félhülye Zsu csak azért, mert kellett végre egy női győztes.
Az rtl meg kapott egy 3 milliós büntit, mert mutatták ahogy takaró nélkül Radics és Vivi nagyjából két nap után pornófilmeket megszégyenítő módon szexelnek a nyugiban.
Feltételezem ezért takarják ki emojikkal az idei szexjeleneteket. A takaró miatt idén amúgyse látszott volna semmi.

Összegezve az idei vv szerintem messze nem a legundorítóbb, csak most friss az élmény és nem emlékszünk a régebbiekre.
Adamadam 2021.02.14 18:39:07
@SelyemSonkaPini: maradjunk annyiban, hogy biztosan volt, max nem mutatták. A 9-ben volt, hogy Csoki-Gina és Radics-Vivi egyidőben szexeltek, majd ahogy végeztek Radics átment és lepacsizott velük miközben Csoki ott állt egy szál f.szba.
Helló és halló minden kedves és kevésbé kedves olvasónak, Ármándó végre előkerült önkéntes száműzetéséből, szóval mindenki megnyugodhat, nem az Exatlonba castingolták be. És a Kék Osztriga bárba se. Ma is én vagyok és ha igazak a hírek, akkor már csak két hét van vissza az idei Ápoltak viadalából,…..
   A 89-es számú összefoglalót Ancsa vezeti fel nekünk méretes zakóban - ami ennél fogva inkább kabátnak tűnik - és hatalmas fejű gumicsizmában. Hamarosan kiderül kit hív ki Merci – mondja Ancsa – ám előtte lehull végre a lepel, a hét millió nézőt (LehetEgyVéleményemGábor után szabadon)…..
Adamadam 2021.02.11 23:10:36
@Mók_Ica: igen, ráadásul állítása szerint ajándékba adogatta csajoknak. Azért 100 ezer körüli cipőket nem adsz csak úgy ajándékba, max ha nagyon könnyen jön sok pénz.
Adamadam 2021.02.11 23:18:19
Adamadam 2021.02.11 23:25:56
hogyvolt.blog.hu/2017/09/27/pumpedek_2x07_pumped_farka_sajat_eletet_el#gallery-1506496774_1

Dani tesója volt a Pumpedékben is, akit esetleg érdekel. Ott egy bárban kellett volna dolgoznia (nyilván megrendezett realitys volt) és egy lusta gyereket játszott, aki éjjel bulizik napközben meg nem jár be dolgozni.
Helló és halló minden kedves és kevésbé kedves olvasónak, itt a Fálki Corporation (De Főnök, mi az a Corporation? Bunkó vagy, Bugsy) egy újabb Hogyvoltja, méghozzá a friss, ropogós exkluzív és brékingnyúz JöttemLattamBuktam a ValóVilágok tortenetenek egyik szerintem legutáltabb női szereplőjével, a…..
Adamadam 2021.02.10 23:22:28
@Krétagarbó: tudtommal ezeket beültetik. Microdermal piercing
Adamadam 2021.02.10 23:23:29
Adamadam 2021.02.10 23:25:37
@Krétagarbó: nekem se tetszik egyébként... fogalmam sincs hogy tudja egyáltalán tisztán tartani.
Helló és halló minden kedves és kevésbé kedves olvasónak. Akik hozzám hasonlóan Tom Brady rajongók, azok velem együtt élik most a sporttörténelmet és gondolom hasonlóan boldogok, mint én. Ráadásul hétfőn illegálisan szaunázni is voltunk egy wellnessben, amit csak a mi kis csapatunknak nyitottak ki,…..
Adamadam 2021.02.09 22:51:42
Adamadam 2021.02.09 22:53:45
@SzabadEzANév?: az kap aki úgy érzi hogy szüksége van rá. Ergo Virág fogja...
Helló Dolly! Akarom mondani Ancsa, mert Ancsa köszönt minket és úgy néz most ki, mint a szegény ember Dita von Teese-e. Mielőtt igazán belemerülnék az összehasonlításba és megkérdőjelezném előbbi megállapításom, már kezdődik is az első bejátszó. A Ki a legzavaróbb? és a Ki a legpazarlóbb? szavazás…..
Adamadam 2021.02.04 22:36:40
@.Zsu: én is örülnék valami normális műsornak. De a Merci-Moha párostól már hülyét kapok
Adamadam 2021.02.04 22:39:05
@Kiégett Hobbynyúl: Marad Bálint Robi és Vivi ha nincs a két pár. Nekem finálénak is megfelelne az előbbi 3, mert ezek a párkapcsolatok nagyon bénák bent
  Négy héttel a jubileumi évad vége előtt úgy döntöttek a műsor készítői, hogy ideje megtartani a Visszarázódás Hetét. Értem én, hogy ennek most van értelme, mert hét csimpit érdekesebb kiidegelni, mint négyet, de a célt semmiképp sem éri el a nyuvasztás, ha vasárnaptól visszaállunk arra amit 79…..
