Regisztráció Blogot indítok
Adatok
misterx

0 bejegyzést írt és 120 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kati eléggé meglepődött, amikor 3 héttel az idei éves elszámolás után levelet kapott az ÉMÁSZ-tól, amiben visszamenőlegesen 110 ezer forint tartozást szeretnének rajta behajtani karácsonyig. Tudjuk, mi jár annak, akinek visszamenőlegesen jár? A kurva anyja, az.Előzmény: 10 éve…..
misterx 2010.12.20 10:40:36
Kedves posztoló!

Az igazság otirt (2010.12.20. 06:38:20) és villanyóra (2010.12.20. 07:45:45) hozzászólásában van. MEH = Magyar Energia Hivatal. (
www.eh.gov.hu) Saját érdekedben szedd össze az összes számládat évekre visszamenően. Bizonyítható kifogásolás plusz MEH panaszlevél mellett valószínűleg nem kapcsolhatják ki az áramot.

Ha felveszed a kapcsolatot az emasz ügyfélszolgálatával, azt ne telefonon, vagy email-ben tedd, minden esetben levél (tértivevény!) vagy személyesen, de asztalveréssel kikövetelt jegyzőkönyv mellett.
Mai találós kérdés: hány cica szerepel a felvételen? A választ ne hamarkodd el! Forrás: funvid.eu A találatot köszönjük dantemasternek...
misterx 2010.11.18 17:39:51
@Baltaarcú Apu:
Nem (legalább is remélem) nem politikus, ennél is rosszabb: SZCIENTOLÓGUS. Kár vele szóba is állni, macsekja meg biztos nincs.
Belsőség Dezső a műtőasztalon 2010.10.03 07:49:00
Először is, magyarázattal tartozom. Amikor normálisan autót veszek, legalább három, de inkább tíz kocsit meg szoktam nézni élőben, mindezt annak ellenére, hogy impulzív vásárló vagyok. A legdrágább kocsi, amit vettem, 850 ezer forint volt, és a szívinfarktus kerülgetett, amikor…..
Professor Pizka lendületből folytatja a kivégzésekről írt posztsorozatát az első rész után, s immáron a huszadik század kapuján kopogtat, amikor is eljutottunk odáig, hogy (legalábbis a nyugati világban) mindenütt arra törekedtek, hogy az elítéltnek gyorsan, minél kevesebb…..
misterx 2010.09.24 13:52:25
@A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél:
@Giraffa:

Automata agyonlövő gép?!

Olvastam valahol, hogy a nácik már ezt is kitalálták, alkalmazták. Eszerint a delikvenst bevezették egy szobába, ahol azt mondták neki, hogy megmérik a magasságát. Odaállították a falhoz épített szerkezethez, leeresztették a fejéhez a lécet (ahogy normál esetben is történik) és már a tarkócához is irányult a fal mögötti fegyvercső... Így nem kellett kényszeríteni, megkötözni, stb. sem.

DE lehet, hogy ez is csak urban legend...
misterx 2010.09.24 13:55:14
Már megint hatott a Homár Power! Két posztban, a Brutális szurkolóverés a magyar-moldávon és a Megszólal a válogatott meccsen összevert (egyik) szurkoló címűekben foglalkoztunk a felháborítóan megrendezett magyar-moldáv Eb-selejtezőn történtekkel. És a dolog nem is maradt…..
Törzsolvasóinknak nem kell bemutatnom Vérnűsző Barom kollégát, aki barokkos körmondataival és kritikai észrevételeivel  legalább annyi rajongót szerzett már magának, mint ellendrukkert. Hasonlóan eddigi sztorijaihoz, mai története egy újabb elmekórtani eset bemutatása a…..
misterx 2010.09.01 08:46:58
@Vérnűsző Barom:

Kedves Barátom, valamennyi BAJtársunk nevében köszönöm, amit anno tettél, és hogy ezt ilyen szép irodalmi stílusban kiposztoltad.
Én '69/70 -ben voltam (kis)katona Börgöndön, majd '76-ban tartalékos Debrecenben. (Igen, Kossuth laktanya.) Mindkétszer Elkán kán pksága alatt. Személyes afférom (hál'Istennek) nem volt vele, de naponta láttam, hogy a rigóktól az ales üti-ig mindenki (talán félhülye rezsimtiszt kivételével) fosik tőle rendesen.
Áttételesen alighanem neki köszönhetjük, hogy annyit szívattak, hogy még egyetemet végzett, (rigó) tiszthelyettesként is alakzatban nótáztattak (jó, jó, ezt csak egyszer merték megtenni, de megtették) stb. stb.

