Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Janó László

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egészen döbbenetes: valódi kérdést is találtunk a legújabb propagandaeszköz, a "családvédelmi nemzeti konzultáció" kérdéssorában. Természetesen a migránsozás, brüsszelezés és az ellenzék ekézése sem maradhatott ki - de hát így működik a propaganda az adónkból...
Janó László 2018.11.06 13:59:07
@CyberPunK: Növekszik a szülőképes kor, oké, nincs rá pontos adat csak érzések, elfogadom, hogy igaz is. De ami tény, hogy 300.000-rel csökkent a 15-64 év közötti korosztály létszáma az elmúlt 8 évben. KSH adat.
Ez nekem azt mondja, hogy a szülőképes korúak száma is csökkent.
Janó László 2018.11.07 12:36:04
@Erik Bálint: Örülök, hogy megerősítetted.

Egyébiránt az a tény, hogy a cikkben megjelent átgondolatlan hőzöngést (most csak a szülőkedv témára gondolok) tényekkel alátámasztva megcáfoljuk és mind a cikkíró, mind pedig a hozzászólásban a cikket "védő" emberek csendben vannak nagyon erősen jellemző rendkívül kártékony motivum a kommunikációban. Nem vagyunk (vagytok) képesek azt mondani, hogy öregem, igazad van. Pedig simán lehet, hogy semmi köze a kormányzati intézkedéseknek a szülőkedv növekedés, ahogy soha semmilyen pénzügyi intézkedés önmagában nem növelte azt mert nem tudhatjuk hogy nélküle mi lett volna. Lásd szocpol 1994 es bevezetése - szignifikáns szülőkedv csökkenés maradt utána is. GYED bevezetés 1985 - szintén tovább csökkent a szülési kedv. stb - azaz nem azt mondom, hogy a FIDESZ által hozott intézkedéseknek köszönhető a mostanában látható növekedés, de azért ne hazudjuk már azt, hogy csökkenés van amikor nem :)