Adamadam 2021.02.03 22:44:12
@Krétagarbó: biztos, hogy tudta hogy ő mondta. Idegesen tette a fejét mint aki nem tud semmit
Adamadam 2021.02.02 22:17:14
@mocskosmacska: napközben nem alhatnak. Ezzel szerintem nincs baj, ne csak feküdjenek egész nap
Adamadam 2021.02.02 22:25:02
@mocskosmacska: Alapból ez kegyetlen lenne. És amikor ment a szivatomat és éjjelente szólt az szerintem se volt szép. De az szerintem nem gáz, hogy napközben rájuk szólnak, mert éjjelente 8 órát alszanak, az elég kell legyen
Helló és halló minden kedves és kevésbé kedves olvasónak! Ahogy már tegnap mondtam is, ma társaságban nézzük a VV-t, olyanokkal, akik tudják hogy mi ez, de nem láttak egyetlen percet sem az évadból. Igen Ármándó, van közöttük lány. Live HV-zok, mondom rá a telefonomra az okosságot, aztán ebből…..
Adamadam 2021.01.31 22:17:12
@Cimili2: de tényleg, ha nincs rajta smink mindig azt figyelem lepotyog-e darabokban:D
Adamadam 2021.01.31 22:36:59
@mocskosmacska: Én se kívánnám meg. Borzasztó ahogy kinéz. Még sminkkel néha összerakja az arcát, de úgy se egy nagy eresztés
Olyan korán vége van a legtöbb "tematikus" hétnek, hogy rendszerint lemaradok róluk, ami a hogyvoltírást illeti, így retrospektíve csak annyit fűznék hozzá, hogy meglepetésként ért Zsolt gazda személye, én azt hittem erre a szerepre is Sztropacsek Gusztávot delegálja majd a szerkesztőség. Az idei…..
Adamadam 2021.01.30 22:41:06
Adamadam 2021.01.30 22:42:38
@pomac: Lassan Amanda ruháit fogja hordani. Jó ez csúnya volt de tényleg
Ancsa köszönt minket a 74. összefoglaló elején. Azt kell mondjam, ma nagyon egyben van: jó a smink, jó a séró és ez a lehetetlen anyagú felső is jól áll neki. Hozzá képest Virdzsó és Merdzsó eléggé le vannak rongyolódva, nem tesz jót nekik a Gazda-Hét. Azzal kezdünk, hogy a két jobb sorsra érdemes a…..
Adamadam 2021.01.27 23:39:51
@.Zsu: én se szavaztam, de egyetértek Fálkival, nekünk kell megnyerni a 11-et:D
Adamadam 2021.01.27 23:52:37
@Majom1Parádé: bízom benne, hogy keresnek egy-két okosabb játékost is akik viszik a műsort taktikai szempontból. Minden évadban van a mocsár mellett egy értelmesebb csapat
O bella ciao, bella ciao, bella ciao , ciao, ciao, Fálki nem tűnt el, se nem távozott angolosan, se semmi ilyesmi, egyszerűen annyi történt, hogy a posztíróknak is vannak olyan napjaik, amikor nincs erre 3-4 órájuk/poszt. Meg ugye hétvége is volt, meg főcsoportdöntő és épp A nagy pénzrablást is…..
Adamadam 2021.01.26 22:49:20
Adamadam 2021.01.26 22:52:15
@Cimili2: @Krétagarbó: mindkét lány borzasztó, nem tudom a többiek hogy viselik ilyen jól őket
Tídididí-dididí. A mai poszt érkezése vágányzár miatt várhatóan fél napot késik. Az esetlegesen okozott kellemetlenségekért vállalatunk semmilyen felelősséget nem vállal, szíves elnézésüket és türelmüket ezúton is köszönjük...
Adamadam 2021.01.24 22:38:39
@.Zsu: szerintem fizikai fájdalmat érezne ha nem mondaná el:D
Adamadam 2021.01.24 22:42:28
Adamadam 2021.01.24 22:45:37
@Cimili2: jobban járnánk mindannyian. Virágtól már fizikai fájdalmaim vannak, borzasztó ez a lány
Peti ismét bemindenezett állapotban fogad minket, ennek állít emléket a bejegyzés végi galéria ám előtte nézzük hogyan telt az ápoltak utolsó "tanulós" napja. Minden bizonnyal a tetőfokára hágott már a fáradtság és a stressz a benti mostoha körülmények miatt, így egy kis meditációs foglalkozás várja…..
Adamadam 2021.01.24 01:12:25
@MsIreneAdler: ekg, semmiben nem fogja befolyásolni az ő életét. Valószínű már nem az apja tartotta el őt sem, így még annyi hatása sem lesz, hogy emiatt kevesebb pénz jut neki. Ennyi idősen már a figyelem sem lényeges, nincs az mint kisebb gyerekeknél, hogy kevesebb figyelmet kapnak és emiatt esetleg féltékenyek lesznek.