franta kolléga: '68-ban ez az ízeltlábú még Börgöndön volt ezredes, úgyhogy az időpont nem stimmel, minden más igen.
A jól megérdemelt nyári pihenőt követően Vérnűsző Barom újult erővel folytatja a Magyar Néphadsereg viselt dolgait megéneklő történetsorozatát, melynek mai, legújabb fejezetében egy technikai újítás előéletét boncolgatja. A sztori ismét tele van tanulságokkal, melyek…..
misterx 2010.08.31 22:40:02
@Vérnűsző Barom:
'76 -ban, Debrecenben, már ismert volt a szőkekóla-barnakóla kifejezéspár.
Ott történt volt, hogy bement a katona a kantinba, és kólát kért. De hát debreceni volt a szerencsétlen, hát kaoóóóólát kért. A kantinos, talán kicsit nagyot hallván már az alkoholtól, SZAPPANT (gyk.: Caola) adott neki...
misterx 2010.08.31 22:42:56
@Vérnűsző Barom:
A mellékelt benzineskanna NEM Wehrmacht eredetű! Ha jobban megnézed a közepét, láthatod rajta a kettős villámot: Waffen SS!!
:((
Ez a film tökéletesen mutatja a természet harmóniáját, mindenki tudja, hogy hol a helye, és maximálisan működik a tápláléklánc. Egyik kedvenc nagymacskafajtám a szervál, amely főleg Kelet-Afrika területén igen gyakori, a folyóvizekhez közeli magas fűvel benőtt területeken…..
Művelt alkoholista hosszabb útra dugóhúzó nélkül nem indul el, sőt kedvenc poharai nélkül sem, de azért fölkaptam a fejem, amikor a www.drvino.comon megláttam, hogy cipővel nyitják a palackot. Lehetséges? Dr. Vinónak nem sikerült, de a videók tanúsága (és a hozzászólók…..
misterx 2010.07.21 19:31:42
@greybull:

Szóval Lrdx-nél és Karottánál a pont.
Mi a fene nyomja ki, ha nem a "lökéshullám"? A bor, mint összenyomhatatlan folyadék, megindul a falnak, arról visszaverődik, és ugyanakkora impulzussal neki a dugónak. Érthető?

Off: Jogászok, szokjatok már le arról, hogy MINDENHEZ értetek... Off

Ha meg a dugó túl szoros (vagy nem mered eléggé a falhoz verni az üveget) akkor visontai, azaz a dugó nem jön ki...
Lehet, hogy egyeseknek az árvíz miatt nincs fedél a fejük felett, dehát nyár van, ilyenkor minden ügyintézés különösen lassú, még akkor is, ha nem mennek szabadságra, hiszen pénzkifizetésről van szó egy biztosítónál. Gabi szülei ezért birkatürelemmel várják lassan 2…..
A BKV igazán jó hozzánk, rengeteg remek anyagot adtak beküldőinknek (és ezáltal nektek). A most következőt hárman is megírták; kezdjük Márkkal, mivel ő volt a legfürgébb: Ezen mindannyian kifeküsztök. A BKV buszokon a "leszállásjelző" gombok mellé az van írva:…..
misterx 2010.07.19 22:24:45
A www.webforditas.hu szerint pedig a homing beacon annyit tesz, hogy "Önvezérléses jelzőfény".
Ez valahogy egyezik a korábbi definíciókkal, csak elképzeltem, hogy milyen képet vágnék, mondjuk Kolozsvárott ez lenne kiírva a buszban... :D
Vidám amerikai Homár-hírek reggelire, epigonunkról, a Consumeristről:Beperelte a United légitársaságot a nő, akit négy órán át hagytak aludni a gépen leszállás után. Külön klassz a sztoriban, hogy mindez egy egészen rövid, egy órás repülés után történt, a washingtoni…..
misterx 2010.06.01 08:33:14
Bemásoltam az angol nyelvű kereset-észletet a www.webforditas.hu/ -ba, ÍME:
'Ahogy Defendant Google egy közvetlen és közvetlen oka gondatlan, vakmerő és hanyag miközben gondoskodik, nem biztonságos irányú, [a felperes] volt felvezetett egy veszélyes országútra, és egy gépjármű által ezáltal megsebzett volt, okozó volt ő szenvedni elválik állandó testi, érzelmi és szellemi sérülések, köztük a fájdalom és szenvedés."
:))))
SF.blog A jövő repülőgépe 2010.05.27 17:00:00
Ugorjunk 40 évet előre Victor Uribe kíséretében, és nézzük meg az Airbus A 350H-t, amely Frankfurt belvárosában száll majd fel. 2050-ben a világ egyre zsúfoltabb lesz, Uribe szerint már nem lesz hely a hosszú kifutópályáknak és a szokványos reptereknek, ezért is tervezte ezt a…..
misterx 2010.05.27 22:35:33
@teddybear01:
A repülőgépek (is) minden új fejlesztéssel egyre bonyolultabbak és drágábbak lesznek. Ha ez most megéri a légitársaságoknak, akkor ez a jövő útja is.
40 év múlva a technika nem a mai megoldásokat fogja alkalmazni. A hidrogén tárolható lehet pl. fémhabokban elnyeletve, a fogyasztás pedig biztosan csökkenni fog. Ugyanez a helyzet az (általad meg sem említett) zajproblémával.
Európai rövid-középtávon (mondjuk 800-100 km) valóban a nagysebességű (ez jelenleg kb. 300 km/h, de a jövőben akár ennek a többszöröse sem lehetetlen) vonatközlekedésnek.
A napelemes hátizsák egy olyan innovatív koncepció, amit úgy terveztek meg, hogy megtartsa a felhasználók testmelegét téli, fagyos körülmények között. Különösen hegymászók számára ajánlják, akik előnyben részesítik a jegecesedő hegycsúcsokat, bár ez a…..
misterx 2010.03.27 22:59:46
Eltekintve attól, hogy éppen a legfagyosabb körülmények között NEM SZOKOTT SÜTNI A NAP, tényleg ügyes szerkezet.

