Regisztráció Blogot indítok
Adatok
maynardisgod

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy tűnik, az Arcade Fire Grammyje után PJ Harvey is kénytelen a Mercury-díjával a kezében azzal szembesülni, hogy páran soha nem hallottak róla. Ezúttal nem többségében tizenéves lányok vallották be műveletlenségüket, hanem a Price Tag és Do It A Little Dude dalaival hallatlan…..
Bekövetkezett, amitől karácsony óta rettegtek a rajongók:a CBS-nek elege lett Charlie Sheenből, és azonnali hatállyal leállította a Két pasi meg egy kicsi forgatását. A kiváltó okokat sorba vesszük (nyugi, csak az elmúlt napok eseményeit, a többiről itt van kiváló…..
maynardisgod 2011.02.25 10:17:51
A Magyar Kerékpárosklub tavasszal kezdett gyűjteni, péntekig 1103827 forint jött össze, amiből fel tudták állítani Budapest első kerékpáros forgalomszámlálóját a Múzeum körúti kerékpársávon. A számlálót pénteken adták át, a forgalom alakulása a helyszínen és…..
maynardisgod 2010.07.03 12:43:44
@pafff: azért van a türelem és a mosolygás, mert az emberek elégedettek az életükkel, nyugodtak és kiegyensúlyozottak, jól keresnek, élvezik az életet. itt a balkánon ilyen jelenleg nem elképzelhető :)
A ma reggeli Mokkában Moldova György volt Kárász Róbert vendége, egész jól el is beszélgettek egymással a komenzmusról, meg az MSZP-re leadott szavazat közben hányingerrel küszködő íróról, amikor szóba került Gyurcsány Ferenc mostanában megírt dolgozata szeretett pártja…..
Mit, mivel írjunk, ingyenes megoldások, howto fogások, kommentekre reagálva további fejtágítás. A postban előkerül egy piromániás császár, démont idézünk és alkoholmámoros sampon sem maradhat ki.   Achiválás, megosztás, biztos helyen tudás, csillogás…..
Asdf vette észre teljesen véletlenül, amit Áronka már egy számla hátulján talált meg: a UPC ismét árat emelt, ezúttal a papíralapú számla kerül 96 forintba. A Homár kérdése a szokásos: ha ennyire aggódnak az esőerdőkért, miért nem lehet automatikusan átállni mindenkinél…..