Gondoljunk bele, mire a kistesó 18 éves lesz addigra Dani már 40. Mégcsak közös témájuk se nagyon lesz
Adamadam 2021.01.24 01:58:29
@PYT: Az rtl nem először csinálja, hogy egy önhibájából elgyengült játékost megment. Virággal ugyanezt csinálták az elején. Óriási mellénnyel bement, kioszott mindenkit a gecibe'. Utána csináltak egy feladatot ahol egyértelműen szétfogják alázni (hashtag írás egymás bőrére). Ezzel megsajnáltatták a nézőkkel és megszavaztattak neki egy lila kendőt. Ha akkor nem dobja be neki az rtl a lila kendőt, akkor ő lett volna az első párbajozó és könnyen lehet, hogy kint is marad. Ehhez képest 70 napja ingyenél ott bent úgy hogy saját erejéből a második héten már ki is esett volna.
Adamadam 2021.01.24 02:37:07
@PYT: ezért igazán kár volt megmenteni, nem lennék szomorú ha kimaradt volna az életemből proli úr "lepedőakrobatikája".
Talán a bv-be a butább réteg telefonálgat be és ezért hallani a sok Dani rajongót. Bálint vagy Robi értelmesebb szavazói nem gondolnám, hogy Hozéval akarnak beszélgetni.
Őszintén remélem, hogy az rtl nem hozza ki Danit győztesnek. Bízzunk benne, hogy a Virágot elnyomó stílusa ciki legalább annyira az rtl-nek, hogy nem nyeretik meg vele. Zsuzsunál közrejátszott, hogy mindenki (jó én nem) női győztest akart. A csatorna, a közvélemény, a játékosok, mindenki a női győztesről beszélt. Most szerencsére nincs ilyen dömping.
Megsértődés Merci Módra Pirított Fru Morzsákkal Díszítve  Végy egy kisebb darab Mercit és egy előző nap láb-, és kézsúlyokkal bepácolt Mót az ágyon. Ételünk akkor lesz tökéletes, ha az összetevők szigorúan baráti kapcsolatban vannak, erre a piacon érdemes rákérdezni vásárláskor. Helyezd őket az…..
Adamadam 2021.01.23 16:32:33
@silvermansarah: Hunor ott rontotta el, hogy a neki nem is tetsző Adrival összegabalyodott, napközben meg rá se nézett. Ez pedig nem volt szimpatikus a nézőknek. Ha Moh megállja, hogy nem kavar Mercivel, akkor ezt a hibát már nem követi el.
Azt se felejtsük el, hogy az előző szériában a közvélemény és a csatorna szerint is kellett már egy női győztes. A nők is azzal a felindulással mentek be, hogy "idén végre lánynak kell nyernie". Emiatt volt, hogy a félhülye Zsu-t kihozták győztesnek. Látszik is, hogy mennyire ostoba, még egy belevaló vezetésre se kérték fel. Szerepelni is inkább vv7 Dennist meg vv9 Lacikát hívják a bv-be. Sőt, még Aureliot is akinek folyamatban van egy ügye. Zsu ennyire hanyagolható mint előző győztes.
Most viszont már nincs ez a kényszer a csatornán, hogy női győztes kell, nyugodtan nyerhet férfi is. Hunor lehet, hogy ha mindent jól csinált volna se nyerheti meg, pont a női győztes kampány miatt.
Adamadam 2021.01.23 17:04:10
@MsIreneAdler: igaz, javítanom kell magam, tényleg VV10-et írtak. Ettől függetlenül szerintem a babás sztori igaz, így hogy a bátyja elvileg írta valahova. Plusz az instán ma írta ki, hogy kozmetikust és masszőrt keres. Ha valami nagy tragédia lett volna tegnap(előtt) akkor ma biztos nem kozmetikust keresne.
@silvermansarah: Moht is fenyegeti ez a veszély, még elronthatja Mercivel a játékát. De sokaktól hallom, hogy Moh őszintén megmondta neki, és inkább Mercit okolják az akaszkodásért. Hunor meg nyíltan mondta, hogy neki nem tetszik de annyira kanos volt, hogy összegabalyodott Adrival.
  A mai nappal a Vízöntő jegyébe léptünk - ezt reggel hallottam a rádióban – és megtudtam, hogy mi vízöntők rendkívüliek vagyunk, különlegesek, intellektusunk nem mindennapi! Ha nem kapaszkodtam volna éppen két kézzel a kormányba, még meg is veregettem volna a saját vállam, hogy érezzem a…..
Adamadam 2021.01.21 23:06:18
@Kiégett Hobbynyúl: @.Zsu: az nagyon tetszene hogy visszaolvassak 100 akárhány hv-t magunkról.
@Majom1Parádé: ez még egyelőre számomra is kérdéses, esetleg vannak tanácsaid?
Adamadam 2021.01.21 23:11:11
@Majom1Parádé: szerintem nem engedik el és annyi bőrt lehúznak róla amennyit csak lehet. De szerintem jövőre még nem biztos, inkább 2023 körül lesz vv11 szerintem. Kivéve ha ennek a mostaninak magas a nézettsége, akkor lehet indul hamarabb is
Adamadam 2021.01.21 23:18:55
@nicu71: ennek örülök, akkor várható a folytatás:D
@Majom1Parádé: muszáj lesz, készülés nélkül nincs értelme bemenni, abból lesznek aztán a Vivi féle "nem tudtam hova jöttem" szituk.