@gozos: nekem úgy tűnik, hogy itt napkollektorról van szó. OK. De milyen király volna, ha tényleg napelem lenne benne, és tölthetné a hátizsákos telefonját, biciklilámpáját, stb. (Azaz ezek akkuját.)
misterx 2010.03.28 18:07:31
@Mocca: Hogyne, de nem ekkor fázik igazán az ember. Amúgy nem a kütyü ellen szóltam, hiába is tenném, hiszen már kapható - azaz úgyis a piac dönti el, jó-e?
Hige sztorija következik, kép nélkül is nagyot üt, ráadásul az oroszóra feeling nekünk már kimaradt (igaz, volt helyette hittan:D) Sziasztok! Pár napja olvastam a blogot és eszembe jutott kedvenc beírásaim egyike, de akárhogy is kerestem az ominózus ellenőrzőt sehol sem…..
Kézigránátot dobni nagyon macsós dolog. Az ember szeme előtt végigperegnek a háborús filmek vonatkozó kliséi: a marcona katona kezéből kiröppen a halálos szerkezet, robbanás, majd az ellen (önnön vérében fetrengve) kegyelemért könyörög, s közben a háttérben szól a…..
Szerintem minden úgy kezdődött, hogy "egyet fizet hármat kap" kommersz vodka akció volt a mezőfalvi talponállóban... A 49 éves fater legurított pár áldomást a cimborákkal, aztán amikor felkúrta az agyát azon, hogy rohadtul nem sikerül kipörgetni a három…..
Érdekelne a többi olvasó tapasztalata is arról, amit Gábor írt, valóban általános szokás az a mentőautók és egyéb kék villogós járművek sofőrjeinél, hogy szarnak a KRESZ-re, mert úgysem bünteti meg őket senki? Ma reggel ½ 8 kor a Nagykőrösi úton haladtam az M5…..
misterx 2010.01.28 18:17:01
@gagocs:
"Evvel a konkrét üggyel kapcsolatban is, ha legalább a kocsi típusát vagy rendszámát meg tudná nekem írni.." Az időpont szerepel a kommentben. (1/2 8) A mentő kötelezően vezet menetlevelet. Olyan sok típusú mentőautója nem lehet a Delta Kommandónak (ugye tudjuk: "kevés van") hogy ez fontos legyen. Ergo: titkárnői szintű feladat beazonosítani a "megvádolt" sofőrt. Bizonyítani nyilván nehezebb lesz, de ha Agócs úr nem számol be nekünk pár napon belül a vizsgálatról, abból tudhatjuk, hogy csak falvédő-szöveg volt a tiszteletre méltó reagálása!
És MrZed001 -nél (2010.01.28. 14:48:19) a találat!!
misterx 2010.01.28 18:47:59
@MrZed001:
Olyan értelemben, ahogy a hivatkozott kommentben írtad: igen. (Dredd bírót viszont nem akarok.)
Betartható törvényeket kell alkotni, azokat be kell tartani, és betarttatni, személyre, származásra tekintet nélkül! És, mindenkinek joga, kötelessége a saját portáján rendet tartani. (Átvitt értelemben is.)